Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Сакам да кажам...

Раните од нашата лична војна скоро се минато, но вкусот на сегашниот воспоставен мир е далеку од сладок..
    Всушност, често и размислувам за емотивните белези што ги стекнав во мојот толку кус животен век.. И да, секој пат го разбирам одново и одново истото.
    За жал, сите мои најлути рани се предизвикани од него.

А, денеска е ден на татковците, м..
    Иронично до некој степен.

И тажно..

На la-chicka, zhap4e и starbucks им се допаѓа ова.
  2. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Сакам да кажам...

СДК дека вчера бевме на свадба во Струмица и преубаво си поминавме. Младоженците се прекрасни луѓе, максимално опуштени, добро музиче, млад свет, без заблешки. Им посакувам долг и среќен заедничи живот :*

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

имам еден пријател на ф.б.кој пред некое време ми се допагаше(убав, згоден)и пред малку имаше постирано некои си слики од одмор, гледајки ги сликите останав :o :lol: :rofl:
    фаца лом, тело гром :D :tmi: немозев да се изначудам, ама ете игледа дека си има девојка, ако е срекен супер, баш ми е мило(иако лично не го познавам) :)

4. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Сакам да кажам...

СДК дека сакам да си купам вакво кученце.. се заљубив. :D Многу е слатко кучето, но и скапо.. на едно место прашав колку пари ги продаваат по 400 евра од Србија, ти го носат во Скопје и ти од таму треба да си го земаш. Но кучето веќе е дресирано и вакцинирано, од таму ти го носат со се опрема. Но за жал на мене од дома не ми дозволуваат да си купам, не ми даваат дома да го чувам. Но кога, тогаш ќе си купам едно вакво куче. :rofl:

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna, BoaVista, esperanca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам да кажам...

СДК не знам зошто се затвори темата: Критики и забелешки?
    Не само таа тема, туку и било која друга на која има препукувања има решение за се`, клучот треба да биде најпоследната опција за било што. Иако изгледа е најлесна опција.

Ако има оффтопици тие кои се надлежни за тоа нека ги избришат.
    Ако има некои кои навредуваат или премногу ‘напнуваат‘ во темата нека бидат опоменати преку ЛП.
    И било што друго може да биде решено... не мора веднаш клучот да се става.

6. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Сакам да кажам...

сдк дека треба да си ставам прамени :rofl: :rofl: :rofl:

7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Kога гордоста доаѓа,љубовта си оди...

На la-chicka, angel92, Miss-Independent и 5 други им се допаѓа ова.
  8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Сакам да кажам...

СДК куцам семинарска и толку се внесов во материјалот, што при разговор со другарка почнав да пишувам за тоа.
    Денов е убав, посета од мојот луд дедо, довикување низ двор и најважното :inlove: ТОЈ ми пратил порака за добро утро. После година и нешто читав штипкајќи се дали е сон.

На angel92, srcekrsacka и Smilly им се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Темата е токму и поради тоа заклучена - расчистување на офф топици. Не може се` да стои така. Откако ќе биде се` средено, ќе биде отворена повторно. Доколку не се заклучи, а се брише ќе се полни повторно и нема да може да се постигне. ;)

10. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

..си мислам зошто глумиш лудило, и зошто си толку дволична.
    Не сум јас од вчера, ниту пијам нафта. Изгледа желна си за внимание.

Еве ти една песна, и олади мало ;) .
    http://www.youtube.com/watch?v=PbL5BR8rb64

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам зошто имам толку малоумна сестра? :D Мама и тато спијат,јас на компјутер и очигледно и е досадно па ме замара со некој нејзини забележи-ме работи :D Mи чука по вратите,мјаука пред вратата као демек има маче,ме прашува некој no-sense прашања абе лудница :D И реков да не досаѓа веќе,па сега ми пишува ливчиња и ми ги праќа доле под врата.Прво ми праќа цитирам: This sunday night Im bored without you. Друго ливче: Со среќна нека ти биде новата учебна година. Трето ливче : Ви носиме подарок самовила која се вика Верица, прелепа је боже лепа је ко икона :tmi: И влага у соба со чаршаф на глава и игра :D Aбе лудо дете :D

На la-chicka, ViktorijaMari, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU&ob=av2e

Oд кога излезе спотов,денеска прв пат го изгледов цел. А песната арна е,ајт таму..

Него,друго сакав да кажам. Кај бе овој Марк Ентони го издржал тој капацитетниот газ на Џенифер,на кој што можиш шах да играш?! Мислам,думам тоа едно пет минути и не ми иде. Башка,едно тенџере месо е,кај издржал,како,стварно ми е science fiction. И плус,не ме сметајте за перверзна,али стварно таму доле е рамен ко даска. :tmi: :D

Стварно не знам. :x :D

Ништо битно не кажав,али ај,мора некогаш и таков,чисто за глупости да ми помине денот. :D

Едит. И овој Питбул,не како Питбул да е,повеќе накај џукела ми иде во фацата. Изгледа доста искомплексиран чим воопшто не ги симнува тоа цвикерите.. А уствари,можеби му се заковани за челавицата... :D Уствари,може човекот не се сака така,без цвикери,па затоа си ги носи и на спиење,и јас па што сум бескрупулозна... :D

На kate21 и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  13. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Сакам да кажам...

СДК имам нов аватар.... :D

А подоцна ќе најдам и др. смајли или слика за потпис бидејки многу ве стрвам со сладоледот на потписот!

Прикачени фајлови:

• jhjhjh.jpg
      jhjhjh.jpg
      Големина на фајлот:
      44,2 KB
      Прегледи:
      236
  14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

Ако нешто највеќе мразам на светот тоа е кармата или она коа кругот се врти :@
    Го мразам тоа да, иако е во моја корист го мразам.
    Мразам да ги повредувам луѓето, несакам и него повреден да го гледам дека е, несакам да пати, подобро да си најдеше друга и никогаш да не му текнеше на мене веќе.
    Фак ју карма, фак ју!

На MissSpark и unique123 им се допаѓа ова.
  15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Црно ко циганче.
    Одморено максимално.
    Уште сега ми недостасуваат дремките на плажа додека ги слушам бранчињата и јужното ветре ми ја вее косата.
    А и прајслес е чуството со комшии да навивате на гејските тараси за нашите кошаркарски победи.
    Убо убо, а сега бек ту риалити. Веќе нема половични работни недели, а и обврски со магистратурата и тоа мора сериозно да го сватам, тоа значи фул тајм, ама ако нека се учи и работи.
    Ми недостасувавте феминки, посебно оние кошарскарски фанатици како мене. :hug:
    Секако и модни фанатици, да ви се пофалам за новиот златен саат :lol: 8)

На la-chicka, Trendafilka, Smilly и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Сдк дека по сто години сеа сфаќам што викала таа тетката на рекламата Енфапен прозорци раат сум,мајко раат сум! ја цело време се мачев да слушнам шо вика..се нешо рацум..ете шо било! битно дојдов до вистинскиот збор макар по 10 години! :lol: :lol: :rofl:

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Сакам да кажам...

ааа Цаци оваа и јас ја сакав. ми ја украде за минутка :)
    преубава е девојкава нај!

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    374
    Сакам да кажам...

Изгледа успевам да си ја надминам својата лична трагедија.

Ги собирам парчињата и најверојатно ќе успеам да ги приспојам во нешто што ќе наликува на целина. Важно ќе се обидам, за успехот не гарантирам, ама барем ќе мрднам од мртва точка, а за тоа заслужувам златен пехар :clap: :clap:

Конечно се стивнуваат духовите на мојата несреќа (патетична сум знам, најпрво заради тоа што мојата несреќа споредена со несреќата на некои навистина несреќни луѓе, се граничи со среќа -ај ама се сплеткав со зборовите, изгледа ја изгубив поентата :worried: )

Како и да е. Од денес-НОВА ЈАС. Малку од тоа што бев, малку од тоа што сакам да сум-еден совршен микс, комбинација из снова. Кој ќе проба -ќе се отруе. :lol: Е ајде де, па сите си имаат свои подеми и падови. Битно е, после серија последователни падови - да се стане, овојпат да се пази-да не се сечат облаците со носот и се ќе биде ОК :!:

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

СДК 18:18
    Знам дека ти сум во мислите злато мое :*

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК и во реалноста, нема реалност :D смешно, никогаш не е се така како што се претставува. Светот би бил убав, кога реалноста би била автентична, тогаш сосем поинаку би било, а не е така, па преостанува човек или да ги прифати нештата такви какви што се или воопшто да не ги прифаќа.Се е релативно.

На BoaVista, zhap4e и esperanca им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.