Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.608
    Сакам да кажам...

Девојко, со ваков стил на изразување, јас би те овенчала со ловоров венец!!! :!:

На GeorGinnA, Strumfeta93 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  2. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

За љубов се потребни двајца, пошо нели само еден кога сака малку е. :!: М? :^)

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

Тажно, но вистинито..
    И цензура не ми треба, јас сум си само искрена, и остај ме да си пишам. :tmi:
    Некако ми се дигна... расположението. Имам вишок на енергија. Сакам да ги рокнам звучнициве, и да го рокнам мојов глас на 10000%. :wasntme: Ама касно е. |( Јбг, касно палам. Ај, утре кога ќе љупам пиперки, за ајвар, ќе си пуштам музика, и ќе ми се слуша во гаража. :rock: Само треба да одберам кои песни, не се сите за на глас, има некои ептен па без цензура. :tmi: И овој пат, уште пред да почнеме да љупиме, ја ќе си го симнам тв-то. И бумот, а не ко прошлиот пат, додека симнав антена и све сама, ми поминаа лисјата. Ем ми се насобраа дечишта пред гаража, да гледаат тв, како да делам пари мајката. :wasntme:
    Во случај, некоја феминка да ми е комшика, ако се запраша: Ко то таму пева? Да знае дека сум ја. :wasntme: Предупредувам.. може ќе пеам като русо магаре. Ама се трпи. :rofl:

4. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Само што се вратив од Пастрамајлијадата ни со полн стомак. Расположение на ниво, празни маси нема, луѓе полно, атмосферата супер. Се’ добро организирано. Навистина беше убаво. Не дека ми се допаѓаа песните и пеачите, туку си ветив дека нема да мрчам,туку ќе си мрдам со газот и ќе уживам во атмосферата. Градот живна повеќе, има многу луѓе од страна. Убаво е да се живее во Штип овие денови. Штип живее за пастрамајлијадата.
    Едит:
    И јас не го видов Докузовски и баш ми е криво.

На GarpovaV и MacaLove им се допаѓа ова.
  5. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Се вратив од пастрамалијада. ^_^
    Т.е се вратив пред саат ипол ама сте се распишувале многу и додека ве прочитав...

Интересно беше, сепак не се случува секој ден. Едно одење, право барање штанд со свежо донесени пастрамајлиички. Њам, њам. Марин Докузовски дојде на отварањето, ама во тој момент не бев таму, ниту го слушнав ниту видов. :doh: Сакам да дојдат и кошаркарите, ама изгледа слабоо...

Пејачите се тапа, лимонатки. Се дерат, ај да имаат глас, ајде де, ама ова... Од кај ги одбраа...
    Ќе одам и утре, и во недела, малкуцка ми е срам таму да јадам :tmi: ама не сум единствена. :wasntme:
    Инаку, имаше луѓе, и тоа бааги, раздвижено е.

И да, конечно, спуштам Дневниците на вампирот, па да си изгледам на раат.
    Имајте убава ноќ, феминки. :hai:

Едит: сега видов и Старки над мене пишувала за истово. :D

На Rock-a-Fella, Diamond и starbucks им се допаѓа ова.
  6. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    Сакам да кажам...

Абе сакам да кажам многу работи, и колку и да ми олесни тука на форумов, џабе е кога неможам да и ги кажам на личноста која е виновна за ова што ми се случува.... :|
    Затоа ме нема подолго време.... Ве ѕиркам одвреме-навреме да видам кој што постигнал, кој со што се израдувал, и ви се молам сакам само убави новости да читам :!: Во спротивно викам полиција и сите овде што се жалат ве носам во зандана :lol:
    Имајте прекрасна вечер и сакајте се. Зарем вреди овие малку години живот што ги имаме да се трошат на љубомора и омраза? Јас мислам не!
    :hug: :hug: :hug:

7. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум истепена од работа! :worried:

8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Фрка невидена за сателитов. Излегов надвор да го побарам, нели ќе можеме да го видиме.. Ахам, да |( Зјапав, зеев ко теле у шарена врата, ама освен некоја ѕвезда тук-там, друго нема. :doh:

Статистиката покажува дека само еден човек во 7те милијарди на планетава бил ударен од делче од сателит, па сега си го чува тоа парче за успомен и дуго сечање. Нормално се работи за жена, таква среќа маж не го погодува.

А велите петок е денес?
    Whatever...

Dum spiro-spero.

Аста ла виста!

На Doozy и Magnolija им се допаѓа ова.
  9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

СДК, да бе стварно заборавив на сателитот, падна ли или да одам надвор да чекам? :wasntme:
    СДК го затворив мачето во собата, што сака нека прави ме побудале :devil: Ѕвер мал, цело внимание сака да е во него. И сдк, ако до утре не каснам пита ќе полудам :devil:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Денешното мое нерасположение ја достигна својата кулминација.
    Ниту прогнозата за утре неќе да е на арно.
    Абееееее. Да имав една боксерска вреќа и мавај, плачи, мавај, плачи ... додека не паднам од умор па да ми остане само плачењето.
    Или да сум во некоја џунгла, да урлам, и урлам, додека не извадам се што собирам во мене.
    Се.
    А верувајте ми, имам капацитет да соберам многу ... и да седам тотално опуштена, исто како до мене да не допира ништо.
    А до мене допираат толку ситници.
    И се плашам, а можеби доаѓа баш тоа од што се плашам.
    Како да се погледне на стравот во очи? Кога ме обзема.
    И треба да ме обзема. Целам кај што не сум сигурна дека ќе погодам.
    Трчам по патеки наменети за пешачење.
    Си играм со оган.
    И можеби е редно време да се изгорам.
    А дали паметот ќе ми дојде?
    Однапред знам, не.
    Магарешко створење.
    Ако не сте виделе ќе ви пратам моја слика.
    У бе колку малку фали за да пукнам.
    Пмс ли е што ли е гајле ми е.
    Како и да е, пак морам да се контролирам, т.е да се обидам со сите сили да останам рамнодушна, мирна ... пошто зашто ќе го окрка некој што не треба. А тоа не го сакам.
    Секогаш тој што треба најмногу да си понесе од вината, ќе излезе од проблемот чист. Прост педерски Марфиев закон.
    Не можам да поднесам мешање во туѓи манџи.
    И многу други работи не можам да поднесам ама тоа е.
    Тоа е животот.
    Тоа е светот.
    Тоа се луѓето.
    Тоа сум и јас.
    Ништо а се.
    Мало а вредно.
    Нецело а цело.
    Скоро завршено, едвај почнато.
    Несовршено совршено.
    Свршено.
    Е*ате.

На ines.h, innablood, Extraordinary.girl и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека многу ми се јаде руска салата.. :sweat:
    И ајварче а ние нема да правиме како и минатата година :( ..

12. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.207
    Допаѓања:
    124.885
    Сакам да кажам...

Другарка ми чека бебче :inlove: Ме израдува во овие доцни часови!Знаев дека има нешто дека лесно таа не се впушта во брак,и тогаш се изненадив.Сакаше да биде ситуирана па потоа брак.Ама ете им испаднало.Ме разнежни ептен :angel: Сигурно е многу убаво чувство.Ма најубаво на свет!Затоа велат-една е мајка...
    А мене тој период многу далеку ми се чини...се сеќавам дека како средношколка на овие денешни години се замислував среќно омажена ,со деца.Но реалноста е друга.Штета што не е ништо толку едноставно како порано....Бебче,дете-твоја крв,убаво звучи ^_^

На thinkerbell, teddybear, marama и 9 други им се допаѓа ова.
  13. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153
    Сакам да кажам...

леле најубава вечееер!! вака убаво одамна не сум си поминала!

14. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

СКД дека многу сакам млади парови што живеат заедно. Па си планираат нешто, собираат пари,се пречекуваат, си кажуваат како го поминувале денот... а можеби планираат и венчавка. :)

И влезеш во нивниот дом и чуствуваш љубов и младост дури и во пајажината.

Па таа ќе прави вечера, а тој ќе ја гушне, ќе почне да ја бакнува по вратот. Па таа ја фрла крпата и трчкаат за да водат љубов. Заедно решаваат крстозбор и заедно се мијат заби. Чат пат ќе има и некоја кавга за телевизот или компјутерот... абе љубов. :inlove:

И како да не го сакаш животот и „сончевите деца„? Цел ден би се дружела со заљубине, што ги баталиле сите падни-стани фази во животот на крајот на денот, за да даваат љубов. Не ми се патетични, туку ми се прекрасни. Сонца со и тоа како видливи краци :lol:

Ајде за сите заљубени...

http://www.youtube.com/watch?v=ox646eqw_JQ

јас сакам на прашинката моја да му ѕвонам со скриен број и да се мајтапам со него. Ама знам дека одма ќе ме примети, јас сум единствено детиште во неговиот живот |(

На ines.h, innablood, starbucks и 11 други им се допаѓа ова.
  15. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=08DjMT-qR9g&ob=av2e
    I've made up my mind,
    Don't need to think it over
    If I'm wrong, I am right
    Don't need to look no further,
    This ain't lust
    I know this is love
    But, if I tell the world
    I'll never say enough
    'cause it was not said to you
    And that's exactly what I need to do
    If I end up with you

[Chorus]
    Should I give up,
    Or should I just keep chasin' pavements?
    Even if it leads nowhere
    Or would it be a waste
    Even if I knew my place
    Should I leave it there
    Should I give up,
    Or should I just keep chasin' pavements
    Even if it leads nowhere

I build myself up
    And fly around in circles
    Waitin' as my heart drops
    And my back begins to tingle
    Finally, could this be it

[Chorus]
    Or should I give up
    Even if it leads nowhere
    Or would it be a waste
    Even if I knew my place
    Should I leave it there

Should I give up
    Even if it leads nowhere
    Or would it be a waste
    Even if I knew my place should I leave it there
    Should I give up
    Or should I just keep on chasin' pavements
    Should I just keep no chasin' pavements
    Ohh oh

[Chorus x2]
    текстов опишува све што ми се дешава, исто како јас да сум го пишувала.
    реков нема веќе така и пак по старо, аман бе. и те како ми треба сега некој да ме утеши и охрабри ;(

На innablood и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

:hai:
    Пак јас :$

Многу пати сум се запрашала како изгледаат...

- госпоџица Белам, секретарката на градоначалникот на Таунзвил...

-гордата сопственичка на мачорот Том

-родителите на Cow & Chicken

и одговор сеуште не сум добила.

Непознатото е секогаш занимливо, скокотливо.
    Добар трик.

На MandyLane, Strumfeta93, GarpovaV и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

^^
    Еве ви ја бабата од Том и Џери. :lol:

На angel4e121 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Конечно почувствував слобода,бидеќи не морам да местам книги да станувам рано,ехаа утре ќе си спијам после цела недела станување во 6 часот е сега редно беше да се изнаспијам,ама зна дека на крајот пак со петлите ќе станам.
    Колку што знам утре ми е цел ден слободен и сакам максимално да си го посветам на себе а и на учењето :$
    Вечерта ќе излегувам,вечервава си направивме некои планчина,и утре ќе се глупираме :lol:

19. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Сакам да кажам...

Уфф вечерва едно машко многу ме замисли...одамна некој не ме замислил волку...зарем сеуште постојат вакви машки....дечково е многу значи многу убав и имаше женска една ич неубава незнам кај ја нашол со која одеше 2 години...и сеа пред некое време се скарале и оваа по една недела откако се скарала со него си фатила друг дечко...ама сегашниов дечко и е.....грд грд,една манијачка фаца шо ја има гнасна,им пишува на пола град и мене ми пишува,има една девојка од друг град останата трудна од него а вој ни и се јавил ни да ја праша како е како да не постои оваа труднава (ако не се породила веќе ) незнам што да кажам за човеков...се најлоши зборови имам за него...и сега детево (овој бившиов на оваа,убавиов ) седевме заедно и нешто го прашав дали има женска и он почна да раскажува дека имал и кога ми кажа кој и е сега дечко оваква останав :o

Ама овој убавиов се убаво кажуваше за неа...вика топ личност е, се гледаше дека сеуште ја сака многу и дека му е ептен криво што раскинале...кажа дека цело време и погодувал се нејзе да и биде таман она како што сакала...и сеа оваа смрдлава само по една недела откако раскинале си фанала друг дечко( и тоа дечково е манијак,педофил невиден,и како што кажав има оставено трудна девојка а воопшто не се замара со тоа како да не се случило) :x

И уште се мислам како детево (убавиов) зборуваше за неа и покрај тоа што знае дека можеби го изневерувала додека одела со него...мислам додека зборуваше и мене ми падна жал...ама ај он си заслужува многу поарна и тоа му го кажав 100 пати...и да да напоменам дека се заљубив у детево откако го слушнав како зборуваше :inlove: ...предтоа ми беше симпатичен ама сега дефинитивно тргнав по него :inlove: :inlove: ...се надевам дека и јас ќе му бидам женска па после он ќе зборува овака за мене :lol: ...или пак да си најдам некој таков како него иако не верувам дека ги има многу....ќе треба ептен да се порудам за да си најдам некој оваков.

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.272
    Допаѓања:
    67.877
    Сакам да кажам...

Сакам да промрчам малку. Таква сум некако, во такво расположение.
    Во последно време не ми се ни отвораат игрите. На пример, Во што ви се допаѓа кај форумџиката над вас има едно пет-шеснаесет страни со аватарот, врвките на аватарот, косата на аватарот, девојката, тревата, и така до бескрај или потписот. Потоа, Во што ви пречи кај членот над вас иде аватарот, врвките на аватарот, потписот, ништо, и така едно петшеснаес страни. Уф бре, стварно заборавив нешто важно :devil: Па и локацијата игра многу битна улога, да, да :^) Или може да пречи или да биде во позитивните нешта, зависи што се бара.
    Потоа, играта Говор од форумџиката над тебе е целосно изменета. Само копи-пасте се прави на некое мислење, а поентата е да се реконструира говор, ама никој не го чита првото мислење.
    Или во Се што знаеш за форумџиката над тебе имаш Не знам ништо. Да, добар одговор.
    И така, тапа.

На k.i.m и Offspring им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.