Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Сакам да кажам...

сдк дека нешто ми ја гризе, измачува душичкава моја...

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

СДК многу ми фалеше оваа недела,ептен ми беше мило денеска кога те видов. Одам да спијам зошто ме измори со твоите глупости,само ти знаеш да ме насмееш вака човече :rofl: Те сакам знаеш?

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека сум женско, но навистина не го сфаќам она драматизирање во стилот: „Леле сабајлево закаснив, цел саат се мислев што да облечам...“ Е да бе. Па уште плачење, трескање од земја при цел шкаф алишта. Опседнатост. |(

На Monna.Monna, smiley-94 и Grunge им се допаѓа ова.
  4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Морам да се согласам со ова и да додадам:
    „Леле секогаш се паѓаш над мене веќе не знам што да пишам :lol: “ WTF :^) Па што пишуваш штом немаш штом да пишиш, препушти му го редот на некој друг. Или ви се чини којзнае што ќе кажат убаво за вас, па секој втор пост е од едни исти. Еј... аман, озбилно.

5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Личноста на која не се надевав ме разочара денес.Памтам јас ;)
    Односно од секогашми правела лице.Али јбг.Како што вика тој,светот е суров,да знаеш дека ке биде уште посуров,не му верував а сега навистина испадна така.Сама сум крива што со секој разговарам :|

6. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Не памтам кога последен пат сум се смеела вака добро.
    Се превртев од смеење. Како што бев некако намуртена сега сум вака ^_^ .

Ја обожавам братучетка ми. Уствари можам слободно да ја наречам сестра ми.
    Утре кога ќе ја видам ќе ја фатам вака и ќе ја згмечам од гушкање. Срцка моја она :inlove:

7. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК што е многу, многу е! :!:

8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Некој го сликал крајот на виножитото :^)
    Лага! Чиста лага, јас имам најдено грне со злато, озбилна сум :^) :smoke:

9. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

СДк Охриде.. ме изненадуваш!
    позитивно

Едно се поправа, друго се расипува.. и се така. Никогаш не е СЕ во ред. А кога би било.. досадата би ме убила.
    Ова се чашите мартини што ги испив вечерва: :d: :d: :d: :d: :d: :d: :d: :d: Кога е гага... :D

Ај на здравје ;)

10. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Убавини :inlove: , според мене светот го движат само убави нешта.
    И кога велам убави, не мислам на естетски убави нешта, туку предмети и луѓе кои се одвнатре карактерно толку убави, па таа убавина им зрачи низ очињата и покрај нив и Андријана Лима и Меган Фокс би изгледале како подпросечни девојки.

Ретко вака убави луѓе на светов, уште поретко во Македонијава, им се радуваш на неискварени луѓе, се радуваш не нечија човечност, па каде побогу отиде светов?
    Каде е разбирањето, каде е довербата, каде е пријателството?
    Денес се се врти окулу две нешта: интерес и пари, што е жално, ајде ние се уште можеме да најдеме некоја трошка човечност, но што е следните поколенија, па како ќе живеат нашите деца, какво детство и какви пријатели ќе имаат тие, кога ние од 100 пријатели, вистинските можеш едвај на едното раче да ги изброиш.
    Жалосно...

А јас...
    Јас го сакам животот, онаков каков што е.
    Го сакам зошто ме научи дека се што сакаш мораш да се потрудиш да го имаш, ништо не паѓа од небо.
    Научив и дека ова опшество не е за мене, јас не припаѓам тука, но морам да се адаптирам, зошто ете некој сакал овде да завршам.

Но среќна сум, среќна сум што го имам Петко. Затоа што денес е навистина тешко да најдеш некој што ќе те сака и додека се лигавиш по перницата, додека викаш, плачеш и трескаш врати во ПМС, те сака и кога имаш 100000 бубулици, и кога на газот имаш црвена дамка, те сака и тогаш кога не се сакаш ниту самиот себе. И сето тоа го прави зошто му е убаво, без поставување никакви услови, ниту сакање со доза на резерва.
    Ме сака, знам дека ме сака, и не ми треба секоја вечер пред да заспие да ми каже „Те сакам“ кога знам, милион пати ми го докажал тоа, направил да се чуствувам како на врвот на Ајфеловата кула иако ние лежиме во нашиот стар, раскрцкан кревет.
    Среќна сум што го имам, среќна сум што успеав во морето со шупливи школки јас да пронајдам една која има бисер во себе, една за која вреди да се жртвуваш и да се вложиш себеси, зошто знаеш дека вреди.
    Го сакам, баш таков каков што е, го сакам и кога ќе облече одело, а го сакам и во боксерици со дупка на газот, го сакам кога ме бакнува, а го сакам и кога прди...
    Едноставно го сакам со сите мани и доблести, и не сакам никогаш и по никоја цена да се промени.
    И сакам целиот живот да го поминам крај него, сакам моите деца од сите луѓе на светов него да му се обраќаат со „Тато“, сакам негови деца, сакам секој ден да заспивам и се будам крај него...

Среќна сум што ја имам и неа, мамичка. Жената на која и симнувам капа, зошто ретко кој на денешницава го жртвува сввојот живот за своите деца, ретко кој се откажува од својата среќа за на некому пружи се што има, и секојдневно да го дава максимумот од себе само за другите да бидат среќни.
    Заслужува таа, многу повеќе од почит и разбирање, заслужува да и закачам орден за пожртвуваност, заслужува да ја прогласам за најдобрата мајка на светот.
    И јас знам која е таа, јас знам колку таа вреди и нема да дозволам никој неа да ја повреди.

Среќна сум и за сите други блиски луѓе што ги имам крај себе, среќна сум што имам вистински пријатели и роднини кои и покрај сите успони и падови се повторно тука, во секое време.
    И го сакам животот, без разлика колку и да е суров, знам дека сета таа суровост е со една цел-од нас да направи силни луѓе!

На LilBaby, julie77, 1209 и 16 други им се допаѓа ова.
  11. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

И петоците не се тоа што беа!!!

12. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

цел град веќе не е тоа што беше...не само петок

13. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

...На следниот тон ќе означиме точно 04 часот, 54 минути и 30 секунди....

На следниот тон ќе ја прогласиме Георгина за ненормална :^)

...Освен нели шо ќе и доделиме диплома за успешност у кариерата као чувар на чатов и безвезен дремач |(

На LilBaby и blond им се допаѓа ова.
  14. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Сакам да кажам...

Не можам да заспијам , дежурам во категорија секс , да не бидам разбрана погрешно , вчера дежурав во категорија мода и стил , само што вчера не бев толку расположена за пишување како што сум денес ... Еве сега се префрлам на кафе - муабети

15. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Сакам да кажам...

Епа конечно малку одмор викендов. :rock:
    Трета недела од школо, а мене веќе ми се смачи. Предметите засега не ми се претешки, ама има многу материјал за учење и предмети што досега не сум ги учела. Ама, правам исклучок тука само за спорт. Сите мускули на нозеве ме болат, не сум трчала толку во мојов живот колку што трчав последните два часа! И тоа било само загревање .. а што ќе биде кога ќе не оценува? Душата ќе ми излезе од овој, знам! Во право е една професорка, стварно школоно е машина за мелење месо. :devil:
    Инаку, денеска пак некоја активност од школо, ама не е нашколо. :D
    Одиме на планинарењее! Еее колку го чекав овој ден. Обожавам да шетам, поготово низ Галичица, секогаш кога ќе ми се пружи можност го правам тоа. Милина, еј! :inlove:
    Така девојки, јас одам да се спремам. Имајте прекрасен ден, знам дека јас ќе имам. :sun: :*

16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Добро јутро радни народе!
    Сум се раструбела утрово со вувузелата по дома, мислиш фудбалски стадион е домот.
    Кој рано рани-има бебе што рано се буди. Второто кафе се дегустира.
    Времето денес сончево со свадба во комшии.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.208
    Допаѓања:
    124.888
    Сакам да кажам...

Утро- посветено на мене.Слободен ден.Станав во 6 и пол,убав туш и голтки врело турско кафенце,мераци :) Направив доручек,мекици по рецепт на мама.Ми се бендисаа,не испаднаа лоши.
    Сега ја чекам да пристигне таа,мајка над мајките,моја мама за восхит!За отприлика саат ќе биде тука.Ќе ми биде мерак ако ме пофали за мекиците 8) Радоста е уште поголема зошто ми носи ајварче и пинџурче :P Па доста ве читав вас со тој ајвар,сега и јас конечно да дојдам до него.
    Ви посакувам убав ден,мене ми е убав уште од сабајле.Колку е подруго кога стануваш рано и го впиваш што повеќе денот,имаш повеќе време да уживаш во него,особено ако си во исчекување .Обожавам вакви денови кога од сабајле мирисаш среќа и некое исполнување.Само да биде се ок.
    [​IMG] [​IMG] Бујрум ^_^ ^_^

На Monna.Monna и MandyLane им се допаѓа ова.
  18. sarah.key

sarah.key Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2010
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    24
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам имаше земјотрес пред малце или мене така ми се чини ? :D

19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Не ти се чини , стварно имаше :D

20. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Сакам да кажам...

Мислиш, сакаш да прашаш :D

СДК кој рано рани, или е пекар или е будала како мене. Наместо да се изнаспијам, од 9 се разбудив :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.