1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

сд ти к дека 3тото ти е најубаво и е многу лесно да го нашминкаш, се што ти треба е месо боја сенка со светки, туш или креон и камена пудра, ок и рименлот стандард
    овие другиве 2 не ми се допаѓаат зашто мразам ваков тип на шминакње, ич не ми е убав!
    доколку се решиш за 3тото розев или црвен кармин најубаво иде со ваков стил!
    Jас барем вака се шминкам секогаш :)

2. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

Кога зборите за физичко, јас првпат во мојава кариера играв кошарка на физичко (ако може да се нарече кошарка, више би рекла мавање на топки во празно :D ).Интересно била бе кошаркава, си трчаш и подаваш и си маваш во кошон.И башка се испотив, жива вода, таман за линија. ^_^
    Сега чи чекам другаЧкиве да дојдат и на оној хуманитарниот концерт да идеме, ама ќе ги дочекам како што се влечкаат. :D

3. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    928
    Допаѓања:
    2.264
    Сакам да кажам...

... Не проаѓа времево. Многу досадно ми е, а рано е да почнам од сега да се спремам.
    Убав ден имав денеска. :angel: Ај нека ми заврши исто така, ок? Ок.

Поздрав до сите со песнава:
    http://www.youtube.com/watch?v=MCf2AkMEmyQ

4. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.207
    Допаѓања:
    124.885
    Сакам да кажам...

Се вратив од фризер и сум најубава на свет :emo: Конечно ја добив дооолгопосакувана нијанса,која многу убаво ми личи :) Плус вторпат во живот со шишки,убава сум бе 8) Битно оној што требаше да ме бендиса -ме бендиса,а за другите-I don't care!
    Утре треба да е убав ден,го чекам цела недела... ^_^ Вечерва ќе бидам домче,под ќебе и еден куп документи за куцање :worried: А вие имајте најлуд провод-петок е и е заслужено ;) ;)

5. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    Сакам да кажам...

Последнив период не живеам од воздух, живеам од љубов.
    Ми се допаѓа :up:

На Smilly, eli25 и LilBaby им се допаѓа ова.
  6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам да кажам...

Ви текнува на таа, шеп шеп, бонбонче во џеб ?? |( Е, да беше точна, денеска ќе соберев еден куп бонбони. Ќе претекуваа, со вкус на лубеница, чери, кока кола, портокал и праска. Па да си се изнајадам на сета мака. Се заљубував вчера во Скопје, :inlove: да, го шетав и го шпартав, надолго и нашироко, и денеска, еве го резултатот од таа љубов - фатен глас. Дап, ме повтори тоа што го лечев до пред два дена. Ма ако ми е, сака госпожа Дузи да се шета, љубови мубови, отворени блузи и ајт, на здравје. Шепкам, а кај сум јас за шепкање, кажете ми. Олкав човек, па да шепка. Не бива, јас сум ти братко, да викнам, да се изнадерам... Ама не. Предам како некоја мачка денеска. |(

Како и да е, налет и глас и се, мене тоа нема да ме спречи да испаднам. Чудна работа е како човек за толку кратко време се навикнува да биде окружен со луѓе, со бука и ука, па сега ми е празно и штуро. Добив некоја чудна потреба, во секое време од денот да бидам со некого, да се смееме, да чистиме... Да, дури и чистењето е забавно со добро друштво! :D А вака дома, безработица ме фана, најозбилно.

Ќе си ја видам другачката, убава она. Уште таа ми фали во другата дома, па да биде безмалку таман. :D Викам безмалку, затоа што фалат уште многу, многу работи. Веќе никогаш нема да речам дека сум целосно задоволна, се подрекувам. Не дека сум незадоволна, мрчатор итн итн, но ептен се подрекувам. Па се руши се како доминото на сестра ми. И таа, чикенот на дада, се преселила веднаш кај мене во соба. Дури и слика од неа си закачила, да се знае кое е на кого. :rofl:

И ова кога ќе го читате, не го читајте на глас во глава; Шепкајте го. :D

На Strumfeta93, Smilly, firequeenn и 2 други им се допаѓа ова.
  7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Ми треба одмор.
    Одмор без замарање и нервози.
    Одмор, јас со јас.
    Психички и физички.
    Ми треба.

На Miss-Independent, Miss.Ricci, Smilly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Сакам да кажам...

дека сеуште ми се јаде салата со кромпири а немам кромпири...

9. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

Хелоооу :hai:

Можеби нема да јадам пастрамајлија оваа вечер, ама ќе си го галам сетилото за мириз до крај!!!

Колку сакам убаво да мирисам и собата и се околу мене да мириса убаво. Ќе се избањам како да не сум видела када во мојот живот, а потоа ќе ставам 15-16 слоја лосион за тело...

Убаво поминете си феминки, мувајте нешто оваа вечер и за мене. Јас завалиичката, на либето само си се потпирам, а он далеку :(

На Strumfeta93, Smilly, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Штета, баш штета.....ептен почнав со скролање, неможам толку срања да читам, неможам досадно ми е, патетично, депримирачко..... :tmi:
    Плус денес денов ми е наопаку....блузичката што ја купив, кога ја донесов дома забележав дека има дупче, балетанки не си најдов, за шминки лупнав 1000 денари....и веќе незнам што е следно, затоа вечерва ќе седам дома.

А може и знам, кога излегов од дома ја сретнав НАЈнегативната личнос на цел свет и ете ти, напопаку е денов ]:) :swear: Ниту препозитивната личност која ја сретнав потоа не ми помогна, ама каков контраст бе не ми се верува еј......од една во друга крајност.

Само можам да ви кажам, внимавајте кој е покрај вас, избегнувајте негативци, цицачи на енергија, намќори.....но не заборавајте и вие да бидете позитивни за да бидете посакувано друштво и луѓето да уживаат во ваше присуство ;)

На Strumfeta93, Gordana10, Smilly и 2 други им се допаѓа ова.
  11. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Утре и задутре ќе гледам "Све за љубав".
    Маријана ќе го барала Немаш. :geek:

Баш ме интересира што ќе биде :?:

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Како бре те интересираат такви срања ?! |(
    Ма да, даваа пред неколку месеци на Backstage дека се помириле, му идела во Белград, драпај си меот работата, све у свему, таква патетика и пропалитет од таа жена не е за на ТВ. Уствари веќе и нема критериум за тоа кој све се појавува во етер. ;)

13. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    637
    Сакам да кажам...

ПРВО. да ја поздравам циа ми отвори апетит :*

ВТОРО. одамна немам пишувано на сакам да кажам и сакам да прашам овоа школово живциве ми ги извади :@
    НО :!: кога сме кај школо денес на физичко не мереа таму висина тежина обем итн.
    Сум се згазила од смеење.Машките имаат поголем обем на градите отколку женските :D јас цела втф ме зезаш?? :o

ТРЕТО. ја слушам песната од филмот 3 метри над небо..знам дека напнаа со филмов ама тоа е песната стварно ми се свиѓа :)

ЧЕТВРТО.денес дознав што значи вистинска другарка и научив да ги разликувам дволичните.(конечно фала богу)
    Сите ти се праат другарки додека им требаш после кога ќе им затребаш ќе им чукне у главата - '..ИЗВИНИ СЕГА КАКО НЕ СУМ НЕКАКО ДОСТАПНА КОГА ЌЕ МИ ТРЕБАШ ЌЕ ТИ СЕ ЈАВАМ' (bi*ch) |(

ПЕТО. ми се јаде (у последно време се што ќе видам ќе изедам поточно јадам ко труднине) :lol:

ШЕСТО. решив да пишувам подолги мислења специјално за Breezy (девојчето сакало да си дознае нешто за мене повеќе ) :D

И СЕДМО. поздрав до сите отидов да го глеам алириза :lol:

На Breezy му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Феминистки мои...што е убав денот!Кажете..мм?
    Оо..па нели јас зрачам со самодоверба,ама денес некако ги надминав границите :wasntme: !
    Прекрасно се чуствувам.По ѓаволите колку добро е вака..
    ..
    Денес и да можам да се мењам со Срена, ја не би!
    Море цел ден се врткам пред огледало.
    Го сакам денот бе!Го сакам она сонцено што така срамежливко ми мамеше насмевка. :sun:
    Сакам да се спремам,многу!Денес некако посебно.Бројам минутки за да се упатам кон плакарот и да ги растурам сите парчиња накит.Овај..и кармините си ги спремив :makeup:
    И..да бе..ми се оди на журка :dance: Ми се денса,оу јеа!
    Па и по некоја случајнот имало ladie's night
    Па и ова ако не го кажам,бесплатен пијалок бре .. :d:
    Се упатувам сега во омиленото кошенце од собата со книгата во раце.. :inlove:
    (ова се случува во специјални моменти,а поспецијален од овој здравје!)

Ви поскаувам,прекрасен,луд и пред се пијан викенд! :dance: :d: :f:
    Бидете најубави и скршете по некое срце :wasntme:
    (нека пукнат душманите)
    http://www.youtube.com/watch?v=RQa7SvVCdZk&ob=av3e

We drink wine with diamonds in the glass..!!

15. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Не гледав Backstage тогаш и сега да видам, да пукнам некој сеир :lol: .
    И јас разбрав дека се смириле ама не бев сигурна :^) .

16. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Сакам да кажам...

Леле. Леле.

...you will need your partner to be part of the solution, not create a larger problem. You need an understanding significant other now, and if this person is not supportive, you will feel that one of the elements in your life has to give - it may be your partner. (Hopefully he or she will not push you to the point of no return.)

Богами, и јас се надевам..

17. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Сакам да кажам...

Повторно дома. Божем со години се немам вратено. :lol: Сепак чувството е преубаво! :$ А, и не се враќам од било каде - туку од факултетче. Заврши првата студентска седмица. Така некако ќе му дојде иако овие денови ни поминаа малку во полежерна форма. Се надевам мотивирачкото расположение и добра атмосфера ќе продолжат и понатаму во уште подинамично темпо. :!:

И така. Почнав да се навикнувам на новото секојдневие. Од некоја страна и ми недостасува, ама како и да е, ова е само почетокот. Во име на тоа, си посакувам многу успеси на погорекажаното поле. :D

Ајт и јас станав студентка. На здравје нека ни е на сите бруцоши. 8) Поздрав, дечки. :*

18. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Истуткана во својот перфекционизам на самокритика, стасав до шалтер за наплата на сопствената тврдоглавост. Нека е, дефинициите одамна ги потпишав со две раце и една нога :|

Во вртоглаво инсиративна сензација, решен е митот околу теглата со слатко од јагоди. Чие е?
    Мое или твое?
    Не е важно.

Доволни се снопчињата излитена илузија дека функционираме во совршенство.
    Не сакам и не можам да ги собирам стаклените парчиња од иконата што ја крстивме доверба. Јалови ми се.
    Не сакам и не можам да бидам собрана во мала картонска кутија што ќе ме гуши, што ќе ми ги затвори хоризонтите на теориите на самосакањето. Ма, немој!

Борбата за доживување на нирвана ме изморува, кога се води на прашлив терен. Нејасен и замаглен токму од нашите луди лупања по неговиот грб, изгубен од мапата на вредности кои допираат во срж.

Мака ми е!
    Кога сум уопрно силна и храбра, кога сум беспрекорно спокојна и тивка.
    Мака ми е кога целам кон висини што не се одсликуваат во моите зеници.

И избувнав од лушпите, се прелеав во метафори и скриени пораки, а уствари само сакам да водиме љубов.
    Напнат ден, напнати сме и ние.
    А, страста ме упропастува перверзно страшно. И ме издигнува. И го чекам меѓу моите прсти. И ме љуби како избезумен јавач на апокалипсата.

И тоа би било се :)

На zhap4e, Strumfeta93, starbucks и 4 други им се допаѓа ова.
  19. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

Eте :!:

И јас се согласувам со вас :)

Него, зборот ми беше... цело лето сум во депресија, и сега... во новиов клас, се запознавме што се запознавме .. Јас пустата неможам да се насмевнам, ме мислат намќор |(

Теди бе, кај не ќе те мислат.. ништо не ти е интересно , само си седиш со слушалките на уши... :worried:

Еве се трудам деновиве, насмевка одржав на лицево само во четвртокот..го видов него..па и оние 10 круга што ги истрчав не ми беа мачни :wasntme:

И зошто.. секогаш кога ми кажува за девојката...сите оние работи што ги прават заедно .. како да опишува се што имам замислено , се што би сакала јас да правам со мојата посебна личност

И .. ќе заборавев за малце .. сите што излегуваат да си поминат ПРЕСУПЕР ;)

Јас останувам дома .. ќе гледам цртани .. :)

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  20. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.385
    Допаѓања:
    13.194
    Сакам да кажам...

Ја сакам мајка ми. Кога немам никој, таа е тука.
    Ја сакам и другарка ми. Го гледам бесот во нејзините очи и побесна сум што немам начин да и помогнам.

За првпат во мојов живот чекам кадата да ми се наполни, да се брцнам во водата и да уживам. Секогаш гледам брзо да излезам од купатило, ама не денес. Ноќва е за мене

На MandyLane, Diamond и eli25 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.