Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Ах да бев јас од Скопје дали немаше да му ја киднам.Не би се мислела.Но кај јас од Гевгелија ке му ја тркнам до Скопје.Да бев полнолетна зошто да не ама не сум :( :@

2. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

Се смеам за да не заплачам. :|

На crazyinlove19, girl.23 и Hiii им се допаѓа ова.
  3. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    Сакам да кажам...

СДК сега после серијата на Сител ќе има реприза од дочекот на кошаркарите!!!! (секако во скратена верзија валда) :) ;)

4. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Сакам да кажам...

За ова си стварно во право... Ние ни текнуваше не идаме денес нашколо и не одевме, или бегаме...само од ОНАКА...повод или без не е битно, битно си заминувавме од школо...

Колку само ми е криво немате појма. Да бев Охрид фаќав автобус колата па и со магаре ама ќе одев во Ск...
    А некои од Ск останале да дремат 7/8 часа во школо и го пропуштиле ова

5. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    5.499
  6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Мене не ни ми беше во план да одам во школо, дома кажав нема да одам на прв час и после ќе отидам колку да не ми се притресуваат многу :D Само не знам кој ме тераше ранец (то јест ташниште) да носам у таа гужва. Алоо каде со тој памет? :fubar: :D
    И после од плоштад земавме да се шлаеме, какво школо какви бакраџи. :angel:

7. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Jaс денес посакав да сум средношколка за да избегам од школо...
    ОО хепи деј... уште да бев средношколка :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    Сакам да кажам...

... ми се иде да си мавнам една васпитна кога на некој сајт гледам вести од типот свадбен албум на Ким Кардашијан, алкохоличарски исповеди на Лохан, 21656-те деца на Бранџелина, вечно истрауматизираната Џенифер Анистон, или бојата на какцето на Џеј Ло. :headbang:

Мислам стварно се нервирам, а некако механички и махинално, отварам и читам!
    И не само тоа, полошо е, :x мојот невидено идиотски мозок има меморија како на слон, памтам се', и после години ми текнува на интервјуа и коментари во врска со некоја невидено глупава и бизарна вест.

Да го вложувам тоа внимание на поинтелигентни и подобри сајтови би било убаво.
    Да прекинат тие глупави вести од жутата штампа би било најубаво.

Си седам и си мислам ете така - во што се претворивме ние луѓето?
    Каква машинерија не' врти, а ние ко со душа чекаме да ни ги подмачкаат запчаниците со најновата вест за омилениот тип јајца на Бред Пит! Кајгана ли е, на око ли е, на уше ли е... :^)

Жими се', некогаш сум толку глупава... (шлап! самошамарење)!

На JuLleE, Sweety-Tweety, mims-89 и 9 други им се допаѓа ова.
  9. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Ај да нашкртам нешто така без веза.

Сладок е пудингов после гибаницата.

Ми се спие...

Добра ноќ девојки, жени, момци...

На Libra19 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Сума сумарум....за актуелните случувања :)
    ....направија голем успех и успеаа да му дадат на светот до знаење дека постои некоја земја по име Македонија :clap:
    ....успеаа да си ја кренат цената и да бидат барани од светски кошаркарски клубови :clap:
    ....успеаа да го разбудат патриотското чувство кај секој македонец :clap:
    ....се изрекламира спонзорот, не му беа залудно фрлени парите :)
    ....се изрекламира владата, собра поени кај народот со ваквите потези :tmi:

Со сета должна почит и признание.....но за мој вкус одредени коментари кои проструија по телевизија и интернет ми изнудија вакви фацки |( |( |(

Но ова е Македонија - секое чудо за три дена.....радувај се народе македонски, и онака од утре те чека пак горчливото секојдневие :)

На esperanca, lolyta777, Libra19 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

Одличен ден денес!

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

Осечам баш чудан осечај. :?: :tmi:

13. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

И пак и пак да милам нема да измислам!

14. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Значи не можам да ги разберам девојките кои откако ќе си фатат дечко го заборавааат светот околу себе |( Мене ми е гајле тие што прават и со кој дружат, ама чудно ми е како може целиот свет да го сведат само на нивниот миличок и сакан принц од бајките :tmi:
    Ве сфаќам си се сакате убаво ви е , ама да се изолирате и од пријатели и од роднини, никој друг да не ве интересира повеќе :?: Чудно чудно, дечко имам и ајде сеа какви другарки веќе какви замарања ..само со него ќе шетам и со никој друг. Бог да не даде, чудни примероци ми се ваквите особи..баш ми се интересни. Како робинки, а не дека ги тераат они самите се тупат така.
    И после ќе видат не оди, и ајде сеа како да раскинам со кој ќе шетам сите ги заборавив. Е како де..

И сдк ја гледам оваа емисијава за пречекот на кошаркариве и срцево ми е полно, се надевам ќе потрае таа сплотеност што им успеа да ја создадат меѓу нас. Конечно функционираме како што треба, сложни сме, се надевам ќе потрае :)

На la-chicka, mims-89, esperanca и 5 други им се допаѓа ова.
  15. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

И 2 клоци и 3 ластичиња од мене (смајли што прекорува)

Јас одамна ги бришав тие сајтови

Најдивреме, Кадевечер, Кајгана, Идивиди, Точка, Прашалник, Извичник...the lot

Но! Но :!: , биди спремна дека после изолацијата од такви (во денешно време) вредни и ценети информации, мнозинството ќе почне да те смета за чудна малце.

Јас сум чуден со години наназад. Имам стикер на пц-то, натпис ЧУДЕН ЕНД ПРАУД!!

-Па како тоа ти не си слушнала за најновиот фустан на Лејди Гага? Трендафилке, епа ич не си во тек!

-А последниот спот на Кајли Минаж, или како и да се викаше, ам ааммм? Зарем ти не го пратиш тој женски пискавац со глас како скршен тетрис? Готово, не те дружиме веќе (љутко смајли)

- А знаеш ли ти дека тоа горилцето Џеј Зи од неговата спонзоруша женска, на подарок добил кола од милион евра? Aren't they adorable? And look at us, pathetic mortals. Living off crumbs, stuck in our own private survivor show, day in, day out.

Машинеријата цепка на човечки слабости. Сервира забавни информации лесни за процесирање, а толпата не забележува дека со тек на време искача на површината на водата...луѓето не забележуват дека стануваат плитки., сведени на основни нагони, со атрофиран мозок.

Шо вика лудата ми мајка...то ти је, брате, зона сумрака.

10-ка за зборот какцето.

На Sweety-Tweety, mims-89, De-lovely и 2 други им се допаѓа ова.
  16. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

СДК дека кога гледам како се палите на кошаркариве, смешно ми паѓа, дури и патетично до некаде.
    До вчера појма немавте ни кој се ни што се и одеднаш туууп сите кубат коси по нив незнам што...

:shake:

На la-chicka, LilBaby, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Сакам да кажам...

OMG OMG OMG Денес на плоштад се поздравив со Бо :rock: :rock: :rock: ааааааааааааааааааааааааа од ден "за никаде" ми го претвори во еден од најубавите....

...стварно во животот се случуваат чуда :rofl: :D ;) :$

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК некои луѓе се комплицирани, тешко може човек да ги разоткрие што мислат во моментот :geek: , некогаш премногу лесно, до толку што се чувствувам како до нив да сум :D шкорпија и нејзино проклето шесто сетило |( :worried: си го сакам знаков :rofl: :wasntme: и после од каде знам некои работи, е ајде де :geek:

19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
  20. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Не сакам да провоцирам и не сакам да ме цитирате и коментирате, само ќе кажам едно нешто:
    Зарем ако сум фан на Антич, Војдан, Владо, значи дека сум напалена? Мислам, хелоу грлс.
    И што ако близнациве ми се симпатични? И што ако Бо ми е срцка? Ете, рекоа дека ќе станел македонски зет (ваљда не е некоја обична гласина... :?: ) и ајде, да одам да го тепам, да кубам коси?
    Боже... Зар и тоа мислевте дека сме способни?
    И ако не сум го знаела вчера-денес го знам, мене денес ми е интересен, симпатичен и фан сум му. Има нешто лошо тука?
    Ама ајде, нека е по ваше. „Магарето лете?“ - „Ахам“ . Како сакате вие-така нека биде.
    Само знајте дека сите што ги почитуваат кошаркариве и ги баат во секој пост последниве неколку дена не се напалени! ;) Тоа се само симпатии кон некој човек. И тие симпатии не се како кога некое момче ќе ти се допадне, туку едноставно човекот ти е симпатичен. Ако не ми е симпатичен, не го ни гледам.

Е така. Си се искажав. И пак ќе кажам - не сакам да помислите дека провоцирам или било што. Фала.

СДК - Ден за ден, ден за ден ќе дојде и зимата. Овие деновите летаат со ненормална брзина. :|

На sweetyears, macysh, Elennaa и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.