Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Сдк пристигна рингишпилот по повод празникот Богородица. Прееска бев да се возам. Сеуште не ми е скратена желбата за возење на количките, како кога бев помала. Како оние помалите во другите колички се радував, дури и повеќе. :D Ја одбрав количката со број 15 и, си добивме и гратис. 8) :D Единствено многу ме нервираше таа музиката од Аца Лукас и компанија, а после па Слаткар. |(

Денес два пати се истрескав. Треба да ми се право прстопулка во најскоро време! Прво паднав на рамен пат (незнам како можев), а после на степеници. И не само денес, секој ден морам да паднам, да се сопнам, како малите деца. Па ќе почнам да лазам, неможам веќе! :lol:

2. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

:worried:

3. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Доста храбра сум вечерва. Направив нешто што не сум знаела дека имам
    г'з
    да го направам. Браво бе Инди, си се гордеам сама со себе. :wasntme:

4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Не, не кажувам, туку ќе плукнам.
    Ја плукам оваа држава, оваа ситуација.... ова што се случува и поради кое плачам цел ден!
    Изреволтирана сум, многу, не знаете колку, а и не можам да опишам!!

Да ти се плукнам и на држава, и на власт, и на се!

5. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК
    Ајт поздрав 8)

На Monna.Monna и Elennaa им се допаѓа ова.
  6. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Седам и дишам.
    А недела ко недела..време е.
    Време е да го средам хаосот зад мене.Во буквална смисла овој пат.
    Хаосот зад столов..и апстрактниот хаос.
    Што се однесува до материјалните добра, задоволна сум.
    Обавив добар шопинг, потрошив солена сума на пари..и да, сега мирна сум.
    Но, не!
    Тука е ветувањето..
    ..околу хаосов зад столов. Чим се разбудам, ќе го средам. Цакум-пакум цела соба. Со се Спонџ Боб!
    Понеделник, планови 310.
    Мислата = здрав живот, ко во добрите стари времиња.
    Од понеделник..си знам јас како.
    Пошо се пореметувам. Сакам зима бе! И да возам точак..
    ..не е интересно шо за некој ден ќе ја имам и возачката в раце ^^ a сите години назад мислев ехеее.
    колку е интересно и не, што растам.
    Нема веќе затворени врати на кафичи (голем кур), има цигари и алкохол, има возачка. И ништо не е доволно предизвикувачки.
    Освен возењето..незнам дали возењето или инструкторот. Го сакам,многу! (тинејџерче)
    И кога веќе сме кај предизвици..
    ..имам.
    Да го запознам дечкото. А замисли петокот ми пропадна планот.
    Ај некој нареден петок. Сега поракиве ко за инает ме топат..
    *-*
    и шо читам временска прогноза, од вторник ќе се намалеле температуриве..
    тук, неможе без понеделник..а од понделник се држам строго. Вода,јаболка,кафе и туна.
    Кафе,кафе..многу кафе. И тон обврски. КО да не сум средношколка, туку вработена тетка со 2 деца и досаден мажјак со пивски стомак.
    Деааам.
    Чекај, да сонувам луцидно.

На Miss-Independent, De-lovely и GeorGinnA им се допаѓа ова.
  7. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    Сакам да кажам...

сдк аманте бе луге веке со тие прдешки и какачки теми и муабети живи све,незнам мене ама ич не ми се смешни туку ми се антипатични.не ги читам уопште.ич не ме занима кој кога прднал дали го слушнал некој или не и дали ко кака чита весник или решава крстозборки.. :D ок е да се напише нешто и да се прочита,упочетак доага смешно ама веке се претерува,зарем мора да дознаеме секој шо пишува на форумов како кака и како се брише :D да отвориме посебен форум само за тоа ако не..не сакам да навредам со постов никого,да не се осети никој засегнат лично со него,туку општо една молба плеасеееееееее доста ;)

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

Ја читав темата Односот брат, сестра. И се расплакав. :tmi: Ко што сум се загледала со наочарчињава мои, ваква си бев. :geek: Ај боље да не коментирам. Пошто ако почнам, нема да има крај, ја и сестра ми сме тоталиталистичко различни карактери.
    Како и да е, ќе идам да си легнам порано, да си станам порано. Да ја изчистам собава, оти кој ќе ја слуша после, Мадам Пуф Трт. |( И во 4 саат нормално, на раат да си гледам кошарка. 8)
    А сад Адиоо. Сакам да си се раздерам, ми се припеа. Ама ај, ваљда ќе сонувам, некој весел сон. :sun:
    Едит: ШЧо убо, си лаат кучињана, сакам и ја така малце, да си викнам. :wasntme: :tmi:
    http://www.youtube.com/watch?v=XKtGt9G3yvk

9. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=9anR6pO8 ... re=related

И то како треба да имаш душа, а ти ја немаш. Мрш... :devil:

СДК2 Сакам да престанам да бидам толку избувливаи се да плескам в лице, ама навика е јебига, не можам толку лесно да ја оставам. А ми штети... Ај ќе биде... :?:

И од денес, лицемер сум прва класа, фина со сите.... :!:

На HoneyBun му/ѝ се допаѓа ова.
  10. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    131
    Сакам да кажам...

СДК жешко е......терасата ширум отворена.......штурците свират....... љиљакот Петре слободно си летка во темнината, а мене уши ми пара гласот на некоја си квази-певаљка (валда со изглед што парира на "умешниот" и' глас) што се издерава ко демек од срце пее:
    "Како да те среќо моја, како да те душо моја ја заборавиииим" :music:

А јас ја прашувам: Како да те душо моја ЈА заборавим???? Како да престане да ми одзвонува чудово од твојот глас во главава? Или пак да и вратам во нејзин стил:
    "Ти буди далеко, ти само буди далекооооо......." :music:

Може и ќе ме послуша :drunk:

11. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Каква вечер! Аууу каква вечер!
    Фалеше ова, мајке ми, колку фалеше! Како препородена се осеќам...а тој...немам зборови за него. Ќе пукнев, готово, загорев! Не е на арно, не е.
    Па тоа лапање ли е што ли е јеботееее хахаха. Прекраснотии едноставно, не прекинав да се кикотам од прееска, ете така, од мерак, од милина.
    Ама тремата, нервозата, ми останаа. Сега што, како, кога?! САКАМ ПАК! Кој ќе чека дур да збориме, ќе ме копка до утре ;(
    Лалалаааааааааааааа

12. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

СДК дека ме мрзи да одам да измијам заби.. тууу бре, аман веќе.
    Ми се спие ми се плаче :yawn:

13. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.179
    Допаѓања:
    5.480
  14. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Значи, налет и црна ноќ и све по список....
    Човек дома ќе остане и ќе заспие во 10 и пак нешто ќе се деси...
    Со солзи го пишувам постов....
    Ми иде да се треснам од земја, не знаев како, па го треснав телефонот...

ту мач емоушнс инволвд...

Го сакам, знам дека го сакам, знам дека ме сака, ама ова вечерва беше врв на караниците во постоечката историја на љубовни караници... Се смиривме, да. Ама солзи сеуште ми течат... Не сакав ваков испад да направам, битно ни ја ни он Извини не кажавме, а и двајцата бевме криви...

Јас да заспијам во скоро време нема. Од нервози и пролив ме фати....
    Се бара будна душа да ми каже дека сум ретардирана... т.е. да ми потврди!!!

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

Денес направив се што е во моја моќ за една личност, што и среден прст би и било премногу внимание.
    Од утре не нов лист, нов тефтер со дебели корици.

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.920
    Допаѓања:
    163.875
    Сакам да кажам...

Сдк не сакав да мрчам цел ден...ама по втор пат го читам и ми се лачи секрет од нос,па со залет ми оди да и пљукнам една.Да прецизирам на што мислам,иако го имавте постирано.
    http://vest.com.mk/?ItemID=8C4A4F69226B ... 87A2&arc=1
    Впрочем,евтини приказни де,арно си вели,не можам ни повеќе да очекувам од ваков новинар во обид.Дури ни духовито на звучи,а ко што можам да забележам се обидува,а ни сарказмов некако повеќе говори за нејзината простота,него ли интелигенција со која не е надарена очигледно.
    Еден фалус исклесан од камен за женава...Врвни заклучоци на една наивна песна за бодрење.Не сфаќаме,она навлезе во суштината на песната и ја извади дури и латентната намера на истата,да го убиеме цел свет,чист фашизам и да завладееме со светот.Дека зборот е раса...ако ме оптиува мене,она е љангур.
    Молим љепо,приватно,че се видимо!

На Phyramide, MandyLane, De-lovely и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Не заслужува секој мое внимание,не не.Ајт гитла.Сама сум крива за сево ова а длабоко во себе знам дека не вреди -.-

18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Бело е се ауууууууууу
    Белина пред очивеееее
    Не гледам нееееееееееееее
    ни бура ни снег
    а бело е сееееееееееееее

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Е де бре па бела ноќ беше и се налив со бело вино нормално дека ќе ми биде се бело :wasntme:
    А сега ми се плаче од нозеве....глупави штикли дури крв ми пуштиле....ама најубава и највесела бев да ви кажам 8) Башка цел кафански репертоар го знам на памет, а имам и сведоци :$

Си се испофалив.....ајде одам да го најдам креветот....баааај :*

19. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК

Тие што мислат дека ќе се оттуѓиме бидејќи не сум веќе сингл, да знаат дека ме разочарале многу. Па и тие мејловите секнаа бре, ама ок, ај да не влечам брзи заклучоци.

Д лејдиз во животот на ЕлеМентал се поделени на риал лајфки и на виртуелки, но тој сите ве сака бе, и затоа не туку ми глумете фубарки! :fubar: . Знаете дека ве лофкам и сакуфкам ептенски, нели?

Секако онлајн сум уште 4 дена максимум и после ќе отсуствувам, поради проблеми од техничка природа.

СДК 2

Утре таа ќе се разбуди со насмевка читајќи ја пораката што и ја напишав и пуштив пред малку. Не ме бива за романтики, но мразам копи пејст. И патетично да е, од мене да е. That's my motto.

Додуша и не е некоја ракетна наука, ова романтичните мисли...мислам дека се сведува на креативно пишување. Е сега има разлика меѓу креативно вреѓање на форум и креативна романса :tmi: .

Знаете што? Многу му ја мислам. Таа ме обожава каков што сум, и затоа...натинг елс матерс.

Ве :hug:

На WarriorAngel, sesilija, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  20. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

СДК
    Елементал ако некад раскинеш со либето пиши ме во список ... :P

Јас се заљубив и тоа на невидено ... :wasntme: не сериозно , досега единствениот кој може да кажам еј да ти вредиш !!! И не се сите кретени , недозреани , размазени мамини и татини синчиња ...
    Добро е има надеж !!! :whew: и фала ти на тоа :angel: .
    Ми даваш надеж дека таму надвор некаде ќе најдам на тебе сличен ... Пошо таков ми одговара да не ме гуши , да ме разбира , да ме поштува , да ме сака бре .

И уште ова сакав да кажам мислев дека никогаш нема да го кажам ми се оди на факултет :| . Редно е да расчистам со испитиве :tmi:

На crazylady, mims-89, EleMental и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.