Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Сакам да кажам...

Станав порано од вообичаеното затоа што најголемо задоволство за мене е тоа кога ги завршувам сите обврски на време.
    Кога се оди како што е планирано, нешто најубаво за мене. :lol: А потоа го имам целиот ден, и времето го распоредувам онака како што сакам јас.
    Убавото време и омилените песни ме наполнија со позитивна енергија. Ги сакам ваквите денови, многу. Сакам да ги има почесто. :)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Сакам да кажам...

СДК ... Убав ден ... само мене ли ми е ваков или и на вас? :)
    Без некоја посебна причина, со рано будење, секојдневните мали ритуали кои ги правам и ми внесуваат трошка позитивност, надеж и пријатно задоволство ... денов е навидум убав. :sun: Дефинитивно мене малите ситници, малите гестови и малите ритуали ми пренесуваат среќа и задоволство. Верувам и на вас ;) Затоа и немојте да ги заборавате, дозволете им секој ден да ве прават среќни и задоволни.

После изгледаниот филм сум во некое смут расположение и се надевам така и ќе продолжи денов убав ... :) Песнава посебно ми го создаде и ја прогласувам за денешен мој хит :wasntme:

http://www.youtube.com/watch?v=Yc5UvjuQ ... re=related

На Strumfeta93 и ozbilnazena им се допаѓа ова.
  3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Вистинско саботно утро. Се разбудив, ама ми се спие, не се станува. Туку земав слушалки, и Антена 5 ме дружеше. Убави песни пуштаа. Лежев цели 30 мин. 8)

Туку, многу препукувања има низ форумот, ајде малку потивко. Местово е за забава, за дискусија, да се каже некој корисен совет. Не трошете го скапоценото време на карања. Сепак, животот е премногу краток за да го поминеме во караници.
    Ајде малку поживо, ајде, ајдеее! :lol:

Него, да си се навратам на утрово. На антена пуштија една француска песна, па ме потсети на кроасаните. Иако не ги јадам, кога бев во Франција, неможев, а да не пробам. Имаше едни празни, малецки. Е тие ми се најубави. Само тесто, не-полнети. :mm: Еве ве честам со кроасани и кафе. :)

и имајте пријатен ден. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=HTOgegV4fVo :rock:

На zhap4e, Hopeful, Monna.Monna и 4 други им се допаѓа ова.
  4. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Сакам да кажам...

...досадни и мрзливи луѓе! Тупете го цел ден в кревет, ќе се жалите наскоро што мразот ќе ви ја скоцка дури и влагата во очите, што денот трае само час време, и што криво ќе ви било што помина и Септември.
    Јас ќе вртам кругчиња околу Тенерифе, макар и на Гугл, ќе уживам со замислениот морски ветер, мојата златна коса ми лета околу лицето и ќе чекам топла рака да ме погали по рамото. Ако е сон, некогаш ќе е вистина! ^_^
    Ајт сега, належете се, белки ќе фатите црви! |( 8)

На zhap4e, Hopeful, maca99 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

:rofl: либето ми го пееше тоа... срцка он :D

СКД дека не ги разбирам луѓето што толку се окупирани со форумот. Па да се замарат кој што им кажал, да се потресуват што не се во право, постојано да се очекува некој да ги подржи и да влегуваат во дуели кои не водат никаде. Ако си бидеме малку поофицијални без “милата таа“, “убавата таа“, се би било полесно. Секој со својот став и така...

На zhap4e, MSkorpionka, enca.69 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сакам да кажам...

Готов е ајварот !!!! Хахахах сите што ви се јаде слободно кај мене на ајвар :$ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Сдк дека ми е убаво и уживам во слободата..деновиве ми се заредија убави и сакам така да продолжи! Ќе се обидам да му дадам една убава завршница на летово,бидејќи за една недела со почнувањето на факс се се мења!(не дека животов застанува,ама добива тотално друга димензија бар за мене)..дружењето и шетањето ќе ми бидат цел оваа недела,сакам максимално да го искористам времето што преостанува..некако и градот живна,луѓето се шетаат со насмевка,убаво е да се види оваа слика во Скопје..среќни луѓе(кој како нели,мање више!) ;) Имајте убав ден како мојов.

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Еј, погледни животот пред тебе е и
    Еј, луѓе лудуваат, убави нешта се случуваат.

http://www.youtube.com/watch?v=qU9F5agj63A :dance: :dance:

Сношти лудував и јас и си поминав преубаво.Одамна не беше ми се наполнило срцето така... И не ми беше грижа што другите стојат и гледаат како телиња, битно јас и друштвото откачивме на ненормално,добрата свирка :rock: ^_^ :party: :party:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Сакам да кажам...

СДК ден како и сите останати....
    Сега е скоро 13ч, не знам кога летна времево, кога летна денов, кога летнаа годините.

Се сеќавам на моето розево балон сукњиче и розево кошулче кое ми го шиеше баба ми.
    Се сеќавам како гореливо се фрцкав со тато под рака додека ме носеше во школо....се сеќавам и дека реков-види тато колку девојчево личи на татко и`...Во муабетот ни` се убаци една бабичка и рече- а ти на кого личиш...ја погледнав :^) и` ништо не и` одговорив....лута бев што ми го прекина цвркотењето со татичко.... |(

Додека трепнав, стоев пред огледалото во спалната на моите облечена во венчаница.... :o
    Татко ми дојде, се сликавме и рече-ајде одиме...го фатив пак од рака и` излеговме...
    Повторно бев горда, и татко ми беше горд, како паун главата горе....Но, во неговите очи имаше и нешто тажно, тажни беа затоа што детето кое го носеше на школо и секој ден го земаше, сега го изнесува од прагот на куќата и го дава на некој кој нема да му го врати (се надевам :lol: )
    Мојот татко, мојот херој....

Туку постов е за мене, денес ми е годишнина од бракот.... :inlove:
    Вака-така летнаа годините, поминавме низ убави и лоши мигови, смеа, солзи, радост, тага... ноќи прегрнати и ноќи свртени со грб...некогаш сркавме мед, а некогаш од медот немаше ни М.... :lol:

Си честитам самата и да ни се множат :) ....а Вас драги мои виртуелни пријателки скромно Ве почестувам со парче торта.

И уште нешто, вечер ќе се омрсам :mm:
    на скара ќе одам....а што помисливте, расипани едни :wasntme: :D

На RainBow, Phyramide, Perfection и 54 други им се допаѓа ова.
  10. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

СДК,односно да се извинам што на некој начин придонесов за заклучување на темата Критики и забелешки ,стварно ми е жал,ама јас имам совест и се извинувам.

11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.444
    Сакам да кажам...

Само сакав да кажам дека промената е направена. Ми успеа.
    И денеска ништо посебно, не очекувам многу од ден кога се будам после 12.
    Ама вечер, едно огромно кафе, да можам да издржам и три хорори по ред на тв.. и ќе бидам најсреќното човече на свет..
    Едвај чекам..

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Одмор до максимум, спиење до 2.... легачење и дремење на компјутер цел ден, и вечерта излегуваш....
    И така секој ден....
    Почнувам да се плашам што не ми здосадува ова темпо, а 15ти еве го иде...

13. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Сдк

I am Bob, Sponge Bob. 8)

:rofl: :rofl:

На Adi888 и Smilly им се допаѓа ова.
  14. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

Јас ги сакам луѓето,но не секого!Jас простувам,но не на сите...Брзо заборавам ,но не секогаш....Не сум злопамтило,но има некои нешта пред кои неможам да замижам!...Оние кои ги сакам, добро ме познаваат.Со оние кои што уживам да се покрај мене ,тоа и го чувствуваат!..За вистинските пријатели можам и низ пеколот да поминам(иако се поретко се наоѓаат).... а на оние другите, можам да им покажам како да стигнат до него....!!!! :)

15. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк се замислвам сега како стара баба која има 70 и кусур години.
    Прстите ми се збрчкани лупејќи го пиперот.
    Не станав од столот два часа, сега чувствувам болки во грбот.
    Дали ваква ќе бидам за некои си 50години? Ако ги дочекам.
    Море многу на сериозна тема почнав да мавам. Ајде сите кај мене на готов ајвар ^_^ .
    Кој ќе му ја мисли на болките во грбот и збрчканите прсти, кога ќе го помирисам топлиот ајвар па и со месено лепче од фурна.
    Мх, мх мераци :mm: .

На Acerola, zhap4e, maca99 и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сакам да кажам...

ЦЦ.. Ама ѓаволетинка е Каролин над мене ]:) .
    Намерно не ме викнала на лупење, за да не ја викам ни јас неа.
    Згора на тоа па ни на готов ајвар не ме вика :wasntme: .

На maca99, Smilly и caroline.costa им се допаѓа ова.
  17. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

не е на арно ова...многу почнав да пијам :lol: и сега затоа ке ми биде мука :puke:

18. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Сакам да кажам...

Добро бе мамо!
    Разбирам, си имала мерак да ме сликаш за роденден, љепота мамина да се овековечи. *трол фејс*
    Ама да ме сликаш на таМбуретка во “Ајмо срати“ поза и да ја ставаш во рамка за после гордо да ја покажуваш на кокошките што ке ти дојдат на гости?!
    А и тие пак замутавени да ми се клањаат и восхитуваат на сликата како Мона Лиза или Богородица да сум?! |(
    Па остајте и по некој денар мајке ми...

И да...“Ајмо срати“ можела убаво да излезе, а на единствената слика на која си се бендисувам мораше од страна да има толкава избледена пенисовидна дамка нели? :^)

19. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Сакам да кажам...

Што судбина е или случајност да имаш долга врска, да се венчаш, да идеш на меден месец на Бахами и таму дечкото да го изеде ајкула и тоа да не е филм туку реална приказна што ја чув деновиве...

20. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Беше тоа едно време. Едни убави денови...
    Сакам да се сеќавам. Кога сум била мала. Кога бев најситна во цел клас, па секогаш се мерев на вратата на баба ми и гледав колку прсти сум пораснала.
    Беа тоа добрите стари времиња.
    Ги гледам сликите, ми надоаѓаат спомени од тие моменти. Ми се допаѓа тоа што родителите ги оковечувале важните моменти со фотографија. До душа, не е битно дали ќе се сликаш, туку дали спомените ги чуваш во себе, а не на слика, но сепак не ми е сеедно.
    Ах...

На Monna.Monna, La.Reina.Del.Sur, lolyta777 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.