Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК дека тапа е денес на форумот. Where is everyone?
    Го пропуштив утринското кафе, но затоа имав приквечерно. И сега можам да напишам 2-3 реченици за пејзажот, ама ај не. Само јас знам да си го погодам како што треба, ама го утнав денес. Отров јако. Го испив некако со затнат нос, затворени очи и затнати уши, а потоа се наголтав 3 кила вода.
    Добив радосна вест. Јеее. Ситница што ме усреќи.

Гледам многу работи што ми сметаат, сакам да залепам 2-3 шамари, ама ај си викам, луѓе сме, сите различни, ќути си и гледај си ја својата работа.
    Сега кај што спомнав ми текна: кога ми кажуваат некои чашитламски муабети Стојко што и рекол на Стојна, Петра си го избришала гзот со 10 денарка, на Гоце му паднала тиква на главата итн. кога зачудено ме прашуваат како е можно јас да не го знам тоа, им одговарам дека не ме интересира. И следува најинтересниот одговор: Ам и мене не ме интересира, ништо не прашувам, ама што да правам, сами ми кажуваат. Оф, за греота сигурно е многу тешко да ти кажуваат се и сешто без да прашаш :doh:

Ми текна една луда идеја, која може да прерасне во нешто невообичаено, лудо, адреналинско и прекрасно. Не прифаќам не за одговор. За ова да се исполни ми треба сонцето како сојузник.

И така, јас се распишав, се надевам дека кога ќе кликнам рифреш, ќе има некое ново мислење да прочитам зашто форумов денес е тапа. Where is everyone?

На Miss-Independent, LilBaby, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека сум добила конечно, лижавчиња ќе делам наоколу од радост! Мислам дека ќе пукнев ако потраеше уште некое време. :D

Се` на се` многу е грозна вторава смена. Кај што е топло, па и цел ден во школо си го преседал.
    На часови многу-многу ме нема, ама кога ќе кажам нешто - кажано е. :P Секогаш изненадувам со нешто што никој не го знае, додека куп од другите само трчкаат и лижат газови на професори, нон стоп се убацуваат. Како можат, не сфаќам. |(

3. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Ете...почна бре :geek:

Адреналин на некое задоволително нивоУ, пуста желба за пуканки, боси ноџиња со бордо лак на ноктите ( после утакмицата иде во Алејата на неповратот)....далечински управувач на дофат...СПРЕМНА СУМ!!!

Ова кошаркава не шашардиса, на моменти се мислам што ме возбудува повеќе: нивната квалитетна игра со примеси на среќа или будењето на патриотот во мене?

Изгледа ќе да е второво.
    Заклучок: Македонче - поим за ненасушна потреба да биде спомнато во круговите на некои поголеми, побитни луѓе. Да се знае, да се вее црвенило на платно по трибини...шубаво бре, уште навистина да ни ги управеа проблемите....

Добија по 3.000 Евра, ако ја кутнат Русија ќе добијат уште по 5.000, добија стипендија на Европски факултет, а најново е што ќе бидат одликувани од Претседателот...

Епа, пошто јас не добив ни пуканки за стимул на урлање, запотујте задничињата и израдувајте ме :!:
    .....Војданче, љубовче, знам дека ти недостигам :D

Тоа бе жени. Што да пишам пред почетоков на крајот....што друго да кажам.
    Сите сме црвени, сите сме позитивни, сите сме со нив....и у прилог мојата омилена навивачка

http://www.youtube.com/watch?v=NZAnU9JfwEk

На Hipica, zhap4e, LilBaby и 3 други им се допаѓа ова.
  4. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Сакам да кажам...

СДК дека седнувам да учам |( утре полагам за кола и држете ми среќа да ги положам тестовите..... Возбудена сум и стра ме фаќа :?:

На Juicy, Hipica, esperanca и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Иии се вклучуваме директно Во Вилнусссс... Goоо Makedonijaaa! :l: :l: :D :party: :party: :party:

6. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ЌЕ ОДАМ ПАК ВО ЧЕТВРТОООООООООООООООК ААААААААААААААААААААААААА ЌЕ ГО ВИДАМ, ЌЕ ГО ГУШНАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ми фалиш бре мече едно :(
    :inlove: :inlove: :inlove:

На Rock-a-Fella и Adi888 им се допаѓа ова.
  7. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Да си песимист е многу добра работа - или секогаш си во право или доживуваш пријатни изненадувања.

Можеби е навистина точно, но, не фала, не би сакала да живеам во црни мисли за конечно да доживеам пријатно изненадување. Па, јас и кога сум полна со оптимизам доживувам пријатни изненадувања. :rofl:
    ______________________________________________________________________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=92cwKCU8Z5c
    I don’t wanna talk
    About the things we’ve gone through
    Though it’s hurting me
    Now it’s history
    I’ve played all my cards
    And that’s what you’ve done too
    Nothing more to say
    No more ace to play

The winner takes it all
    The loser standing small
    Beside the victory
    That’s her destiny

I was in your arms
    Thinking I belonged there
    I figured it made sense
    Building me a fence
    Building me a home
    Thinking I’d be strong there
    But I was a fool
    Playing by the rules

The gods may throw a dice
    Their minds as cold as ice
    And someone way down here
    Loses someone dear
    The winner takes it all
    The loser has to fall
    It’s simple and it’s plain
    Why should I complain.

But tell me does she kiss
    Like I used to kiss you?
    Does it feel the same
    When she calls your name?
    Somewhere deep inside
    You must know I miss you
    But what can I say
    Rules must be obeyed

The judges will decide
    The likes of me abide
    Spectators of the show
    Always staying low
    The game is on again
    A lover or a friend
    A big thing or a small
    The winner takes it all

I don’t wanna talk
    If it makes you feel sad
    And I understand
    You’ve come to shake my hand
    I apologize
    If it makes you feel bad
    Seeing me so tense
    No self-confidence
    But you see
    The winner takes it all
    The winner takes it all......

На GeorGinnA му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Се стабилизира ситуацијата, а тоа ми се допаѓа. Изгледа дефинитвно беше само лош период за мене и на се повразно со мене. И така се тече ко што треба, горе-доле! Ми се допаѓа што и покрај песимизмот во лошите моменти, трпам, се карам, плачам, губам живци, но се за овие моменти!

P.S: Uvijek mozhe josh! :)

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Але але але. Нашите се се.
    И злато и сребро, и шампиони се.

Але але але, вашите се се.
    И гомна и лајна и шоља за вц.
    :D

не знам за вас, ама јас и другарките во основно вака им навивавме на турнирите во фудбал на нашите машки. Саде мозок сме биле. Е јас вечерва се надевам дека пак ќе извојуваме победа, а и да не се случи тоа, живот иде даље. Битно добри се момциве, ама навистина добри.

Туку, што ви е на вас девојчики(и момчаци) никој ништо не кажува, не пишува ... се осеШтам како само јас да мелам. Што и баш не е лага зошто уста немам затворено. :rofl:

Додека мама готви самооо и се плеткам и шуткам и и наоѓам мани. Па се сместив јас да готвам. Е така ми е ама ако. :rofl:

И додека баба прави слатко, пола смокви и ги изедов.:rofl:

Само крескаат по мене и јас не знам зошто кога им пружам по еден тон и повеќе љубов. Будали бе будали. Ееее, кај наоѓате вакво суштество како мене а а а а а а ?? море створења. :D

Додека тато пишува документи јас само кревам тревоги за нешто безвезно само да го штрекнам и да се закочи. И вчера да ти било ден на татковците, па јас прееска на тато му подарив бекутан шампонче за бебиња. Како најисплатливо решение ми се виде зошто сиротиот постојано ми ја троши купката. Жалосно, зошто нали скапо си ја плаштам купката. Мајка ми се смее. А ќе види што па таа ќе добие за 8ми март. И ме гледа со очињата додека јас го прашувам тато ќе плачеш ли кога ќе се мажам ... и ми вика дете аман фаќај магла негде остави ме да работам. Ама ме гушна. Ааааа. ќе плаче ќе рика бре ама поштено си ја одбегна темата човекот. Го сакам бе. Тој е шампион.

И додека есента тропа на врата а јас срдечно ја пречекувам, летото со брат ми го испративме гракајќи и прскајќи се со вода. Со црева и шишиња како мали дечишта. Сите ни се смееа, а мокри бевме од глаа до петици. Па се тркавме до када кој ќе влезе прв тој се бања прв. Ооо не, не паднав ако се загриживте. :rofl: А ако слушнавте некоја жена со косата крената од нервози, да вика по децата што боси и трчаат по улица кое со црево кое со шише и урлаат... е тоа е мајка ми и се обидува да не стабилизира па кажете и здраво. :D

А ... додека тој мрази влакна, јас обожавам да му пафкам со свежо бањатите локнички по лицето и да го нервозиркам додека весело се смеам. Па настанува скокотни ме штипни ме ... па веќе и хистерично се смеам ... за на крај да се исцрпиме двајцата и да му се мушнам во прегратка за додека ме гали ... денот да ја добие заслужената јаготка на шлагот и совршено да заврши. :inlove:

Видете се ви кажав, дај не бидете даун расположени ви се моЉам од длабочините на моето огромно срце пишете и вие по нешто оти јас забегав. :D

Али колку толку ... и вас ве сакам.
    И некој од вас ме сака ... некој не. Некој ептен ... некој малку ....
    Сеедно.
    Јас да можам сите би ве гушнала.
    Така се чувствувам.
    Фул од убавини.

И сега ... сега ништо. Одам во моето омилено катче, мојата тераса ... со бокалче цедевитка со еден тон мраз, житни благи бисквитс ... и дали ме чекаш од драгичкиот Гијом покрај мене.
    Ахам.

Јас сум една многу среќна Мечка.
    :f:

10. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.961
    Допаѓања:
    123.550
    Сакам да кажам...

После денешниов напорен ден ми треба вакво нешто :nod:
    Друго,сакам времето подолго да е.Да не минува денот дур трепнеш.Но тече се побрзо и побрзо.Затоа велат-некои работи не оставај за утре.Колку треба ова убаво да го научиме,да го меморираме во глава дека е така и точка,но сепак окупацијата со ситни глупости е поголема.
    Сепак,мило ми е што денес не дозволив да ми го уништи денот.Никој не ја цени мојата тага,па отсега-играм и јас така.Ова денес ја прели и така веќе полната чаша...Фала што ме направивте посилна,иако на најтежок можен начин.Некои работи,престанаа да ме повредуваат....
    Anyway-It's just a bad day-NOT A BAD LIFE :!:

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  11. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Не сум таму, не свирам, не викам, не врескам, не шлашкам, но и од дома НАВИВАМ!!
    Македонската кошаркарска репрезентација е нашата гордост, нашите победници, нашите херои!
    Ни донесоа 6 последователни победи, 6 нови успеси... Една ни беше најслатка! Сите знаеме која!! ;)
    Русија, ќе ја победат тие или не, не е важно! Направија доволно, прегорди сме со нив!
    Ќе ги бодриме сега и секогаш, независно од исходот на овој натпревар!!!
    Независно дали ќе победиме или изгубиме, тие ќе останат наша гордост!
    Ма-ке-до-нија, Ма-ке-до-нија, Ма-ке-до-нија!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=mZm7lDRndMU

На Hipica, Monna.Monna, zhap4e и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Сакам да кажам...

... Охриду, што си бил убав море кога нема гужва во тебе, па можеш слободно да си ѕенѕаш по улиците.
    Само на минување, :hai: инаку се брцнав на најубава плажа во Љубаниште, и таму немаше живо пиле, едно време посакав да ги разџиткам близначкиве на слобода...
    И сфатив дека како си стареам , така сакам мир и тишина, не сакам гужваници, не сакам викање, хистеришење. Наредниот одмор го планирам уште отсега - во пустелија.

:nod:

Го подмачкавме паркетот на зумба, вака понеделнички да ни тргне со лесно.
    Многу стегнато каивчево на Фемина Феминчевска деновиве, де Феминче касни некое благце или мевце, што ти сака душичката, пушти стомаче и рашири малку радост и среќа.

Од сув леб и вода убавина никој не видел.

По препорака на Ливинг се пулев низ чаршијата да ја најдам турската баклава, ама или не догледувам, или охриѓанките ја смандале за тој ден, па затворено било. :P

Ме фаќа некоја средномесечна, септемвриско-есенска лагана монотонија, ама убаво ми е, ги чекам лисјата со душа да ги скрцкам под нозете и да го почувствувам мирисот на топло ајварче.

На innablood, caroline.costa, Hipica и 12 други им се допаѓа ова.
  13. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Верував - но научив дека не секој ја заслужува мојата доверба. Бев искрена - но не секој знаеше да го види тоа. Почитував - но малку се оние кои заслужуваа да ја имаат мојата почит. Грешев - но моите грешки не беа како на оние кои ми забодеа нож во грбот. Сакав - но научив дека не е секој достоен за мојата љубов. Простив на сите оние кои ме повредија, но се надевам дека ќе можат да си простат самите себе !!!

На Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.253
    Допаѓања:
    157.472
    Сакам да кажам...

Сдк ја љубаааааааааам другарка ми!Ја љубам,крај!!!

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

Цел фејсбук ми е преполнет со пцовки. :rofl: Не е ситуацијава за смеење, ама се изнасмеав. :rofl:
    Ама најсмешно ми е, низ сите пцуења еден издуван
    аку е ретардиран, уште го сакам. :wasntme: :inlove:
    имат напишано статус „hahahahahahahahahahahahahah“, коментарот под него „aj plachi“
    Леле ќе си приумрам. :rofl:

Кое пцуење еј. Женскиве појќе пцует од машкиве. :smoke:

Ајде сега да не се бунам, ама стварно не беше фер. :|

16. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Сакам да кажам...

сдк дека не знам веќе што да правам....досадно ми е...седам на тераса, конечно малку ветар...
    оваа лето штом останавме живи од тие пеколни горештини, да знаете дека ќе сме вечни :)

еве нешто за убава вечер ;)

http://www.youtube.com/watch?v=oa-mJThKZE4

Гуш, Гуш :*

17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

НЕПРАВДА!!!! Наша беше победата!!!! Уште еднаш се докажа дека сила Бога не моли. Русија си ја покажа моќта, мислам они да имаат 1 пораз и тоа од нас? Ма дај, во 0.7 секунда ќе се бунам, ама кај Путин со пораз не се враќам, работава. :@

18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Сакам да кажам...

Се вратив .

19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Сакам да кажам...

Што сака нека е, срце на терен оставивме. Русија, мала си...

НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!

Никогаш потопло не ми било после пораз. Зошто знам дека душа дадовме. Судија - педер.

Со опроштење.

:* до сите феминки што следат кошарка, а и до оние што не следат.

На Trendafilka, x.Daisy.x, esperanca и 15 други им се допаѓа ова.
  20. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Сдк не ми замерувајте ако во моите постови после кошарката пишувам по некој збор на дијалект.Извинете но не можам да се контролирам,зборувам што ќе ми дојди :$ :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.