Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

...мразам се живо што дише околу мене!

2. MissGlamourazzi

MissGlamourazzi Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Сакам да кажам...

луѓево се толку смотани, што дури и да им го нацрташ и да им го обоиш тоа што сакаш да им го кажеш,пак нема да те разберат....или пак не сакаат..едно од двете.

3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

Ги сакам фотографиите, тие не се менуваат, а те враќаат во моментите и времето...

На MacaLove, Gioia и lovely91 им се допаѓа ова.
  4. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    612
    На XMaN, SuperGirl2010, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Што очекувате од персона што кога ќе ја видев у телевизор сите црева ми се подигаа 5 сантима бре :puke:

Значи дотичната госпоЖа освен да мрчи, да плука, и да коби не покажа ништо друго во нејзината новинарска кариера, затоа и сега ќе се задоволува со некоја бедна колумна во дневен весник.

Да ја одбраа Друже Тито ми ти се кунемо за навивачка песна, најверојатно ќе објавеше дека после првенството влегуваме во ЕУ гарант |(

Биљана намќорке, џабе е! Момците го достигнаа врвот и ја имаат целата подршка од Македонија а ти можеш со страницата од весникот кај што ја пишуваш колумната да си избришеш дупе ;)

На butterfly.93, zhap4e, love.edward и 6 други им се допаѓа ова.
  6. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Не беа овие раце родени за тие пусти зимници, пиперки црвени отрови за овие нокти убави :rofl:

Сакав да кажам дека излупивме 52 кила пипер :o . Да ја поживее Господ комшикава што дојде на помош иначе ќе лупевме до 12 саат. Ми се смачи веќе, ама утре сабајле за доручек ќе ме чека топло ајварче :wasntme: . Ко ќе му седнам...има да го нема :D

Иииии најдов три знамиња за утре :party: . За мене нормално го одбрав најубавото и најновото, и сега го исправ и го закачив да се суши.
    Едвај чекам да ја осетам истата атмосфера во автобус од вчера.
    Само овој пат ќе биде повесело зошто ќе ги смачкаме Русине ]:) :wasntme:

На MissGlamourazzi му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dejana.M

Dejana.M Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    411
    Сакам да кажам...

СДК дека животот премногу сурово ме нападна,без предупредување,ме фрли на колена....

Ме остави да молам и плачам,за трошка љубов....Несакам никогаш во животот да ми се повтори летото :worried:
    Таква тага претходно не сум почуствувала.
    И неспремност да си ја зачувам љубовта....
    Изгубив многу самодоверба во себе,се наполнив со негативна енергија,чувствувам дека сум спремна за на психијатрија ;(
    Жално но вистинито.Не можам едноставно не можам да испаднам од хаосот кој постојано ме демне,овој притисок не ме прави по силна,напротив ме скрши,не можам да застанам повторно на нозе.

Изгубив верба во себе,ВО НЕГО,во сите околу мене....дали живеев во свет на фантазија?
    Дали оваа ситуација ќе ме направи по силна за понатаму,дали ме припрема за пречки во животот....

Како и да е јас сум разочарана,негативна,пaраноична се плашам од себе...не се препознавам!!!!!

СИ ГО САКАМ ЖИВОТОТ НАЗАД!!!!!!

8. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.290
    Допаѓања:
    6.803
    Сакам да кажам...

Oва ќе биде добра ноќ ..не претчуствувам , знам ! :D
    p.s. Се исфарбав плава !! :D

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  9. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    246
    Сакам да кажам...

http://mesto.com.mk/watch_video.php?v=U9RDXY9ABBH2

Умрев луѓе, УМРЕЕЕЕЕЕЕЕВ :rofl: :rofl: Ти пееш като едно русо магаре! :rofl: Ама кога тресна :lol: не е здрава типкава жими све! :rofl:

10. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

СДК ајварот спремен а ноктиве тутун ми се направија |(
    Го обожавам овој мирис на зимници што доаѓа од скоро секоја куќа, го обожавам овој мирис на есен,(ах, есен...толку романтична, толку таинствена, толку тажна....) но изгледа моите нокти не се согласуваат со мене :) :)

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    612
    Сакам да кажам...

Спасив живот денес луѓе! За прв пат се чувствувам горда што дадов крв која е ретка а ќе се искористи во продолжување на еден млад живот! Уште ми се врти од се,ама чувството кое го имам е непроценливо! солзи ми идат на очи..ме немаше неколку дена на интернет од возбуда..убаво е да помагаш,убаво..ахххххххх... ^_^

На Buttterfly, stella83, esperanca и 12 други им се допаѓа ова.
  12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Ах, Биленце пустото, оно :worried:
    Арно не ги изанализирала нашиве аеродромци ]:) и нивната сексуална ориентираност. Пошто, луѓево отворено ги воспеваат геј-чињата :wasntme:
    Што ли сакаат они со тоа да кажат м?!
    Ма против Грците сме, ви велам. ВМРО, преку Фамили Аеродром ја исмева нивната историја.
    Згора на се, анти-европски се!
    Против цела една геј популација бре. А, треба либераче да направиме од сите, желни за рипање во тавче хомо... сапиенси.
    Шит!

http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal. ... anie=22383

На kate21, stella83, Trendafilka и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека доколку и вечерва отидев на плоштад дефинитивно ќе имав чувство дека таму живеам. :D
    Имав еден убав и исполнет ден, но сеуште чувствувам некоја празнина... Знам во што е проблемот, но не можам да ја пополнам. :(

14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

Ако почнам да анализирам, ништо чудно и Атлантида да ја откријам :wasntme: |( |( сега што има врска со Александар,раси итн., наместо луѓе да се радуваат и да не мислат на лошо, мора да има нешто што ќе сака да го уништи тоа што е добро и убаво |( пак политика :devil: разбирам шала, но и не детални анализи :fubar:

15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Ова треба и кај нас да се направи, греота е, имаме многу педери, треба и на нив да мислеме.

http://zazabava.com/avstralija-vovede-tret-pol

16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

its kind of funny because the people who say that they hate drama are always the ones starting it :@ :devil:
    :d:umb
    (R)etards
    (A)sking for
    (M)ore
    (A)ttention.

На belieber му/ѝ се допаѓа ова.
  17. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Сакам да кажам...

Сдк од денес официјално се откажувам од

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  18. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк туго се загубивме денес во Скопје :worried:hock: .
    Уствари не се изгубивме ние, туку еден возач на автобус ни покажа погрешен пат. Срам да му е.
    Ради него наместо за 2 минути да стигнам таму каде што треба, јас пола саат изгубив додека да се свестиме каде сме. Абе како изгубени Германци бевме :lol: . Иронија е и да немаш моментално кредит за да звониш на некој познат да ти го каже патот. Комедии. Трагедии. Ко некои деца бевме дојдени од малото село во ''големото''.

И знаете што? Среќна сум.
    Случајно денес во автобус се видов со една личност која многу ми значи во мојот живот.
    Ете така се видовме, се препознавме по две години. Ја изгушкав. Си разменивме 2-3 реда муабет. Ма ја сакам. Не се наоѓа личност како неа често.

И така си поминав неколку километри. Мора да сум симнала некое килце ]:) .

19. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.608
    Сакам да кажам...

Ќе се фотографирам, за да за еден месец се потсетувам, каква коса имав некогаш!
    Уште не дошло есен,а таа паѓа ли паѓа. Се митарам како стара мачка, влакна по целиот стан, во туш кабината тепих, едвај ја исчистив, па да ги досушам влакнава, красни чорапчиња може да испаднат и ќе ги постирам во темата „Направи сам...“
    Среќа имам густа коса, за цела населба, па има што да паѓа, ама со вакво темпо, кај и да е ќе почнам да личам, на она пилето со три влакна LA PIAF! Барем нема да морам да се сликам за лична карта и со оваа слика супер ќе поминам

20. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    8.451
    Сакам да кажам...

Немој да се секираш Геа, не си сама, Иста сум и јас со косата. Мајка ми само вика по мене како јас да сум крива што ми паѓа косата. Пробав со маски, со регенератори за зацврстување ништо не помага. Се надевам дека ова е само сезонски, зошто ако вака продолжи без коса ќе си останам :| :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.