Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    Сакам да кажам...

сдк денес ми е роденден :$ :$ :inlove: :inlove: :tmi: :P :P
    :clap: :rock:

На lolyta777, LivingGlam, Smilly и 16 други им се допаѓа ова.
  2. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да кажам...

СДК Многу сум збунета и не знам што да правам ...

3. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК

Знам ќе ве мрзи да гледате видео од 10 минути, но сепак ќе го споделам со надеж дека барем некоја феминка ќе го види. 10 минути кон просветлување за сите феминки кои го бараат Вистинскиот и веруваат во неговото постоење. Ова е една многу приземјена и реалистична дискусија.

http://www.youtube.com/watch?v=ANsEbWMc ... ture=share

На julie77, Neytiri, Lux и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Perfection

Perfection Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    14
    Сакам да кажам...

Everytime I try to fly, I fall
    Without my wings, I feel so small...

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.418
    Сакам да кажам...

По не знам кој пат,епа сам го редиш мозаикот.
    Полн ден тркалања и љубов...
    Кошарка,пиво и нешто друго. Колку се смеев,а и ручекот не ми беше лош.
    Имам нов шеширчич и ми рекоа дека изгледам холивудски!!!А јас косата сакав да ја скратам речиси ко момчак!
    Цело Скопје гувее до фонтаната и се воодушевува,јас се штрекнав кога одеднаш се запре за момент и ... штама и нагло почна гласната музика и повторниот настап на спектакуларното ни здание.
    Паралелно со се тоа...ко на шала,Груевски со Боркица,рака под рака,да прошетаат со жената после напнат натпревар по плоштад,да види како народ се радува.Па тука фотографирање,господине премиере,ајде со малиов,уште сега го учам да биде за вас!Македонец бе!
    Чилексинг и чоколаксинг на една клупа и мошне манијачки муабети на увце...мошне,овај да! Ми читаше некои си стихови на француски,а јас блеев.Што ми е гајле,звучеше ко секс.
    Полно работно време убавина и не ми пречи.
    Време е за сериозни понуди и работи.Ме плаши тоа што денот има 24 часа,се нафатив за куп работишта,ме плаши што се помалку ќе имам време за вакви денови,ама нека биде...дисциплина само треба.
    Пак ме побара и ме погали вербално.Пих,што веќе да кажам.

И сериозно,женишта,лоши сте.Гушнете некого и ќе ви олесни. Тесно ми е тука,а и чувствувам грутка во стомакот кога и да се уклучам,па културно ќе ве заобиколувам наредниов период.А и морам да признаам страшно навредено се почувствував,туку ајде...Повеќе ум,повеќе толераниција,повеќе забава,помалку суета,повеќе чувство за останатите,повеќе разбирање и помалку верувајте во вашата оригиналност,исклучителност,непросечност,потребност итн итн и во иднина ќе одбегнеме секакви глупости и ќе се чувствуваме ко некогаш на крајот на виножитото со грне полно љубов.

На Theodora, Phyramide, sesilija и 12 други им се допаѓа ова.
  6. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Сакам да кажам...

Си ја слушам -Би се викал Те сакам- песната која ти ја посветив кога случајно се сретнавме на концертот... Мислам на тебе постојано, тешко ми е, знам дека те изгубив, знам дека не сум доволно добра за тебе, знам дека што и да сторам е попусто, знам дека никогаш нема да ми дозволиш да влезам во твоето срце... Само сакам да знаеш дека Те сакам...

7. StarBwoyy

StarBwoyy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

Сакам да им кажам:Ме потценивте!
    - За моите дома.Мислевте дека сум релативно неуспешен,подобро погледнете два пати.Искрено,за мене-мислам дека би го изгубил сцелиот бенефит на успешноста ако моите деца не успеат никогаш,што би вределе вашите бенефити ако ви се побитни од децата што ги одгледавте.
    -За бившата.Која упропасти долга врска зашто бев сконцентриран на обезбедување иднина а не на озборувањето и одлучи да си отиде зашто и стана досадно."Извини ако немав шанса да ти љубам рука,која испадна после дека ме плесна во фаца-Јас сум само човек,ако викаш дека не сум најдобриот зашто не им обрнувам внимание на сите,тоа е зашто ова е мојот живот во кој нема место за сите.А испадна дека секако нема место за тебе"

За крај: "Next time you rating royalty, I’m always being given to normal than the level Of your loyalty,
    obvious you’ve been ignoring me.
    Who else you seen make it through the storm, unharmed disjointed.
    While all the critics was looking for Prince Charming
    Disregarded the king of the hood,he raised doubt.
    Even though he made a castle out of what used to be a house
    He did shit that all your favorite friends only gossip about
    But most of y’all don’t see the castle through the walls
    And the smiles till it falls in piles..."

8. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Tоа што не го знаеш,нема да те повреди...

На lolyta777, Special.Someone и Perfection им се допаѓа ова.
  9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

СДК декааа преубо си поминаввв :D :D
    Срце моеее,среќен роденден,се најјубо, да ми бидиш најсреќнааа! :* :* :*

П.с ..Ме палиш брееее! :$ :$

10. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=rp4UwPZfRis

I don't wanna hurt him anymore
    I don't wanna take away his life
    I don't wanna be a murderer

Ријана 3 години подоцна ...

http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0

And I took his heart when
    I pulled out that gun

Rum pum pum rum pum pum pum rum pum pum pum
    Man Down
    Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
    Man Down

Oh mama mama mama
    I just shot a man down
    In central station
    And I took his heart when
    I pulled out that gun

Доказ дека луѓето се менуваат со текот на времето ... И тоа на подобро :wasntme: Нема лабаво бре ]:) :devil: . Си виде девојчето со убавина со доброта не ја бива .. Што би рекол Ал Пачино со добар пиштол можеш да постигнеш многу повеќе одколку со добар збор . :wink: 8)

Ријана рулс :rock: .

На crazylady, Lov3, CIA и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Сакам да кажам...

ме мрзи да си легнам :*

12. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

^ да се јавам и јас :wasntme: . не си единствена :lol: .

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Конечно виде дека не е за тебе а? Па редно беше фала богу.Ти кажавме дека не е тип и за тебе и ке те остави расплачена на крајот ама неее,ние сите другарки лошо ти мислиме |( Ајде било поминало нее ни прв ни последен.Крај краева подобро сама отколку во лошо друштво :) И шо ако не те сака? Јас да :)

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Спасив ситуација некако, едвај :whew: Сега повеќе ќе мислам пред да кажам нешто.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.985
    Допаѓања:
    4.768
    Сакам да кажам...

Сите сме ги имале... знаете, едно време сте биле "загреани" по него - па сте прекинале од Х причини. Сте продолжиле со животот, дечко, другарки, школо.... и од никаде почнува да ви сецка(на 20 год :fubar: ) всушност во овој период настапуваат вашите 5 минути каде што можете да го откачите. И СЕ ОБИДУВАТЕ, но машкото его не го пушта да ве остави на мира зашто покрај тоа што ти е среден животот тој сепак мисли дека си летнала со умот во истиот момент кога името негово се појавило на вашиот телефон. ЖИВИ ПАТЕТИКИ, ги жалам овие момци. Живеат во минатото. GROW THE F*CK UP, AND GROW SOME BALLS!

16. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Сакам да кажам...

не се фалам немојте да ме сфатите погрешно !! :!: :!: :!: :!: :!: :!:
    нооо,....еден период од 6-7 месеци... во мојот живот немав никој ни мувач ни дечко ни ништо а овие 2 последни недели ги има доста едно 5-6 но ниеден не ми се допаѓа а сите се фини и мили, :?:
    еве оваа вечер еден дечко настојуваше ..упорен беше да имаме нешто повеќе од другарство но :!: неможев ..постар е од мене а и незнаам.....
    од многу глава не боли но мене ме заболе :lol:

17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.349
    Сакам да кажам...

Сакам да имам некој, кој ќе биде тука кога ќе ми биде најмногу потребен.
    Некој, кој ќе ја стави главата во мојот скут и ќе ужива додека му ја бушавам косата со прстите.
    Некој, кој ќе ужива да ме гледа среќна, да ме гледа додека се радувам и да се радува заедно со мене.
    Некој, со кој би се смеела all day long.
    Некој .... f*ck it - клише.

... e, ова е резултатот од гледањето романтични филмови - сфаќаш дека се направени само да те разочараат и уште повеќе да сфатиш дека такви машки суштества не постојат, измислени се од некој, чија фантазија очигледно брои огромни размери - жално. :puke:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Сакам да кажам...

Постои, но не си го запознала.

СДК дека на нас жените многу малку ни е потребно за да сме исполнети. Неколку убави зборови, чувство на посакуваност, чувство на сигурност. Денес повторно се заљубив во него, последнава недела е се што сакам три години. Вечерва бил поблизок со мене од било кога, иако по телефон.

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Сакам да кажам...

Гледајќи што се случува сега во мојата соба, добив желба да ви раскажам за спиечките навики на мојата сестра.
    Сестра им на моите дефинитивно им дошла како одмор после толку маки да ме успијат мене (јас сум виновна што на еден кревет кај баба ми има дупка, ја направиле од што ме лулале за да заспијам).
    Сестра ми пак, сонот си го носи во џеб. Уште како малечка заспиваше во секое време, а и секаде. Еднаш за малку ќе ја згазевме со еден другар. Ние заиграни на компјутер кај него дома, а на неа и оставиле еден куп играчки да си игра. Се вртам да станам од столот, а сестра ми заспала на подот, веднаш до столот. Ех колку слатко се изнасмеав тој пат.
    Ама да беше само тогаш... А што е најжално никогаш не признава дека заспала, дека задремала. Гледаме ТВ и двете во дневна и гледам дека сестра ми се изгуби. Веднаш реагирам: "Мала, ајде на спиење". Одговорот, нормално : "Не спијам, само си ги одмарам очите". И така неколку пати по ред. Ми здосади веќе да ја будам, а и знаев дека ако ја видат моите ќе ја караат затоа што само се мачи, а не сака да си легне. Во тој момент почна рекламава
    http://www.youtube.com/watch?v=Lzl1rHQ9n68
    Ја погледнав сестра ми и викнав: "Бубхен 100 природно"
    Сестра ми експресно се крена, викна "Бубхен, бубхен", како на крајот на рекламата и се сруши на креветот во истиот момент. И нормално на ништо не се сеќаваше.
    И не би ви препорачала да гледате филм со мојата сестра. ќе го гледате сами. Ете баш тоа сега прави братучедка ми, гледа филм сама. А сестра ми само се уфрла во по некој дел и коментира по нешто. И немој случајно да и кажеш да го догледате филмот друг пат, веднаш ќе ти рече дека таа ќе си го гледа ако ти не сакаш. Нема шала, опасна сестра имам. Баш сега ни кажува дека е разочана од нас затоа што сме мислеле дека спие, а не знае ни 5 минути од филмот да раскаже.
    Озбилно ми се налути, вика дека само провоцирам и таа не може од мене филмот да си го гледа.
    :D

На Miss.Ricci, Doozy, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Сакам да кажам...

СДК .......домашниот есап на пазар не испаѓа......секогаш ќе се најде некоја мала пречка да ти ги расипи плановите.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.