Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. starbucks

starbucks Популарен член

Сакам да кажам...

Се осеќам како да е зимо, а надвор -23 степени. Носот ми е затнат, вратот ме боле, главата, грлото:(
    Таа клима не’ уништи.

Утре редовно на школо, среќа што во 4 и пол завршувам, па ќе гледам пола натпревар.
    Уште ме држе вчерашното чувство. Сакам финале, сите сакаме во финале.

2. martinuska

martinuska Популарен член

3. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Сакам да кажам...

Мозоку исклучи се,драги чувства прекинете ме полудувате :@ . Се ми е хаооос,во право сум сепак нели? :wasntme:

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сериозно размислувам да направам еден опасен едиторијал со слнце на градиве! Голограда МАКЕДОНКА! Па да го јавнам Букефал до Ацо и да гледам кошарка у петок на бимот на плоштад.Јованка Орлеанка ни до колена!
    Епа не знам што да кажам.Ми се допаѓаат насмеани ликови,ми се допаѓа што ваквите работи сплотуваат,ми се допаѓа што сите се црвено-жолти,а не сини,само црвени,портокалеви. Глобална ерекција не зафати и убаво ни е некако,а?! Сосема апстрахирани од глупостите од пред некое време.

Dafnee, Phyramide, sesilija and 7 others like this.
  5. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк дека се мн нервирам :@ утре сум до 6 саат на школо иии што е најјјлошо немоожам да гледам кошарка :@ :@ :@

6. Gioia

Gioia Популарен член

Сакам да кажам...

Само сдк дека волку исполнето срце не сум имала одамна..сакам ваквите моменти да траат вечно! :rofl:

7. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

8. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Doozy and Cynthia like this.
  9. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Сакам да кажам...

сдк си ги лакирав ноктињава зебра принт правев и ми се прекрасни :inlove:

10. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Додека го пишував мислењето во „Во мое време...“ си се потсетив на детството... па се занесов и напишав огромен пост. :$ :inlove: :D
    Ах да ги вратам тие времиња! :worried:

11. Cynthia

Cynthia Популарен член

Сакам да кажам...

Оу-мај-гад, навистина планираш да седиш на настава додека се случува нај важниот натпревар за целава македонија?! :^)

12. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

GeorGinnA likes this.
  13. Ariel

Ariel Форумски идол

Сакам да кажам...

Се прашувам како ли се чувствуваа кутрите деца вчера, на роденденот на ќерка ми, кога ние, возрасните, се напикавме до телевизорчето во игротеката, и врескавме на цел глас и скокавме мнооогу повеќе и погласно од нив додека се бркаа по тобоганот, и пееја хепи брдеј ту ју.

Вчера си ги сменивме улогите. Милите тие, не знаеја што се случува. А мојата најмила зачудено констатираше дека сите и рекле дека имала најубав роденден што сите ќе го памтат. Затоа што МАКЕДОНИЈА победила.

Нема посреќен момент од тој кога ќе направиш нешто повеќе од она што си мислел дека можеш да го направиш.

http://www.youtube.com/watch?v=poaXgXQmdIo

14. Gea

Gea Популарен член

Сакам да кажам...

Нека и е среќен роденденот на малечката, Ариел!

srcekrsacka, x.Daisy.x and Ariel like this.
  15. Hiii

Hiii Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк по ненормално нешто не сум видела :x А за коментаторот да не коментирам, нашиот Игор не може да му се фати на малиот прст :lol: :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=zijh7EAAH6g

Ema.Sk and Breezy like this.
  16. Grunge

Grunge Истакнат член

Сакам да кажам...

НЕКА ЧУЕ СЕГА СВЕТОТ ЗА НАС МАКЕДОНЦИТЕ, ЕДНО СОНЦЕ НА АЛЕКСАНДАР НАС НИ СВЕТИ В ГРАДИТЕ!

http://www.youtube.com/watch?v=_ghLxJZXBoQ

baguf4e and Smilly like this.
  17. ljubam

ljubam Популарен член

Сакам да кажам...

Денес доживеав бран 1,5-2м. Леле мамо убавини, колку опасно толку возбудливо. Но професорот одлично се снаоѓа во управување чамец, но не ја извршивме целата вежба, премногу беше ризично да се остане таму.

За прв пат видов виножито околу сонце. Не се опишува леле која убавина.

Ја избрав темата за која ќе пишувам- Killer whales communication. Се предавам комплетно во истражување на нивното однесување, и начин на комуникација.. Убав ден се на се..

Нови пријателства, нови приказни, нови случувања..

18. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Сакам да кажам...

СДК можеби ја претерав со честитките и коментарите за нашите кошаркари, и можеби на некого тоа му смета ама ич не ми е гајле! :) :D Среќна сум, ГОРДА сум и славам!
    Сакам да го споделам и ова видео со вас! Погледнете го, нема да зажалите мислам алал да му е на тој што го направил, секоја чест! :clap: :clap: :clap:
    http://www.press24.mk/video/sport/izbor ... robasketot

Ве сакам сите! :) :* :* :*

Grunge likes this.
  19. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Не знам од каде да почнам.
    Дали од најпочеток, дали од сега, дали да го кажам крајот... или она што сакам да биде, она што би требало да биде.
    На момент бев среќна што се собравме сите, што знаевме да разговараме со насмевки... но, за момент.
    Кога сакав да заплачм што ја почувствував таа топлина, пак, безрезервно.
    Кога добив информација... до некаде чудна, неочекувана, но со надеж деќа ќе биде подобро.
    Притисокот кој го чувствувам, таа тензија која трае со години, тоа напнато чувство кое не ме остава ниту за еден момент... ме смени, ме направи тоа што сум денес.
    Не, јас не бев ваква, бев поинаква... некој го знае тоа, некој го дознал сега, а трет допрва ќе дознава.
    Многу ми згрешиле и ме повредиле, но сепак продолжував понатаму со исправена глава, на моменти вртејќи се назад и оставајќи по некоја солза... болна, гневна солза! И пак се враќав на исто место, со истиот притисок во мене, со истата тензија... и продолжував со насмевка додека душата боли, за да не ги растажам оние кои ги сакам.
    Не му верував - а требало.
    Им верував - а не требало.
    Чудно, многу чудно.
    Разочарувачки од моја страна.

И ти додека плачеш, додека сите ти подаваат рамо за твоите солзи.... сфаќаш дека кога си се радувала немало со кој да ја споделиш радоста, да ги споделиш тие солзи од среќа... кога зборуваш со восхит за тебе и за твоите среќни и радосни моменти, некој те гледа со резерва и ти ствара сомнежи, што е уште полошо од тоа да ти каже болна вистина.
    Сето тоа го будело она несгурно чувство.... а поентата била една.

И кога си на прагот на успехот, за нов почеток, за момент се враќа минатото, се враќаат тое зборови кои отсекогаш те повредувале и растревожувале.. зборови кои никогаш не се забораават, а сега се повторно кажани и допреа до мојата чувствителност, до мојата душа... и многу болеше, многу.

Да, благодарна сум, никогаш не го негирам тоа. Ама никогаш, никогаш не сакам да си го полни своето его со мојот неуспех, мојот доброволен неуспех за друг да успее!
    Мојата пожртвуваност за денеска да е тоа што е.
    И да, на момент ќе заплачам пак, ќе се вратам назад за да се сетам, ќе ме боли секој пат исто, можеби како ќе минат годините дури и повеќе....
    Но тоа ќе бидам повторно јас.
    Таа, истата.... пред тебе со насмевка, тука да ти помогне кога е потребно.

20. Dulceee

Dulceee Популарен член

Сакам да кажам...

Ќе се самообесаааааааааааааааааааааааааааам со залееееееееет!! Не е фер па :( Само што го купив прстенчево, преубаво е (или беше). Нема смисла. Ми се плаче. Ахх бе. ;(

И нека заврне више!

И грциштава нека изгубат! Ги мразам!

Ајт.

Thread Status:
Not open for further replies.