Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Сакам да кажам...

Овај живот има глупав недостатак, колико год да траје увек буде кратак

2. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Сакам да кажам...

Ми доаѓа да се самоубијам, знаејќи со какви се не суштества го делам воздухот. :puke:

На Monna.Monna, palavoto.devojce, TheKiketoo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

^^ Мене Ангелче не ми се иде да се самоубијам,али најсериозно ќе почнам да си носам ладно оружје секаде со мене или да почнам да штедам за пиштол,што вели Елементал.

Ситуацијава е неподнослива. Дијареа ме фаќа е секаков идиотизам и претеризам и ресани што гледам околи мене. Абе сите нешто се јачат преку компјутер,абе сите течат памет,абе тоа.. Палома сакате да се подзабришете малку така..? |(

Едноставно нели,спичелс да си остане човек.

Батали и трпение и се,до тука беше. Е тоа сакам да кажам.

А,ќе заборавев. Си го забележав цветот денес,жолт ми станал. Тој сепак не покажува ништо,некој може многу да пишува а ништо да не кажува,а некој може со многу малку многу нешта да кажува. Јас ни за момент се немам покаено што сум дел од овој форум,дури сум и горда. И се надевам дека ви имам помогнато на оние накои што мислам дека им треба помош,исто како што и многу од тука ми имаат мене помогнато. Не знам јас да вртам одоколу,како што прочитав деновиве во поздрав до Калиопе мислам беше не знам од која форумџика,дека таа не знаела округло,па на некое ќоше. Исто и јас.
    Малку ќе ве боли,но подобро толку отколку повеќе лагата.

Со почит,ваша Мистериозна. :bow: :)

На Miss-Independent, Strumfeta93, sesilija и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Сакам да кажам...

А колку, волку, толку да престанете а? |(

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Сакам да кажам...

Станав златокоса ^_^
    За озбилно овој пат :D Ебате платината, златото е полично :rofl:
    Во случај некој да не разбра што сакам да кажам, ја потемнав косата :D
    Дајте огледало, да си ја изнагледам, лепота таа :wasntme:

На n.a.t.t.y, zhap4e, Go-Girl и 3 други им се допаѓа ова.
  6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

Изгубена сум во времето и просторот.
    За ништо не ми е гајле, за ништо не се замарам, го слушам само телефонот кога знам дека ќе ми ѕвони тој.
    Е тој де тој, што ми прави вака, да сум изгубена и за ништо друго да не ми е гајле.
    Ах, не сум ова јас, ми требаат години да се заљубам, а него сеуште не го познавам и неможам од глава да го извадам.
    Го знаете она чувство кога неможете да се изназборите со непознат дечко, кога целите разговори течат низ смеење и лупање глупости, кога имате толку многу заеднички работи, размислувања и сфаќања, кога се смеете на исти работи и се осеќате ко да се познавате цел живот? Епа јас баш така се осеќам, едноставно изгубено, да не биде комплицирано, ама ете имам и пеперутки во стомак, и се узбуџавам кога ќе видам дека Г ис колинг, или ис тајпинг... и толку слободно се чувствувам со него, и со него неморам, а и несакам да ги кружам местата низ Скопје каде што знам дека би можела да налетам на тој.. тој.. како се викаше бе го заборавив :P
    Не е битно, битно е тоа што сакав да ви го кажам.
    Е така, ако забележите дека ме нема, не ме барајте, и не прашувајте каде сум, само знајте дека сум среќна!

На lolyta777, XMaN, Neytiri и 11 други им се допаѓа ова.
  7. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам да кажам...

срамота! е срамота си невидена другарке моја најмила!
    на сред најголема гужва да пр*ниш, да засмрдиш и да те снема, за бељата да ја префрлиш на мене, е претера!!! не е ништо смешно, срам да ти е
    прдешке
    :puke: :x :x :x

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Налет.
    Волкава крава, во летно Вустанче, се растрчував низ школски, летав хелихоптери, се борев низ трева и гнетев благо.
    Не е тоа за налет. Ни тоа што цела улица мораше во тие моменти да пројде не е налет оти мене ич не ме боли стојанка за нив. Налет е што телото краста ми фати од тревиштана.
    Да си бидеме сериозни кУјзнае колку кучиња и мачки дневно мочаат таму, и исто така кУјзнае колку бубачки има, ама моментот не понесе со дечишЧана и битно си се смеевме. Мореееее два пати се истуширав и пак како шугле шмугле се чувствувам. Гррр.

Битно излегов од депрешн, пошто зашто либето на времето ми подари златни обетки а јас една од нив изгубив првиот пат кога ги ставив(не донесувајте заклучок дека сум трапава иако може малку сум сеедно де) а другата ја носев на златното ланче. Еееее да де, погодивте, и таа ја изгубив и бев во малку депрешн оти ептен ми значеа. Ама еве сега ја најдов во сунгерот со кој што се бањам. Пошто јас како вип фаца се перам со вери спешл сунгер едишн две плус едно гратис ... па ете. Сега обетката фино лепо во новчаник. Жива среќа па не му кажав пред некој ден и таа дека сум ја изгубила зошто ми рече ... мече не ја носи на ланчето ти си трапче ќе си ја изгубиш. Е ќе ја носам муле едно ти ќе ми кажеш. И Марфи ако не ги замеша прстите нема да е геј. Тиква. Сега е нали сеедно пошто со слцката два дена сме скалани за глупости. Крива сум во добар дел, ама и тој е крив во добар дел. Па нзс нема. Два дена веќе одмарам од него и го чекам да крене слушалка а сигурно и тој го прави истото ама магаре и магаре ... еееее. Ви викам јас налет. Интересно е и вака, да чекаме кој ќе го скрши мразот прв. А тоа немет да бидам јас. Мерачки и по малку злобно ќе се насмеам кога ќе видам на екранчето дека ми врти или ќе ја слушнам мелодијата со која тој врти и ќе ми рече ... кај си МА? без ало ... а уствари сака да ми рече душо моја најмила најсакана ми недостигаш ... ама биковски инает не дава такви работи. Слушајте ме мене знам јас. Срцка е тој.

И знам дека ова не ви беше многу битно да го знаете, ама пуста јас морав да си кажам.

Денес сабота, мај фејворит деј од неделата и со мај бест факинг френд ќе си гледаме филм бутајќи пуканчиња обавезно оговарајќи и смеејќи се или плачејќи, зависи што ќе одбереме за денешниот репертоар. Кога ќе видиш уствари ... ништо не видиш. Лудило.

И друго што да ви речам ... бидете среќни, имајте уба вечер, сексуљава, пијана, весела, филмска, романтична, кој како си сака ... и донт форгет ... уживајте во ситниците, тие го прават животот совршен. Како одјава од радиостаница звучам ама налет(многу ми е интересен зборов денес, не туку превртувајте очи). И оваа реченицава со ситниците, ептен почнав да ја користам море бре, мислам дека и на надгробна плоча ќе ми ја напишат. Ауф, само да дочекам да го видам и тоа. Се шалам се шалам.

Немојте да ми замерите на доброто расположение.

Ај додека ве сакам сите чао.
    :makeup:

На Doozy, macysh и Smilly им се допаѓа ова.
  9. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Сакам да кажам...

СДК ..
    Потпрена во ќош, со таа црна наметка.
    Мечтаев по неа, секоја вечер ја сонував и веќе една година ја имам до мене.
    Решив и ја земав во раце. Внимателно ја извадив од футролата. Ја гледав од сите можни агли.
    Ја избришав внимателно со дланката и длабоко го вдишав нејзиниот мирис. Мирисаше исто како и првиот пат.
    Тоа е едно прекрасно лакирано дрво кое со себе носеше ковчег полн со желби, амбиции, утехи и победа.
    Им нема крај на човековите желби, но само некои од нив стануваат реалност.

10. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Сакам да кажам...

сдк дека се прашувам себе си до кога ќе се надевам кога сум 100 % сигурна дека нема ништо да биде?

11. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    Сакам да кажам...

сакам да кажам да престанете со уништување на форумов преку оф-топици. :hai:

12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Сакам да кажам...

Се лакирам у џиш розе лак, а ќе носам бела скро невестинска хаљина вечер кај Чакс, добив и претекувам ко супа од домати да имам меѓу нозе...
    Си купив три пара дезенирани хулахопки и едвај чекам да облечам еден бесен пар за на забавата на 17ти! Сонувам во боја, симнувам цртани филмови со руски титл и мислам дека... Мислам дека сум малку повеќе од збунета. Ко за втор пат. А? Што викаш? :geek:

Денес, за првпат почувстував љубомора, миличка и малечка, од негова страна. :*
    Ме фати неподготвена, за да сфатам дека се грижи тој, дека не сака да му бидам далеку. Ме прашува Б дали се заљубувам. Не знам да одговорам. Знам дека сакам со него да гледам ѕвезди и да собираме мразулци од прозорецот на таванот што му гледа од спалната право кон Месечината!
    Мачор мој, не грижи се, тука сум.
    И ти биди, и ќе не биде.
    Некои стари фотографии што сега бесцелно ми се блед спомен, ги избришав. Така и треба да биде. Цени го она што го имаш, а не она што ќе го изгубиш, нели.
    Мама ми направила полнети тиквички со црн ориз и печурки, им се мерачам. Вечерва ќе пијам џин тоник ко средношколка и ветувам ќе се фатам за микрофон. Богами, и за неговиот :rofl: после дипломска, малку задоволства! Ах, каква будалетинка е...
    Една другарка ми вика: Леле, и двајцата се најдовте живи смешковци, гушкала!
    Само да е зрел и да не ме нервира. Се’ друго може да биде компромис. Слушам Фолтин и му ја пеев на увце дека ми се руменат образите, од љубов треба да се пазиме...
    Ах, ете ми го одговорот.

:angel: :$ :$ :$

На Phyramide, Neytiri, Miss-Independent и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Ај малце и ја да про-мрчам.
    Пред некој ден се враќав од школо. И чекавме автобус, ја другарка и еден другар. Доаѓа приватен автобус и на него има значка дека има бесплатен влез за средношколци. (А пред тоа чекавме многу време, ама не дојде државен) Другар ми влегува, и го прашува дали можеме да влеземе. И овој вика може. Ај влезе он, и после него ние две. И на нас ни вика:
    Еееееееј! Девојчиња, каде вие?
    Па имаме слободни.
    Па што ми е гајле? Со слика имате, или без слика?
    Без слика.
    Ааа, епа тогаш неможе.
    Па имаме слободна!
    Па јас од каде да знам дали е ваша? Не ви пишува на чело како се викате. Сте ја украле! Ова да ви е последен пат вака да сте влегле! (со дрење) |(
    И овој си продужува да збори, и продужува.
    Другарка ми ми вика: Ај на наредна станица да се симнеме.
    Ааа да, 100% ќе се симнам. И тоа, другар ми го пушти, а на нас ни се дереше. И ова не им е прв пат да ни викаат. Ако треба пешки ќе одам 5 саати, ама веќе во приватен, НЕМА ШАНСА! :!:

14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк итно итно сакам да го почувствувам она чувство на некои нови ситуации ...
    :handshake:

15. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Сдк
    во цел Сутлак (Суитлак), ни една сијалица. :x Ептен се дарежливи овие од ЕВН, дури и реклама залепиле. [​IMG] Демек, заекогаш тука за вас. Пфф.
    Единствено колите (автомобилите...) не‘ спасуваа да не ,,наждрапам‘‘ у некоја избегана вода. :swear:

едит:
    да промрчам и ја некогаш, мислам редно беше. :lol:

16. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека без потреба е заклучена темата-критики и забелешки, која е важна тема, само поради без потребното препукување која колку била компетентна за модератор, се раскарале ко жени на чешма :lol: , одма запнале ти немаш доволно мислења, ти си глупава, а не се свесни дека некој само со ЕДЕН ПОСТ може да ги засени нивните ИЛЈАДА и + ама ај.
    А додека оваа тема ја затвориле, теми кои стојат дупли дури не се ни заклучени а камоли избришани.
    И модератори нека избира главниот администратор, и онака е само посматрач во дуелите со кубење на коси.
    Ај сега да гледам како ќе изгуби самобендисаниот
    копиљ
    НоЉе

На green.eyes му/ѝ се допаѓа ова.
  17. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Сакам да кажам...

И јас истото го чекам од прееска, само чекав да заврши третиот сет, па да си прославам на раат :D

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Е стварно ми е доста од намуртени лица околу мене...Ма дај ве молам па ако вие сте имале лош ден,не е фер да се истурате на друг, и да го полните со негативна енергија!!
    Стварно,ама стварно сум горда на себе!Не е лесно секогаш да си.. :rofl:

Отидов јас да се журкам..сабота је вече,алкохол нек тече :wasntme: !

Феминки ставете едно хепи фејс, La Vida Es Bella!

http://www.youtube.com/watch?v=M3H8B2MIJ50

Ве сака,
    Смајли

На lovely91, Miss-Independent, teddybear и 4 други им се допаѓа ова.
  19. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Друго време, друго место,
    со различни гласови.
    Поинаквата ти, поинаквиот јас
    прават различни избори.
    И завршетокот е таму, каде што сме сега ние
    Но еве нè нас, душо, ти и јас.
    Иако го превртевме времето наоколу,
    ние правиме грешки, на некој начин, некако.

Не ги повредувај оние кои ги сакаш!
    Конечно!
    Како куршум од пиштол,
    некои нешта никогаш неможат
    да се вратат назад,толку лесно! :x

http://www.youtube.com/watch?v=pbPw906ElhY

20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.584
    Сакам да кажам...

Вака на одредени личности што мислат дека знаат све и дека се нешто као појаки од мене, да ми ја јадат долнава.
    Фала, чао.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.