Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BeYourself

BeYourself Популарен член

Сакам да кажам...

Ние тука не почувствувавме ништо.

Ама затоа, полани и те како чувствувавме земјотреси. Се ежам кога ќе помислам на тоа.
    Ако не сум грешка, беше околу 24 мај. Со брат ми се закачав нешто. Му викам јас донеси ми вода - поблиску си до кујната, он оди подалеку и ми вика сега ти си поблиску, јас одам отварам вратава и викам „Сега си ти“ и слегнувам јас доле, викам да му се скријам во дворот, а оно детето, вода ми носи.
    Во моментот кога почна да се тресе, он истура водата, во истото време ме фаќа за раката - ме истегла и ме стави под прагот на вратата (за ходник-дневна). Стојам на прагот цела уплашена и чуствувам дека под нозете ми се мрда земјата. Чувството - не се опишува со зборови. Језиво, страшно...
    После тоа цел ден бевме надвор. Се плашевме да одиме дома да спиеме. Сите испоседнавме на каучите дома и така спиевме, озбилно. Накај 1 ипол вечерта пак осетивме земјотрес. Јас мислам дека ќе умрев од страв. Готова бев.
    Колку земјотреси имаше, ех ееех.

Од самата мисла се наежив... Дефинитивно мразам земјотреси! Чинам фобија имам од нив.

...И што после толку постови и јас го свртив муабетот на земјотреси? Сега тука ќе умрам од страв... |(

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

:rofl: сдк прееска дојде дечкото на мојава :D да се парат! и овој напален напален до 100 и назад цел пархет ми го испопрска, оваа пичка му се прави |( Tаман да и се качи, бега |( Mу се праи пичка бре, како така од прв пат :D секс за една ноќ, нема шанса, кој она ли :P
    Aма затоа кога ќе дојде да ми ја јава раката бокс ќе и мавнам :D ајде вечер пак ќе дојде малиов, за греотка цел напален беше јазикот до земја, ништо не плесна и тој :lol: дај боже да ја заплеска вечер, 3 дена проблеми по дома да не ми праи

немам кола и никогаш нема ни да имам , зашто ја сестро сум невиден антиталенат во оваа област :rofl:

едит- а јас ја сонував пред некој ден Hајубава ама постов е +18 нека ми пише порака ќе и кажам :rofl: боже боже почнавме и да се сонуваме да не ти се веруе

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека ќе требаше да бирам помеѓу три опции - да учам, да средувам соба или да лупам пиперки, ама цела среќа добив повик и ќе имам гости.
    Колку сум среќна. :wasntme: :lol:

Spell likes this.
  4. blond

blond Популарен член

Сакам да кажам...

А бе луѓе не беше тоа земјотрес, сум треснала толку силно на дупето симнувајќи се по скалите што најверојатно потресот го осетила цела држава.
    Нејсе, да ве почастам, една година како се дружам со фемина.
    Да се множат постовите, виолетово цветче наредната година да ме краси, помалку мислења да ми бришат The herb & Mr.mihajlo & the crew ;)

Во спојлер за секого по нешто.

Theodora, sweetyears, Doozy and 13 others like this.
  5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...не ми е јасно. :?:
    Добро, разбирам некој да е баксуз, ама до толку како мене. :x
    Не сум станала на лева нога (а и не верувам многу во вакви работи) ама денес дефинитивно ме прати некој невиден малер.
    Ајде, ако ништо друго за денес си ја завршив најважната работа. Па за другото ќе видиме. :)

6. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека е премногу добро :*

7. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Сакам да кажам...

Монтажа или грешам? :lol:

Annie.mk1 and MacaLove like this.
  8. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Сакам да кажам...

Монтажа!!! :D

9. VeRyCa

VeRyCa Истакнат член

Сакам да кажам...

И денес, и денес го мразам фејсбук!!!!!!!

10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Сакам да кажам...

What's wrong with me :fubar: Си барам котек бре,здрав котек.Има некој доброволец да ме истепа убаво? |(

П.С Ми се јаде пастрамајлија :doh:

11. Grunge

Grunge Истакнат член

Сакам да кажам...

Моментално си го гледам стариот Hi5, оној сите што го имавме на времето и се чудам како е можно сите да сме биле толку.. да не речам.. дебилни :lol:

12. esperanca

esperanca Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк само што си дојдов од Штип.
    Си поминав многу убаво. :)
    Да се пофалам дека си се подновив и јадев многу слатки пастрамалии.

13. love.edward

love.edward Истакнат член

Сакам да кажам...

FBI мислам дека те видов денес. :) Ако беше во центар, денски покрај фонтанана ако помина и ако носеше шарени шалвари
    тогаш тебе сум те видела, ако не тогаш некој што има исти шалвари како тебе :)

14. Cynthia

Cynthia Популарен член

Сакам да кажам...

СДиК на MandyLane дека би ми годело доколку ја запознаам барем виртуелно за да можам официјално да изјавам дека ја имам мојата копија. :D
    Се заљубив во постовите на девојкава. Се пронаоѓам во сите, потполно исти мислења, ставови и тако даље. :wasntme:

Едит: Имаш право, дури и во ист ден сме зачленети! :lol:

MandyLane likes this.
  15. Magnolija

Magnolija Популарен член

16. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК значи стравот што може да прави, тоа чудесија |( денес дрмна малце земјотрес, ај дрмна, што дрмна, арно ама тоа од кога престана, мене од тој проклет страв, цел ден сега ќе ми се тресе :worried:
    ( уплашено смајли :rofl: ) па уште забележувам наоколу за да се убедам дали тресе или не :@ |( ќе беше убаво да не чуствував страв, тапа :D |( а не вака, сега проблемас, од мравка слон работава |(

И сдк дека едвај чекам да дојде внука ми пак ^_^ душичка, срцка е целата :inlove:

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека моето патешествие низ Фемина за денес завршува овде.
    Покрај целиот ден поминат воде, мислам дека заслужив малце воздуше чисто (мање више), и заслужив една добра партија, после 1 неделната пауза. :)

Дотогаш, бидете ми феминки модерни живи и здрави, среќни, исполнети и што е најважно заљубени.
    Имајте убава саботна вечер, поминете ја онака како ви душа сака, и не барајте дозвола за да си поминете убаво, дозволата ја имате само вие и никој друг.

Поздрав, и се читаме утре!
    :hug: и :* !!

:l:

18. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Имам нова коса, што би рекла. :D
    Чудо човек сум значи! Ќе се решам дека пуштам коса, ама не додржувам и право кај фризерот. Што убаво ме ишишал, алал да му е. А и некако поубава сум си со кратка коса. :wasntme:
    Туку, друго ми беше муабетот..
    Их, две години како летнаа... Како вчера да беше кога му кажав дека го сакам. Уште си се чудам од кај ми дојде таа храброст, ама после тоа се чувствував како Супермен во женска верзија. Најмалку очекуваното, си се затрескав и си се заебав. Две години, двапати повеќе скинати живци и дупло повеќе љубов.
    Останете ми поздравени, сакајте се и бидете благодарни ако имате добар фризер. Ако не, уште денес побарајте си! :emo: :*

Miss.Ricci, teddybear, 1209 and 3 others like this.
  19. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Сакам да кажам...

лелее овој пмс-ов е нешто невидено! :swear:
    Ме измори веќе. Расположениево никогаш не ми било вакво. Кога сум дома ме пукаат такви бедови што не знам што попрво да направам со себе, а надвор коа сум прво сум никаква си мрчам цело време па после ако имам среќа ќе се вратам во нормала. |(
    Што ќе ми е вакво чудо бре :fubar:
    DAMN YOU PMS!!!!!!!! :@

20. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Сакам да кажам...

И да се надоврзам на прееска кажаното..
    Зошто толку ми треба шопинг?!
    Којзнае од кога се немам подновено, бидејќи финансиски не сум во можност моментално.
    А последниве два/три дена лутаме низ бутици со другарки бидејќи имаме два родендени.
    И така шетајќи, лигите течат и течат. Очите желни за ново парче облека.
    Колку нас жените еден шопинг може да не направи пресреќни :wasntme:

Но :!: нареднава недела ќе бидне, осеќам!

Thread Status:
Not open for further replies.