Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Сакам да кажам...

Значи со душа го чекам натпреваров. Толку убаво ми беше пред некој ден.. Возбуда, напнатост, радост.. се во едно. Искрено се надевам дека нема да потфрлиме сега. Ако ја земеме и оваа, ни нема рамен 8)

Не се нормални :D :l: :l:

Прикачени фајлови:

• bole-.jpg
      bole-.jpg
      Големина на фајлот:
      62,4 KB
      Прегледи:
      377
    На Monna.Monna, Perfection, la-chicka и 15 други им се допаѓа ова.
  2. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Убаво било Берово бе... ^_^ Пак полнење батерии и брзо трошење,за жал темпото само се наметнува,не можам да го диктирам :worried:
    И СДК дека ме мрзи да пишувам ама не и да ве лајкнувам :* т.е. читам :)

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Сакам да кажам...

СДК ... Според ова по нашки ќе испадне не дека е Ѕвер туку е Мек Леб :D

Инаку секоја чест за Бо! :clap:

Едит: морав :o уухууу Бик а?? :^) Рулз, рулз ... Бикови се најдобри се знае :rock: :wasntme:

На Dulceee, BoaVista, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

Толку.

После Џули и јас да едитирам:
    Хороскопоскиот знак беше првото што го забележав :D :D :D Традиција ми стана ова :D :wasntme:

Прикачени фајлови:

• stupid_people.jpg
      stupid_people.jpg
      Големина на фајлот:
      25,1 KB
      Прегледи:
      343
    На julie77 и maca99 им се допаѓа ова.
  5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Не можам да си поверувам што видов. Што дознав, што разбрав како и да е :shake:
    Не е можно ова да ми се случува мене.
    Ах колку сакам да ви кажам да си олеснам ама морам да си припазам, сите го читаат форумов. :u:
    Леле ќе си пукнам!
    Ај можеби ништо нема да биде, можеби сега само така ми изгледа, ама како и да е... се возбудив.
    Не е за радување, а да плачам нема сигурно.
    Па дури и нема таков збор што можам да го искористам за ова :^) Ни фалат повеќе зборови во нашиов речник :!:
    Аууууууууууууууу :tmi:

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

http://3.bp.blogspot.com/-2xPCKXkPFUg/T ... -800wi.jpg

Hе сум многу по брендови, ау бу, али на чича Kико, капче ќе му симнам :D само него си го поштуем нема утки тука да си се разбереме :)
    3 пати ура за него :D и нека фрли еден пар навака, да не го затепам по тоа ќелаицата 8) :D

7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Ти ја украдов сликата од мојот иден сопруг :).

Мојана Е ме нарече фејсбуковка со тапија, оти пишува in relationship. Сега го јадам јако.

Сега едно 10 прашања у инбокс дал стварно имам дечко. Ухуху животе..

Малоно мое со порака ме изнагушка.. Вчера поставувавме код на однесување, ме искара, сум требала да се однесувам ко дама. Дама јас? Аххаха, ма нек е жив и здрав, убаво е да посакува..

10 дена и ќе ја видам, ќе го видам и ќе ги видам, срцето ќе си го стоплам..

На Dulceee, LivingGlam и Smilly им се допаѓа ова.
  8. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

I agree.
    Да, да. Се согласувам, верувам во ова на сликата. Досега не верував, бев некако рамнодушна, но сега ми дојде памет во главата. Никој не е за верување, сите лажат, гледат да те искористат.

Денес пријателството без користни цели е можно само помеѓу луѓе со исти приходи.

На Doozy, firequeenn и Fantazy им се допаѓа ова.
  9. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Сакам да кажам...

Научно ќе докажам дека луѓето со поголеми образи се посреќни! Па како да не сме, колку поголем образ - толку повеќе среќа се акумулира во него (преку различни био-социолошки процеси што не би ги разглабала, ама воглавном од насмевката се цеди среќа што се акумулира во околното ткиво).

Моите уште малку ќе прснат, ми треба дренажа ако не сакам да носам прслук за образи за да не ги шутирам по земја!

:sun:

На Perfection, mims-89, GeorGinnA и 3 други им се допаѓа ова.
  10. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.845
    Допаѓања:
    40.182
    Сакам да кажам...

Поуморен човек од мене нема ке станам од спиење како да сум копала .....
    Желба за нишо неам....
    Лошо ова моево :D :D

11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Сакам да кажам...

Учам, а во двор се отвори сезона за правење зимници. Се собрале комшиите и опа, иха, смеење колку ти душа сака. Излегов на минута и не сакав да се вратам на учам.
    Ми с ејави тој да ми каже дека можам и морам. Ми се јави и охриѓанецот да ми каже да учам, не сакал годинава без мене да ја помине. Ох, маки мои. При двајца прекрасни момци, јас се нервирам зошто не ми с ејавил А. и тоа ај да сакав да го видам, него гордоста ќе ми биде повредена ако не се јави.
    Една недела јадам послабо и одма сум ослабела. Не се сакам вака слаба, сакам уште 10 килограми, па не се многу :wasntme:
    И така :) Имајте убав ден, а јас се фрлам меѓу книгите.

На crazylady и Smilly им се допаѓа ова.
  12. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Сакам да кажам...

.. само што се вратив од град и неможам ни да седам од што сум преуморна :rofl: :devil: нозете,крш :(
    али важно си земав шминки и лакови :D :inlove:

13. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК се воздржував од коментари и мудро си молчев овие неколку дена додека овде се водеа војни, но не го бива веќе. Извинете за оф топик иако не е !! :!: Затоа што баш ова сакам да го кажам, а темата критики и забелешки е заклучена. Разбирам оф топик мислења, но опоменете ги форумџивките не мора цела тема да ја затворате. :^) Сами си правите да има повеќе оф топик мислења и БАРАМ одма под најитна постапка одговор на прашањето кое неколку пати беше поставено од страна на повеќе форумџивки: ЗОШТО темата „Вашите нокти“ е заклучена ??? Имаше оф топик ? Зарем и таму ?? Полека, но сигурно форумот го водите кон пропаст :!: Незадоволството на форумџивките се чувствува низ сите теми, некои не ни пишуваат и се откажуваат од форумот. Мислам дека сите треба да размислат за тоа. И колку да ги навреди модераторите ова што ќе го кажам сега не ме интересира ама ич, ако сакате можите бан да ми ставите сеедно ми е веќе, но реалноста е таа: Форумот беше во многу поголем ред кога само Билката беше одговорна за него. Поздрав :hai:

На Monna.Monna, sweetyears, Hiii и 5 други им се допаѓа ова.
  14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

И фрките со наслов „Празен плакар“ пристигнуваат повторно со експрес воз, вијат знаменца на победа затоа што е очигледно дека нема да имам што да облечам за вечер. Е убаво ми викаше мајка - среди си го плакарот, па среди си го, а јас - има време де, никој не ме брза. А сега кога го отворив плакарот алиштата рипнаа да ме дават, мислам дека ме поплавија среќа што знам да пливам. :$
    Ај тоа демек средена работа, ќе се најде, мора!

Него знам дека ајварите и лутениците се кај сите во мода, намирисУем на улица, душичкава ми плаче за кришка вруќ ајвар со сиренце, ама ќе си почека - традицијата на фамилијата на Секси е зимница да се прави таму октомври, уџум у времето за да се изначекаш. И после да наплатиш да ја изедеш во еден залак, уште пред да кажеш АЈВАР.
    Е сега што ме фркнал еден мерак за аквариум, пууу, рипчиња да мазам. [​IMG] Па така со бели камчиња доле, меурченца, мх мх, мераци за домот, живина. :D И татко ми се придружи и вети аквариум, како во добрите стари денови. И тоа мора... :)

Не знам за вас, ама мене сликава ми е многу језива. Џабе е слаба кога има телце како малечко детенце. Ме пролазија морници кога ја видов:

15. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    Сакам да кажам...

нее нее нееее :@ не сега на сред натпревар.! ми се истуриа сите монистри ситеее! ;(

16. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека од сабајле сум излезена во град и дури сеа се враќам и одма на Фемина се знае..
    За малку да се загубам во град, преубав е плоштадот, фонтани, споменици не е за џабе ништо се е прекрасно, а имаше и многу луѓе од странство.
    Конечно да заличи Скопјево наше.
    Бев и во музејот на холокаустот и музејот на македонската борба за државност и самостојност, за вториов морам да кажам дека е преголем,има што да се види, восочни фигури секаде прекрасно е луѓе неможам да го опишам мора да го посетите.
    И така сеа јас сум си изморена и ве поздравувам :*

17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.568
    Сакам да кажам...

Сношти бев на концерт ..не е воопшто важно каде и што,важно е дека успеав да се отргнам од садовите...гордо ги заобиколив ридовите алишта за пеглање...го игнорирав нередот насекаде...останав глува на повикот на цвеќињата да ги залеам...не се обидував да изигрувам мировен совет кај децата...на маж ми му оставив можност сам да проба да си ја постави масата (чисто да види дека не се поставува сама)...и ...отидов...луѓе мои...се опуштив максимално...и фајнали луѓе мои го добив мојот прв додворувач после мислам сто години :D сум заборавила бре како тоа изгледа...не, немојте да мислите дека го легнав :lol:ама ми годеше на душичкава бре... :$ ...и кога ми ги кажа неговите години...ќе паднев од нога...16 години разлика ееееееееејјјј :P ...
    ...на враќање дома другарка ми ме скина од зезање...СДК многу убава вечер... :dance: :f:

На stetoskop и BoaVista им се допаѓа ова.
  18. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Желбите баш и не ми се исполнуваат.Застанаа некаде.Можеби му се исполнуваат на некој друг.Не е прв пат но,нема врска,не се лутам.Имав убави желби,би било штета да пропаднат ;)

19. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Сакам да кажам...

скд дека порано на фемина после секоја минута се пишуваше сеа нешто слабо и на чет нешто слабо :^)

20. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК

I did some number crunching

И го добив следново...

Од денес менувам нешто во начинот на размислување. Почнав од тука...едно пакување цигари Родео е 52 денари. Невиден грабеж за нешто што е сведено на дишење чад, но нека е, ај. Помножено по сиииите денови во годината, ама сите до еден = 18.980 денарос.

Јас сеуште не сум ставил ни цигара во уста, нити сум повлекол, како што љубат да кажат страствените смоукери. И уште од мал, кога ги гледав моите другари, така еден по еден како влегуваат во тој свет на возрасни и зрели особи (ааххммм), за мене тоа беше некој стандард за...правилно однесување. Нешто што од мене го очекуваат родителите кои се жртвуваат и прават се во нивната моќ за јас да бидам во најдобро здравје и со одлично образование. Затоа, не треба да ги разочаруваш во нивните напори со прифаќање на таа навика, слушна ли ЕлеМентал? Пушење? Ноу, тенк ју. Сум кажал мал милион пати.

Епа од денес нечемо више тако! Не бе, шо ви е? Нема да почнам со пушење. Само ќе сменам нешто во размислувањето...од сега наместо непушењето да го сваќам како нешто најнормално, како што дишам и зборувам...така од денес НЕистрошените пари ги ставам во новоотворениот Фонд за Разгалување.

Да, така ќе си го именувам. Ќе си се разгалам и наградам! Ете така! 18.980 денари за ќејфови од кои се воздржувам со изговор дека во моментот тоа не е приоритет, во моментов има и поважни работи. Не, ЕлеМентал learn to prioritize, man. Don't be a child, first things first! Епа од денес, од сега, овој момент, тоа завршува.

Нема веќе да ми биде скап Hugo Boss парфем од 4,500 денари, или дигитална камера со која ќе си зачувам посебни моменти со уште по посебни луѓе, а не да дозволувам животот да ме одминува со единствените слики во сеќавањето...кои неминовно бледеат. Или еве ќе си ја дуплирам гардеробата, абе нешто, нешто!

Сите околу мене како да живеат, се обидуваат да го уловат моментот, го ценат времето, а јас? Гледајќи во иднината, цела сегашност ме одминала.

No more of that!

На Monna.Monna, Miss-Independent, sweetyears и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.