Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК Добро ве најдов мили мои :)

Јас си дојдов дома, во мојот роден град. Морам да признаам со тешко срце, но сепак дојдов. Ме чекаат обврски и многу работа :) Овие 5 дена ги искористив максимално и си поминав преубаво. Во петокот бев на Бојан Марович и морам да признаам дека се разочарав.. Верувајте многу е поубав на слики :D :D Во саботата бев на "Пена парти" на која ТОЈ ме направи лом од глава до пети, па ме гушна. ТОЈ направи да си поминам најубаво. Со солзи се разделив од него. Ми фали :$ Го чекам деновиве да дојде, негов ред е. :D Не знам дали е љубов, не поминало многу време, но знам дека имам чувства кон него и дека се искрени, дека се чувствувам преубаво во неговата прегратка. Ги сакам моментите кога морам да се поткачам на прсти за да го бакнам, ги сакам моментите кога се чувствувам безбедно покрај него, кога ми го јаде цело чоколадо и за возврат ми носи цела кутија чоколади !! :rofl: :rofl:

Се на се убаво си поминав и сакам пак ! :!: ...

Ве поздравувам сите што издвоивте малку од вашето време и го прочитавте мојот пост, ве мислам, ве сакам и гушкам сите ! :*

На Smilly, GarpovaV, De-lovely и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК заборавив на јога и сега си се нервирам за нешто :worried: и од што си се нервирам ми иде да ме снема за на кратко барем :D па пак да се појавам, ама тоа е невозможно :D :wasntme: :| оф...ај со помин нека е :rofl: :rofl: :wasntme:

СДК човек ги памти лошите нешта во животот затоа што не ги прифаќа и сосем нормално, а добрите брзо ги заборава, затоа што ги прифаќа, едноставно е, само би требало да е обратно.

На Miss.Ricci и zhap4e им се допаѓа ова.
  3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК сама си се зафркнав. |( Сега ми е мака, ама да не направев вака ќе ми беше уште повеќе |-)

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    157.440
    Сакам да кажам...

Сдк не знам на што да се помолам да ми помогне.Те не ми треба помош,само ми треба кураж,а ниту сакам да зборам за себе,ниту сакам да барам муабет за да ми биде мене полесно,кога нема да ми биде,туку едноставно треба да дојде моментот за загризување. Животе мил си и дарежлив,ама овој залак ми доаѓа преголем,а јас се чувствувам како доенче.
    За убаво е,а јас сум тооолку малечка пред овој сериозно прекрасен свет со можности.До сега се покажало дека храброста се исплатела,па затоа јуриш!Само околу 4000 и нешто км и ништо повеќе од мјаукливото,скајповско,мама ве сакам,поздрави го тато!Јас тинејџер пак со вреќичката болварска на грб пак,ама работава,малку посериозна!
    Магија под чевличињава,магија бре! А мрза у задников денес...

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

„Поштениот“, поштено ќе те за*бе.

На Jojoba, Acerola и Podarok им се допаѓа ова.
  6. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Сакам да кажам...

Женска вечер после толку долго време со старото добро друштво,(сега новопечени мами) јупиии...Се спремав со саати, возбуда на ниво, а тие порачуваат кока кола и после само еден час си заминаа...Толку, и тоа им било многу...Мојата желба за алкохол и глупости се изгуби на сред муабет за црвени газиња и соодветни креми...Да знаев ќе ги викнев дома на кафе, барем немаше да се спремам за џабе...
    Вака ли ќе биде постојано или јас да си барам ново женско друштво :^)

На eli25 и zhap4e им се допаѓа ова.
  7. Podarok

Podarok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    76
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=XxaR7Ybpmpg Сакам да кажам дека и покрај се среќна сум многу!!!Утре се надевам на преубав ден со најблиските и задутре на преубав одмор со мојот лепотан!!! :rofl: :rofl: :rofl:

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

СДК дека сум преуморнаа :doh: ..конечно и јас да се изнаспијамм :D
    Се надевам дека неделаваа кје ми биди убава,а не напорна,не мора одма да дават за учење :D
    Бтввв...топ поминат викендд, среќни родендени пилиња мојј и да бидите најсреќнии, ве љубаммм :*
    Сд ти Кажам тебе идиотче мое,дека те сакам најмногу, и сакам да ми се вратишшш,се надевам дека ќе биди ...
    Од утре почнувам да бидам сериозна и редовна на училиште,мама и тато не ми се лутете ако подбегнам неколку пати, ама класната нема да се јави дома ;) :lol:
    Како и да ее доста кажвав јассс..да си легнам..
    Добра ноќ феминки,имајте убав ден и убава недела :)
    Ади ви праќаа еден биииггг хаггг :hug: :*

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

СДК, легнувај Грааааанџ, утре прва смена си ! Ама не бре човече, пуста јас до сабајле има да се остаам, негде до 3-4 минимум, па утре станување АМИН. А и сакам зима веќе бре, не можам уште ко компир да се варам на ненормалново, тешко-скоро-ич не објасниво време, аман.
    Сакам така ладничко, па да си се бутнам под ќебенце со едно какао, па ич да не му ја мислам.
    Е сеа, жал ми е за дечките наши , пошо во зима нема миничи трте-мрте, ама тоа е момци, што да ви праам.
    И дај ајде веќе нека се деси нешто, нешто, било што, да ја прекине веќе виденава монотонија

ЌЕ ВИ ГО ОБОЈАМ СВЕТОТ ВО СИВО, ПА ПОСЛЕ ЗБОРЕТЕ КОЛКУ СЕ ВИ Е РОЗЕВО !

фала на тие што ме ислушаа и не ги мрзеше ова да го прочитаат.

На la-chicka, Miss.Ricci, De-lovely и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

Сдк дека мразам пасивни луѓе и сметам дека доколку би мрднале барем малку со прстот животот би бил многу полесен.

И исто така оние кои не го искажуваат мислењето и треба сите магично да се трансформираме во фрикин мајндридрс за да го знаеме нивното ценето мислење или што побогу им се случува.

И исто така ужасно нешто смрди во мојот љубовен живот и треба да се превземе нешто......

Хвала на пажњи... Имајте пријатно вече.... ( шизнав готово) :geek:

11. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Некако многу заљубени по форумов, а ни јас не сум исклучок... :inlove:
    Цел ден ми беше ужасен... Лош почеток... лошо пладне... додуша повеќе одговара ДОСАДЕН ДЕН
    Ама затоа вечерва ТОЈ ми ја направи совршена....
    Лигавење... :* Гушкање :* .... Смеење.... :D

И утре цел ден ама БАШ ЦЕЛ ќе го поминам со другарки.... :pizza: :sun: :f: :nod:
    И нив ги сакам... Повеќе од се`, дури повеќе и од него... :)
    Ние 4 сме си четири четвртини бурек и правиме една целина, прекрасна целина. ПИЦА БУРЕК. Сите сме различни, а сепак сложни... Се надополнуваме една со друга... Имаме 4 различни мислења за една иста работа и баш поради тоа функционираме совршено...
    Многу ги сакам трите... Они се моето потсвесно ЈАС... Секоја на различен начин... 8)

На Annie.mk1 и butterfly.93 им се допаѓа ова.
  12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

Феминки! Од вас веќе не барам среќа да ми држите, многу бе, што е многу многу е. Да ве прашам колку среќа сте ми држеле? А? Биваше ли толку многу?
    Па не само што нај нај ми пројде дејтот туку и друга работа ми се случи. Ама за тоа другпат, морам да се приберам.

Вие сте криви, затоа се вие ќе ме трпите тука заљубена изгубена по форумов :D
    И да, немаше kiss, тоа го прави уште посовршено :P

На Strumfeta93, Neytiri, crazylady и 18 други им се допаѓа ова.
  13. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Сакам да кажам...

СДК Вчера ова време бев малку изнервирана и револтирана , ама сега сум ОК :)

14. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.985
    Допаѓања:
    4.768
    Сакам да кажам...

Најтешко е кога ќе ја закопате вашата најголема грешка во животот, а после неколку години повторно ти се враќа во лице во друга форма. Ужасно ... Би го вратила времето за да ја поправам грешката во секој момент... :( Како и да е, се надевам нема да се прошири ...

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

СДК играм симс и мноогу ми е интересно... :D
    СДК 2 Сакам да го видам оној мојот мувач, да го бакнам, да го гушнам...лелееееее само да не се вљубам :)

16. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

и мене не ми е лесно :x
    па добро,како би ми било кога моментално седам со огромна шоља за кафе и го пијам истото :^)
    неможев да ја одбијам мајка ми (уморна е кутрата)
    некако се чувствувам дека можам да излезам на улица и да ги будам сите со викање дека си го сакам животот,последниве неколку денови сум најголемата позитивна цигара (дај боже да не биде само период)
    викамммммммм,урламммм,живеам бе луѓе!

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.985
    Допаѓања:
    4.768
    Сакам да кажам...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
    Втор пост на странава ми е,али морам да се искажам. Како може да се отфрли пријателство од 4 години за некој што го знаеш месец? Плус згора на се, дечко ми со почит ти се обраќа и се однесува затоа што јас сум го наведила тоа. А твојот *сеуште непостанат* дечко се понаша како 2 годишно дете. За срамота, па уште и ја заземаш неговата страна? УЖАС. :x
    Девојки, ето ви дефиниција за пријателство. Изгледа никој нема слушнато дека машките идаат и си одат а пријателите остануваат.

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Не дека ми фалеа, али еве..да се насмевнам за старите ритуали.
    Туширање во 06:00, па топло кафе и чаша вода..и после се друго :)
    Да одам во школо како човек..
    Ах !

На senjorita-v му/ѝ се допаѓа ова.
  19. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...неделава само што почна, а едвај чекам да заврши.Уствари, Be careful what you wish for, you just might get it-на крајот на неделава сум на свадба на која не ми се оди ама ич.Ај тогаш нека си потрае оваа недела-може нешто добро ќе се случи... :rofl:

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Сакам да кажам...

Утринско кафе кај комшивка на мама. Бесценето.
    Синоќешната добивката на маже и тато - добра цифра :)

Сакам да дипломирам. Затоа со полна пареа се спремам за утрешниот испит. Прв испит како мама :)

На la-chicka, enca.69 и zhap4e им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.