Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Сакам да кажам...

СДК
    18:42 - Ќе ми ја прибере некој матката во кутија за накит. Awww

На Monna.Monna и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  2. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Сакам да кажам...

СДК дека си слушам грчко радио Star FM, многу убави песни пуштаат.
    http://www.starfm.gr/player <---Еве ви линк, за подобро расположение. :D

3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

И 100% сум сигурна дека има 643284739 излезени на џамовите, гледале да не испуштат нешто. Кој у шо бил облечен, дали бил у опинци, у чизми или штикли. Собират си материјал, за цел месец да има шо да се оговара. За жал, секаде е така. :|

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

си го сакам животот !

На ViktorijaMari, LittleDevil, esperanca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Сакам да се дружам само со луѓето што ги љубам! Во спротивно тоа ми е губење време.

Да седам со фамилијата, дечкото и преку сила 2-3 другари што ме прават среќна и чие постоење ме исполнува. Која среќа е да бидеш со некој и да ви се гушкат аурите. Се надевам дека ќе запознаам повеќе такви личности.

Не планирам да бидам пристрасна кон бош луѓе и да се малтретирам да седам во нивно присуство!

На la-chicka, palavoto.devojce, Strumfeta93 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Во 8 сум на тренинг ама воопшто не ми се оди:/
    Ама сепак ќе одам мора да ослабанам малце,јебига ЖИВОТ :|

7. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...време е за нес :coffee:

8. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

СДК ме чека долга ноќ..утре полагам и цела ноќ ќе учам. :( :@ :@ :devil:

9. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

СДК дека после 2 недели се уклучувам на форумов, и ептен ми недостигате да ве читкам!
    Ете начекав нет, па да ве поздравам! :)
    Се надевам дека не сте ме заборавиле и не се прашувате сега која е оваа Лепа, некоја нова да не е! :D :D
    Останете ми поздравени, па се надевам дека за брзо ќе средам и дома тука во Скопје, ќе си имам нет, па почесто ќе се дружиме! ;) ;) :* :* :*

На unique123, BoaVista, Smilly и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Сакам да кажам...

сдк дека сакам едно вакво

тука

со песнички од

да си уживаме со дечко ми

:) :inlove:

На Special.Someone, girl.23 и cuciTo им се допаѓа ова.
  11. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Мора секоја тема да се полни со офтопици и препукувања, мора. :envy:

На Monna.Monna, crazylady, kristii и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Се осеќам ептен глупо и затупавено. Ко да неам што да правам, па само дремам ан компјутер иако и тоа ми е досадно. Веќе ми се одиде во школо и тоа досадно ми е , абе ништо не ми чини. :fubar:
    Утре ќе идам конечно на лекар да средам ова со крвта и желудникот , не можам веќе да трпам болки и да трипам во школо.
    Никаква инспирацја немам деновиве, ништо паметно не ми ткенува да напишам или кажам ни тука ни по дома. Нејќам вака, сакам да се подобри. Ајде јас ќе се надевам на подобро па сеа ќе видиме. Мислам дека кога ќе ми се среди здравјето и расположението ќе ми биде подобро.
    Оу ноу утре имам физичко :swear: (ај хејт физичко), попрво би седела два часа кај Катица него ли да скокам по сала-.-

Доста фор тудеј идам да си најдам некоја занимација, се одјавувам.
    Поздрав :) :hai:

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

СД ви К дека конечно искачам со типот што ви го тупам задњава недела, се осеќам ко тинејџерка пред губење невиност, возбудата и ме на највиско ниво, руки ми се потат, имам папертуки, море не пеперутки, бикови у стомак, почнаа и грчеви некои да ме фаќаат.
    Тремаџиството не е моја особина, али ете го! Браво, нозе ми се тресат, правам грешки при куцањето, од возбуда се изналупав глупости лелел бе доста, ај држете ми среќа или пуштајте ми ја ми треба :wasntme:

На Neytiri, Phyramide, la-chicka и 25 други им се допаѓа ова.
  14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Овде сум од почетокот на форумов, кога беше бебенце :D ...нема да си ја препишувам на себе заслугата, само ќе кажам дека придонесов, заедно со многу девојки да се развие сето ова и да биде најчитан и најпосетуван македонски женски форум!
    Фемина мене ми даде многу, имам напишано неколку пати за придобивките од моето членство овде.....и јас на фемина и дадов дел од себе :) Во неколку наврати реков дека нема да пишувам, но мене фемина ми значи, затоа сум сеуште тука.....форумов за некои е беззначајна и маргинална работа, за мене не, јас овде сум за да се релаксирам и за да научам нешто, за да споделам искуства, самото тоа го прави форумов значаен за мене.
    Сега ова што ќе го кажам се однесува на СИТЕ кои пишувате
    WHAT YOU WRITE - IS WHAT YOU ARE!
    Можеби граматички не ми е точно, но ќе ви појаснам.....она што овде го пишувате, она што го изнесувате на форумов ве покажува вас, покажува кои сте, какви сте :)
    Можеби лажете, можеби измислувате, можеби извртувате, можеби сте искрени....но сето тоа сте вие всушност такви сте :D
    Ова е виртуелно, јас сум виртуелна и сите останати....затоа негледам потреба да се спротивставувам или да се докажувам на нешто што не е реално. Виртуелниот пријател или непријател е многу специфична работа и доколку тоа не се има во предвид можат да се случат работи како....обожување или мразење на нешто непостоечко, нереално, виртуелно.
    Токму поради таквите мои сфаќања и разграничувања јас немам потреба да мрчам, немам потреба да реплицирам, немам никаква потреба да се пожалам за нешто....само имам потреба да ве замолам - НЕ ГО УНИШТУВАЈТЕ ФОРУМОВ!

Благодарам што ме читате (или скролате).....пријатен престој на форумов драги феминки :hai:

На Phyramide, la-chicka, MSkorpionka и 19 други им се допаѓа ова.
  15. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Хуху чекам да ме частиш, ако добиеш првиот бакнеж веднаш кај мене инбокс.. Па после ќе ве сликам двајцата заедно! ХУХУХ!!!

На Neytiri, mims-89, Smilly и 2 други им се допаѓа ова.
  16. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.985
    Допаѓања:
    4.768
    Сакам да кажам...

СДК болно е кога ја гледаш својата мама каде што е болна и незнаеш како да и помогниш. Зборувам за обична настинка,а неможам да замислам за нешто повеќе.

На la-chicka, julie77 и zhap4e им се допаѓа ова.
  17. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

Пандорина кутија ширум отворена, ме мава промаја, а јас сеуште сакам да верувам во луѓе со душа во борба за насмевка. Под притисок и абнормални услови, морам да си ја трујам душата со лоши мисли и чувства, а сакам да ги сакам луѓето. Одејќи против себе, го игнорирам стравот кој лебди на површината од мојата душа, правејќи се смешна за тоа колку сум силна, а всушност очигледно ранлива.
    Завршува театарската претстава, се вадат маските, апла, на сцена. Не сакам да се борам за титула за најдобро одиграна улога, кога можам да бидам режисер. Несакам шаблон, а животот понекогаш те става во теснец и ти наметнува улога, да мораш да играш и по жешка сцена, а ти стокмен, вешто го криеш незадоволството и ја одигруваш најдобро што знаеш. Се плашам од луѓето. Од симнувањето на маските. Од лузните зад тие пластични насмевки, од очите кои ѕиркаат зад истите. Сакам да верувам дека зад вештачките лица се кријат луѓе полни со чувства, сосема различни од тоа што се пред публика. Стравот од разочарување е сеуште присутен, но не е доволно силен за да ме предомисли.

На la-chicka, julie77, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.815
    Допаѓања:
    25.450
    Сакам да кажам...

Да имаше денов име, ќе се викаше Ајвар..

Инаку купив вчера такво за правење балончиња од сапуница и сега да допишам ова и ке излезам на балкон да си поиграм.. Уште овие неколку дена ќе глумам дека сум дете, после пак исто темпо, ама ајде бе, се ќе биде добро..

И да, многу ми е убаво навечер додека се возам со кола, на радио кога ке дадат некоја песна која ја немам слушнато извесно време, и отворам прозор, ветер ми ја дува косава и мислиш се возам со кабриолет низ Тексас. 8)
    Сон. :l:

На la-chicka и MissSpark им се допаѓа ова.
  19. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    Сакам да кажам...

Што ми го манијачиш профилот ма? Крава една. Право така да ме вика има само братучетка ми и тоа коа се заебаваме, да дури и тогаш ме вади од кожа, а прво да ми го манијачиш профилот 100 страни уназад, па да видиш , па да пишеш, или ти е премногу досадно, имаш слободно време и психолошки проблеми да манијачиш профили или незнам што е работава. Иш од клас, магла. Крава. Уф што те мразам. Па уште и со кокошка на профајл пикчр, молим ти се.

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Сакам да кажам...

Каде ти преку ред? Уште не отидена јас ја чекам да се врати :rofl: А и ти треба за љубовта да частиш :)

Уште една страна и готова ми е семинарската :party:

На Neytiri и mims-89 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.