Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. enca.69

enca.69 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК си одиме домче денес...домче, домче, домче...
    Првиот дел од голготата помина, за понатака...борби ќе бидат :worried: .
    Душата, море и кичмата, и вратот ги оставив на болничката ,,фотеља,, на која ги поминав овие 5 ноќи...
    Луѓево што ми доаѓаат на работа, без исклучок, сите ме прашуваат, дали сум добро, дали сум спиена, поблиските дури и си даваат за слобода, да ми кажат дека не личам на себе. Толку е очигледно?
    Епа ај да не, за 6 дена 6 саати имам спиено само :(
    Ма се, само да ми е жив и здрав, и среќен сукњарот, нели, прибидејќи е мало дете, захевтано за мене, и не доаѓаше во обзир да биде сам во болница... :tmi:
    Сукњар еден, мил тој, женкар :?: , не му одговара, друг контекст има, сопругар :lol: еден смешен, којзнае колку се смееле сите што спиев таму до него, ко да е бебе... :lol:
    Викендов само сакам да нема компликации, и да се наспијам, на мојата спалничка, ко човек, ама баш ко човек.

blond, LilBaby, JuLleE and 15 others like this.
  2. Ariel

Ariel Форумски идол

Сакам да кажам...

Баш ми е гајле што почна есента. Денот е убав, и ќе продолжам да живеам во одрекување :D

Убав беше и вчера, уште поубав поради кафето испиено во најубавото друштво.

Мислев дека радоста за испиено кафе со некој, пепрутките во стомак, соништата со отворени очи, потпевнувањето по улица и необјаснивата и навидум беспричинска насмевка на лицето се својствени само за тинејџери. Ама не! И сега, кога „лете ми лете тридесете“ се е потполно исто. Можеби и уште поубаво затоа што не ми е страв од тоа како ќе се развиваат работите, и што ќе донесе утрешниот ден, подготвена и за порази и за победи.

Theodora likes this.
  3. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Сакам да кажам...

СДК денес за мене е тежок ден , многу тежок и се прашувам дали ќе можам да го издржам :x Потребна ми е среќа , само среќа и ништо другоо!!!! Ајде јас отидов се одјавувам од Фемина!!!

4. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...I am ready 8) Спремна сум за се што ќе дојде денес, вечер, идниве три месеци...Тргнувам во акција и чекам резултати... :D

5. love.edward

love.edward Истакнат член

Сакам да кажам...

Уф ќе умрам. :tmi: Како можеше да ми се засвиѓа класмејт. |( Со кој памет? :fubar: Дај боже лажно чувство нека е, само тоа сакам.

6. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Сакам да кажам...

АЛООООООО..аман бре луѓе...зарем е нормално толку да почнам да се фрустрирам???Што се дешава...заборавен е зборот почитување?Респект кон луѓе што направиле нешто...без разлика дали се познати или не?Зашто главна занимација ни е оговарање и критикување на нечии дела???Што ние или еве да се обратам лично јас сум направила нешто конкретно во животот за да можам да осудувам некого или да му кажувам дека тоа што го прави е погрешно???Која сум јас???Стварно се изнервирав...нема ли веќе почитување кон делото и личноста?Кај отиде све у п.м???

eli25 likes this.
  7. Shelea

Shelea Форумски идол

Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=INgXzChwipY

Само си велам и мислам - остани тука, овде е светло...

Да треба да бидам инсект, би била пеперутка, во заљубен стомак.

Вчера карши изнајмувачницата на точаци се видовме, двајцата сјајни. Мене, срам, ко да сум тинејџ лавер грл. Си сонував со очи ширум отворени. Не ми се оди никаде без тебе.
    Што знае оваа моја душа, согорена од куп очекувања!?
    Го гледав La Vie en Rose пред некој ден, умрев од плачење, воскреснав од поистоветувања. Едит и јас - иста страна на животот. Кога ја прашаа, што би правеле доколку не можете да пеете? Рече - би исчезнала.
    Така некако и јас.
    И она нејзино - Не жалам за ништо, почнувам од почеток, ах! Фала ти, француска розо, со очи како дијамант среде небо.
    Лешник капучино, музика, за живот. И еден мошне важен факт - Кога тогаш, кармата враќа, ко никој. Во тој контекст, сфаќам сега што значи она "некому мајка, некому маќеа." Само добри нешта, од животот барајте, а такви и правете. Циркулира овој наш енергенс. Промени, колку сакаш, дали оваа наша средина само може тоа да го издржи...
    Ве оставам викендов, одам на семинар, да дишам малку нов воздух. И да пијам бело вино на балкон со колешки и да трачариме, небитности. Важно да се разбудиме поинакви.
    :* Ваша Ш.

8. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека денеска не можеа поубаво да не зафркнат...одам и чекам саат и пол време за предавање а него го нема никаде..уффф

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Сакам да кажам...

вчера наслушнав еден разговор помегју докторка и козметичарката(додека чекав за депилација)
    лек за главоболка
    2б6
    1 витамин ц
    и тие седативите како Хелекс, и други, не биле воопшто штетни, дури и имало такви(само заборавив како се викаат) се пијат, и те прават срекен.срекна (излачуваат поголем хормон за срека)

и пошто издрзав некако(4 дена) со вештачките трепки, ама веке на левото око почнаа да се расипуваат, мака мачев дома да ги извадам, но со вода, и со крем за раце од бадем(оти треба да е нешто масно) а немав млеко за отс. шминка дома ги извадив :D ама сега некако ми е чудно,па мозеби аскоро пак ке си ставам, оти пред се се практични, ама ке бидат пократки(оти овој пат беа ептен долги, и назнам како сум им изгледала на лугето што ме виделе за прв пат :lol: :rofl:

10. zizela111

zizela111 Истакнат член

Сакам да кажам...

За добро утро 8)

11. ines.h

ines.h Популарен член

Сакам да кажам...

седамиме некни во Дебар Маало навиваме за тимов наш прекрасен победничи амбасадорски ....и јас од време на време зјапам по тоа девојките и си викам на себе оваа е можеби таа форумџика онаа е таа ,а ова па можеби е тааа :rofl: :lol: ах таа љубопитност но врти сучи и таа е една човечка особина наша

MandyLane likes this.
  12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Сакам да кажам...

Какво е чуството да ти се јават братучетките и да ти кажат оди дома после работа пакувај се и идеме на викенд у охрида града... прајслес!

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да кажам...

СДиК на бројче ( 2468 :lol: ) дека вчера видов ист буквално кармин во аптека и МОДА беше . Е сега , слична нијанса видов и на Голден Роус . И неутрална боја имаше од Голден Роус , цената им беше накај 100 и нешто , дека беа повеќе кармини после 2 минути заборавив точно колку беа . :) :)
    Ако видам уште некои ќе ти кажам :)

14. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

Никогаш нема да можам да се решам што ми го прави утрото подобро.
    Ладниот туш со мирис на ванила,или ладното Нескафе со вкус на ванила.. :?:
    За мене двете,фала пуно. ;)
    Проследени со звуци од Џексон и допири од љубов.
    Во делириум сум.
    :nod:

Официјално мојот последен викенд од одморот.Oд понеделник со нови сили на нови...предавања. :D

15. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк бај бај :)

16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Еј! Дечки. Јас отидов да се ЧЕШКАм баш онаму кај шо Киро и Мето стигнаа на покана на Рости, да шират славјанство, малку домашна ракија и уз пут писменост као демек, али нешто слабо им тргна работата. Битно и таму ги величаат да знаете! А немаат поим ни што е глаголица искрено ниту пак знаат да читаат кирилица (едино можда негде на север кај што гостите од Русија им носат редовно пари).

А вие? Снајдете се како знаете и умеете. Викендов, нека е само ваш.

Ај чао :hai:

Бонд.
    Џејмс Дин :drunk: :d:

17. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Сакам да кажам...

Петак дан за метак, није тако посен како што изгледа. :wasntme:

Тегнечко расонување со свирачки гради и растечен нос. Болки во грбот, но ведра во душата. Му се насмевнувам на денот и му заблагодарувам на дедо Боже што и денес ми дозволи да ви досадувам. :angel:

Имајте убав викенд, горко кафе и груба масажа, закочена насмевка и позитивна енергија, слатки сништа и влажна реалност. ]:)
    И ја чекам Росита Фресита и во Струџе. :$

rossonerka likes this.
  18. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека немам пари вечер да идам во парадизо ! :sweat:

19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк од сабајле забава пред зграда со превратување пиперки,чад и жешко.
    Сега ладен туш и се вратив во нормала дури се мислам дали ќе успеам да одолеам на мирисот што се шири низ градот,мириса на пастрамајлии .
    Не јадам често место(т.е. воопшто не јадам ) но :?: може ќе си апнам вечерва :)

:P :P мњам,мњам вкусноо (бљак мрсно :rofl: ) маа нее не јадам :^) ќе си чекам јас топло ајварче

20. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам фала ти глупачо, и тебе таква "другарка" да ти се погоди во животов. ;)

Thread Status:
Not open for further replies.