1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Сдк колку може една личност да ти го промени животот од корен.На почеток на добро,на крајот на лошо.Се бориш,се надеваш и на крај завршуваш во некое ќоше облеан со солзи зошто постои можност сето тоа да исчезне за рок од неколку минути.Целата таа љубов да се преточи во измешани чуства и на крај да исчезнеш од секаде бидејки не можеш да трпиш а другите те тераат да издржиш а не можеш.Колку и да се надеваш сепак длабоко во својата душа знаеш дека нема повеке надеж што и да сториш.Мислев дека сум силна ама тоа е пред другите,а пред самата себе?Само наликувам на дете на кое не му е купена играчката или лижавчето.Ете така се чуствувам. :|

На L0ve му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

СДК, импресии од мојот прв ден на работа, немаше многу, освен што еден батко го потурив со кока-кола :wasntme: скршив едно шише, и анцерот го носев под мишка како да си спружирам алишта по дома :D
    Ама се уходав, ќе ме биде, добив и позитивни коментари од колегите 8)

На rossonerka, Buttterfly, Divinebutterfly и 15 други им се допаѓа ова.
  3. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

I chose not to choose life. I chose something else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin?

4. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

СДК официјално нека ми е со среќа на мене и дечко ми :) а зошто? има причина поради која јас сум многу среќна мислам дека конечно беше после толку време....ах мил мој конечно се осуди да дојдеш кај мене дома да седиш со татко ми и мајка ми на маса сите фамилијарно така ах да знаеш јас колку бев среќна се радувам за нас среќна сум за нас така да си бидеме засекогаш,хм знај дека тешко ќе ми биде три дена да бидеме разделени ама тоа е ќе издржиме но после тоа ќе бидеме заедно ќе ја направам најубавата торта за моето маженце ќе му купам скромен поклон :P што да правам слаба сум на финансиски план но верувај ќе ти се допадне бидејќи ќе биде подарено со многу љубов ;) колку само ми беше убав денот,ех кога сите би биле такви овој ден беше важен за мене т.с за НАС имајте убава вечер драги мои феминки ви праќам на сите од мојата среќа бидете секогаш исполнети само со позитивна енергија како и секогаш и сега ќе кажам САКАЈТЕ И ЌЕ БИДЕТЕ САКАНИ ви пракам бакнежи :* :* :* :)

На LilBaby, esperanca и L0ve им се допаѓа ова.
  5. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    Сакам да кажам...

имам едно чувство незнам дали е убаво или не :?: :?: некој немир во мене... место не ме фаќа :sweat:

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Сакам да кажам...

Јас морам, со тешко срце, да намалам со форумов.
    Ех, ноември ми почнуваат колоквиуми и дека полагам ден за ден 6 колоквиума, морам да си ги научам од сега..
    Не ми е ко лани страв, можеби треба да ми биде, ама сама сакав да се олабавам малце и еве ми бе сега, баш тоа што сакав..
    На крај и краева, се ќе биде добро..
    Сега ќе си искористам и на блог да си пишам нешто и .. тој ќе си почека малце..

И уф, ама се опседнав со песнава:
    http://www.youtube.com/watch?v=yavyS_0emnc

Опасно..

И едит. Само мене ли ми е смешен зборов: попишам :rofl: Секој пат.. Оф бе..

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  7. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.027
    Допаѓања:
    45.916
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=Ll7hNBpw5ic
    Не ми се верува дека некој може да има ваков глас...неверојатно...се наежив од девојката.Браво за неа.

На firequeenn и Cynthia им се допаѓа ова.
  8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Јас сум најсреќната девојка денес!!! :nod:
    Има прекрасен ден, прекрасен ручек, прекрасен шопинг и добив на подарок најпрекрасно мало мачорче. Волку среќна не сум била од прво одделение и првата добиена петка.
    Недела како ден, може да изненади. Почнува да ми станува омилен дел од неделата.
    Полна сум со љубов, дел ви испраќам за утрешниот дел.

На Buttterfly, ludoto19, LivingGlam и 9 други им се допаѓа ова.
  9. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Кога го немаш нештото ти фали, и кога ќе си го добиеш, не го користиш :!: И така до бескрај :emo:
    (исклучок е само вц шољата :!: )

10. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

:hai:

Сум ви кажала ли колку ја сакам Неделата? Не? Епа сега ви кажувам.
    Порано кога бев помала Неделата беше најлошиот ден во седмицата. Другиот ден бев на школо и требаше да издржам уште полни 5 дена за да дојде викенд.

Сега? Сега ја ОБОЖАВАМ, си ја прогласив за мој ден, ден кој си го посветувам самата себеси. Ден кога правам заслужен одмор, ден кога запознавам нови места, нови луѓе, нови локации.
    Денес исто како минатата Недела беше прекрасен ден со прекрасно друштво.

И се чудам колку сум сменета. Порано ме привлекуваа бучни места, места каде што врие од народ, места каде што можеш да се видиш со секого. Сега ме привлекуваат тивки места, долги прошетки во овие есенски денови, посетување на езера, кампување, тишина.

Зеленило, езеро, музика, ќебенце, фотоапарат за до овековечи тоа.
    Рај.

На Buttterfly, LivingGlam, Neytiri и 9 други им се допаѓа ова.
  11. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.293
    Допаѓања:
    6.817
    Сакам да кажам...

СДК дека преубаво си поминав викендов со позначајни настани :)
    Се надевам во иднина дека некои средби ќе се повторат..абе што зборувам јас , секако дека ќе се повторат , туку , да бидат почести ми е зборот . :)
    И пицериите да ти биле добро место за муабет , независно од атмосферата. До друштвото е дефинитивно . :)
    Имам едно чувство што знам дека е убаво и ме исполнува .
    Толку имав да кажам другото љубоморно ќе си го зачувам за себе :$ Ветувам само овој пат :lol:

На Sparks, crazylady и Nightwalker им се допаѓа ова.
  12. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сакам да кажам...

Колку многу мразам непоканети гости :swear: . Посебно овие, кои доаѓаат со црвен автомобил, мислам "ФИЌО" дека е. :)

Но тие носат со нив и други гости, како БОЛКА, ПЛАЧ, ТАГА ... Лоши луѓе :devil: Се навикнувам на нив, како и да е, макар што секогаш во многу незгодно време доаѓаат.

Како и да е, многу сум среќна. Во петокот ја добив првата петка - по историја :o . По историја ! До осмо одделение , имав 1 цела година, најмногу 2. Друго се 5 :) А сега, 5 по Историја :rofl: Денес си се наградив - си купив белегзија, оние што не се вадат :) Неможам да и се надивам.

Имајте убава недела !

Прикачени фајлови:

• Eat thing 71.jpg
      Eat thing 71.jpg
      Големина на фајлот:
      37,2 KB
      Прегледи:
      327
    На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам да кажам...

Типична недела. :D

Домакување на ајвар, бањање, перење, пеглање, чистење, пакување, средување... и тука некаде измеѓу, се појавуваат кифличките. ^_^ Тие мали никаквици, кои ми ја реметат диетата, ме нервираат, а го усреќуваат мојот желудник. Кога ќе ги види, почнува да скока од среќа, и од што е толку пресреќен, почнува да пее, односно да кркори. :D

Овие кифлички, не се кифлички на мама. Не се ни мои, ни на сестра ми, ни на ( ама глупо звучи ова, ама како да го кажам поинаку не знам :?: ) на очувот. Овие се заеднички кифлички. Мајка ми го замеси тестото; јас ги направив; очувот ги премачка со јајце; сестра ми става сусамче. Мило ми е што барем, некогаш, понекогаш, некои работи правиме заедно, како семејство. Ми дава мир и спокој во душичката.

Дали почнувам да ги засакувам повеќе откога не ги гледам секој ден ?!
    Дефинитивно.
    И ги ценам, и ги почитувам.

Само уште ракот во мене да излезе од оклопчето и да почне да им го покажува тоа. Малку сум невешта во тоа. Сакам да ги направам горди, сакам да знаат дека сум на правилен и добар пат. Иако ме нервираат на моменти, пак и пак си идам дома. А уствари дојдов да ви кажам дека правев кифлички. :D

Бујрум. :D

На LivingGlam, Strumfeta93, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.437
    Сакам да кажам...

СДК длабоко се извинувам што не бев активна ова време,ниту со постови ниту со модераторство.
    Повторно почнав да се активирам сега.Уште еднаш се извинувам.

15. RodenaSoGreska

RodenaSoGreska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    49
    Сакам да кажам...

СДК истото што го има кажано beguf4e ама тоа е бидејќи немав интернет во станот.Сега е веќе по друго ќе се потрудам да бидам многу поактивна :)

16. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Сакам да кажам...

ајјј да плачам или да се смеам... Што се видов денеска... Стариот мој седнал пред компјутер и чита ли чита... А јас пак си велам што е толку интересно чекај да ѕирнам... И што да видам :o :o :o
    Тој на ФОРУМ ФЕМИНА :tmi:
    и уште вели абе овој добар форум бил... :x
    јас татоооо тоа е женски форууум :worried:
    а тој аааа лелее незнаеев извини :rofl: :rofl: :rofl:

На CharmedGirl и girl.23 им се допаѓа ова.
  17. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    Сакам да кажам...

Да немаш кому да се пожалиш.... :worried:
    Пишувај, пишувај, пишувај, а постот не се чита :tmi:
    Тоа е зашто некој ми го избришал и ми затворил правото на говор :x
    Да оставиш навредливи постови, сенекакви, а да избришиш некој скроз нормален? :fubar:
    Шуќур се вмешав во темата Религија за прв пат :$ (а, наведов таму и последен), чао :hai:
    Браво :clap:
    Уште СДК ни остана, за да си кажиме тоа што ни е на ум... :|

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Како е можно Леонардо ДиКаприо никогаш да не добил Оскар? :fubar:
    Какви глупаци земаат, што не се ни а од актери, а тој.. Толку добри филмови има, а неговата глума е извонредна. Мислам дека тој е еден од најдобрите, ако не и најдобар актер.
    Ехх, Америко, Америко..

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк некако забележав поретко пишувам,овде,на фб,помалку зборувам во последно време.

Не ми е пријатно при разговор,не ми е пријатно кога мора да типкам по тастатурата а треба да ги изјаснам чувствата што ги чувствувам ретко кој ги сфаќа.

Ме сфаќа :
    мојата поезија !

А некако и неа не сакам да ја дружам,бидејќи се срамам од она што излегува од мене,некои чудни емоции,некои чудни зборови,комплицирани мислички кои ме соголуваат целосно и ми го цедат мозочето како соковникот овошките.

И слепа и како дух некако се барам себе си,а се кријам од другите барем додека не се видам самата себе си во огледало и додека не кажам ова сум јас.
    Мама ми кажа дека сама нема да се пронајдам, ми требале личности околу мене тие не осетно ќе ми покажале како да се најдам себе си.
    А јас црвсто стојам на земја со инаетот мој а на кого инаетам ? на мене шљап шљап по една и на двете дебели мои обравчиња бидејќи тоа заслужувам.

Се свестувам за многу работи и пак ги повторувам ...
    АХхххххххххххххххх !
    (да ми олесне )

Денес вака утре кој знае како :) ...

http://www.youtube.com/watch?v=jU--C48A ... re=related

20. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

М : Срце љубоморна ли си ?
    Ж : Не.
    Ж : НЕ!
    Ж : Колку пати треба да повторам, НЕ !
    М : Окау, може ли да те бацам ?
    Ж : Оди баци ја таа шо ти ставила Like на статусо на Facebook !!!

Епа богами и така е кај некои!!!! ;)

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.