Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.923
    Допаѓања:
    163.895
    Сакам да кажам...

Сдк ако мене ме прашувате вечерва ќе ја минам во рибарско село! Шиме го бива за риболов штом уловил ваква риба ко мене на пример!Ако мене ме прашувате би и на фемили холидеј да лапам лампуки фиш и да дишам је*ено,влажен,језив,солен воздух и да викам јухуууууууу на секој бран!
    И знаете шо,добивНе унапредување!Така си одеше тоа,позади секој успеше маж,стои успешна жена.Леле што ми е драго што не е бараба вие немате поим колку!
    Отидов да имам убав ден,можда не у рисорт,ама на кеј да навивам сигурно! Ниедна ароматерапија нема да ми донесе близу оргазмично чувство ко мирис на бронза! Можда има теорија на заговор...ако статуите беа златни,можда и златко ќе ќаревме...те веќе тоа ти е закон за привлечност...ле-ле,се уплеткав!
    Чао!

На Buttterfly, teddybear, kate21 и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Штикла и рокенрол.

Љубов и алкохол.

Еднаш се живее

затоа се дивее.

Епа драги мои, вчера беше крајно безобразно, секси, моќно и прекрасно да се биде дел од светот. Со се раце и нозе го чувствував секое делче од него. Музика низ вени, лизгање со алкохол, насмевки од уво до уво - животот е супер.
    Ве поздравувам 8)

На anastasija85, marama, kate21 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Сакам да кажам...

Одам да ми трнасплантираат ново грло, не се трпи ова повеќе аоооо

4. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=MRgWRUB6 ... re=related

Маме му нивно литванско,знамето ќе ни го земате а!?
    Е некаде на друго место така,бидејќи Македончето кај и да е и против колку и да е се бори за својата земја,гине!!
    Се гордеам што сум Македонка. А видеово ме изреволтира многу,што мајка бараја знамето да ни го земаат?!

Ве сакам Сите Македонки и Македонци!! Кошаркава кај сите го разбуди она патриотското изгледа. А,така и треба. Мали сме на карта,ама големи во срцата,убаво Антич кажа. а тек па во автобусов видете ги http://www.youtube.com/watch?v=iEL0Lkjx ... _embedded#!

Сплотени се сите.И на челото на сите им пишува дека се горди Македонци,дека гинат за земјата.
    што не верувам дека е случај со другите репрезентации

КОЛКУ СМЕ ТОЛКУ СМЕ
    ТОКМУ СМЕ
    ЗАЕДНО СМЕ :l: :l:

На MandyLane, Gioia, sweetyears и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Сакам да кажам...

Прекрасниот ден започнува со прекрасни мисли..
    Ехх да е секој ваков :angel:

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Се будам како да сум во бронзена доба, сето тоа ќе се потврди за 3 часа :wasntme:
    Убав ден, уште од сега го мирисам победничкото.
    Се смеев до сега за она малото дома што ми трчка има руска крв бе, русинче е :^)
    А и препрепреубава вечер. Од прекрасно друштво, убав народ, убава музика, убаво јадење, убаво пиење :lol:
    Убави денови, убавиии, овие 2 недели јас би ја вброила во моите топ 5 најубави недели во животот.
    Јас толку радост, среќа, позитивна енергија одамна не сум видела околу мене.
    Нека блискаат лицата на луѓето, го сакам ова, го сакам животот, народот околу мене, се сакам :wasntme:

На Go-Girl, Gioia, Smilly и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

Леле, какви луѓе има, се да чекаат на готово.
    ЕПА НАЦКИ, ЦВРЦКИ, ПРЦКИ. 8)

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека посакувам некој 10 тонски тег да ми падне врз мене. Ми шета мозокот, не можам да се сконцентрирам и не можам ништо да научам.
    Комшијава буши ли буши, децава со свирки само вррр, вррр, вррр, вррр главата ме фркна веќе. |( Да имаше сега една вувузела, во прозор ќе им ја брцнев и ќе дував најсилно што можам. Се напнаа.
    Море кога подобро ќе размислам, подобро ова, отколку мешај мала секое сабајле. |(

И така, решив да копам, да си знаете.

9. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    120
    Сакам да кажам...

Значи толку себично што несака да седне од другата страна,а јас имам проблем(носам очила,и ништо не гледам што се случува),а таа без ништо онака ми кели неможам јас од таа страна не гледам :@ :@ ќе се убијам,како и да е за тоа после ќе се нервирам,а сега одам на филмот ’’и пифи‘‘ (штрунфовите)

http://www.youtube.com/watch?v=YdgoZ5ug ... ture=share

Ај слатки чудовишта,многу се популарни во Италија,картата е 10 евра,премиера е морам да одам,поздрав

10. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Ме изнасемјаа ! Како да не ги сакам? Летово ми беше прекрасно со нив, ама кога го видов тагов сабајле, се превртев од смеење! Дете сум, ептен дете не знам дал ќе пораснам ама и не сакам..

Се спремам за гледање на натпреваров, сама како и по обичај. Ама возбудена сум.. ама твитер ми е тука, ја осеќам целата еуфорија таму..

Македонија! Але!

Прикачени фајлови:

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Убаво си рече другарка, бела ноќ и сите нешто полудуваат!
    За мене типична ноќ со другарките, само можда малкуцка така, ние бевме во фазон, па се ни изгледаше поинтересно и посмешно. Дури и роговите што светкаат. :tmi: Дозволени се такви испади еднаш до двапати во годината. Што е до мене, може секоја вечер да е бела ноќ,ми се допаѓа како ечи музика од сите страни, а можеш да си застанеш кај сакаш и да си денсаш. Убави вибрации, убава атмосфера, убаини!!
    Следниот добар провод на мојот брдеј. Имам уште малку време да испаланирам. До тогаш главна преокупација и сите желби ги насочувам кон денешната утакмица. Узбуџена сум тотално! ^_^

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    Сакам да кажам...

Леле како сте ме обрукале со Бела ноќ!!!
    Седиме на викенд покрај Галичица и јас им кажувам на дечките: Еј, денес било бела ноќ, нели е небово побело, видете ги ѕвездите....и се правам паметна!
    Се` додека не рече едниот другар дека тоа било културна манифестација!
    :$ :$ :$

Ама верувајте, немам тв пуштено, не сум ИЧ во тек што се дешава, се преокупирав само со кошаркава и со шетање. :?: :$

13. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.290
    Допаѓања:
    6.803
    Сакам да кажам...

Домашна атмосфера преовладува. Пуканките се направени , друштвото се чека кај 3 и пол негде и имаме голема желба за победа денеска ! Се надеваме дека ќе ја земиме бронзата, македонци сме или што сме !
    Иначе да ви го претставам моето ново пријателче што си го најдов , ви кажував за него , да не должам еве го :inlove: :inlove: :inlove:
    Џеки се вика .. џекче ми е 8)

Прикачени фајлови:

На Tinker-Bell, la-chicka, GarpovaV и 23 други им се допаѓа ова.
  14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Прекрасно Македонија обединета преку спорт! Е треба да се слави! Само со чисто срце се постигнува тоа! Напред Македонија!

http://www.youtube.com/watch?v=UDqB4ikgMTg

На BeYourself, Grunge, Annie.mk1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.039
    Допаѓања:
    2.274
    Сакам да кажам...

Го обожавам џагорот на малите дечиња кај мене в маала. Доказ дека останале уште некои кои не се заразени со facebook и остали г*мна. Им ги слушав гласчињата сношти во 10 часот, им ги слушам сега. Мачиња тие, лесно им е. Со топката в рака и терај. Ми недостигаат моментите кога се собиравме и ние и игравме криенка, царица, брканица и што ли уште не. Гледајќи ја сликава се потсетив на моментот кога едно девојче си купи мало зајаче. Па ајде, сите преокупирани со зајаков.
    Се присетив на сите моменти поминати заедно со тогашните најдобри другарки. Ете денес останавме само на по едно "здраво" кога ќе се видиме на улица. Само тоа и ништо повеќе. Баш штета.

На BeYourself и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  16. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

Ааааааа не можам, секој ден се смеам на ова

Прикачени фајлови:

На sweetyears, Gioia, Jojoba и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК дека АЈ ФИЛ ГУД ммммм :wasntme: Ма и од тоа сум подобро.. Утрово станувам и гледам порака :?: Од НЕГО е.. :$ Ќе се видиме вечер ми спремал некое изненадување.. И јас спремив :) Нема повод не знам што му текнало... Еј му испеков торта :P Ќе му однесам после :D Моментално си јадам и јас, ајде нека повелат сите на кои што им се јаде, има доволно! :) Бујрум :*

Прикачени фајлови:

• 18092011932.jpg
      18092011932.jpg
      Големина на фајлот:
      267,7 KB
      Прегледи:
      199
    На teddybear и BeYourself им се допаѓа ова.
  18. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Но, не запирајте тука без оглед на се’. Живејте го животот како што на вас ви одговара и не мислете на тоа што другите мислат за вас.
    Be Yourself , always!!!!

На vendiii и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  19. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

СДК дека одам да се спремам сега и право на навивање и секако победа!
    Алее алееееееее 8)

Останете вака расположени феминки драги и бодрете ги нашите кошаркарчиња! :*

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.526
    Допаѓања:
    92.225
    Сакам да кажам...

Недела ден како и сите други. ПОрано за мене недела беше фамилијарен ден иполнет со смеи. Фамилијата на купче, на ручек, на смеа, на шегување на сечија сметка. Сега обврските си го прават своето, па секој посебмо. Од секоја недела таквите ручеци преминаа на еднаш во два месеци, но и тогаш е убаво.
    Едната другарка не сум ја видела со недели. Порано бевме секој ден заедно, се делевме само за спиење, па премина во саботи, недели, за сега со обврските да се гледаме едвај еднаш месечно.
    Затоа мразам растење, поминување на годините. Затоа не ги сакам родендените и Новите години. Секоја година ни одзема дел од нашето секојдневие, ани наметнува друг, кој е далеку од забава , повеќе е обврска.
    Се прашувам како ќе биде за десет години кога ќе имаме свои семејства? Кога децата ќе ни бидат пред се. Кога ги гледам луѓево околу мене со деца, сфаќам дека многу жртвуваат. Се посветуваат само на детето и губат дел од себе. Пријателите неможат да ги видат, фризер забораваат што е, облека па да не зборам. Но, кога ќе ги погледнат тие мали очиња сигурно забораваат на себе и му се посветуваат на другиот дек ос себе, на нивното дете.
    Сакам дете, многу сакам. Ама страв ми е дека ќе се променам целосно. Не знам зошто размислувам на оваа тема, но ме мачи веќе неколку дена. И него го напнав и само ми вели- Шапшал па рано ни е, а и јас и ти нема да бидеме како сите други. СЕ надевам!

На caroline.costa, Adi888, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.