Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Кога се ти иде подмачкано, мора некој да расипе нешто. |(
    И тоа баш личноста од која најмалку очекував... ме разочара... :worried: Јас за неа толку направив, а таа пак најде мана и не е задоволна...

2. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    Сакам да кажам...

дека денес за мене нема излегување моите отидоа на кеј да си шеткаат не ја пропуштам шансава :)

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.919
    Допаѓања:
    163.862
    Сакам да кажам...

Ха!!!!!!![​IMG]

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

кој чека ке дочека :D
    толку што сакав да дојде часот по медитација, дојде
    комуникација со самиот себе
    едно чудо објаснувања, теорија
    па наскоро(од сл. недела) и практика 2 пати неделно ^_^
    само за резултати, малку подолго треба(најмалку 4 месеци) :( , трпение :)

5. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    409
    Сакам да кажам...

СДК дека се разочарав од луѓе кои НАВИСТИНА НЕ МЕ РАЗБИРААТ и неможат да сфатат дека јас на овој свет се откажав од многу работи,премногу работи за да дојдам до мојата цел. Се нервирам заради тоа што не ме почитуваат и не сакаат ниту да разберат дека немам време за се' и дека во овие моменти најважен ми е спортот и дека кога конечно стигнав до целта неможам да се откажам.Мака ми е да објаснувам на сите дека неможам да излегувам вечерва или дека нема да одам на забавата бидејќи ми треба одмор за тренингот пред најбитните луѓе. И неможам да се нервирам повеќе заради тоа што сум различна. ДА ЈАС УЧАМ како ненормала (напротив се стекнувам со знаења,не бубам) и ТРЕНИРАМ КАКО НЕНОРМАЛНА ! И сфатете ме драги мои другарки дека јас сум таква и дека ако ме саката ќе ме сакате ваква ! ок е ?

И да... медитирам,за да можам да се смирам.. и го чекам моментот кога звуциве ќе ги чујам од тераса !

http://www.youtube.com/watch?v=AYw7eJYadco

6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.740
    Допаѓања:
    10.290
    Сакам да кажам...

Има :D Ама си шфрља сепак :D

7. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Сакам да кажам...

Понекогаш е убаво некој на лице се да ти каже. Дека грешиш, дека постапуваш глупаво, тој ладен туш навистина ти ги отвора очите...

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК т.е да ви постирам една песна, да ја слушнете. Не е за сечиј вкус, мене лично многу ме погодува, ме смирува, ме лекува. Ја обожавам, не дека го знам Стеван, едноставно самата мелодија и текст допира до мене.. Затворете очи и уживајте...

Прикачени фајлови:

9. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Бела ноќ вечерва, мистерија за мене зошто ја славиме ама бар имаш цел куп настани и гратис кино проекции на кои сум попалена како млад мајмун на сочна банана. Иако филмовите се малце еххххххх. Некако не ме влече надворешниот свет вечерва, ме влече кујната, ме влече празнион фрижидер а силно се противам со оглед на тоа дека идеме на теорија Ај да се турам во ред.

Септември не е септември годинава. Каде се врнежите, каде се чадорите, чекаат луѓе пари да заработат на плоштад. Не гледам ни септемвриска љубов по скопскиве улици. Добро, освен патриотска љубов која кај нас е интересен феномен.

СУшна сезона, сушна сезона. Долги другарства за кои мислам дека не вределе, глупавост од моја страна, а и од туѓа. Чудна работа се бре луѓево. Може и јас сум чудна. Уствари секој за себе мисли дека е чуден. Да, и тоа ме нервира сите си се преценуваат. Не, не во стил на способности него во насока на тоа колку се посебни. Еве станувам и гласно викам: Ич не сте посебни. Ич. Верувајте ми седат горе некаде сите богови и си викаат Види ги сите доле, ко јајца се. Ма мрш ни боговине не се посебни.

Безврска ден. Ептен безврска. Ми се готви што е знак дека ќе добијам. Да даде Господ и на лото да добијам. Ха уште да играв лото.

На la-chicka, Jojoba, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

СДК каква црна бела ноќ бе :D

На Cynthia му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк сабота вечер а јас мрчам :tmi: вака јадејки го чоколадото пред лаптоп...туку...
    само сакав да кажам дека ми фали некој да ми и каже You are not alone in this и да ме охрабри.
    (...)

Деновиве ме нема многу не само на форумот туку и онака ме нема мислам дека се загубив самата себе си и не можам да се пронајдам.
    Пак разочарав една личност,пак кажав работи кои не требаше,пак се замарав со проблемите на возрасните и ронев солзи за нив.

А да се прашам дали некој друг се замара со моите проблеми и рони солзи за нив :fubar: сигурно не!

Сега сфатив дека понекогаш и тишината,молчењето може да го повреди човекот....а соноќе премногу молчев!

На Extraordinary.girl, crazylady и Monroe им се допаѓа ова.
  12. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

СДК дека ми недостига :(

13. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    720
    Сакам да кажам...

Стварно се осеќам како да ми прекипело од се онака. Место да се дотерам и да одам да си прошетам како и секој нормален, јас одбрав да седам дома да гледам филмови, да пијам сокче од портокал и да грицкам сончоглед. Ок е понекогаш да сакаш онака да одмориш, ама мене некако почна секоја вечер да ми се одмара :^) Каде ми е младоста, ах ах ах?!

На BornToBeWild и Bright им се допаѓа ова.
  14. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Сакам да кажам...

^ како да се читам себе си! :lol: всушност така беше до пред 2 месеци, летово дефинитивно се сменав :)

Ајде излези ;) Рандом вечерите знаат да бидат прекрасни!

а еве и јас станувам.. одам да се спремам :)

15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Дип ми го продолжи животот за 14 години.
    Се валам од смеење. :rofl:

16. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

... Што убаво ми е бре, опуштено.

Не сакам да шетам никаде, не ја доживувам оваа ноќ ни како бела, ни како портокалова, а најмалку како ноќ во која би требало да се гужвам во маалски локали, да дремам чучната на фонтана на Плоштад пошто по дифолт мора да бидам вечерва излезена |(

Нејќум.

Белава маица од Либенце само на мене ( тоа ми се најде прво после тушот), кожа со мирис на кокос, светлина исклучиво од мониторов, кафе и отворен прозорец...веќе сум во план да ја сефтосам новата свеќа....сето ова во микс со мојата опуштеност, просто ми дава стимул да бидам исполнета.

Убаво ми е кога досадноста ја претворам во чуден спој на креативност и умешност да се доживуваш секси...убаво ми е кога една бела маица на мене ми прилепува афродизијачка прашина и способност да бидам луда и кротка во исто време...Убаво ми е во моја кожа :)

И за почеток на едно убаво неколку часовно патување низ моите сопствени сетила јас ви подарувам парче од мене, нешто што го доживувам на номадски начин...талкам низ музиката, текстот и едноставно не можам да се скрасам во било кој дел од песната, а сепак ја доживувам како толку моја...

http://www.youtube.com/watch?v=-L9E9f3BOTc

На julie77, la-chicka, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    720
    Сакам да кажам...

Еее па веќе си ги купив намирниците и плус чоколадо :wasntme: Ме мрзиии, ај може утре :wasntme:
    Убаво да си поминеш, и сите кои нема да дремат пред телевизор вечерва :*

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Ми се клецит бе, или културно кажано води љубов!

Хормони се распрскале на сите страни, тешки страсти во мене се збрани..

Малоно мое в планина појде, со другари тој ојде.

Јас си седам сега сама, само кликој ми прават галама..

Ете така сега седам, в мониторот ќе си гледам. Љубов замислена имам в глава, од нејзе се праи убава става.

Се извинувам на вулгарности, ви посакувам убава вечер, со многу убости, разменети страсти! Да си ги грабните момите и момците и да ги злоупотребите на убав начин.

На EleMental, mims-89, Bright и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.096
    Допаѓања:
    1.143
  20. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010