Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    Сакам да кажам...

.. не можам да сум повеќе благо-депресивна, не ми иде уз карактерот бесен! :D
    Не дека нешто сјајно се случило од вчера до сега, ама неколку сончеви зраци, 5-6 трачарски муабетчиња со ретро генерацијата на баба и дедо и кратки, но слатки смс пораки се доволни за една насмевка.

Плус, направив нешто за мојот Хуго, многу сум креативна денес и вечер ќе му го подарам.
    Само затоа што е четврток... :inlove:
    Немојте да се смеете за идејава, ние сакаме чукнати подарочиња... :D
    .

Прикачени фајлови:

• DSCN1883.JPG
      DSCN1883.JPG
      Големина на фајлот:
      91,4 KB
      Прегледи:
      278
    На baguf4e, Buttterfly, teddybear и 28 други им се допаѓа ова.
  2. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

DM SAT :rock:

Добро бре сте ги прочитале ли моронските смс пораки што им врткаат доле? Каков простилук, какви очајници и дегени. И целото тоа со порачка од уште по очајна песна. Аца Лукас, ве молам кисс. И овие да секако, кисссссссссссс :headbang: Па така кога ќе ми развлече некој некоја согласка, ми се плака, та ми се вришти. Али што ќе правиш, тоа е тоа. Е ај оди убеди ги дека нешто не е така, тебе ќе те направат глуп и подоле од најдолното.
    Тешко, тешко...

Откако се си и продушкала на Душка, ќе си легнеш на седмоседот, со нозите во вис и се опушташ со нивните хитови. Си наоѓаш потенцијални љубовници „ Еден згоден 49 годишен маж бара жена за забава“. А ти веќе си спремала ливче, се да запишеш, ништо да не испуштиш. Бреее мајката!!!
    Па ќе ти се појави некој депресивец, што ќе почне да ти опклакува нешто и ќе подрипнува со гласот... А до него згодна женска, демек умислена, а скришно му се струга... Бљак!!!

Ајдее бидите ми поздравени со песна од Сако Полумента... киссссссссссс

На Buttterfly, Monna.Monna, Strumfeta93 и 9 други им се допаѓа ова.
  3. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

СДК дека со човек можиш да се познаваш со години а сепак да го чуствуваш како странец но можиш и човек да го знаеш само 1 седмица а да чуствуваш дека го знаеш цел живот :)

На L0ve и eli25 им се допаѓа ова.
  4. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Денов ми е скроен само за убавини!
    Си поминав пак лајт во школо, се прашувам само кога ќе се уозбилам малку, ни тетратки немам купено ама за дување цигарчиња, оговарање и смеење сум прва.
    Сум се средила од глава до пети, мазна сум ко...нешто многу мазно, а вечерва ме очекува состанок со еден дечко кој ми станува се помил и помил, и со кој секое излегување ми е прекрасно. Мене ми дојде редот да организирам, што, каде, како, 4 саат е а јас немам појма. Небитно, само да сум со него.
    Убаво ми е бе, одамна не ми било вака. Нејќе да си иде насмевкава од лицево, all day, all night. Освен кога доаѓа на ред моменотот, што да носам? Тука ми се крева косата и добивам прекрасен волумен, што е плус, барем еден.

Не дека the significant other ќе ми го забележи трудот, барем не денес, иако ми е во план :lol: , ама фино си се осеќам и си се љубам!

5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Сакам да кажам...

За денов имам само еден збор. Филмски.
    Поради денови како овој се заљубувам повторно во него..
    Поради средби како утринската се чувствувам како во приказна.
    А попладнево.. непланирано поминато со сино сирење и црвено вино, душава ми се исполни..
    Скоро па совршено. Скоро, дека нереално е кога се е во ред. Нека фали нешто.
    И автоматски сум инспирирана.

http://www.youtube.com/watch?v=UXXTAby_Q7Q

:l:

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Miss-dior

Miss-dior Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    126
    Сакам да кажам...

Се осеќам bad од сабајле ме боли стомак и цел ден сум во кревет и апчиња пиев и пак не помага,уффф женско да не си на овој свет :geek:

7. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДК дека пак сакам тука, како пред 2 месеца, баш тука... И да си скокнам од скокалницата ПАК!!! Без страв!

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    Сакам да кажам...

Три букви, едно проклето значење.

П М С :devil:

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Некогаш се што може да излезе од мојата уста се стиховите
    http://www.youtube.com/watch?v=i8FvV3p0zkI

10. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.393
    Допаѓања:
    13.238
    Сакам да кажам...

Ништо не е убаво како деновите кога се обожаваш себеси.
    Денес не одам, денес потскокнувам и случајно нагазувам по некое жолто ливче.
    Ги гушкам сите, го љубам него. А одразот од огледало ми се смешка. Возвраќам.

http://www.youtube.com/watch?v=m5TwT69i ... re=related

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Ако не во реалноста, барем во имагинацијата можеме да го замислуваме/имаме животот...кој уствари го немаме.
    Но...Фантазијата е посилна од се’ , што да се прави... Ако не друго, барем таа ни е надеж.

На Smilly, L-enna и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
  12. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.238
    Допаѓања:
    48.596
    Сакам да кажам...

Ужас, ма не ужас пекол е ова :devil: искачам 7 ипол од дома доаѓам 5. Цел ден на факултет, аман осет да немале, 7 предмета во семестар. Што?? :o Нормални ли сте :fubar: Кој ѓавол ме тераше да студирам јазици секоја година се потешко и потешко :doh: ах ми се плаче колку е само тешко, а згора на тоа ништо не ми е јасно :tmi: ;( И само уште некој да слушнам да каже дека на приватен не се учи, тешко нему :devil: ни господ не го спасува :@ :@ :!:

13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

:music: I see a red door and I want it painted black... no colors anymore I want them to turn black

На некои луѓе и очигледно мнозинство се, ко по обичај, во моментот кога влегуваат у било која просторија у глава им се врти you sexy thing. И ок, ајде, не е тоа ич лошо и мене ми се свртела некад и негде.
    Отвара врата и фриз момент има. Само тој/таа се у забавено филмско движење, а другиве зинале, пак зјапнале, дал Бог па пукнале по неговата/нејзината сексо-егзотикус натура.
    Ајме мени! И јас сакам од тие апчиња, молим те, како Бога те молим дај ми и мене од нив, ако овој трипов ти е на секојдневна база!

Ма, paint it black! И блек ит из мај френд. А, не ми е омилена боја. Одамна го напуштив тој јунешки период на себе-откривање, покривање, што и да му беше филмот. Ама се повеќе околу гледаш палета од луѓе, врз кои би шљакнал црно... темно е, темно па се не види!

Разкритие нечие, кое тебе те чини неколку минути од животот, дур си на релација Центар - Аеродром, а нејзе ја чини брчки за 68 годишна старица, кои инстантно и се враќаат врз совршено измазнетото лице, а за кое женуле, уновчана староста, си ја продала кај најдобриот локален пластичар, на пластичарската улица.
    Убавина од жена! Дур ја гледаш од далеку посакуваш и ти да си тоа еден ден. Витално, мудро женче, светски човек, со многу да каже, многу да направи.. мислиш крај нема животот.
    И онда ете ти беља! Иста кола. Размах од неколку педи и разговор од десен агол на две очи...нејзин лев, па имаш четири очи, ако не ги рачунаш останатите очи, што шараат лево десно по скопските грмушки и људи.
    - „Белгијците се најгрди!“.... и значи епохално откритие. Интересна информација. Ама и продужеток има жената бе. Непресушен извор на мудрости.
    - Во ред е да се грди, секој има право да е грд, ама нема право да го ужива тоа до крај!
    ...Та даМ! Жената е у елемент и продужува, а очите што шараа сега гледаат директ у нејзините.
    - Мојата другарка е најгрдата личност на светот, ама значи, нема погрдо нешто. Одиме заедно на одмор и еј, не можам да ја гледам одшто е грда. Оно, тешко ми е да ја гледам и овака, па тек кога ќе се соблече. Но добра е. Супер човек!
    ...швинг! Ти фали сега на тебе филмски момент, звук кога се вади меч, сабја, шо да е ... метално нека е. Да ѕвечка и да блеска!
    И отвараш врата од кола, а надвор одеднаш шумичка убава, густа... ветре дувка.
    И и’ даваш предност да трчне... ако и е поудобно во купаќи, нек се соблече жената... се само да е убава. И лови ја после... ко диво прасе. Уствари не! Не би ловела диво прасе, ама неа да.
    И ајде тогаш не станувај бе убиец да те видам.
    Па аирлија фарбање мајсторе.

Грдосијата човечка да ти немала граници.

На Strumfeta93, stella83, green.eyes и 6 други им се допаѓа ова.
  14. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    Сакам да кажам...

Good afternoon!
    Да ми ја видевте таа silly smile што ја носам цел ден :lol:
    Сепак професорката по англиски и не е таква каква што сите ја зборуваат.Океј,не можам да го негирам фактот дека доаѓа 5 минути порано велејќи дека задоцнила некоја минута,си оди 5 минути покасно и зборува без престан во текот на тие 45 минути колку што трае часот.Како и да е,добра поента имаше сето оноа што го збореше..Работи од типот:Останете фокусирани!Упорните секогаш успеваат!
    Плус да си се пофалам,сестра ми ја симнала 2рата сезона од GG,конечно и јас ќе можам да ја гледам!
    Сакам само да кажам:
    Поекогаш ги добиваме резултатите што ги посакуваме,понекогаш не.Она што е важно е дека сме дале се од себе!

Who am I? That's one secret I'll never tell. You know I love you. XOXO, CupCake.

На irenna му/ѝ се допаѓа ова.
  15. StarBwoyy

StarBwoyy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам,се чуствувам толку исполнето што барам девојка да ми роди дете хахаха..причината е проста и интересна!

на едно мало прекрасно девојче му е денес роденден,и како мое омилено братучетче бев замолен да го однесам до училиште воедно да однесам торта да си ги почасти другарчињата :) Само што стапнавме во училишниот двор изрипаа еден рој мали дечиња сите насмеани до уши и среќни дека нивната соученичка слави роденден и носи торта да ги почасти.Само што влеговме во училницата од под масите излезе друга група весели дечиња изненадувајки не со високи тонови на роденденска песна :D

После следеа они детските,невини фацичиња кои заинтересирано те загледуваат за прв пат и те прашуваат,ТИ СИ И ТАТКО :D А ШТО СИ И ТИ НА НЕА :) А ТИ КЕ ЈАДЕШ ТОРТА :D

да несакаш едноставно да ги оставиш,ама мораш,те чека секојдневиото што проклето е небитно после ова доживување.

Damn,those kids were cool !!!

На x.Daisy.x, Buttterfly, Monna.Monna и 15 други им се допаѓа ова.
  16. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    Сакам да кажам...

аман овие бумбарите.. црн-бел-бел-црн :bug:
    "најпрекрасната водителка, напрекрасната емисија" :headbang:
    баби и дедовци ова е апел до вас! :!: Свртете малце на MTV, VH1 да видите живот, музика.. ]:)

На crazylady, blond и CupCake им се допаѓа ова.
  17. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.722
    Допаѓања:
    24.310
    Сакам да кажам...

СДК си дојдов дома. Овие денови се некако ми е на брзање, немам време за ништо. Не ни сетив кога поминаа деновите. Битно, се сменив од групата и сега сум кај друга професорка, фала Богу! Инаку, се по старо. Утре си доаѓа другарка ми од Ск, а и дечко ми ќе ми дојде на гости. Викендов во мојот град ќе има Бела ноќ, па би требало да е поинтересно и поразлично од вообичаено, нели? :)
    п.с. Кенди, те видов прееска пред факултетот, го гледаше распоредот на автобуси :D Ама се брзав, доцнев на предавање :$

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

СДК ... само небото му беше граница

http://www.youtube.com/watch?v=OHbT9VvtonM

Слушам канцони ... Италјанскава музика има некој посебен шмек, измешан коктел е од релаксираност, заводливост, романтика ... страст ...
    Верувам дека уште и да си таму и да си слушаш, а покрај тебе некој италијански заводник светот ќе е цел твој. :wasntme:

На enca.69, blond и Smilly им се допаѓа ова.
  19. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

СДк..!!
    [​IMG]!!

На Doozy, L0ve и crazylady им се допаѓа ова.
  20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Мамо маааааа, ајде дојди си, да видиш како сум ја светнала куќава.
    - купатилото -изрибано
    - завесите - испрани
    - прекривките такоџе
    - плочките - светнати...
    утре и ручече ќе направам и дојди сиииииии, мамооооооооооо.

Како мало дете сум, не можам два дена без мајка ми. :)

На Trendafilka, marama и myselfwithoutme им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.