Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.451
    Допаѓања:
    22.934
    Сакам да кажам...

СДК го продолжив престојот на гости :lol: Утре си одам.
    Туку, вчера беше многу добро на плоштадот. Првин свиреше една локална рок група, потоа настапи Наташа Малинкова, Па Слаткаристика, И на крај Суперхикс. Прекрасен концерт, како и секогаш. Најпозитивен настап имаат. Многу убаво си поминав. Како шлаг на тортата беше настапот на Шајн, во едно кафуле. Супер помина Гроздоберот, со подобра организација и забава од ланскиот. А јас, ко за инат, цело време пиво пиев :D

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Сакам да кажам...

На оние кои ми се смееа, им благодарам, да не беа тие, немаше да плачам. Им благодарам и на оние кои не можеа да ме сакаат, без нив не би ја запознала вистинската љубов. На оние кои ми ги повредија чувствата им благодарам, да не беа тие не ќе знаев дека ги имам. Им благодарам и на оние што ме оставија, без нив не ќе се откриев себе си. Но на оние кои мислеа дека нема да успеам, најмногу им благодарам, бидејќи да не беа тие не би се ни обидела!!!

На Hipica, mims-89, lunicka и 6 други им се допаѓа ова.
  3. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.961
    Допаѓања:
    123.550
    Сакам да кажам...

А и кога бевме луѓе,не непријатели еден на друг :swear:

Прикачени фајлови:

На Hipica, IndieGirl, MacaLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

СДК дека се чуствувам ко некој да ме издрогирал со нешто, едвај очите ми се отворени :D ко на мачорот Том :lol: :rofl:
    чуствувам и некоја празнина, ко нешто да ми фали ;(

5. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да кажам...

Се зачудив многу денес. Неколку несфатливи моменти проживеав со 2 примероци од спротивниот пол .. Од една страна ми годат , од друга и не баш :) Испадна дека вооошто не ги разбирам мажите :^) :lol:

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    25.463
    Сакам да кажам...

Септември ли е, Јули ли е..
    Што и да е, пекол е.
    Леле колку не сакам топло.. Ај бе стварно нека биде времево хумано и нека залади. Толку више еве, за неколку дена одењето во Скопје ќе ми стане редовно, па како да издржам одење на ваков пекол?

Требаше изминативе три месеци демек сила да соберам за нареднава година, а јас сета сила што ја имав ја потрошив не знам каде.. криво ми е што ке се збогувам од секојдневно гледање по 3-4 филмови, од креветот, од гледање телевизија, шетање до максимум..
    Сега секојдневие ќе ми стане она петлено на телефон што ме ќе ме буди од 5ипол/6. Оооооох.

Уствари не ми е гајле, попозитивна сум од лани, тоа сигурно..

Е тоа сакав..

7. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Сакам да кажам...

Сакам да му укажам посебна чест на Денис Напаст и неговото познато:
    http://www.youtube.com/watch?v=_Xeehisrxw4
    Зошто? Затоа што некоја реинкарнација на Денис живее во комшии кај мене. Денис, ама женска верзија. Веќе ми се крева секое влакно на главата кога ја слушнам како вика: "Еј, дадички".
    Веднаш знам дека ми нема спас. Веднаш трча по мене, да ме праша каде одам, што правам, дали може да ми дојде на гости, па дали ќе и дадам да игра на компјутер, а јас кутрата само мора да измислувам некои оправдувања. И без разлика дали има дечиња кај неа да си играат, или мајка и не ја пушта таа е решена - штом ме види остава сé. Девојчето е права напаст, ај јас за среќа за некој ден се тргам од дома, ама сестра ми ја жалам... :x :x :x

8. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека се стопив денес на школо! Среќа им текна да ни ги скратат часовите, инаку не знам како ќе издржев до седми... :?:

9. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Еден збор може да го погоди човекот и тоа таму каде што најмногу боли.
    Човек сум, затоа знам. Знам како е кога те убиваат со зборови.
    Тоа е едно факинг глупаво чувство кога посакуваш веќе да си мртов отколку да те тупат в глава со нешто кое не сакаш да го слушнеш, со нешто кое боли. И тоа те фаќат на слабата точка, па те убиваат полека-полека, изговарајќи ја секоја самогласка од зборот издолжено-оо.о.оооо.О! И тогаш мислиш дека е крај и чувствуваш како во стомакот ти се појавуваат грчеви како некој внатре со ножеви да те сече.
    Ии... се случува ненадеен пресврт така што иако мислиш дека веќе не си способен една буква да изговориш се исправуваш на нозе и се спротиставуваш. Покажуваш дека си силен и дека сепак иако зборовите имаат голема моќ врз тебе, врз твојата психа, дознаваш дека навистина можеш понатаму, без обзир на се’. Но, сепак, си остануваш на едно.... Дознаваш дека било точно кога ти велеле „зборовите дејствуваат како магија“ ....

На zhap4e, Doozy, Breezy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК и покрај сите работи што ни ги носи животот насмеј се, насмеј се од срце! :)

На Smilly и Doozy им се допаѓа ова.
  11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Сакам да кажам...

Добро ти стварно ми даваш да студирам за шминкер, а не археологија?!
    Како старееш се некој по фрик идеи имаш. |(
    Сакаше ќерка ти да заврши добар факултет, па боље ова него да бидам следен Дадар.

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сдк и к на истоименичката, а и да ви к на сите љубители на шпански серии на пинк 15 сега почна серијата LA REINA DEL SUR :D
    Kој нема што да прае нека пуште и нек си гледе :) Mислам дека серијава не е од оние лави дави бљувотини, оваа малава мафија е :rofl: :rofl: :rofl:

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Сакам да кажам...

Комшо, можеш ли секој ден, цел ден да бучиш? До сега куќа ќе си изградеше. |(

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Скратени часови имавме, фала Богу! :whew:
    А и до четворток ќе бидеме од 10 до 12, пресреќна сум. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Иако во 10 и 12 е топло, ама боље ишта, него ништа. :nod:

15. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Љубам сонува. Сонува на Балтичко море. Се замисли дека е медуза.. Ги гледав и се воодушевував, езерски гулаби ме надлетуваа, се надевавме некој залутан кит кој се вртка баш таму, можеме да го видиме. Дишам и сонувам..

Малото мое на Шведски ми пишува Те сакам.. Јас му враќам во ист стил.

Во собава сме собрани 20 различни приказни.. Чудно ми е се.. ама убаво, лебдам луѓе лебдам...

На Hipica, LivingGlam и BeYourself им се допаѓа ова.
  16. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека го запоставив форумов :tmi: Ќе се поправам ,и секојдневно ќе се уклучувам бидејќи многу ми фали..ете така! :D :*

17. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека многу е топло.. и денес ке си седам дома!!

18. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Сакам да кажам...

Денеска си добив едно ново пријателче. :inlove: :inlove:
    Си идам јас од училиште , обично си идам по пократкиот пат но требаше да и правам друштво на една другарка па ајде си реков сега од друг пат ќе си одам . Застанав до продавница да си купам смоки кога покрај мене прелета еден стап , замалце мене ќе ме погодеше . Еден стар човек го фрлаше стапот по едно кутре .. ова едвај да се спаси, а тој повторно ќе замавни ..ако не се стрчав да му речам да го остави ногата ќе му ја скршеше.. и тој ми рече дека му ги уништувало цвеќињата секој ден и дека овој пат претерало .. јас морав да му кажам дека кутрево е мое , друг спас немаше , да не го пипа веќе оти лошо ќе биде .. ептен нецивилизиран народ сме |(
    А што е најтрагично истиот тој човек го гледам секој ден во сако , со чевли ти се чини еднаш облечени .
    До цвеќињата му дошло него , секако .
    И така си го зедов дома и одсега ќе седи доле кај баба , а јас секој ден ќе го гледам и ранам :inlove: :inlove:
    Преубавко е , а и какви очиња има право ангелче е. :wasntme:

На Hipica, Neytiri, Smilly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
  20. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Сакам да кажам...

^ jaс неможам да го гледам, алал да му е на тој до крај што ќе го изгледа !

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.