Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    928
    Допаѓања:
    2.264
    Сакам да кажам...

Излези момчеее право на терасаааа и поздрави ја гоцевата расаааа. Кренете рацееее високоооо гореее, наше ќе биде и Солунско полеее. Але алеееееееее, але алееееееее, але але але алеееееееееее!!!!

Морав!!! Уште ме држи возбудава. И сега кога ги гледам на Сител.. леле, ми се полни душава.

:l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l:

На sweetyears, esperanca, macysh и 7 други им се допаѓа ова.
  2. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Каков живот :)
    Чудесен!
    Пак седам и дишам, при крај со понеделников..
    Па да бе, дур тргнам..после не е фрка. Сто на саат сум.
    Туку каков ден..
    Плачење,нервирање..за на крај да сфатам дека имам.
    Имам љубов..ама многу.
    А можда и ќе љубам, со страст..наскоро.
    Демеќ ќе било добро.
    Јебозовен глас во секој случај. И безобразна насмевка..
    плус одлична смисла на хумор. Згора на се, бескрајна љубов..
    Тинејџерче сум денес..нешо глумам поетична, место да спијам.
    Дожд!

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Сакам да кажам...

Ми се наполна душата, цела македонија во едно, сакам ова се почесто и почесто да се дешава..
    Ве сакам македонци сите до 1 :inlove:

I :l: Macedonia

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  4. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Ги обожавам црвено-жолтите бои кои владеат на речиси секој потпис на форумот, во пола од темите.
    Ги обожавам овие две бои кога ги даваат на телевизија.
    И не само сега, ами засекогаш ќе ме потсеќаат на еден убав дел од детството... Ден кога доживеавме да стигнеме во финале на Евробаскет.
    Верувајте, ќе го паметам овој период засекогаш.
    После ваква возбуда тешко е да се извлечеш, богами...

:l:

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.608
    Сакам да кажам...

Аман веќе, почнавте да личите како стринки на чешма! За се нешто да се мрчи! Више пичната жила ми ја од`пнавте до Солунско поле со тие ваши препукувања. |(
    Абе кој си навива нека си навива,кој се пали на кошаркари нека си се пали, што веднаш гледате по туѓи дворови пред да погледнете во својот.Ова излегува ситуација: Копиларке, подржи ми го копилето да ти се насмеам!“ :@
    Терајте си ваша работа, а не постојано РЕПЛИКА,РЕПЛИКА!!!Форумов го направивте како парламент.Ако нешто не ви се чита,скролајте надоле и крај! :swear:

На Phyramide, Smilly, mims-89 и 6 други им се допаѓа ова.
  6. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Си размислувам зошто да си го местам секое утро креветот кога еве сега пак треба да си легнам! Стварно нема смисла :D

7. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Сакам да кажам...

СДК дека можеби сум остра на зборови, некогаш избувлива или арогантна, иронична или ти изледало тоа така или не мислиш и бесчуствителна, знам дека некогаш е така, само ми е преку глава секогаш да се трудам да ги разберам сите гледајки дека секој си тера по свое без разлика на ситуацијата. Она што сакам да сватиш е дека се што правам е за твое, ваше добро. Посакувам некогаш да не регирам така и да не сум го кажала тоа но ти најдобро знаеш дека искреноста и нетолерантноста кон неправдата ме тераат секогаш да го кажам тоа што вистински го мислам без разлика дали ќе ти се допадне или не, и знаеш колку пати сум била во право. Така е и овој пат, и знам дека лутината нема да ти трае долго зошто ме знаеш мене, не сум ти јас баш и некој дипломат па да вртам од околу.
    Посветено на многу блиска личност која и не верувам дека ќе прочита. Сеедно ми олесни :$

8. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Сакам да кажам...

Ама им кажа Геа. И јас се слагам со тебе. Ако не ви се обатиле вам, иди даље, што да се замарам сега кој што си праи, како си праи. Кој што си му душа сака нека си мисли во својот дел-фантазија,, илузии и пусти желби неизгори, нивна работа. Јас да се фатам да им морализирам сега? Па ве молам, таман слегна прашината на форумов, само ќе се најде нешто од нигде никаде да внесе малку ‘живот‘ во темиве. Ако имате нешто интересно да споделите, да се насмееме, да помогнеме, да се олесниме ок, а за глупосто без потреба ве молам воздржете се, или перницата на уста изнавикајте се , па назад на цивилизирана комуникација.

9. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

СДК

Излези момче право на тераса
    и поздрави ја Гоцевата раса
    кренете раце високо горе
    наше ќе биде и СОЛУНСКО ПОЛЕ!

АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ, АЛЕ

ПЕРО АНТИЌ, ЅВЕРО/ПЕРО АНТИЌ!!!

ЛЕСТЕР БО МЕКЕЈЛЕБ, ОооОО!!!

ИЛИЕВСКИ ВЛАДОО!!!

е овие вечер ќе ги сонувам од премногу пеење вчера и денес! :rock:
    Грлото незнам мое ли е, а нозете па ич!

Денес, Скопјанки и Скопјани ви дојдов на посета. Причината веќе позната. :wasntme:
    На плоштадот едвај дишев, ама ако, не стигнав до нив, ама важно ги видов! Ај они прекрасните. :inlove:
    Организацијата беше супер, мене ми се допадна, не стигнав да отидам на аеродром, ама стигнав на плоштад. Браво за организацијата, за песните, за се‘. Е гужва беше, ама кој не сака да отиде?!

Прееска го слушнав и сега го гледав пак видеово
    http://www.youtube.com/watch?v=m6xb6zqS ... r_embedded
    и останав ваква ^_^ и плус со забите надвор. :D Го обожавам Мекејлеб и сите кошаркари! Пренајдобри се! Нека останат вака! И да, на злато луѓе, не им треба бронза!
    Не верувам дека во другите земји е вака! Што може да направи МОМЧЕ-МАКЕДОНЧЕ никој не може!

Прекрасно поминат ден во вашето Скопје, и за прв пат во мојот живот, посакав да сум 2 метри+, да можам подобро да видам. :worried: Ама барем слушав. :lol: (и видов нешто, не бев без ич :lol: )

МАКЕДОНИЈА!!!
    КОШАРКАРИ, НАЈДОБРИ СТЕ!!!
    НИЕ СМЕ ВАШИОТ МЕДАЛ, ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ШАМПИОНИ!

и БО, ОПУШТИ СЕ МАЛКУ, НЕ СЕ СРАМИ ДО ТОЛКУ. :lol: и НЕ НЕ‘ НАПУШТАЈ! ТЕ САКАМЕ НИЕ!!!

На Smilly, Monna.Monna, esperanca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    8.451
    Сакам да кажам...

СДК дека еднаш во животот посакав и јас да сум во Скопје. Иако Скопје е еден од градовите во кои не би сакала да живеам денес сакав да сум таму. Каков пречек направен за нашите легенди :bow: :bow: :bow:
    Ех, да можев и јас да бев таму :(

И морам уште ова што ме нервира цел ден. Зарем повторно се меша политиката во спортот. Срам да им биде на сите лидери од опозициските партии кои не беа денес на плоштадот на ваков огромен ден за Македонија. Толку образовани луѓе, ова е срамно за нив. Од денес кријте се стално и никогаш не се појавувајте никаде, така ќе биде најдобро :@ :@ :@

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Сакам да кажам...

Денес се е кажано. Што и да кажам..ќе биде излишно.

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

... И на Феминава наша ја има оваа статија. :?:

13. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

СДК има премногу возбудени особи тука...

кои на нервна база, кои на психичко нешто...ама битно ги има многу и на различни бази.

:yawn: |(

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

ЗАВРШИВ СО ЦРТАЊЕ, фала богу. |(
    Уште од прееска се бавтам со цртеживе. :whew: Со повремени паузи, секако. :wasntme:
    Татко ми прееска ме прашува: Што црташ од прееска?
    - Еве македонски. |(
    - Стварно? :o
    - Абе се заеб. 8)
    - Па од кај да знам, се бива богами..
    И добро е, сега дојде сестра ми, само што ја спремив собава, си ја изгланцав белата масичка, што беше префарбана у г*мно боја, прво со ацетон, дека имаше лак ( :tmi: ) а после со влажни (марамици) и на крај со суви. Ма ѕврцките и ги извадив, сега е гланц бела. 8) Го изчистив и теписонот, што го напраив цел со темперни, добро сеа, не баш цела флека, ама ај, ваљда нема да примети. :wasntme:
    Еми, ако не се пофалам сама, кој друг? :geek:

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  15. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сакам да кажам...

СДК дека мноооооогу го поздравувам ИксМен зошто знае како да ме насмее и ми е еден од омилените членови на форумот... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.270
    Допаѓања:
    67.868
    Сакам да кажам...

Сакам да ви кажам, ако пишувате постови за кошаркарската репрезентација тука, излишно е да пишувате и во другата тема, досадно е два пати да се чита. А и веќе е редно да се приберете со постовите и да си ги пишувате во темата наменета за тоа. :)
    Друго сакам да кажам, не сум читала многу форуми порано, па не можев да забележам колку неоригиналност има во некои постови на некои форумџики, ама некако се појасно ми станува.
    И, бидете оригинални и свои, само тоа е најважно и реално, тоа е тоа што се цени. Џабе е да напишете некаков си пост демек кај што ја изразувате својата интелигенција, кога тоа не е ваше. Зарем не е лошо и фејкерско чувството?
    Толку само имав да кажам :)

На Neytiri, Miss-Independent, mims-89 и 4 други им се допаѓа ова.
  17. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

:@ :@ :@ :@ кога ке почнат лошите работти да се случуваат како договорени 100 одеднаш

На De-lovely му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека не знам како, но коцките совршено се споија. Сега имаме порта, а имаме и триумф. Се исполни и желбата на човекот кој ја испеа нашата навивачка химна - Тоше, сега цел свет знае за нас... :)

Утре ме чека голем ден, но откако ќе помине грижата која ја чувствувам за претпладнето ќе успеам да уживам во попладнето...

Неделиве дома само за спиење си доаѓам. Ептен ми е убаво вака. :lol:

19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакам да кажам...

Јас СДК дека е убаво да се учи со Аntenna 5 LOVE SONGS!!!! Ми ја разубавуваат вечерта :) :music: :music: :music:

20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Вкусот на ајвар! :rock:
    Со сиренце.

Морав да се порадувам. Не за друго, со години веќе не се прави кај мене ајвар, па секоја година си собирам тегли од комшии, другарки, роднини...Да е жива и здрава бабата на дечко ми, ме усреќи за цела недела. Има да јадам ајвар за доручек, ручек и вечера до следниот понеделник(ако истрае до тогаш теглата)!!

На Neytiri, julie77, Smilly и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.