Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

Епа овие сега што ги има.. На тие им е денес роденден.. А после 12 ќе ги има на тие што им е утре роденден..
    А вака мислам дека нема опција, да видиш на кого кога му е роденден, единствено, на неговиот роденден да видиш. х)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Сакам да кажам...

Цел ден едвај два збора прозборев.
    Не ми чини нешто, која разлика од вчера до денеска..
    :(

http://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw&ob=av2e

Епа не е hostile condition, ама ела докажи.. :(

На HoneyBun му/ѝ се допаѓа ова.
  3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Епа таму ти пишува на оние кои им е денес. :rofl: А за утре, утре ќе пишува.

Некои форумџики што немаат ставено роденден, другите ги знаат (од социјалните мрежи или лично) и по тоа им честитаат. ;)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

С р е ќ н а с у м ! :)

На innablood и xxAngelxx им се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

се покакав, почна најновата сезона на THE BIGGEST LOSER сега ја видов епизодата, само Aна Kурникова е тренер |( Aјде во првава епизода не се покажа ко лоша, ама ќе видиме понатака!
    уф, ама си го сакам шоуво, и тренерите и советите, не ми требаат книги, се од нив учам :D 8)

На firequeenn му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК безпотребна нервоза за нешто што не може да се смени е џабе патот :D :geek: не за друго само човек ќе се чувствува лошо здравствено, мислата е страшна работа, посебно ако е негативна :!: треба на смирен начин да се решава проблем.

Туку како се чувствувам, смирено, како некоја флегма сум, кроце :rofl: а може и до времево е, а може и од музикава на Вивалди, штета што не можам да пуштам погласно на лаптопов, ма гајле ми е и за комшии, да ечи :D да ги поживцирам малце :wasntme: :rofl:

А, и ова мое его, кога го нема, го нема, штама, ама кога го има, коментатор |( во еден правец - монолог, монолог... :wasntme: :rofl:

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

СДК Колку сакам да јадам бело грозје ама пусто тоа ми ствара мозолки :( А толку сум стрвна, ма ке изедам едно две гранчиња па последно да ми е.

Барав некоја серија да почнам да гледам бидејки ми е многу досадно и решив Gossip Girl по 4 пат да ја гледам од почеток :$ Ах Чак Чак, да знаеш што ти мислам, колку сакам да го штипнам тој пупа газ, и да ја разбушавам таа замазнена коса на патец :emo: ...Би се возела во твојата лимузина до крај на мојот живот... те молам земи ме за жена... Чааааааааааааааак... :( :inlove:

8. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Сакам да кажам...

Место не ме фаќа. Баш сега, кога треба да учам. :wasntme:

На esperanca и xxAngelxx им се допаѓа ова.
  9. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.202
    Допаѓања:
    124.872
    Сакам да кажам...

Не,не колку и да сакаш да веруваш некому што не е твоја крв-не може!Ни под разно.А под моја крв-ги подразбирам оние во мојата куќа,а другите никако,иако носиме исто презиме.Ете го заклучокот од моето денешно искуство!
    Го викнавме друштвото,на по една чаша узо,останато од летото,ама едниот пар не дојде.Не е битно зошто,нити знам .Значи кога сме сите на куп,сите можат да ни љубоморат-смеење,зафрканции,ко фамилија.Ама еден да не се појави-одма се оговарало бе.Цццц ме изнервираа уште денес они ми фалеа :devil: До тој степен да се дојде-да им се смета буџетот дома!Од каде им биле пари за кирија и одмор во Грција,кога она зимала толку плата а он толку,а неговите биле сиромашни немало шанси да им даваат,освен ако нејзините не им помагале финансиски биле постабилни!Е не ми се верува до каде отидоа.Па дури и пресметаа дека мора да имаат земено кредити :!: И ете сега си велам,овие пак којзнае за мене што зборат!
    Значи не можеш да викнеш некој,со кого си 10 години во друштво де,т.е. демек друштво ова било,да се опуштиш,да се насмееш,едноставно да се подружиш!Зошто бе зошто?Значи откако се вработивме сите-ќе водиме натпревар кој колку може :muscle: Е не сакам јас,не фала!Навистина ме разочараа,ај за женско ќе кажеш-му се трачари,ама и мажите ги направиле бе исти ко нив,они бетер зборуваа со љубомора некоја кон другарот нивен од основно!
    Епа сакаш нејќеш,човек морало да се ограничи.Не сакам напнати атмосфери кога ги викам за едно опуштање после работниот ден!Ајде.ќе создаваме сите кругови околу себе.Никој не пуштаме во кругот.Само оние расположени за добар трач!Јас разбирам некогаш да се спомне некој трач,без тоа не бива,ама цело време?Ај да не зборам повеќе,ми ја сфативте поентата,изгледа претерав :tmi:
    Толку ли е тешко да се дружиме луѓе?Толку ли е тешко во овие тешки времиња да се насмееме?Да зборуваме за некој без завист и потсмев?А луѓе да сме? А?

На LivingGlam, Strumfeta93, esperanca и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Сакам да кажам...

Многу исполнети ми се овие два дена искрено, не знам како да објаснам дури..
    Доаѓање од работа, јадење, клапнување во кревет под ќебе со лаптопот во раце аф корс и започнувам интерна спогодба со самата себе:

-сега ќе одгледам некој филм

-не не, ај ќе ја дочитам книгата

-не,ај уште малку стварно ќе си пуштам филм

-или книгата да ја дочитам и така има месец и повеќе како не сум вратила книги во библиотека
    .......................................................................................................................................
    и така во недоглед |(

Па ќе подвикне мајка ми за кафенце на тераса...Завршувам таа работа и пак завземам позиција и продолжувам со спогодбата, и многу битен момент ќе ве молам :!: и книгата е до мене и сите филмови на компјутер се пролистани и секое едно го чека својот моменАт на внимание од дотичнава госпоЖица :D

Страшно богами...абре јас како ќе се задомам ако вака се канам да зачистам и запеглам,м? А сакам да му бидам добра женичка некому, не дека не :D

Ај од утре :wasntme:

На Doris-Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    612
    Сакам да кажам...

Сдк дека денов иако мислев дека ќе ми биде грд се излажав! На факс ок,нови професорки нешто вамте тамте,си се закануваат индиректно ќе сме ги сонувале годинава..мислам педагози и демагози се на УКИМ! :lol: на студентски увек ли ќе работат бе надувани тетки? Не разбирам кој им е проблемот..јас почнав да си учам уште од денес и ќе си се пофалам самата себе си..алал да ми е бе! :clap: :D иде нов работен ден,пријатно драги феминки! :drunk:

12. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Сакам да кажам...

СДК ми е многу мило кога читам некои феминки како се среќни во љубовта. Така нека остане :)

На Divinebutterfly, Doris-Sk, cinderella5 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Брат ми почна сам да оде, срце на дада. Па се пушта од раката и трчка низ собите. Редно време беше, до сега му беше страв сам да се пуште, нека почне подобро да оде,па и ножиња ќе раздаваме.
    Сега никој нема да го сопре да оде и трча.

На Monna.Monna, Gioia, Buttterfly и 13 други им се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека кога се вратив од школо ме чекаше едно преубаво изненадување, 3 CD-а... ^_^
    Убава македонска андерграунд музика правена од љубов, заедно со необјавени траки од HIM. Kако после да сакам да спијам ? :)

На Strumfeta93, LivingGlam и MandyLane им се допаѓа ова.
  15. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Излегувам! Папааа :hai: :hai:

16. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.608
    Сакам да кажам...

Ова не сум јас,ова е некој друг дух заробен во моето тело!
    Немам никаква инспирација, се чувствувам како табула раса!
    До пред некое време и за буквата А ќе напишев реферати и логични поврзаности со убаво средени мисли,а деновиве неможам да раскажам ни во државната химна за што се зборува.
    Чуден период, страшен период.
    Како се да кажав и немам ништо повеќе, како да се презаситив од зборување и сакам само да молчам,како да се уморив од размислување и ја пуштив креативноста на одмор...

На Doris-Sk и Magnolija им се допаѓа ова.
  17. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    Сакам да кажам...

СКД не ми се верува какви дебилни створења постојат што им смета се што имаат низок коефициент на интелегенција кои немаат самодоверба у себе и го пикаат носот кај што не им е место :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк дека секогаш ми се случува она што најмалку го очекувам или посакувам.

:x :worried: :worried:
    За еден саат да се сменат некои битни работи :x не ми се верува !

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

На класен час правевме вежба за смирување. Јас уште од старт ја утнав работата пошо кога проф. ни кажа да го замислеме нашето омилено место, каде што сме се чуствувале пријатно, јас го замислив неговиот кревет (има ли смајли што си пука во главата? ).

Ова ме инспирира да почнам да медитирам и да се релаксирам. Има да влезам во зен состојба, па што сака нека биде. Ќе чекам и 10 год. ако треба...

Ама па некако..убаво ми е да планирам нешто, да работам, да бидам во исчекување... да се потресувам...

Питајте како и е на луѓето што се во Нирвана цел живот со тревка во уста и нозе во вис! За мене тоа нивното ми е science fiction и нешто страшно :x

На Strumfeta93, Miss-Independent, Doris-Sk и 2 други им се допаѓа ова.
  20. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Теглите ајвар, од денес се вселија во мојот фрижидер. Нека им е добар престојот, ајварот ќе го снема за брзо, а они ќе останат. Едвај чекам, утре, да си го направам мојот специјалитет со ајварот. Ајвар+леб+сирење+чајна+маслинки. :inlove: Поубаво нешто од ова, здравје...

На Strumfeta93 и Go-Girl им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.