Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сакам да кажам...

Е аман од ова времето... само се менува,а мене главата се повеќе и повеќе ме боли...па не е фер па :(

2. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Сдк мислам дека аватарот и потписот ќе ми останат доживотно :D Срцето не ми дава да ги сменам :doh:

На Squirrel му/ѝ се допаѓа ова.
  3. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    Сакам да кажам...

Нема возврат на цела посветеност кон луѓево.
    Џабе.

4. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Синтија, не е само кај вас така. Кај нас уште од 2 Септември, оддржавме час како да е сред полугодие... и сега испрашувања, лекции... :envy:

Него, сакав да кажам дека лежам, ве читам и пишувам. Ме болат нозете. Почнав со тренинг ^_^ Одев пред некое време (т.е неколку години), се откажав (смотана сум) и после се нагодувавме многу време со другарките од кога да почнеме пак, и почнавме од вторникот. Кошарка... Ем и ова еуробаскетот ни даде поголема мотивација. :lol:
    Во вторникот пред да одам ми беше срам (иако ги знаев скоро сите) :tmi: ама помина, прееска пак ми беше срам, ама веќе нема да ми е, дефинитивно. :lol: Ме болат нозете, ама не ми беше толку тешко, колку што мислев. Сум била уште во форма. :D

Сакав уште нешто да кажам, ама заборавив. Ми снема од тој билобилот, пуст да остане.

5. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

СДК дека сум среќна и благодарна што сеуште на светов постојат луѓе со кои секогаш ќе пронајдеш пријатна тема за разговор, и со кои нема ништо да биде „пластично и исфилувано“ туку работите спонтано ќе се одвиваат.
    Ретки се, ама навистина ретки, и СД ви кажам ако имате некој таков пронајдено чувјте го, зошто друг нему сличен е навистина тешко да пронајдете.

И нема потреба никој да именувам, оној што треба сам ќе се пронајде :* .

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  6. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Епа ладно е! Ќе има со дебело кебенце да спијам!!!

7. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

И не ги сменувај Хииии никогаш!! Вечно сакај си ги браќата СТОЈАНОВСКИ :inlove:

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

СДК конечно кивнав!!! :devil:

На caroline.costa и N.A.T.A.S.A им се допаѓа ова.
  9. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Сакам да кажам...

СКД дека ненормално многу ми ја дига самодовербата проклетијана моја :inlove: ;)
    ми рече дека со пеѓи сум многу посебна и нежнаа и дека сум една од ретките на кои и стојат убаво пеѓите..епаа душаа ееее,браво :clap:

нон стооп ми дели комплименти и убаво ми е со него :tmi: :rock:

10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

Епа од кај да почнам..
    Сакам да станувам рано, така сабајлечки да си поглеам телевизија мерачки, да си седнам да компјутер, него ли на брзање, ама па ич не ми се станува рано. :doh:
    Не ми се верува дека почна по малце да ми станува интересна хемијата. :o До сега, го пофторував материјалот од седмо и осмо, од тетратките, скоро сите страници ги прочитав. Утре правам тест.. Сега малце почнав историја, ама правам мала пауза, дека од прееска учев.. И после биологија да пофторам. По малце, по малце почнаа да испрашуваат. Можеби ќе звучам како бубалица, иако не сум.. ама многу е поубаво чуството, кога си научил, и одиш на час, и дури од внатре те тера, да те праша наставник. Па макар и да имаш само прочитано.. Него ли да се молиш да не те стане баш тебе на табла, да го прескокне твојот број. Или евентуално, твојот број во дневник да не се поклопи со денешната дата. Ова чуство го имам доживено катаљарда пати, и не го сакам. А што ме мрзи да учам, тоа е веќе друго.. Но барем, да си ја потчитнувам предходната лекција, ќе биде премија за мене.. Многу е полесно, да учиш нешто, што барем си го прочитал, него ли нешто скроз ново.. И да, мислам дека имам малце поголема самодоверба. :rofl: Како и да е, останете ми со здравје, ојдов ја уште нешто да подучам. :hai:

11. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да кажам...

СДК мразам кога некои работи не зависат од мене... а толку би сакала да ги спречам. Но нема како. :(
    Ужасно чувство на немоќ, како рацете да ми се врзани.
    И неможам да престанам да мислам-што ќе биде? Како ли ќе успеам да заспијам со толку дилеми во главата?
    Не сакам да е вака... :worried:

12. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Чувството кога сакаш да кажеш ДА, а од инает викаш НЕ ЗНАМ...е тоа...грдо е!!!

На la-chicka, x.Daisy.x, GarpovaV и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Финансиско, социологија, телекомуникациски услуги.. и идеме од почеток иста песна :D Се убив, се убив, очиве ми паднаа ејј.. А најсериозно почнувам да мислам дека треба да носам и наочари пошто ништо не гледам, ништо. Главата ме убива, во прва клупа кога седам све мутно ми е па гримаси правам некои а во последна кога ќе ми текне да си седнам ич муабет да не праиме... Нешто зелено гледам со бели точкици :rofl: :geek:
    Ајде јас да си се вратам на учење таман да завршам до 12ипол и да си фатам Gossip girl па од сабајле мерачки да си испијам кафенце мх мх...

14. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Мразам се околу мене!!!!

15. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

СДК 3 кој лажам јас дека ми е супер?кој лажам дека ми е сеедно?Кој лажам дека не го сакам?Самата себе.ДОСТА МИ Е од се :| ке фатам безтрага па така никој нема да знае ништо за мене.САКАМ ПРЕГРАТКА :hug:

16. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Сакам да кажам...

Најповеке сакам кога ке го започнам викендот со завршени домашни обврски па може да си се дружиме на раат. Си зачистив денеска, си потсредив по дома, менито е испланирано, уште да запеглам утре сабајле и може да шетнеме некаде сабота (здравје Боже) . Куклето вчера ми вели дека сакала да оди во големата продавница Космос а малиот сакал лубеница и море. Кој ги учи вакви работи? Ги препратив да се обратат кај татко им со барањата ама тој џоа Грујо новинарите - ги смота брзински :rofl: Може ке го посетиме главниот ни град и зоолошката а може и бабата пиперки да купи :headbang:
    Добра ноќ

На LivingGlam, la-chicka, BoaVista и 3 други им се допаѓа ова.
  17. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Сакам да кажам...

СДК дека многуу ми се јаде таква салата со кромпири варени и кромид и многу соллл.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Dannyella

Dannyella Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2010
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    17
    Сакам да кажам...

Сакам да му кажам ТЕ САКАМ ... сакам да викнам на непријателите ВЕ МРАЗАМ ... СДК дека животот нема смислааааааааааа без НЕГОО „„„

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.
  19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Денов го прогласувам за Ден на кивањето.

Во школо, на историја, кивнав рекордни 13 пати во рок од 40 минути.
    Дојдов дома, пак кивам. Сега пак кивам. Не престанав. Ќе настинам, чувствувам.

Грдо време, мрш, незнам што да носам. Сабајле смрзнувачка беше, после накај дома сонце печеше, во школо малце ладно, малце топло, правам само облечи - соблечи.

Бог да чува.

Додека го пишував постот .... апчиха!

На KrystalTears, Offspring, Dannyella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

Уф, добро е. Нормална сум била. :whew: :^)
    Влагам у веце, и гледам еден огромен пајак, од машината иде накај мене, и ја се упрпав, и излегов ко фурија.. И пошо ми фуфкаше, и кажав на мајка ми да иде да го утепа. И ми вика, не го гледам нигде.. И ај, некако собрав храброст, го барам го нема.. И само гледам у чешмата, го нема сапунот. Излагам, и пак влагам, за да се уверам дека не ми се причинуваат работи. Ама стварно немало сапун, требало да се отвори ново опаковање. 8)
    Како и да е, ојдов да се лакирам, веќе досадна ми е оваа шара, па да си легнам полека, на тенане. :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.