Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Death is not the Biggest Loss in LIFE!
    The Biggest Loss is When Relationships Die Among us While We are Alive.. ;( ;( ;(

На Phyramide, crazylady, EleMental и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Сакам да кажам...

Веќе не пишувам големи постови, џабе ги пишам коа се бришат. Зашто да се мачи чоек нешто да објаснува кога на некого онака ќе му текне да брише и тоа не само на мене туку на уште 7-8 форумџии.

А баш беше интересна темата за женкарите и си имаше континуитет со прашањата и постовите на феминките пред мене. Наместо да се остави темата да стане поинтересна отиде целата у бестрага и сеа пак ќе почнат исти прашања од почеток, зашо ме вара, зашо не ми пише, како да го освојам, може ли женкар да се скроти итн. Се едно па исто...

Не можам да сфатам ни малце флерт да не се дозволи ниту пак малку повеќе хумор па мора ли се да е сериозно и ултра по пропис за да биде оставено?

Ако пишам само на фитнес се дувам, ако пишам за здравје кого го интересира а ако пишам нешто малку по неконвенционално се брише, епа каде да пишам?

Веќе 5 феминки ми кажаа дека веќе не им е интересно и само се уклучуваат, читаат пп и се гасат, ќе почнам изгледа и јас исто да правам.

Можеби најфино да пишам на СДК што сум јадел сабајле, колку тегли ајвар сум смачкал, каде сум бил во самопослуга и колку пати сум бил во ВЦ, тоа веројатно нема да ми биде бришано.

И да, ми останува каладонтот за тепање време.

Ќе си ги избркате вака машките и на крај и на ЕлеМентал ќе му скисне и сами ќе си одговарате на љубовните проблеми (се однесува на модераторите и администраторите).

Сабајле бев многу бесен ама веќе ми помина ама сеа баш помалку ќе пишувам, некој се труди да напише интересен пост а некој без критериум брише, епа не е ок.

На sesilija, easyyyyy, Divinebutterfly и 17 други им се допаѓа ова.
  3. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

Оу мај гад, ти читаш мисли, колега? Истото и мене ми се врти во глава.

А да знаеш, баш ти го барав постот со опис за женкарите од сабајлево, чисто онака пак да си го прочитам бидејќи стварно беше добар. Сакав и уште нешто да дополнам, ама ти го нема, ти го мавнале, ам? Ц цц ц ц

Штета, а таман ќе се надоврзев и можеби и ќе ја комплетиравме сликата за женкарите.

Еве за да не ме бришат, културно ќе си напишам и он-топик, јас како примерен форумџија.

СДК...

Размислував нешто денес, кога веќе не знам никој од форумот, нели единствени хинтови за нечиј речник, изразување, начин на размислување дрн дрн, ми доаѓаат од постовите. Со постовите и контрарепликите со пренесениот интензитет во напишаните мисли, па и по лајкови, како да почнува да се чувствува нешто...

се чувствува со колкава потешкотија/полеснотија те "варат" другите ликови

Добиваш слика за луѓето нели, и без да ја имаш сликата за нив. Дури и на форум постои говор на тело.

На sesilija, Phyramide, Gioia и 8 други им се допаѓа ова.
  4. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

Сдк денес беше посебен ден за мене,посебен...а зошто?нема некоја посебна причина но јас бев среќна од сите страни бев опкружена само со насмевки топли зборови и само позитивна енергија ах тоа ми фалеше мене многу долго време и конечно го добив.Среќна сум што овој ден го одвоивме со моето семејство само за нас си бевме така речено цело попладне заедно :) од друга страни слушав само убави работи од нив како и обично но овој пат беше нешто поинаку се чуствував како дете од 5 годинки :D ах најмили мои,се фатив за работа еее знам и јас да изненадам на моменти да знам дека многу се изненадивте и знам дека бевте задоволни од мене ветувам ќе продилжам така :P ,инаку со дечко ми си имавме прекрасен ден поминавме прекрасно муабетот не се довршува исто како и работата и сакам да му кажам дека многу го сакам да Девојки тој ме прави среќна да ТОЈ,никој друг не ми е потребен кога знам дека тој е до мене во никој немам толку голема доверба како во него тоа е РЕАЛНОСТА љувовта е посилна од се и од секој позз мои драги феминки :) :*

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

ај бе нема ми се јави........... :devil: шутко еден :(

6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Mi fali internetot, po malku. Uste cel mesec kje go nemam, ke se pustam vaka cat pat na zirkanje. |(

izvinete za latinicata ne sum vo moznost da pisuvam kirilica :*

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    612
    Сакам да кажам...

Не планирам да пишувам безвезни коментари само колку да ми се бројат!Пред некој ден една стара форумџика која не се уклучила со години ми вика 3 дена не си напишала ништо! Па што? не значи дека не сум тука,не значи дека не ги читам вашите постови кои ме интересираат,ама кога ќе имам нешто да кажам ќе го напишам,не по секоја цена!

8. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.039
    Допаѓања:
    2.274
    Сакам да кажам...

Дефинитивно најдобриот роденден досега. Им благодарам на сите кои ми го направија тооолку посебен.
    Забава правев во саботава што помина, дојдоа сите што ми значат. Ги добив најубавите подароци и најубавите честитки.
    А за вчера немам зборови. Кој ме сретна ми честита :wasntme:
    Во класот сите ме изнагушкаа, на мобилен добив неколку преубави пораки.. Една другарка избега од час, само за да дојди кај мене на школо и да ми честита. Срцка таа.
    Ви благодарам и на вас женцки.
    еве ја тортата која ојде маф за 2 часа :angel:

Прикачени фајлови:

• femina.jpg
      femina.jpg
      Големина на фајлот:
      96,8 KB
      Прегледи:
      243
    На Monna.Monna, angel92, CharmedGirl и 6 други им се допаѓа ова.
  9. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    Сакам да кажам...

СКД на една особа.... не мора да ме лажеш знам дека се глеаш со него,што се плашиш девојко да не ти расипам нешто со него не не се плаши он повеќе не постои во мојот живот ќе ми биде мило за вас 2 едноставно нели си се заслужувате

Еве една порака до тебе Никогаш не сум била љубоморна кога ќе го видам бившиот дечко со друга девојка,зашто мене родителите ме научиле своите играчки да ги давам на помалку среќните.

и да да беше добар немаше да биде бивш ;)

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Сакам да кажам...

СДК дека обожавам бебиња, толку се мили,слатки и само ти се смеат, души мали, :inlove: :inlove:
    Ете исто ваква беше внука ми ко му се јадеше денес :lol: :rofl:

СДК 2, Ај хејт ПМС :@

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК толку многу, ама ме чека топла вечера која ми ја спреми помалово бебе, и искрено, ми се брза :wasntme:
    Ќе кажам на кратко: времето едноставно лета кога го поминуваш со драги личности и не ти е важно што не можат да те дружат кога се заливаш со алкохолен пијалок, важно ти е да бидат до тебе и да те слушаат како се радуваш, да споделиш со нив нешто кое крајно те исполнува.... да ги прегрнеш и на крај да ги испратиш на автобуска станица, надевајќи се дека за брзо ќе стигнат дома, на сигурно.

На Annie.mk1 и Go-Girl им се допаѓа ова.
  12. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк почна веќе да ми студи. Си ставив уште едно ќебе вечер да ме топли.
    Не, не. Мене љубовта не ме грее. Веќе одамна.
    Ја сакам есента. Го сакам ветерот кој ми ја мрси косата. Подобро од машка рака.
    И во овој период незнам што да облечам, освен патика :^) . Дајте предлог?

Веќе е вечер, но имам потреба да ви кажам дека утрата ми се најубави. Подавањето на првите светлински зраци во вашата соба кои ве будат и порано од што сте планирале. Но тогаш имате време и простор за мислење и планирање на денот.

И вчера чувсвував болка. Но денес..
    http://www.youtube.com/watch?v=yoLoEw8D0Bg&ob=av2e

На Hiii и marama им се допаѓа ова.
  13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

Кај најдов баш сега да се разболам? |( Један пут баксуз, увек баксуз.
    За утре не научив ама баш ништо, ќе чекам Дудунка да ми помогне, и ќе дочекам.
    Иначе, не дај боже да ми се приоди у вц. Оти ојде цела хартија за носов.

14. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Си го офарбав едниот ѕид во портокалева боја сама, не дека небеше претходно варосувано ама ја накнадно си офарбав: тато, мамо, фала ви на довербата и што ми дозволивте со валјачето што ми го купи дедо да си играм со ѕидот. А тебе дедо те сакам најмногу зошто рече дека ќе направиш се што сакале внуките :* никој не може да те замени, уште долго да правиш само убави работи.
    Ги премачкав сите грижи и внесов многу поголема топлина во собичкава, како тоа еден ѕид допринесувал за атмосфера да знаете :inlove: Сега си имам разиграна соба, виолетова, розева и зелена ми беше сега плус мојава боја милина-шаренило од бои.
    Ова е мојата боја од завчера
    Толку ме расположува и ми дава енергија само со еден поглед, а тек да седиш внатре.
    Од вечерва сите негативни мисли ги исфрлам, ги премачкувам како што мачкав боја со ваљакон(или како и да се пише) и почнувам да блескам и внатрешно и надворешно, ќе светам со позитивни мисли и убаво расположение да го оправдам ников . :) Не дека животов не ми дал причина да блескам, ама ми дал доволно причини и да бидам со негативни и позитивни мисли е сега мое е да одберам, затоа решив, се негативно и пропратни работи премачкувам и блескам со позитивна енергија баш ко ѕидов што си го сакам најмногу, па причина плус што го сакам е што е мое дело, ако ви треба молер слободно обратете ми се по ЛП :call: :D
    Еден ден мојот дом ќе си го направам шаренило од бои, така ќе го ускладам, така ќе биде внатре топло, шарено, разиграно, а пак умерено и непренатрупано, уметност, естетико ве сакам!
    Мојата естетика за бои е шаренило или весели, топли и позитивни бои, а една е од нив е портокалевата и цел стан да го обоите во портокалево нема да погрешите.

На MandyLane, Smilly, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Мх,мх,мх :inlove:

На Monna.Monna, Adi888 и Smilly им се допаѓа ова.
  16. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    Сакам да кажам...

СДК конечно и јас да седнам малце на форумот да видам што има штп нема..ама сте се размуабетиле неможам да ве дочитамм :rofl:

17. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Збркана сум целата, не знам што и како да пишам :lol: .

Денеска, по неколку месеци се видов со една другарка. Односите ни беа заладени и не очекував дека ќе се расприкажеме толку.
    Додека јас и кажував што и како ми се дешавало, девојчево ме слушаше онака со задоволство и на крај ми рече: "Знаеш ли каков сјај има во твоите очи кога збориш за него? Само да можеш да се видиш."
    Очите се огледало на душата нели?
    Ама не мора да се видам, си осеќам јас.

Среќна сум што имам луѓе кои ме сакаат. И јас ги сакам нив!

Разговорот ми годеше. Морам да признаам. Сфатив што имам и дека го сакам тоа што го имам. Тоа е тоа што ми требаше.

Отидов да учам малце.

Имајте убава вечер феминчиња :*

На Doozy, Adi888, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Да знаев дека денот ќе ми биде волку добар,ќе станев уште во 7.
    А и како да не ти биде.
    Идеш на предавање,поспана,као разочарана од животот,мрзиш се диво и живо и само се молиш да не ти стапне некој на последниот живец за да не завришиш позади решетки.
    И ондак како во филм ти се нацртува млад згоден професор ,целиот развиен..ма вришти зборот Секс од него. :smirk:
    Мерак за гледање,е сеа за слушањево малце потешко...ама битно е дека мислите ти се поврзани со него ,е сеа што во врска со него не битно нелиии ..:$
    И после таквото задоволство од глетка,иде уште посладок десерт.
    Као на пример седнување на професорот на кафе со групата. ;)
    Ти седиш зјаш во него,онакаа...ма со очите го јадеш,он врти некои бош муабети и уз пат се чуди што и е на оваа чукнатава,и нели ти пак не го слушаш и пак со тие мислитее..
    Приказната се поврторува,втораа партија. :wasntme:

И што ќе правиш така напалена,ако не му се фрлиш во прегратки на љубениот,а?Што?
    Епа добрааа јаготка на шлагот,боље речено ОДЛИЧНА!

Мислам освен приказнава за сексов имаше и други попратни добри работи што ми го направија денот убав,да не помислите дека Мисскава нимфоманка ви била. :rofl:

На Doozy, caroline.costa, ludoto19 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Велат секое лошо за добро е, но не секој пат! :!:
    Никого не обвинувам, едноставно животот е круг, се се враќа. Тешко ми е да се смеам при сета болка во себе што ја чувствувам. Не знам зашто ама периодов е се против мене. Од една вода, тонам во друга, немам надеж, не можам да се спасам. Се чувствувам беспомошно, ми иде да врискам на сет глас..

Сакам да сум сама... Сама... Никој да нема до мене, иако најмногу од се би сакала сега некој да ме гушне, да ми каже дека се ќе биде во ред, иако знам дека нема (барем не во скоро време).

Постојат денови кога си велам "Ај ќе помине, мораш да си храбра Ани" , ама сето тоа исчезнува кога малку подобро ќе ја согледам реалноста.

Сама меѓу четири ѕида, јас, лап топот и книгата. Моите најверни "пријатели" кои знам дека никогаш нема да ме изневерат. Се помалку се сфаќам себеси, исчезна таа Ани со големи потенцијали и голема верба во себе. Сега сум сама. Разочарана од себе. Од тоа што требаше да бидам. Да бидам храбра. Успешна девојка.

Се повеќе гледам среќни лица по улиците, се прашувам дали се тие навистина среќни ?.. Или само навидум изгледаат така.. Се прашувам зашто е животот толку суров, за што живееме ?!..

На BeYourself, LittleDevil, Divinebutterfly и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... Здраво, јас сум Вајлдче и ич не сакам да учам. :(

Имам проект за правење, за учење по два предмета, а мене око не ми трепнува... Плус во шест треба да станам. :yawn:

На Monna.Monna, IndieGirl, Smilly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.