Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

СДК фала богу на скролањето, си го посакувам и во секојневниот живот, немате појма колку. Ми иди колешката што ме нервира, само едно ток ту д хенд и скрол, типот што ме шета по тавани, скрол, мајка ми кога ми попува нешто што веќе го имаме продискутирано, скрол, татко ми со глупавите прашања, скрол, брат ми со идиотското однесување, скрол, другарка ми што се нешто ја боди таман ќе излеземе и нејзините поплаки како ноктите не и изгледаат добро на светлината од Месечината, ама добро изгледаат на уличната светилка |( , скрол............

И само по замисла ме прави добро да се осечам :inlove:

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Викам јас грда сум а едно пријателче ми вика не не си грда,е ајде де :wasntme:

Ајде да се растресете малку

http://www.youtube.com/watch?v=LgUhq84tJOU

:D

3. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

СДК дека ќе се фрлам од тараса, не можам веќе :@

4. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Сакам да кажам...

СДК не сум многу активна на форумов.. бар не толку колку што би сакала да сум. Толку ми се можностите и времето ама во секој слободен момент знам да расчепкам по форумов во кој со задоволство ве читам.
    Фала ви за прекрасните совети кои ги давате, фала ви за прекрасните фотографии кои ги постирате во кои се гледа дека имате талент, за прекрасната поезија која ја пишувате, за насмевката на моето лице кога ќе ја читам категоријата Насмевка... фала ви што се единствени.

5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Убаво е, ама ме плаши како ќе биде од утре. Сето ова ќе помине и повторно ќе се плука по државата. Камо да можевме почесто да велиме дека сме горди што сме Македонци. Камо да цутеше нашава земја и во некое друго поле, и да одевме напред. Тоа е... Сега да поуживаме барем уште малку во оваа еуфорија, да се порадуваме со нашите момци, пред да ни се вратат секојдневните проблеми...

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  6. VikiToO

VikiToO Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    52
    Сакам да кажам...

СДК не ми се смејте луѓе но додека го гледав пречекот и дечките како тропаат на тапани имаше едно девојче со црвена коса што ми залича на Оффи :D :D дали само мене ми личеа ??

7. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

СДК само што си направив капучино :D

8. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Сакам да кажам...

од 8ми септември немам ништо напишано во дневников! А толку работи се случија! ќе ги футнам малце датумите изгледа... :worried:

п.с. Се вратив Охрид. Е не! Англискана катедра абер немат за распореди. |(
    6 дена милување! јеееееј! :wasntme:

Добра ноќ!

9. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    Сакам да кажам...

СКД се видов со другарка ми со која се немавме видено оддамна леле леле што оговарање :D :D :D
    па час смеење па час плачење ..........

10. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Слатки сништа феминки и облечете убави пижамчиња, бидејки не знаете на кого ке налетате во сон! :wasntme: :hai:

На Go-Girl и xxAngelxx им се допаѓа ова.
  11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Е така..

Да му се невидам и во песните, baby, baby, baby ohhhh братучетка ми ја пуштила пред малце |( Ја мислев порнич гледа уште на ептен млади години, скраја да е :D Оно ова Биберчево било..

На Miss-Independent, SexyLady и tanjusskat им се допаѓа ова.
  12. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Сакам да кажам...

Е морам да си кажам дека ептен ме пали машко кога стенка по малку.. посебно кога свршува. 8) аууууффф :devil: Па мислам дека тоа е лек за оние девојки кои тешко свршуваат во секс, јас само малку да го слушнам кај шо стенка онака машки наравно, абе одма ми иде, фрчи оргазам. :D
    Ах ко ќе те грабнам :devil:

На MacaLove, Miss-Independent, marama и 10 други им се допаѓа ова.
  13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Си ме помешала, не бев јас на прославата, за жал :)

СДК многу работи ми станаа јасни :)

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакам да кажам...

СДК Yaaay Offspring is back :) И лека ноќ женски од мене,убаво да сонувате(некои веќе сонуваат,не како мене со инсомнија :lol: ),се читкаме утре :) Немам поќе концентрација да читам,подобро да си легнам па утре да учам.... |-)

15. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

СДК идам во кревет да си се наспијам...будење после 14 часот :lol: :rofl: :D

16. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Сакам да кажам...

Сдк датумов вечно ќе го паметам 19.09...Денот кога Квин падна и се пружи на земја колку долга и широка и за да на крај скрши рака :tmi: како мало дете...Браво за мене ова уште ми требаше
    :clap: |(

Поздрав од десното показелче!
    П.С. Собирам потписи на гипс!!

17. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

“Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.”
    ― Maya Angelou

Ќе пробам да ме води..

На Divinebutterfly, Smilly, marama и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Сакам да кажам...

sakam da kazam deka sum na rabota a strasno mi se spie i me nervira vremevo sto e vaka bezveze.......... :devil: :devil: :devil:

19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Сакам да кажам...

О тешкото!

Кога ќе ти натежнат очните капаци, и со едно окце на пола копје гледаш каде на телефонот да кликнеш snooze, и ти текнува на оние денови кога стануваше за во школо и на мајка ти и викаше - мамо уште малку, и мајка ти ти велеше - нема уште малку, ќе го пропуштиш првото ѕвонче, а денес си велиш, какво ми ти црно ѕвонче, ќе пропуштам да јадам леб ако не станам, се тетеравиш на вторников не баш најблескав и си велиш - кафе, спаси ме :)
    И би кафе!

Буенос диас феминитас, комо естас? :)

Еј морам, ама морам да се надоврзам на нешто што го пиша вчера чинам Трендафилка. Значи сериозно имам прашање - која по ѓаволите и по ангелите е Ким Кардашијан и што прави во животот? И зошто мора секој интернет сајт, весник, списание да го полнат со нејзини фотки? Спасила човечки животи? Спасила деца пред умирање од глад? Спречила војна? Напишала книга со која допрела до нечии души? Глуми ли барем? Ако ништо друго денес во светов е најлесно да се декларираш како
    а) глумец
    б) пејач
    Е ли нешто од овие двете? Сериозно немам поим која е цурава и одамна се прашувам и ги прашувам луѓето околу мене кога и да ја загледам некаде и да ви кажам право па и не сум сигурна дека сум добила одговор на ова прашање.
    Која е Ким?
    Јао види и дупе... ма не знам која е ама види и дупе човече!
    Ок гледам, и комшиката моја има поубаво али ај |(

И контам дека медиумски познати стануваат луѓе кои ги знаете чисто како име и презиме и по некоја магична логика заработуваат грдни пари, ама да ве праша некој што прават и со што го заслужиле статусот ѕвезди, ич нема да знаете што да одговорите, нели? Па уште и ми го полнат гркланот како на гуска пред колење со фотки од свадби, журки и не знам какви жмурки и други снобски далавери. Море мавнете ми се од пред очи, кого го интересира каков и бил фустанот на некоја си Ким?! Боље да напишевте нешто за Јордан Пиперката или за Ибе Паликуќа, поинтересно ќе ми беше а и ќе се чуствував побогата за по некоја корисна информација. Вака се чуствувам многу - глупаво. Сериозно. Ко некој онака да си игра мајтап со мојата интелигенција. Па јас уште и ѕиркам и гледам, море гит!

Ај да допијам кафево и да читнам нешто културно - образовно, мајке ми, ми надојде желба да си го зголемам левелот на интелигенција и доведам до нормала :)

Бидете ми вторнички силни дури и ако денот не ветува многу. И трудете се да не се угледате на Ким. Боље угледајте се на тетка Маре, сметководителката. Таа барем нешто работи во животот :)

На mims-89, Miss-Independent, Smilly и 7 други им се допаѓа ова.
  20. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    246
    Сакам да кажам...

Ух колку го љубам временцево :hug: :*

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата: