Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да ви кажам дека ако има невреме заради мене е.

Имено смафтосав три кришки со ајвар :tmi: :rofl:

Дека два дена работев на него, и иако не поднесувам ни пиперки ни ништо со пиперки ај викам ќе пробам малку што сме направиле со мама, и кога седнавме со брат ми ... аууууу отиде пола шерпа :D Језда парчињата сирење и од лебот ми беа поголеми, ама нема врска. :)

Е така, тоа дојдов да ви кажам ... склучив примирје со родот пиперкишта, ама не со цел род туку само со ајварот ...

Си ги погазувам едни претходни зборови и сакам да ви кажам дека ве сфаќам зошто го сакате ајварот. 8)

На esperanca и 2468 им се допаѓа ова.
  2. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

СДК кажам дека мразам недела но некако симпатична ми е.
    Цел ден го преседувам во пижами, кога ќе станам ќе научам тоа што имам за учење, цел ден сум раат после тоа. :!:

Во четвртокот мајка ми направи пастрмајлии.
    И мислам дека вчера и завчера изедов пастрмајлии колку што би изеле 10 души!
    Ма какви десет, малку е тоа.. Шејм он ми :$
    Ама пусти мерак, неможев да им одолеам! Долги, со свинско мевце што потајно ми вика „кам енд ит ми нау!“ , одозгора јајца... Мх, мх :mm:
    Пред малку ја здогледав вагата ама страв ми беше да се измерам! Си помислив „леле мајко, којзнае колку сум накачила. Нема веќе јадење за тебе Синтија, готово“
    Застанувам на вага што да видам... Само едно килце сум накачила! Како, што?
    Вагава да не е неисправна!?
    Господ решил викендов да е на моја страна!

Да живее пастмајлијата! :beer:

3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.388
    Допаѓања:
    259.955
    Сакам да кажам...

СДК дека не сте фер, сте ја заклучиле темата за Премиерот. Каква штета, а баш ми беше интересно едно исто мислење да го пишувам по 100 пати :lol: . Значи какви сте, морам да пуштам Сител за да чујам како Премиерот им дал бесплатни книгиба учениците и затоа е најдобриот Премиер :rofl: .
    Ве молам отклучете ја темата повторно, ми недостасува! ;)

На esperanca и BoaVista им се допаѓа ова.
  4. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

Трудот и болката се гарантирани, резултатите не се.

На crazylady, palavoto.devojce, Neytiri и 3 други им се допаѓа ова.
  5. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

СДК има ли нешто поубаво од фрапе, фемина, и филмче? Три ф. Обожавам вакви денови кога ке се разбудам наспана, предходната вечер сум си поминала убаво, и кога сеуште не започнале колоквиумите за да се фрлам на учење. :wasntme: Убаво започна овој ден, дај боже и да заврши убаво.

Најблиската ми другарка, официјално е влезена во 9 месец и 1 недела. Тоа значи дека веке во секој момент може да се породиииииии ^_^ Инаку носи девојче, и и ветив дека ке и одам во болница кога ке се породи со балони :wasntme: А таа ми вети дека кога ке ја фатат болки ке ми пише порака за прва да дознаам :lol: Ах, колку сакам бебиња. Толку се мили, убави, нежни и невини. Нај нај нај најискрено, ЕДВАЈ чекам и јас да имам едно мое. Едно вакво весело:
    http://www.youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY
    белким нема татко му да го остава вака да се треска од земја :rofl:

6. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Сакам да кажам...

Мразам патетики. :puke:
    Поздрав до моите “пријателки“ :)
    У пм фатете
    Благодарам. ;)

7. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

Отварам у фрижидер, нема што нема: Салама-нема, мајонез-нема, кашкавал-нема..
    И ми текна, оооо Ричииии, тост од гулаби ли ќе правиш?? Ама после па ми текна - нема ни гулаби во маалово. |(

8. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Сакам да кажам...

Аахх, ги обожавам неделите! Најсмирени и најубави денови ми се, иако понекогаш знам да ја изгубам главава меѓу сите тие страници од книгите.
    Денес отидов на часови по модерен балет со мојата љубимица. Ми се исполнува срцето кога ја гледам како танцува. Сеуште учи, ама се гледа со каков кејф го прави тоа. Мала е, има 5 годинки, злато е, мило и тврдоглаво на тета. За се` се чепкаме, се караме на некоја мешавина од мојот македонски и нејзиниот српски јазик. Ама мили ми се и карањата, бидејќи после тоа, ми следува една сииииилна гушка, каква што само таа знае да ја даде. :hug:
    Обожавам кога е тука. Уживам, ме исполнува, со неа можам да се навратам на се` што сум правела во детството, зашто и таа самата е дете, а и треба друштво дома. Затоа е тука тета, да и` прави друштво и да се радува за се` со неа. Заедно спиеме скоро секој ден, гледаме неколку цртани, па во девет - в кревет. Обожавам да ја гледам како спие, прекрасна е. Обожавам да слушам како зборува, и покрај тоа што постојат некои моменти кога ништо не ја разбирам. Откако почна да зборува, ретки се случаите кога ќе ми го каже името, само на прекар ме вика, иако некогаш знае да измисли уште 2632 други прекари и да ме зеза. Обожавам кога ќе ни кажат дека ние две личиме највеќе, поготово во носињата. Обожавана е од сите кои ја знаат, а особено од мене.
    Ја љубам, незнам што ќе правам кога ќе замине! :l:
    Сега, правец тераса, на лежалка. Ме чека Нескафето, учебникот по Уставно, Милката, јаболчето и водата. Долго ќе останам таму, сигурна сум, стварно имам многу лекции за учење.
    Убаво поминете го остатоков на денов и уживајте во него, и покрај сите обврски. :f:

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Значи ако сум на пуст остров откако ми паднал авионот,и веќе поминале години и години и никој не ме нашол,и немам врска со времето и датумите.Имам милион приајтелчиња мајмунчиња и пак се осеќам како гомно,повеќе него ли другите денови,ќе знам кој ден е...НЕДЕЛО МРЗИМ ТЕ! ]:)

10. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...Животот е убав :f: Уживајте во него 8)

На palavoto.devojce и Gordana10 им се допаѓа ова.
  11. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Сакам да кажам...

Дека сите ние сме прекрасни, убави, уникатни, секоја на свој начин. Сакајте се!

На esperanca, palavoto.devojce и I.v.a.n.k.a им се допаѓа ова.
  12. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Сакам да кажам...

научив за утреее и сегаа ке возам точам со братучетка мии ..
    релаксација малку не е на одмет. ;)

13. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Мразам математика. Уф, погаден предмет од математиката според мене нема. И физика и хемија, некако ќе сфатам, ама математикава не можам. Таа одбивност кон предметов ми ја всади наставникот од основно кој ништо не не учеше. Сега труп сум. Десет пати да ми кажеш едно исто, пак нема да разберам и ќе те гледам ко теле во шарена врата.

Ептен ми беше мерак да се попишам и ете уште вториот ден кај нас дојдоа. Него остај тоа што се попишав, него дечкото што дојде да ме попише беше ептен згоден. Ми постави неколку глупи прашања ко на пример за колку време стигам до училиште и некои слични, ама ајде. Искрено не можам да разберам зошто ќе им е таков податок, но сепак таква е процедурата па мораш да одговориш на секое прашање.

Ајде сега да и се вратам на математиката за уште малку да се подружиме. |(

На sweet-cherry, Rozich и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  14. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    612
    Сакам да кажам...

E тука си во право..со какви цени ќе не крстат не се знае! Се надевам ќе си биде бар оригинална проданица со лиценца а за цените искрено не ни очекувам да се нешто ниски..тоа е.. Иначе ова за благово очигледно не е само кај тебе,како полудена јадам колачи деновиве..има нешто во воздухот валјда! :lol: :lol:

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

Од малена, ја и памет- Слажемо се, слабо..

16. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакам да кажам...

Јас СДК дека решив да го реинсталирам компјутерот пошто ми оди на нерви,којзнае кој вируси накачил и многу е бавен...Само се нервирам што ќе треба се наново да инсталирам,еден куп работа леле....ама подобро ќе е после... Се читкаме покасно,ви посакувам убав ден и пријатно дружење на Фемина:) :*

Прикачени фајлови:

17. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Сакам да кажам...

СДК досадно ми е беееееееееее лелееее незнам што да правам со себе :drunk:

18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

СДК 1: Ви се чудам како можете испонастинати да одите во школо.Мене а грло ме загребе, право на лекар и оправдување за 2 дена минимум. :rofl:
    СДК 2: Наместо да идам кај баба ми да правам ајвар и да љупам пиперки, се летнав кај другарка ми. :D Изљубивме 5 или 6 кеси пипер, па добро е тоа со фактот дека пипер љупам втор пат во живот. :rofl:
    СДК 3:Незнам кој ги смислил физиката и хемијата, и математиката исто така.Па толку ми се досадни, непривлечни, глупави, сосила ги учам и ништо не сфаќам, еспешли задачите. |(
    СДК 4: Сакам кога сум прва смена, ама ич не ми се станува.Тогаш сум вечна ненаспана. :yawn:

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Never apologize for who you are.
    Never be defined by what they think you are.

На green.eyes, Neytiri, Theodora и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

Да ти кажам право, и јас си се чудам сама на себе. А башка имам испрашувања. :fubar:

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.