Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Сакам да кажам...

Зини земјо, голтни ме! :tmi:

2. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Морам да го сменам мојов биоритам, не иде да пијам утринско кафе на пладне. :tmi:
    Си ветив дека од следната недела, фаќам сериозно книгата, престанувам да се шеткарам по кафиња и да излегувам по дискотеки и што е најважно, престанувам со конзумирање на секакви котели, пијачки и пијалочиња со алкохол.
    Туку, ви викам јас да се пазите многу од стомачниов вирус.... Можда звучам мајчински и смешно, ама стварно не ви посакувам три дена дијареа, повраќање и температура. Ене го дечко ми, цела вечер црева остави, а имавме толку убави планови.
    Гадниов вирус ми ја намали љубовта кон Септември. Толку прекрасен месец, толку многу заебан со грипови и вируси.
    Имајте убав ден и внимавајте што јадете. :!:
    :D

Strumfeta93 and Trendafilka like this.
  3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Сакам да кажам...

СДК

има уште некој што не му се свиѓа песнава или јас сум дефинитивно некој изрод?!
    http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU&ob=av2e
    особено ме нервира делот: Аи аи ааа аи аи ааааааа...
    нема кој ја нема објавено на Фејсбук. :yawn:

Сега сум гладна, ќе цркнам мислам, ама се спрема убав ручек ^_^ вреди да се чека. :P

manja666 likes this.
  4. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Сакам да кажам...

Starfish се извинувам што те цитирам, претпоставувам дека знаеш дека стомачен вирус нема никаква врска со храна, но од мене еден совет воопшто не се пазете од вируси затоа што и онака ги има и во воздухот така да сакале нејќеле нема бегање, колку поише се пазите толку поише ви се уселуваат, конкретно овој, во цревцата. Само малце ојачајте имунитет и уживајте во есента, особено кога имаме ваква сончева есен :wasntme:

MandyLane likes this.
  5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Doozy and TeddyGrey like this.
  6. LilBaby

LilBaby Популарен член

Сакам да кажам...

Eпа после долго време лижење на мониторот, и пуштање лиги до коленици кога ќе видам дека сте си направиле сите ајвар, или дека сте во фаза на правење, suck my dick што би се рекло, дошли је и моје време !! :rofl:
    Викендов може да имам егзибиции во кревет, ама затоа достоинствено ќе лупам пиперки, нешто многу ме радува кога лупам, може дека една година не сум лупела, па ме фати носталгија.

Потоа, ќе мелам и ќе правам тоа што можам. Ќе бидам во стилот на Тошо. 8)
    Сакав да ви доловам моменат со слика, ама пусти google не дава.
    Ете така. Можеби сега ми кркорат цревцињата, ама затоа задутре ќе јадам топло ајварче. Толку. :)

Attached Files:

7. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК...Убав ден, сепак. Без оглед на празнината во мене. Или ја нема?! :^)
    Прекрасно поминато попладне, вечер, ноќ, а богами и кратко време сабајлево со моите две најмили суштества на целиот свет. Колку само се израдува едниот кога дозна дека ќе преспијам кај него......Душичка моја најмила! Никој не ми се радува толку многу и толку искрено како тие двајца......никој не ме гушка толку силно и со толку љубов и топлина и толку искрено како тие......ниедни очиња не се смеат толку многу и немаат толкава количина љубов како тие два исти пара......Со нив секоја болка поминува. Можеби само моментално, но сепак се лек за се во мојот живот. Но сепак, празнината остана. Велат, цело е кога има се. А јас, и покрај тоа што имам се, не сум целосна. Нешто недостасува......А може и јас претерувам и треба да бидам потолерантна....А може и не..... :^)

Како и да е, уживајте во денешново сонце, во прекрасниов ден!!!! :f: :sun: :f: :sun:
    А јас ќе се обидам, но не ветувам дека ќе успеам во истото........ :?:

8. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Сакам да кажам...

Три нешта кои се најтешки да ги изговориме: те сакам, прости ми, помогни ми. Луѓето кои ги кажуваат од срце ја чувствуваат нивната тежина. Тоа се луѓе кои мораш да ги почитуваш и цениш. ;)

crazylady, eli25 and Rock-a-Fella like this.
  9. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Сакам да кажам...

Уфф каков почеток на денот, не можеше поубаво ^_^
    среќна сум бе, мнооооооооогу сум среќна!
    :rofl:

Annie.mk1 likes this.
  10. manja666

manja666 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека некои од овде треба да си земат behavior lessons..секоја чест на исклучоци.

starbucks likes this.
  11. Libera

Libera Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...зарем вреди да изгубите ваков прекрасен ден затрупувајќи се во вашите грижи и проблеми? Толку е лесно да се најде среќата во ситниците. Зошто тогаш си го трошиме времето живеејќи во минатото, копнеејќи по нешто кое веќе нема да се врати? Зошто ја губиме макар и таа една минута среќа оптоварувајќи се со прашањето дали сме можеле да постапиме поинаку,што би било ако би било? Потрудете се само да сторите се што е во ваша моќ и совеста нека ви биде мирна. Не ја испуштајте сегашноста. Дајте им шанса на луѓето. Станете личноста што сакате да бидете. Бидете среќни. Ослободете се од негативни мисли. Животот е убав! Може не е лесен, ама вреди да се живее. Пријатен ден, феминки!

manja666 and eli25 like this.
  12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Сакам да кажам...

СДК После никаквиот ден проследен со многу рано станување, нервоза и печење на сонцето в глава (колку е само нервозно ова, особено кога си рано станат, ти ствара мрза и желба за дома), решив да правам нешто кое ќе ме релаксира, и во кое ќе уживам. Решив ДА ЈАДАМ :D И смирив нерви автоматски :D
    Една пријателка ме потсети на една стара песна. И пак си се смеев. Еве ја
    http://www.youtube.com/watch?v=8QBPQ1qDTeY
    Не сакам да звучам dirty version на песнава, ама нели вели: Lets cum together? ...Right now, oh yeah.... итн :D What a song :D

13. Squirrel

Squirrel Популарен член

Сакам да кажам...

Кај баба и кај дедо е најубаво. Толку е мирно,тивко,вистински семеен дома,па уште и ако име некое прекрасно бебенце...

Не сум дома,а се чувствувам како овде да е мојот дом,како овде да се родив,да израснав...

Trendafilka likes this.
  14. ljubam

ljubam Популарен член

Сакам да кажам...

Мир. Душевен мир. Ми даде осмех, ми даде љубов, ме испрати во странство. Храбра е.. Ја сакам..

15. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...Денеска сфатив дека луѓето знаат многу убаво да си го подредат животот.Па дури и оние луѓе што се подразбира дека не треба да те користат...Тоа беше единствената личност што можеше да предизвика солзи во моите очи, буквално душата да ме боли и да ми недостасува кога не е тука...Епа тоа нема да го дозволам повеќе.Ме искористи максимално, и овој пат тоа нема да и го заборавам... :!: :devil:

16. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Зарем постојат толку дволични личности?? Толку многу дволични?? Хмм, мислев дека не, ама ете, постојат, постојат по ѓаволите!! :@
    Ја мразев уште од мигот кога се запознавме, на сите им реков дека е зла и дволична, дека има ангелско лице ѓаволска душа, никој не ми веруваше! А сега, сега што имате да кажете, драги мои, дека не бев во право??
    Сега сите знаете дека бев во право, сега сите ја мразите, ама немате храброст ни збор да зуцнете пред неа!
    А јас имав денес! Јас денес зборував без страв пред неа! Секоја ми чест... :$
    Таа вака или така ќе ми се извини, оваа борба сега почна, никој не е поразен! Ама ни победен!
    Мене никој ме не понижува, а јас никогаш не се потценувам!

Денес очајно ми треба разговор со неа...очајно ми треба! Ама не се осмелувам да ја побарам!
    Не сакам пак мама да се налути, не сакам пак да помисли дека некој ме зема од неа, дека таа ме дели со неа... Не сакам! А разговор ми треба, и тоа баш со неа. Само таа знае да ме релаксира, максимално да ме опушти, да ме натера да заборавам на се и да се почувстувам ослободена, храбра и моќна! Само таа никогаш не ги осудува моите постапки и дела! Само со неа нема шанса разговорот да зарши со караница.
    А со мама не е така: мама ќе ме осуди уште пред да се искажам, со мама можам веднаш да се скарам, ниеден разговор не ми е опуштачки со неа!
    Затоа ми треба разговор со неа, телефонски ако не во живо, ама ми треба... :(

17. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Сакам да кажам...

сакам да и кажам на една дотична особа: twinkle twinkle little whore, close your legs they're not a door! |( :^)

L0ve likes this.
  18. Doozy

Doozy Форумски идол

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека денес....

.... Го имав првото официјално предавање на факултет. 8)
    - конечно ќе ја научам разликата меѓу фонетика и фонологија.

.... Ги направив најубавите макарони на цел свет, со половина килограм кашкавал во нив!
    - се пукнавме од јадење со цимерката.

..... Го прошетав пеш цел Центар, па то ти је све бре, у кругу! :D
    - си ја купив Wuthering Heights и блескам од среќа.

...... Ќе се пакувам, повторно истата приказна, составена од мене, куферите и автопатите.
    - одам дома на рефил на храна, пари, книги и речници.

...... Ми е гајле дали ме побарал или не, со кукавици и подобро е да си немаш работа.
    - ова сега се храбрам, морам така. :D

И денеска напишав еден исклучително поразличен пост од порано. Сега морам да го правам тоа заради што и сум дојдена овде. Скопје ме инспирира, ама ич нема да ги инспирира моите дома индекс полн со 5ки. :D

19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

20. eli25

eli25 Форумски идол

Сакам да кажам...

Уште една убава реченица да споделам со вас и за денес е доста :) Утре нема работа,слободен ден,одам на викенд -продолжен :)
    СДК дека
    :wasntme:
    Ми се допадна ова,занимливо е.
    :)

MacaLove likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.