Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

брао за тебе

mims-89 and meandyou like this.
  2. starbucks

starbucks Популарен член

Сакам да кажам...

Можеби си искрена, али претпоставките ти се грешни. Како прво никогаш не сме дошле до овде, ова е успех, толку јаки репрезентации згазивме, што имаше шанса и овие да ги згазиме, а како второ ако ги немаш гледано досегашните натпревари на нашите кошаркари, поштеди не’ од коментирање. Фала.

Едит: Има тема за кошаркарите, па таму коментирајте, ве молам.

white.kitten, zhap4e and lolyta777 like this.
  3. belieber

belieber Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк Е вака треба, да прифатиме пораз и да продолжиме да ги бодриме.. Имаме уште една утакмица, и сигурно ќе ги победиме! Бронза, бронза, боље ишта него ништа.. :)
    Сдк2 добро ги измачивме Шпанците, ќе не памтат и тоа како ;)
    ве сакам момци, најдобри сте! :l:

CharmedGirl likes this.
  4. EleMental

EleMental Популарен член

Сакам да кажам...

Европски првак со половина тим во NBA против Македонските "голтари" и еден човек требаше да ги спасува?

МАКЕДОНИЈА ДЕНЕС ТРИУМФИРАШЕ!!!

5. Hiii

Hiii Популарен член

Сакам да кажам...

Ова е земја на шампиони,
    во срце што ја носиме.
    И во радост и во солзи
    ние ќе те бодриме.

Attached Files:

Gordana10, zhap4e, Smilly and 2 others like this.
  6. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК Дека сепак си се гордеам со тимот наш кошаркарски :rock:

Smilly and belieber like this.
  7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Сакам да кажам...

Толку од мене,ајт

Патем Браво Македонијо

8. Marcey

Marcey Популарен член

Сакам да кажам...

Браво момци прекрасно одигравте, и покрај се секогаш ќе навиваме за вас!!! :l:

9. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Smilly and starbucks like this.
  10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Сакам да кажам...

СДК Гледам на првава страница, најпоследното мислење е од 18ч :o
    Ајде активирајте се малку, ќе се караме :!:
    Јас сега пак, како и прееска, како и вчера, и завчера итн. се прејадов, измешав солено, кисело, луто, е уште благо не измешав ама затоа сега гнетам. :?: Уф... не ми е лесно и мене.

И ве молам пишувајте во темата за кошарката, хаос настана.

Искористете ја оваа петочна вечер со своите сакани или со своите сакани пуканки со филм, или со саканиот кревет и уживајте, викендоте пред вас :)

11. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Сакам да кажам...

Не се опишува колку добро и среќно се чуствувам. Многу сум горда на нашите кошаркари а богами и на верните навивачи кои се уште ги слушам како навиваат на улица. Браво дечки! Кога си одев накај дома видов на лица застанале група момчиња и ја блокирале улицата и на цеел глас пеат и навиваат сите коли не можеа да поминат и само стоеа и се смешкаа ни полицијата не реагираше на тоа :!: . Чуството е неверојатно кога гледаш како сите се радуваат и веселат. Зошто не може да е вака секој месец барем, сите сложно да се собереме и да ја бодриме нашава државичка.

КОЛКУ Е УБАВО ДА СИ МАКЕДОНЕЦ! :l: :l:
    барем во вакви моменти

12. Doozy

Doozy Форумски идол

Сакам да кажам...

Ви пишувам сред пакување и нажалост, ќе морам да бидам кратка. Жалам што ги прекинувам кошаркарските постови, ама па... Дојде време за нашата разделба, сега чекам гости, утре од сабајле тргам и нема да бидам во можност да ви кажам. :)

Дузи се сели, се носи сосе соба. :D Изгледа интернет ќе ставаме од октомври, а којзнае и кога ќе го наместат. Па, само сакав да ви кажам дека ќе ви пишувам кога ќе имам можност, ќе ве читам кога ќе ми се пружи прилика и иии... Тоа е тоа народе. ;(

http://www.youtube.com/watch?v=wEugrifPjSI

Кој кандидат ќе ме испрати до копчето одјави се, а а а?? :rofl:

Да ви потврдам дека ненормално многу добри работи почнуваат да ми се случуваат во животов и не можам да се пожалам. :wasntme: Ќе ми фалите, ќе ви фалам, ама тоа ти е. Пу мајката, кај го закачив ова пролив цвеќенцево, баш денеска. Ајде, со помин нека е. :D

До наредна прилика и читање, Дузи лавс ју ол. :*

13. EleMental

EleMental Популарен член

Сакам да кажам...

СДК

ЧУВСТВОТО НА ОБЕДИНЕТОСТ ДЕНЕСКА МЕ МАЃЕПСА. ВАКОВ УРНЕБЕС МОЖАТ ДА ДИГНАТ САМО АМБАСАДОРИТЕ НА СПОРТОТ.

Уште еднаш, понизно им се :bow: :bow: :bow: . Тие ни ги поставија на сите нам, стандардите за достојно претставување на сопствената татковина. Од денес тие ни се ... benchmark.

Еби му матер, не знам како е на Мак

Толку од мене, доволно спамував форумов за еден ден. Ве :hug:

sesilija, x.Daisy.x, Neytiri and 4 others like this.
  14. LilBaby

LilBaby Популарен член

Сакам да кажам...

После долгиот ден поминат на фемина, тука некаде ќе го завршам моето патешествие на фемина за денес.
    Како ни тргнало, и постовите над мене го потврдуваат тоа. Не му ја мисли феминче, тука сме ние, нигде не одиме.. :)
    Помина и Шпанија. Сега некако откако сите впечатоци малку спаднаа, можам да кажам дека сме подготвени за финалниот меч, за нас финален, краен не и финале за жал, и можеме да си ја земем бронзата уште од сега. Би сакала да и ја земеме на Русија, некако ту мач ќе ни биде Паркерон. Да беа уште со Лонгорија во брак, радо би се воодушевувала на таа глетка! Кај забегав ?
    За еден саат ќе ми почне Сексот и градот на Фокс, а ако не ја фатам, ќе му седнам на книгата, ја преполовив вчера, ми нема рамен во брзина на читање книги, кога нешто ме занима, одма ја решавам!
    Така завршува мојот пост, измешан и несреден. Многу работи кажав. Многу непотребни. Ама ги кажав, зошто верувале или не САКАВ ДА КАЖАМ!

Goodbye за нас, се надевам, утре се читаме пак! :hug:

15. martinuska

martinuska Популарен член

Сакам да кажам...

Чувството да се возам во автобус после утакмици ми е незаменливо и ми претставува големо задоволство :clap: . Тогаш нит ми смета гужва, нит галама, едноставно уживам...
    Башка кои глупости се тресеа тоа чудо едно. Смеење до солзи беше :rofl: . Шоферон како успеа да вози од што се смееше не знам :D
    Па песни, па свирење па што ти уште не.
    Уште на железничка автобусот се наполни со деца, па на другине станици постарине некако не успеаа да се качат од младиве :D .
    Кој се буташе влезе, кој не, чекал автобус уште 10тина минути :D

Супер поминат ден 8)

sweetyears, Annie.mk1 and Hipica like this.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека сум среќна што доаѓам од земја со огромно срце!
    Не, немаа беспрекорни и познати тренери, ниту пак прескапа опрема, нашите играчи не беа многу платени, но сепак играа со целото срце и душа за Македонија! Ќе се бориме за трето место, дури и да останеме на четвртото, тоа е огромен успех, преголем. :)
    Би сакала да победевме, секој од нас би сакал, но тоа е што е. :) Верувам дека сега повеќе луѓето од Светот не се прашуваат каде е Македонија. 8)

Ова е земја на шампиони во срце што ја носиме, и во радост, и во солзи ние ќе те бодриме! :l:

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Сакам да кажам...

Оооооо колку тоа јас СДК....
    Еве ќе кажам: денес ми беше еден од најубавите денови во животов досега доживеани. Можеби ќе има и поубави, ама засега овој е во убедливо водство :)

18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Сакам да кажам...

Денес, како знак на жалост не слушам шпанско.
    Часна патриотска реч :!: .

19. Noemi

Noemi Популарен член

Сакам да кажам...

Чувствувам дека припаѓам овде. Небото е ведро, а луѓето постоjано брзаат некаде.
    Ретко си разменуваат погледи, а кога ќе ти се сретне погледот со некоj странец се чувствуваш чудно. Се прашуваш каква приказна има да ти раскаже ако започнете разговор.
    Убаво попладне.
    Ги анализирав луѓето во Старбакс.
    Зеленкасти чаши во скутовите, лап топи, книги, нотеси. Толку многу луѓе, а сите сами.
    Еден дечко пишуваше нешто. Ме погледна додека го набљудував и ми се насмевна. Можеби требаше да започнам разговор, наместо тоа си го зедов списанието и излегов. Невербалната комуникациjа некогаш е и повеќе од доволна.
    Ми требаше момент за себе, да сфатам дека сум овде и сега и дека можам сама.
    Сестра ми ми кажа дека се гордее со мене. Уф колку добро чувство.

girl.23 likes this.
  20. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Сакам да кажам...

ај јас ке бидам кратка не можам да ви опишам колку сакам овие грдиве русии да загубат за да може пак да се соочат со нашите и да си се вратат во нивната скапана русија плачејќи :devil:

Thread Status:
Not open for further replies.