Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WhoIam

WhoIam Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека се чувствувам ГЛУПО! Зошто од прее отварам безвезални темии! Ама во скоро време ќе се навикнам на се xD :))

2. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...аман бе :^) Станов ми се претвори у Зоолошка на град Ново Лисиче :P Лебарки во кујна, гуштер во дневна, птичурини на тераса...И од сите дома, ја се најдов да изигравам Тарзан, демек најсилна и најхрабра, па со метлата ловам неидентификувани летечки, лазечки и ползечки објекти 24/7 :@ Абе ај :fubar:

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Сакам да кажам...

Не ги обвинувајте операторите за високата сметка на мобилен, барајте ја вината кај некој ваш близок!!! (не дека тие не крадат како луди, ама тоа за друг пат).

Значи редовно си се нервирам јас поради високата сметка на мобилниот. Абе секој месец нервози, препукувања од моите за големата сметка и постојани приговарања дека од многу зборење на мобилен ќе ми паднат ушите. А јас кутрата, секој месец се чудам како пак сме ја надминале фамилијарната претплата и ги колнам Т-мобајл.
    И дојде и денес тој пеколен ден. Ја гледам фактурата на маса, ја зема мајка ми да ја внесе дома, а јас некако собирам храброст да погледнам во сметката, се храбрам некако, си викам дека сепак можеби не сум потрошила некоја безобразна сума од над 1000 денари, се молам да е нешто помалку, ама сепак низ глава ми минуваат зборовите на сестра ми и мајка ми дека тие воопшто и не се јавувале никаде, а за татко ми веќе и си знам, неговиот дел од претплатата е целосно на наше располагање. И така се препотувам јас некои 2-3 минути и си мислам како е можно гагаџија како мене, кој што прави огромна штета на ВИП (3000-4000 бесплатни минути месечно) да има толкава сметка. Се прекртувам, си ја кажувам Оче наш, подголтнувам, земам воздух и ја барам од мајка ми сметката. Се' или ништо си викам, или ќе се умира, или ќе поживеам уште еден месец.
    Блиц момент, прво нешто што го гледам... Околу 2 часа кон други мрежи. Готово си викам, отидов. Подзамижувам на едното око и гледам подолу. Процветав. Го најдов кривецот!!! Ааааааа, значи така. Од скоро 1500 денари сметка 900 и нешто се само на сестра ми. Гордо ја гревам главата, насмевка од 6 до 6, покажувам со прстот како да ја покажувам на мапа местоположбата на Атлантида и радосно префрлам: "Еве го кривецот". Ех луѓе, ми се наполни душата, јас толкав штедаш, помалку од мама имам потрошено. Неправедно ме оптужуваат веќе неколку месеци по ред. Дојде моментот на вистината :P

Инаку, постот го пишувам повеќе од саат време. Зошто?
    Па му текнало на мојот чуден татко да ја барам некаде онаа рекламата за горска вода, ама онаа кај што црнецот е келнер. Го копкало човекот од кое село се кажуваше тој црнецот.
    Луѓето ги копка гладот во светот, војните, болестите, а татко ми - Од каде е Џими.
    Ајт!

На Doozy, mims-89 и zhap4e им се допаѓа ова.
  4. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Едно бабче ме викна на фика. Си збореше она, јас климав со глава, си викамве так так, муке бра, ама се разбравме ништо! 87 години, кога почна да ми вади слики, тие хекланите како ли се викаа, милиња, ми даде неколку за дома, ми даде стара чаша, мала флаша, по реакција и по она однос, сфатив дека сум и мила. Што ти прави османост те тера да се разбереш на некој друг чуден начин. Ама се гледа има уште обоени сонови. Убаво ми беше да ги гледам сите тие минијатури што ги собирала со години. Ланчињата и марамите, ама моментот кога ми покажа медиум камера лелеее радост! Една соба и беше приказна со генерации, слики почувајќи од нејзините дедовци до последното внуче сега.. Ах кои емоции ги има.. Убаво ми беше како о да е, доживеав еден малку поинаков свет ....

На LivingGlam, Strumfeta93, DAngel и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Кај грците не одам веќе во Веро,зошто ги зае*а Антиќ Перо,
    кај Словенците ке одам радо..зашто фино, лепо им го забибери Илиевски Владо. :D

6. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Лажицата во рака,Нутелата во уста..
    Има некој нешто против?
    Да има,газов мој,тешко ќе се влечел.
    Му ветувам,а знам дека лажам,утре ќе го вежбам.
    Слика во Модни критки веќе не ставам,на две нема да ме собере.
    Дечко ми ќе ме чека на кинг бед,пошто на друг нема да ме собере.Другарките ќе се дружат со мене само по кафичи,дома сакаат и за нив нешто да остане.Моите ќе гледаат што побрзо да ме омажат,да не банкротираат.
    Само вие ми останувате. :wasntme:
    Hi,I have a problem,can u please help me?
    Noooo,but Nuttela sure can. |(

На Smilly, Neytiri, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Леле луѓе... овој ми е најлош ПМС досега :worried:
    Јадам како свиња, сега само што станав од јадење пола леб изедов :worried: Набрзина јадев, не можев воздух да земам и уште недоџвакано земав ново парче :x Уште ми се јаде... Имам пред мене грицки и благо не сакам да ги јадам а не можам да издржам...
    Неподнослива сум се дерам по сите, плачам, за секакви ситници се карам.
    И да, најважното, ја зезнав работата... :worried:
    Ах, што ќе правам сега, ај јадењето ќе спадне, ами другото што го расипав :(

На Miss-Independent и starfish им се допаѓа ова.
  8. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    408
    Сакам да кажам...

СДК дека се осеќам доста нервозно.. Уште еден предизвик пред мене...
    Ајде фанки го можеш ова ти !

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Сакам да кажам...

не ги разбирам јас луѓево т.е. не ги разбирам мајкиве
    дете малецко сеа тргна за 1-во оделение уште е навор и трча по мачките
    добро бе колку што знам јас детето треба да е легнато уште од девет тоа расте и му е потребно сон а не да се дере на цел глас да брка мачки у 11 и пол навечер јас сеа ќе си легнувам а она надвор и насабајле обавезно да стане околу 7 и пол 8 и после у 9 да иде со точак у продавница јас не знам како мајка и ја пушта по таа улица колите колку брзо возат ко да се тркаат кутро детенце само кога ќе ме погледне со тие невини оченца баш ми е жал за нејзе ;( :( како се радува кога ќе ме види па малецко е уште ако е тргнато у школо не мора за значи дека не и е потребна грижата од мајка и уфф какви луѓе има :@ кутро девојче ;( :(

10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам да кажам...

Kim и јас сум тука некаде со тебе.
    Цел ден барам некој да му се дерам, го третирам дечко ми како роб и се смеам неконтролирано. Искрено, се прашувам понекогаш како ме трпи?
    Јас да треба да сум дечко на јас, никогаш не би се заљубила во мене, па камо ли да издржам две години со себе. :D
    Страшна сум си.
    А, клучниот муабет денес беше ова

На Smilly, Special.Someone, Strumfeta93 и 4 други им се допаѓа ова.
  11. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Сакам да кажам...

СДК дека сакам да си дојдам дома !!!!!!!!!!!!!!!
    Дека ми недостигат МАКЕДОНЦИТЕ!!!!
    Дека ми недостигат мојте другари и другарки, лугето шо те прават среќни
    ТУЃА ЗЕМЈА... ДУРИ И ТОА ШО МИСЛЕШ ДЕКА Е ТВОЕ Е ТУЃО

На Alanna му/ѝ се допаѓа ова.
  12. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК се пукнав од смеење.
    Мајка ми се симна до подрум да земела нешто, а татко ми се спремаше да си легне и заклучува врата и гаси сијалица и оди во спална и по некоја секунда се враќа и ми вика каде е мама :o ? И јас викам надвор :rofl: . И он вика јас мислев во спална си легнала и дека нема никој надвор и заклучив.
    И во тој момент мама ѕвони. И сме застанале двајцата на врата палиме сијалица, отклучуваме и се смееме :rofl:
    Што убаво ми дојде ова :D

А, и сакав да кажам дека забегав деновиве. Готова сум :angel:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Сега ми кажаа дека денес е строг пост. Ќе сме јаделе бело гравче.
    Неможеа порано да ми кажат, барем да си к`снев нешто. х)

14. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

СДК си се налакирав прееска, ама ми ја нема темата Вашите нокти за да ги прикачам таму :lol:
    Ајде се надевам ќе биде пуштена во скоро време, па најинтересна ми беше за разгледување..

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  15. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк си го одведов срцето на пица. :P
    Тоа беше частовка за добивката на татко ми.
    Се прејадовме и двајцата.
    Но важно е, дека си поминавме многу убаво. :)
    Го сакам. :inlove:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  16. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

СДК преку глава ми е од луѓе што знаат да го завртат твојот број само кога им треба некоја услуга.
    "Ало па кај си тии??? Од кога не сме се чуле, како си добричка?? Треба да се видиме некој ден..ејј слушај ми требаше една услуга... " |( |( |(
    Тогаш им текнува дека постоиш, тогаш иммат и кредит за звонење. А дотогаш "Ам немав кредит, ам ова ам онаа"
    Ах овој народ! "Едуциран" за максимално искористување на туѓата моќ и положба!

На XMaN, Special.Someone, la-chicka и 5 други им се допаѓа ова.
  18. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Во иста ситуација сум се нашла многу пати...Сите те знаат тогаш кога им требаш а инаку не те ни познаваат, а не па да те викнат на некаде. :(

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Сакам да кажам...

СДК дека веќе ми недостига, а самошто отиде....
    Знам дека ќе се вратиш бргу дур да трепнам, но оваа недела ќе ми биде пусто без тебе дома...
    Те сакам најмногу, ќе ми фалиш... :l:

20. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    На Whatsername и Ann.94 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.