Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Сакам да кажам...

сдк дека денеска сум многу нервозна :@

2. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Сакам да кажам...

Уште една нова недела ме очекува, и тоа тешка недела ќе биде оваа. Не ми се оди на школо по овие жештини, како да се сконцентрираш да учиш. :|
    Ајде побргу нека дојде викендот, да си ја видам мојата сестричка. :)
    Имајте добра работна недела, и убав ден. :angel:

3. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Пеницилин ваков,пеницилин онаков.. :@
    Епа,да ти е**м и пеницилин и се’!

4. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Сакам да кажам...

Денешниов понеделник ми е меланхонично радосен. Дали заради полната месечина, дали ради соѕвездието десно од Војна Болница не знам. Во секој случај го славам со тако звани тажачки песни фијат Џејмс Блант,Џејсон Мраз и компанија. Не е битно.

Тоа што е битно е дека совршенството е најдено и се вика крцкав леб, сирење и патлиџан. И битно е дека се шеткарам по дома во гаќи кои се виолетови.

Имам чувство дека нешто големо се спрема.Сите околу мене а и подалеку мирни и сталожени, ама во стилот затишје пред бура. Или ураган кој за промена ќе има машко име, овие Американциве лом ја направија цела женска популација со сите урагани мислиш стриптизети именуваат.

Ве поздравувам со ненаправено кафе, ненапишана семинарска и желба на еден страсен непушач за секси цигара. На долго стапче.

На beached и Perfection им се допаѓа ова.
  5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Вакво глупаво чувство првпат се населува во мене. Чувство на бескрајна и убивачка досада што сакаш да ја уништиш, да направиш нешто интересно и забавно ама онаа мисла дека е школска година некако ти го крати и одзема времето. И предходно сум била сама дома, родителите на работа, брат ми во школо ама не сум се осеќала вака САМА. :worried: Некоја грда грутка ми стои во грло, грутка што ми ги ускратува задоволствата, со другарките сум различна смена, веќе ќе почне периодот кога од толку учење ќе немам време да јадам и спијам, кога со подочници до коленици ќе одам во школо (иако сум 2ра смена) пак ненаспана поради тоа што сум станала рано за да учам, во превод ќе живеам само за петок и сабота, неделата веќе не ја сакам. |(
    Се навикнав преку летово да уживам и да лежам, да се дружам и да сум со друштво 24/7 и сега одеднаш сета оваа одговорност и работа ми дојде некако тешко.
    Морам да кажам... страв ми е од учебнава година. :worried:

На Gioia и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

:devil: :devil: :devil: :devil: сдк е здивев од овој волку волку, епа волку
    да ти го начукам сосе јајца
    , и од тебе нека биде толку! :@ Aма озбилно напнуваат веќе, идам на Tочка, 200200202 пати ми се отвори, ништо не можам да прочитам е*ате, ок знаеме имате попусти, ајде доста напињате |( |( Aман више

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    40.213
    Сакам да кажам...

Помрзлив човек од мене нема ..или поуморен да речам :^)
    Ама денес решив ете така да станам да не го лежам цел ден
    Си напраив кафенце , тост .Милина :D :D :D

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк какво задоволство на уживање нуди чудово од песна,глас,човек,лик....зборовите не го опишуваат чувството.

http://www.youtube.com/watch?v=xjF3ccpj ... re=related

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Сакам да кажам...

Не се издржува од жешково... |-)

10. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Сдк чуден чоек сум! До пред два дена викав ќе одмарам ќе го користам времето пред факс,ама пак ми се навртеа некои мисли да си повторувам глаголи,вокабулар пред да почне годинава..некако кога не го користиш јазикот се заборава па и за 3 месеци! и така лепо фино јас сеа си правам една тетратка-потцетник во која си ги пишувам сите времиња,сите форми начини и глаголи..што ли правам бре?? :yawn: :sweat:

11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

Станувам сабајле, оноа, коса полуразбушавена, гурелки олкави, како пченка, мислиш секој момент ќе пукнат и ќе се сторат пуканки. Е, станувам, си поткривнувам шармантно, си ги тријам очите, ушите, носот, ме испоапало нешто на ножето, па си го чешнувам. Си мљацнувам мераклиски, џоа од јадење станав и се упатив од собава. Абе, амерички филм, уште маска и краставички да имав на очите. Мир, спокојство, детиштето го нема... :D

Одам јас и се спремам да се погледнам во огледалото. Очекувам да видам НЕШТО налик од филм за апокалипса, кога - знамето на Џапан, на мојот ценет зумба-обликуван газ! :D Дамла ме мавна, помислив да не ми се испуштило некое цревце, некој јајник да не се откачил, Хирошима одново да не се случила во мојот кревет. Додека стоев и се чудев уат д фак се случило, почнав да КАПАМ од сите страни. Знаете, како во хорор филм наеднаш прокрвавуваш и умираш. :rofl:

Па чистев, шта чеш. Како сум одела, така сум си капела. Како си поткривнував, си поткапнував. :D

Леле, не знам зошто вака, никогаш не ми се случило ова, ама знам дека сега треба да се акам низ цел град, надвор е жешко, пекол. Сите се запишаа на факултети, писмени и неписмени, и тие што знаат да читаат и тие што не знаат да читаат, и слават бе. Се запишале, јадни и страдни, се чудам ама никако да се дочудам. И сакав уште нешто да ви кажам, ама ЕДЕН ми ја украде цела концентрација и се здткав сега, сред пост. Ах, спичлес пичлес, убав он. :D

На Monna.Monna, la-chicka, MandyLane и 6 други им се допаѓа ова.
  12. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Сдк се чувствувам безвеза, понеделнички, како може да биде :yawn: Уште па и прва смена. |-)
    Гарфилд, си ја имаме истата мака.
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

На Magnolija и starfish им се допаѓа ова.
  13. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Mногу тивок некако форумов....или ќе вреска или е тивок :P Не бива ни така ни така...и јас се приметив дека почнав да се откажувам од него.Го читам ама не ми се пишува,ич.Некако ја нема магијата како порано.Кога бевме сите анонимни...сепак кој како му е убаво.Мене пак интересно ми е што секоја феминка си ја имам замислено во главата, :lol:
    Убав понеделник.Смирен,сончев.Ко недела да е.Ете таков ми е форумов во последно време.
    Јас пресреќна што конечно почнав да си го средувам моето катче.Цел викенд мајстори,ова она,главоболки.Наместивме паркетот,и бев среќна кога ми го донесоа првиот елемент за дома,ете ваква симпатична комодичка само мали измени има и не е чисто бела,како светло крем со кафеаво
    .Сега ќе го чекаме петоседот а неделава ќе бараме теписи.Не ми доаѓа идеја која боја да ми бидат зидовите :worried: Ете,животот ми доби друга димензија...до вчера безгрижна цурка сега со обврски,е стварно не ми се верува.Ама како што си кажав,среќна сум си и исполнета.И ќе се трудам повеќе никој да не ми ја наруши среќата.Мислам дека научив неколку лекции и јас.

Прикачени фајлови:

На MacenceEna му/ѝ се допаѓа ова.
  14. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сакам да кажам...

Сдк не сум кажала ништо во темава одамна и сега толку работи сакам да кажам, па ако земам да зборувам и роман може да напишам :wasntme:
    Ама ај да си кажам дека ми е мило што конечно пак си сум на Фемина оти ми фалеше совет од овде и по малце расприкажување со интересни женЦки.

И сдк нема ништо поразочарувачки за мене од тоа кога ќе го погледнам календарот и ми мириса на есен, ах ќе те барам тебе јас лето убаво |-)

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Сакам да кажам...

СДК дека се чувствувам многу чудно, осеќам некој болка во градите , возбуда, адреналин. Рацете ми се испотени и ладни како камен на овој пекол.....ми се плачеееееееееееееееее ;( Али нема ти СаИвнјаанн си јака ти можеш и нема да попуштиш и нема да пустиш ниту една солза!! Можеш ти!! :up:
    Ајде отидов јас! :hai:

16. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сакам да кажам...

Денес понеделник на пракса хухуху :D :D

17. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Постои ли на светот некој кој го сака понеделникот? А тој (понеделникот) кутар, никој да не те сака не е лесно. А и гајле ми е, како тој некого да сака, пак јас го жалам... :rofl:
    Да бе го мразам!! И проклет нека е тој кој рече работната недела да почнува понеделнички!
    Нејсе, ќе помине. А утре...е утре ќе ми биде лудо. Мамичка има роденден и и се кова заговор. Грррррр...
    Ако нешто научив од срцепарајучата емисија Све за љубав е тоа дека оние кои треба да бидат изненадени секогаш ги лажат за да ги извлечат надвор до изненадувањето.
    Па така, утре јас ќе барам штикли кои ќе ми бидат неопходни додека соучесниците ја припремаат сцената за сапрајсот. А мама ќе ме придружува. Па како поинаку би ја намамила да излезе од дома? ;)
    А шта че бити даље видечено! Дел од гостите се поканети, друг дел ќе ги канам допрва. Единствен проблем ми е цената на поклонот. Немој да ме сфатите погрешно, не ги жалам парите кои ќе ги дадам, ама кога гледам во новчаникот јас имам само 1500 денари, а Готвачот чинел 3000!!! :o
    Да, мене тета и баба ќе ми дадат пари пошто тоа е заедничко, но каде ќе најдам да го купам во моментот?!
    За тоа треба да се мисли!!! Сепак, мама вреди многу повеќе. :)
    А и смислив порака за на картичката... :D Додека се враќав од училиште ја мислев... Слатка е, ама не ви ја кажувам!! ;)
    А сега, трчам да доспремам тоа што треба... Утре, детален извештај!!

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакам да кажам...

Ми тргна понеделнички безвеза...толку сум изнервирана,аман веќе,нека завршва и овај факултетот оти ќе полудам веќе,не за џабе велат дека се мрднале многу после факултетот...Какви се овие професорите значи,мислат ние цела книга напамет да ја знајме,па тие си имааат искуство,знаат се,како очекуваат и ние толку да знаеме? Па неможам,више пукнав,нема кај да се обратам! Ти вика ајде писмен тест,кога на крај ајде сега седнувј пред мене,и се шо си знаел,шо имало смисла си напишал и таа те прашува нешто без врска,шо не го знајш,па ако сум го знаела ќе сум го напишела и тоа,не после нарочно за да те турни ц ц ц :@ ќе умрам готово,значи! Сега се чувствувам како некоја неспособна,малоумна,ко ништо да не можам да научам,а толку многу испити сум поминала овие 5 г. Се чувствувам како piese of s..t,и до толку ми е смачено,сакам веќе работа,да работам нешто и да си знам се во една област,а не вака да го тупат. Покварена една,па не ти барам највисока,барам прелазна,ко јас да станвам специјалист по тој испит. :swear: :envy: Еден куп бои сменав,а и ко ќе и ја видиш онаја фацата да ти се пули како некоја утка,ќе изгубиш и концентрација и се. Сега ќе одморам и пак треба да учам,ама прво да се расположам со Фемина пошто не можам иначе. Извинете за постот и пазете како одговарате пошто овие ќе најдат во ситница да ве зафркнат. Дај Господ побрзо амнезија да добие,Паркинсон да ја фати и се шо знај да заборај,да ја видам после :devil: Феминки се надевам да не ви е денот како мојот и да сте насмеани и за мене.Поздравче за сите :*

19. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Сакам да кажам...

Силно го посакувам ова, силно..

Оваа желба е нешто посебно, нешто целосно мое. Не ја делам со никого, нити очекувам од некој друг да ја исполни за јас да бидам среќна. Моја е, потполно моја. А, дали ќе биде..

Инаку, тој ми рече дека јас навистина сум ги усреќила неговите очи. Неговото срце омекнува, а под неговата студена фасада стои човек кој што копнее за нежност, внимание, за љубов. Полно срце чувства..

Убавото е во тоа што и јас тонам во неговите очи. Секоја насмевка, допир, прегратка, бакнеж.. ох, ме прави среќна. Тој е човекот моментално.. а, и човекот два месеца наназад. Нека трае до кога требало.. потоа ќе мислиме за вртење нов лист, ќе лечиме скршени срца и ќе бидеме носталгични по убавите времиња. Љубиме без да сакаме, засега. Убаво е.

А, сега. Сега одам да сонувам.. иако ни сонот не може веќе да биде поубав од јавето. Ама затоа тука е желбата.. мора да се работи за да се исполни.

Вие имајте убав ден, дарувајте насмевки, љубов, следете ги предизвиците и изберете ја онаа патека која што ве прави вас среќни.
    Љубовта е клучот до сечие срце.

:sun:

На XMaN, teddybear, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сакам да кажам...

Легнав накај 5 и нешто.. и тоа едвај ! па станав пред малце тука цела куќа гости...
    Е сега треба да се бањам и да си ја средувам косата (and it's gonna take a lot of fucking time) па да идам кај баба и деде на ручек иииииии еве прилика им честитам 47 години од брак :)

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.