Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.526
    Допаѓања:
    92.230
    Сакам да кажам...

СДК ме сака, знам , чувствувам дека вистински ме љуби!
    Секое утро се будам со насмевка, секоја вечер заспивам со него во мислите и повторно со насмевка. Се радувам на секој повик, на секоја порака и на секој чет. Да, да четуваме :party:
    Ме исполнува, надополнува...

Друго- Што убави жени имало низ Скопјево, а и Македонијава ни наша мала. Не е ни чудо се згодни, убави паметни се тука.
    Уживам кога седам во автобус и ги набљудувам луѓето и нивните реакции, тоа како се скоцкале, како внимавале на секој детал. Исто и кога шетам сама низ градов. Жена бре, ем секогаш средена, ем дома ручек, па средување на деца, маж или еве ние слободните расправање со семејството, кога, кој, зошто? Ама пак жената е нешто посебно.
    Заклучивме со другарка ми дека секој колку и да вели дека не му е грижа како изгледа, пред да излезе од дома сепак се погледнува во огледало. Не за џабе сите имаме огледала во ходниците. :lol:
    Ми текна и на вицон- Жена става шапка, се погледнува во огледало и вели- Влегував или излегував?

На Strumfeta93, crazylady, Miss-Independent и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК чувството кога даваш победнички гол во важен натпревар во фудбал, додека истовремено те „спукува“ апокалиптичен грч во мускулот на ногата... Бесценето! :lol:

Хард-кор до крај!!! :rock: :rock: :wasntme:

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.272
    Допаѓања:
    67.878
    Сакам да кажам...

СДК женски форум. Не, дефинитивно не е веќе тоа, за жал.

На De-lovely, Strumfeta93, karak и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Сакам да кажам...

Некои луѓе се печеница, некои шунка, некои мортадела, а некои...не ги бива ни за радничка кобасица. Сепак, сите радо би ги исечкала на парчиња и би ги пикнала во машина за мелење месо.

Политички полтрончиња, општествени преживари, грицкачи на семки во автобус и водителкана од Бекстејџ...пазете се. Ќе не има на вести.

И да, ако толку ви е мерак да лепите етикети, вработете се во фабрика. Така од хоби ќе имате постојана работа.

На Strumfeta93, Neytiri, green.eyes и 8 други им се допаѓа ова.
  5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Жими се ... постојат неколку скапани човечки особини што ни го уништуваат животот ...
    пример ... инает, тврдоглавост ... и тако даље. Не е дека ги поседувам во големи количини ... ич, поготово кога сум сигурна дека сум во право. Ау. Нат.
    Не го уништуваат животот де не сум до толку депресивна, ама проклето го заплеткуваат и оп троп ... теснец костец слепа улица. Дур да трепнеш те нема а нема ни да те има.
    Ајхааааааа. Не можам, не можам да се соземам.
    Шок до шок ... во шок соба ... шокирана од шокови примајќи антишок терапија ...
    и пак не во ред. така е зборот ...
    Ау. Тежок ден .... Додека да се кандисам да станам ехеее, ама откако ќе станам три пати ехееее.
    Денес ... се дерев, се смеев, плачев, трчав, се гушкав, мрчев ...
    Поголемиот дел од времето мрчев ... ама со право.
    Нели тоа ми е некој плус.
    Нема врска де и да не е, сеедно ...
    Тој ме виде, па се подлигавува по малку ... ама ...
    Абе ама ти е тежок збор.
    Љубовта уште потежок ...
    Налет, најтежок.
    А да не заборавам јас добив ... запрепастувачки точно на време.
    И уште не сум смирена.
    Не сум во ред некако ... ама психички. Психички ме мачат со глупости, не ме оставаат на раат. Имам некој немир, некоја јанѕа, некое чудно неубаво чувство, некоја прикриена тага и закопани стравови, некои бубачки непотребни, некои црни мисли .... ааааааааа бу.
    Ма јас би сега една цедевита и капут.
    Ама пуста мрза. Е таа го уништува животот ... а јас сум мрзлива ... премногу.
    Додека ми е убаво гајле ми е.
    А сега ми е лепо, фино ...
    троа ладно, ама не колку на пилево што го дувам со фен.
    Гревно тоа сигурно си вика кај ме однесе Господе кај ваква будала.
    Будала будала, што премногу го сака.
    И него, и него, и неа, и него, и нив, и неа.
    Ај сега сфатете ме ... па не можете, и јас едвај се сфаќам.
    Тоа нема врска нели ... ама ептен без врска мелам денес глупости непотребни.
    Није до мене, нестао ми мозак.
    Битно љубим га, па нек људи причају шта хоче.
    А мајко му, сурова вистина е дека во врската повеќе пати оној што повеќе сака.
    Хоупфули, не сум јас таа. Ама ... ама е тежок збор бе, и натака знаете.
    И такој.
    Лаку ноч зошто јас вака можам до утре.
    :*:

На crazylady, beached, EleMental и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Сакам да кажам...

Конечно и официјално исчистена прва година ! Расчистив со политичка економија еднаш засекогаш. Среќна сум многууууу.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

сдк дека ако не слушнам барем една саглам песна во текот на денот ко мртва се осеќа,. значи без музика не можам да функционирам! :)
    Kо цигара ми треба музиката, обожавам музика без разлика од каде е :) секоја земја си има специфичен мелос, и го почитувам :D
    едит- сега бев да ја носам оваа да сере надвор, леле ми смрзнаа стапалава ладно било мајке ми :|

8. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

Колку е добро кога при температура 37,7 ќе се залиеш со една чаша ултра газиран и ладен сок кој дополнително ќе те "опраи".

Грлово, партали :x
    Браво Гранџ :clap:

9. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Се прашувам како можат на филмовите кога ќе се сеќаваат на нешто да се гледаат и самите себе :?: Се обидувам, ама никако не можам да се видам каква сум била кога сум разговарала со некого, и какви фаци сум правела :worried: Како ли им успева нив :|

На GarpovaV, Whatsername, Monna.Monna и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.942
    Допаѓања:
    164.080
    Сакам да кажам...

Читам романтични посвети од татко ми за мајка ми од пред некои 25 години.
    Преиспитувам емоции и се ставам на кантар.
    Се смеам на скајп.
    У пичку матер како ќе станам?! :D

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

СДК , штотуку го закопав мачето :worried:
    Веќе маче во моја куќа - не. Неможам на душа да ги носам... :worried:

12. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Сакам да кажам...

СДК неможам веке :@ Заспаа после 23, на нозе пред 7 аманнннннннннннннннн

13. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    Сакам да кажам...

утрово станав оп така расположено мислејќи се како да си го поминам времето до работа алелуја ми текна. Кафе -мафе ајде кој е за ќе ви правам на сите а уз кафенце ми светна да си правам педикирче и сега кафе мафе, фемина и легенето пред мене се моја занимација овие саати. Така да феминки добро утро и имајте интересен и возбудлив ден ;)

14. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    720
    Сакам да кажам...

Мразам кога немам обврски :x

15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Eве сум и јас со кафето... Ама овојпат и грижа на совест (малце, не многу)...
    Си дојде тој од Америка... И сега редот е да се видам барем еднаш со него... Нели нема смисла... Договорени сме за после... Ама едно шубе што ми е... Дури сум сањала глупости...

Мање више... денов е прекрасен, јас се спремам за на факс, т.е. за на студентски прашања... Ми паѓа главата колку ми се спие... И во 13 часот се чекам со него... Некоја трема ме пука, возбуда по малце...
    Ах бе леле, што не си остана таму... Сеа тука дојде двоумици да ми правиш...
    Ај барем поклонче ќе си добијам :) И тргни ми се од мисливе!!!

Отидов да се спремам, држете ми среќа, ќе ми треба денес!!!

На green.eyes, Divinebutterfly, mims-89 и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Како ќе постигнам се,какоо? :( Единствена светла точка во овој ден е дека после исцрпниот дооолг ден следува викенд.Ми треба.Очајно.Имајте убав ден форумџики. Патем,убаво спотче :)
    http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0

17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Сакам да кажам...

Вдиши, издиши. Времево е како чоколокум. Го ставаш на јазикот и чекаш да се стопи прво тенкиот слој чоколадо за потоа сосема да си го обвиткаш јазикот и сетилата во мекото желе. И едноставно уживаш.

Јас шмркам кафе. Среќа што не шмркам кока кола. Ќе ми заглавеа коцките лед во носот :lol:
    Кој ја знае англиската верзија на ова ќе признае дека е смешна форава бе!

Викендов ветува многу, ќе видиме колку ќе исполни.

Јас вечер кревам раце и тресам атрибути. Бицепс билдам со моето омилено вотка&мартини.

Биќу дивља мачка, биќу тигрица, дивља цица маца, са оштрим ноктима УАУ! :wasntme:

А вие? Изберете едно животинче и преслечете се ноќва. Викендов ве заслужува весели и разиграни, а богами и вие него. Сакајте се - јас ви посакувам убав нека ви е, кај и да сте, што и да пиете, со кого и да пиете и по ноќи да спиете :D

На mims-89, BoaVista, Miss-Independent и 6 други им се допаѓа ова.
  18. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Едни мекости, едни радости, ох ох ох!
    Чајот на Пиквик од бадем и маточина, ме разбуди како некој со труба да ми стоел покрај кревет и си се опуштил во свирење. :) Ај добро утро.

Се думам каква агенда денес да смислам, слободен ден имам. Утрово, машината за перење ќе ми биде милениче, цела зимска гардероба ќе си ја преместам и преперам, а евентуално може и да ја утепам мувата што вчера сакаше со своите гомнести ноџиња да ми спие на нос!
    Будалаштии.
    Имам онаква малку виновничка тензија поради одредени нешта. Се заљубувам ко зајче во морковче, ништо не ми е јасно, а другарките чекаат детаљи. Сестра ми ми се смее и ме кара дека пијана не смеам да возам точак. Преку леб, ајвар, работава!

Си се запрашав пред некој ден, омг, што ли мислела Искра Трпева кога ја пееше: Штом падне мраак, ќе дојдам по тебеее! Да се уплаши човек. :lol:
    Ми се сакаат костени, топлинки, една саунобања со него во Маврово сега кога ќе бидам на одмор, може и некое лудо ново капутче, и виолетови чизмички што ги видов пред точно 5 години во излог во Солун, ама за мене немаше број! Мјау, што да правам кога имам гејша стапала и се’ над 37ипол ми шлапа?
    Со Тањ си бев на кафе и емоционални прикаски, се смеевме за потенцијалите и медиокритетите, за распаднатите соништа и освежените патишта. :*
    Си ветив себеси - кога ќе бидам мајка, ќе ја имам строгоста на Мерил Стрип, нежноста на Жилиет Бинош, и ведрината на Дајан Китон!

Покрај сиве овие нешта, најубаво е што љубам и ме љубат. И на кеј со пивце си се гушкаме, а сонцето се тркала на небо. Ко нашите точаци.

Убав петок, женКи! 8)

На Strumfeta93, Neytiri, green.eyes и 9 други им се допаѓа ова.
  19. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека одамна некој не ме разочарал волку. а си се смеам сама, како да ми е првпат...

незнам кога ќе ми дојде умот во глава да не очекувам ништо од другарки...

На Shana и Beauchamp им се допаѓа ова.
  20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Нека ни е честит патронатов на Мирко Милески, уште оваа година такаречено го славиме, благодарение на него денес не одам на школо.
    Е тоа сакав да кажам дека имам продолжен викенд и слободно време на располагање.
    Имајте убав ден и уште поубав викенд .
    толку од мене.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.