Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Еееј ептен ќе живне, особено во недела кога ќе дојдат Хико и Виктор |(
    Ич не ми се допаѓа изборот на пеачи, Слаткаристика, Тони Зен, Роберто Поп-Димитров, Како Браќа... Се’ тие па тие.
    Него слушна нешто за кошаркарите, ќе доаѓаат? Јас само нив ги чекам.

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Барем ќе има луѓе. :D А ако одам (а сигурно ќе одам) ќе одам за пастрамајлиите и ако доагаат кошаркарите.
    Едит: За кошаркарите некои викаат 80% ќе дојделе во Канал 77, ама незнам. :wasntme:

3. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

СДК дека на 19.09.2011 дада Сара го доби бато Петар :) .
    Ве поздравувам феминки мои и сега за сега само ќе ве читкам.

На Fearless, Marilyn-Monroe, femina90 и 51 други им се допаѓа ова.
  4. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Mи требаше одмор,рекреација,возбуда што и да е но само да се чуствувам подобро.Капна една солза,уште една,станав од кревет и ги избришав.Си реков:Не заслужува да трошам нерви за него.Си ветив дека нема повеке да заплачам па макар умрела некоја моја блиска личност.Ако заплачам некогаш случајно тоа ке биде денот на мојата венчавка,но овојпат нема да биде од тага туку од срека зошто сум го нашла човекот од моите соништа.Човек кој навистина ке ме сака и секогаш ке биде покрај мене без разлика на мојот карактер.Човек кој ке ме направи срекна,кој ке ме сака заради тоа што сум јас.На кому нема да му бидат проблем моите чуства.
    Одсега понатаму,сум нова јас,спремна за следни предизвици а минатото и тој...го оставам зад себе. :)

5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Сакам да кажам...

Исто, денеска исто.
    Ни трага ни глас од него.
    Ми се насолзуваат очиве на секоја песна, ама ајде.
    Како што кажав, тоа е тоа...

6. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

ААА, СДК...неса честито :clap: Само да е здраво и среќно, се друго ќе си дојде :)
    и СДК...кошаркарскава треска дојде и си замина, ама јас Самарџиски сеуште си го сонувам... :inlove:
    Освен него, денес сфатив дека и мојава генерација не била за фрлање-имало по некој што може да пројде.А уште и ако се деси нешто утре во Би-Ту ќе биде многу добро, само да дознаам кој ќе оди ;) 8)

7. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

СДК дека само што ги јадев највкусните лазањи што некогаш сум ги пробала! :inlove: :inlove: :rofl: :rofl:

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Трагично е, колку јас се ужаснувам од болници. Не, грешка, не се ужаснувам од болници, туку од се она што го има низ болниците. Тоа си го докажав и денес кога саати и саати ги поминав по болниците. Уствари не е тоа трагично. Трагичното е што мене таму ми е иднината. Таму негде ме чека моето работно место ...

И боли ... боли кога ќе речат дека луѓето во бели мантили се луѓе без срце. Затоа што грешат. Грешат ептен.

Луѓе како и сите ... нормални. Некои без срце некои со срце. Уствари сите со срце ... само некој срцето го потхранувал со лоша исхрана а некој со добра исхрана ...

Предрасуди, банални и глупи. Често, тотално непотребни.

Солза на образот, и неколку заклучоци. Најважниот ... најкомплициран, едвај, додуша скоро несфатлив ... а пак, мораш да се соочиш, па макар свесна дека со главата маваш во ѕид.

Налет ...

9. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Не ми се верува што може близок човек да ти направи еј... На роднини не се верува,а не пак на некој друг.
    Од една страна мило,фино,а од друга... :x Запрепастена сум од суровоста на некои луѓе... блиски и тоа еј... :x

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, благодарна сум што го имам потребното, за да не би надоместувала со глумажа и скапи нешта за да бидам интересна на маж. Не верував дека жена се тинтра за други жени, ама така било. А тоа немам намера да го правам, јас сум оваа и вака изгледам и зборувам и чувствувам и размислувам. И тоа е тоа што ме прави мене - јас.

11. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Тежок живот овој модерниов. Мака мачам со новата стратегија на Мајки, ништо не сфаќам. Имаш пари човек, што мајка бараш да мачиш луѓе со новитети.

Него кога сме кај новитети, јас сум решена да воведам нови. Откако денес изигравав канта за ѓубре на фрижидерон од утре терам политика Ин хелоу боди, хелоу гоуст. Стандард петок не е ден за промени, ама јас така решив. Ќе мењам све. Од аватари, до рингтонови, од фризури до ст(р)авови.

Се менуваат лисјата во есен, а јас како љубител на дрва решив по нив. Да бидеме искрени, мајка природа знае што прави.

Поздрави и честички за ноќва пред нас. На кој што му е мерак тоа нека прави, од водење љубов до читање литература, од играње тетрис до броење ѕвезди. Јас ќе ги гледам последните епизоди на Пријатели. Ееее, таква серија еднаш и никад више.

На la-chicka, Miss-Independent, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    612
    Сакам да кажам...

Сега уствари сфаќам колку интересно ни беше додека траеше кошаркава! И нема да се откажам од неа и од сите импресии кои ги имам затоа што за прв пат во животот барем 20 дена се откачивме од бистрење политика,препукување на партии,индивидуалци,самозвани интелектуалци и така натака..И само што заврши одма црни дамки почнаа да се јавуваат..се вратија монотоните информации,европска унија,јужниот сосед,бедни европарламентарци,сообраќајки,убиства,поплави дождови...се вративме у беда! Едвај чекам да дојде јануари и Ниш и ракомет и да живнеме пак сите! Дај Боже да се повтори успехот па и да се зголеми зашто да не? :)

13. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    Сакам да кажам...

СДК штета што е една година помал и штета што сака друга ! Се гледа од авион ! :sweat:
    За него немав некоја замерка,ама сега нешто е чуден сменет незнам што му се случува .. :^)

:inlove: :inlove:

14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

СДК понекогаш се чувствувам како најосаменото суштество на планетава, дали е ПМС-от или навистина е така, не знам ама сакам што побрзо да ми помине. :(

На crazylady и Squirrel им се допаѓа ова.
  15. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

ПМС е драга не се секирај ќе мине ;)

На crazylady и creshicka им се допаѓа ова.
  16. srcka55

srcka55 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

СДК...не знам дали да му верувам или не....али како и да е...ни тргна муабетов денојве....си велам ај да му вервам...ама после нешто ко да ме тера да мислам дека не треба да му вервам...абе глата салата ми се напрај од мислење.....кузнај можи на крај ќе испадни се ок....

17. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99
    Сакам да кажам...

Срцево ќе ми испука....Дури и оние коишто треба секогаш да бидат тука за мене немаат ни трошка разбирање...Да неможеш да направиш еден нормален муабет...да не можеш да побараш подршка...Да неможеш да заплачеш на рамото што секогаш треба да те ислушува...Како да му објасниш на таков некој дека неможеш да се растргнеш на сто страни, дека не се во животот е совршено, дека не си семоќен, дека не секогаш се постапува правилно, дека едноставно во животот има и подеми и падови и дека баш во тие падови треба да ти подаде рака?!

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека душичкава ќе ми пукне веќе поради неделава.
    Ало бре луѓе четврта недела е!! Во некои школи уште седат на час и разговараат за распустот а тука се испрашуваме :fubar:

На викендов му се радувам како мало дебело детенце што се радува на торта! Eте така да си знаете!

19. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

СДК дека ми се оди на Пастрамалијада ама нема со кој,сите се зафатени да ги :doh:

20. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Есен добредојде, ми фалеше!
    Конечно малку да подзалади ми се смачи од топлово.
    Не сакам втора смена, цел ден сум во школо и кога ќе дојдам немам време за ништо. :^)
    Конечно викенд малце да одморам, и се надевам да си поминам убаво.
    Дознав дека во Охрид ќе одиме на екскурзија :^) Нејќам бее, баш ми се одеше Бугарија ама нема врска ќе одам на екскурзија каде и да не носат! :)
    Сега планирам да си направам какао и да дремам пред компјутер дур не ми се приспие. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.