Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

Mислењето ти беше избришано поради неколку работи.
    Прво, беше оф-топик, немаше никаква релевантност кон темата. Дури не ми беше ни јасно зошто воопшто си пишала во темата, не е работата некогаш само нешто да се каже, туку тоа треба да има смисла и да биде важно за дискусијата и за темата. И затоа постот беше избришан. Во иднина, како и сите други можеш да прашаш по лп.

2. Cynthia

Cynthia Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека моето патешествие низ мистериозната фемина(оу ми, оу мај-ај ем ин лав вит хр :inlove: ) завршува тука, сега, во овој момент.. За жал.
    И ви посакувам убаво да ви тргне неделава што иде ама онака со насмевка уште понеделнички да ја зграпчите! :*

Бидете ми поздравени феминки мои нај мили :)
    :D [​IMG]

MandyLane likes this.
  3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Сакам да кажам...

Ете како да се најде ИКС. Ее ама финта.

:rofl:

4. Faline

Faline Популарен член

Сакам да кажам...

Ми фалиш,ми фали :doh: Ве сакам до мене! Зар многу барам? Не! ;( Две личности без кои не сум целосна... само тоа,но тое е невозможно,не делат илјадници километри.
    Ја мразаам далечинатаа :@ :doh:

5. girl.23

girl.23 Истакнат член

Сакам да кажам...

Добра нок. Толку од викендот. Да уживаме и во оваа сончева недела. Потоа се можни дождови (така барем најавија).
    :hai: ;)

6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Сакам да кажам...

Не ми се верува некои луѓе, какви се филмчиња си прават. :o Можат слободно да идат у Холивуд, и да снимат едно пет-шест филмчиња..

7. Libera

Libera Популарен член

Сакам да кажам...

Има толку прекрасни луѓе на форумов кои шират позитивна енергија и делат несебична помош...Сакам да знаете дека

8. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК:
    Јас сакам...
    Ти сакаш...
    Тој/таа/тоа сака...
    Ние сакаме...
    Вие сакате...
    Тие сакаат...

абе сите нешто сакаат, а што добиваат?
    -Е тоа незнам, кога ќе дознаам со драга воља ќе ви пишам, а сега поздравете по дома и прашајте што тие сакаа :lol: .

9. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Сакам да кажам...

СКД дека вчера се видов со типот и ........
    ме зеде со афто зошо немавме многу време и ме однесе на многу убаво место,романтично,високо и се гледаше целиот град.Извади кебенце и го постела на тревата.И ме изненади многу.Романтика му е посилната страна,се гледа. :D Ветерот дувкаше,а ние така на тревата се милувавме.
    Ахххххххх ... :inlove:

10. Magnolija

Magnolija Популарен член

Сакам да кажам...

Volim tvoja usta. Volim tvoju kosu. Volim tvoje usi. Zelim te. Zelim te. Zelim te. Sve samo da bi se izbeglo da se kaze: ja te volim. - Erika Jong

извадок од Страв од летање на Ерика Јонг, кога се муваше со Адријан :lol: Ја читав на српско - хрватски и затоа вака и го напишав, не сакам да изигравам преведувач...

11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Сакам да кажам...

*Би пишал на 3ти ама нажалост немам време тогаш па затоа 2 саата пред денот да дојди

Wow точно 1 година одкако сум се зачленил на фемина :)

но како и секоја приказна така и на мојата и доага крај
    Со тоа ова е последниот мој пост на форумов , после тоа ке го "деактивирам " и нема да посетувам повеке странава

сеа знам дека нема ова некоја поена , не е ко да човек умира па да сите збогум му кажеме ама ете , мене ке ми се напраи меракот да пишам тука :lol:

Од овој форум , поточно со големите мислења на голем број форумџики и некои форумџии јас станав поразличен човек него пред година дена. Искрено во споредба тогаш и сега , појма немав од животот
    да не спомнувам љубовен живот кој ми беше потапа од Јастин бибер ( ДА ТАПА Е ДЕТЕТО DEAL WITH IT !)

Како и да е решив да се зачленам на форумов , прво оти ми го претпорачаа ... а второ и да видам како размислуваат припадниците на понежниот пол
    се разбира напочеток имав проблеми во запознавање , бидејки мислеа дека сум дошол да манијачам и бркам луге :rofl: ......
    anyway прва членка што ја запознав беше трендафилка
    после све изгледа нашите војни кон Љубица Каревска ни ги спои патиштата ... НО да ти кажам на крај и победивме ... не физички , психички .. нашата победа беше тоа што и покрај нејзините мачења станавме луге , подобри луге од неа .... а она сеуште е омразена од голем број луге (тоа е нашата слатка победа )

После наидов на убавите Мислења на Жапче , Пирамида Go-Girl , Теодора , Doozy Teddy grey , Штрумфета
    просто овие феминки ке ти пишат 2 страни текст кој никад нема да ти биде досаден а да не зборувам тоа што ке се најдеш и ке научиш нешто во нивните постови

тука успеав да ги откриам и ФУДБАЛСКИТЕ категории , каде моите "непријателки" Vendi , Specificone Hii Од челзи , Boavista од Реал i Rossonerka од Милан , се напагавме ..каде се разбира на моја срека утакмиците беа против нив и ја успеав да победам :devil: ... Потоа ми се придружи Pelikuina i Nightwalker који ми помогнаа против Торес и Челзи да извојувам големи победи

ANYWAY .... Тука ги сретнав и мистерс , пеперутка пирамида и уште 2 кој не ми текнуваат кој ми помогнаа мојата прва сериозна врска да ја изградам ..... сериозна траеше 5-6 месеци додека љубомората не не уништи :lol:

подоцна нешто и Елементал како и Шетачот и дечкото со специалните моки Xman ми се придружиаа каде може да кажам штета што нема машки како нив повеке... односно све помалце ги има ;(

успат ги закачив и модераторките Офи , ким , лух , раинбоѕ и дивото дете кој беа љубезни да одговорат на моите милион прашања за топици и чуда ... благодарам на соработката

успат заборавив за малце ги закачив овај ѕиркав Nezavisna Boavista и Marama кој може да кажам имаат преубави од убави слики каде што имаат неверојатен фкус на облека ... или пак плакарот е полн со разни облеки до бесконечност xD .... ова незначи дека другите не биле убави но дека овие имаат голем таленат на бирање и склопување облека

Ах форумските игри .... плавуша , Луда девојка, Мона , тинкер бел ,GarpovaV , Starbucks ме дружеа и ми пишуваа како и оние со неколку мислења кој не успеав да ги дознаам xD

после обложувањето , кога и ја да ставам вие не ставате ... ја факам вие ај следната ке ставиме и никој не фака .... тоа е ... Сесилија важно ти ме дружиш у обложување ... незаборавајте девојки кога факате на ливче е најголемо изненадување на дечкото

Истотака ги закачив и Магнолија (уште еднаш извини за тоа што ништо незнаев за тебе ) потоа Georgina i Gea строги во мислења :rofl: , Easyy која ми правеше друштво и ми делеше совети , како и форумџиката од охрид која и го заборавив никот :$

и така до крајот како што стигам (јебига ако си преживеал до тука со очите ке идеш до крај како Македонија на кошарката)

го запознав мојот најомилен форумџијааа

Кој ми помагаше секогаш , и ми даваше луди идеи

ке ми недостигаш друже : ((((

Епа за тие пари толку ... можев сите да ги поздравам форумџики ама тоа ке трае 100 страни така да издвоив тие кој сум имал некаков контакт или пак имале некакво влијание на мојот подобрен живот
    (знам ке кажете за кој сладолед сум му давала лајкови а неке ни да ме пише ..каков сељо ( SORRY) )

Ви посакувам све најубаво ... и тие бла бла бла честитки
    ке се видиме ... на улица ... у диско.... у кино .... на телевизија .... ама шмекот е дали ке се познаеме ееееее тоа е ...

Едно машко помалку , ама за една глава што ке се исече две ке порасна :lol: ;)

TeddyGrey, Wild.Child, Lov3 and 36 others like this.
  12. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Сакам да кажам...

Абе што ми текна - не сте свесни! ^_^

Одамна не ви имав напрчено еден леп, згоден младо-стариќ, едноставно неодолив... за да ве држи будни и кога гравитацијата максимално влијае на вашите очни капаци...

]:)
    Ај чао. 8)

LivingGlam likes this.
  13. Grunge

Grunge Истакнат член

Сакам да кажам...

Епа јас математиката и физиката ептен си ги сакам.

Имам математика прв во понеделник и среда и прв и втор во четврток и ептен ми е фино, пошо денот убаво ми започнува.

Нема везе тоа.

Се надевам Октомври ќе биде добар спрема сите нас.
    Па сме заслужиле, зар не ?
    Спакувајте си ги проблемите и грижите во еден ранец и пратете ги со птиците на југ.
    Тука не ви требаат.

14. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

15. vendiii

vendiii Популарен член

Сакам да кажам...

Јипмане друже многу ми е жал ама премногу и не се фолирам иако се конравме катадневно ( и пцуевме ) :lol: ми беше и ќе ми бидеш еден од омилените форумџии читај ретко оригинален и свој !!!
    Ииии да сега со кого ќе се карам за фудбал бе ? :^) срам да ти е !!! :(

Како и да е твојата одлука ќе ја испоштувам штом така си решил а дека ќе фалиш тоа пресигурно ...

И уште нешто многу битно јас за тебе давам 50 форумџики кои не знаат ни две реченици да сврзат ни дискусија да развијат ама тука се за лижење знаеш што ;) интелегентен си и да соберат на секој могучи начин лајк ...

За крај се најдоброоо и читај ме во спорт најди време да ти постирам видеа од Торес и Челзи како буши . и да знаеш ќе те реметам и даље за Астон вила :devil:

Една ваква ама искрена :hug:

Phyramide and BoaVista like this.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека до сега едно 7-8 пати имам умрено од тоа што не сум препраќала ланчани пораки на ФБ и уште памет не ми доаѓа. :worried:

Добро, како може да се до толку мрднати и да веруваат во тие глупости, не сфаќам. :fubar:

Туку ај јас да не зборам многу-многу, да не ми дојде вечер мајката што на 03.10.1856 ја задавила својата ќерка на спиење со раце на кои имала 3 прстенчиња, едното златно, второто сребрено и третото бронзено. Зошто 10x3 е 30, најверојатно ќе ми дојде во 00:30 и ќе ме мавне по глава со 10 тастатури зошто на 02.03.2011 не ја препратив пораката 10 пати. Уау.

10 нови клиники за душевно болни - само тоа.

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк шо ги е*ам ќе ги сечам :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=NdmEMbtH ... ture=share

Па така де напнаа комшиите со сечење дрва да им помогнам :P се смеам ко нездрава на видеово :rofl: секогаш кога и да го гледам

Adi888 likes this.
  18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

Зашто е сe‘ толку зае*ано?

Само, мислам дека една поговорка кажува се‘.

„Секоја планина со своја тежина“.

А кој колку ја замачкува вистината, тоа е друго. Туку, зборот ми беше, како што сам можеш да се зае*еш никој друг неможе да те зае*е. Всушност сакав да кажам една животна сторија, ама не знам дали постот би ми имал некаква цел. Затоа нека стои вака, во иднина кога ќе го видам, ќе ми текне на што точно сум мислела.

http://www.youtube.com/watch?v=ndYEdGd8 ... ture=feedf
    ..don't tell me there's no hope at all.

Офи ме зарази со песнава.

19. manja666

manja666 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК кога имам за учење и рекламите на TOP SHOP ми се интересни.

20. eli25

eli25 Форумски идол

Сакам да кажам...

Friends,love,family,food,party-AWESOME DAYS!
    Убави денови,убави чувства.
    Потребни за да она што ти тежи,го тргнеш на страна и уживаш во сегашноста.Чувствуваш дека тежи помалку,не,не -не го забораваш,но сите убави мигови направија да чувствувам дека навистина ми тежи помалку.И што сега :^) Не знам ни јас.Знам само дека повторував цело време-е ваков сакам да ми биде животот! Не сакам проблеми,не сакам ! Не е се црно ниту се бело,знам веќе,научив!
    Насмевки по цел ден,пријатни луѓе кои знам дека ќе ме расположат.Веќе не ми е гајле што ми промрче друштвото ми,дека сум си нашла ново |( Големо извинување,ама знам дека тие,секогаш ме насмејуваат и ме полнат со позитивна енергија,која не ни знаете што значи!Се спремав за излегување,среќна дека однапред знаев оти вечерта ќе ми биде убава ;) Извинете мои другови и другарици,ете останете ми со епитет -матично друштво на Ели,зошто ете така ме доживувате,а и јас вас,сакала нејќела,ама некои работи прееедолго се толерираа.И затоа одлуката да се донесе промена,ми олесни,а колку само не верував!
    Друга работа-Гари бе луѓе :o :inlove: Го знаете селото Гари?Во близина на Дебар?Кој бил знае.Кој не бил-нека појде.Не ми се верува дека години и години го одбивав дечко ми да не појдеме таму,и покрај тоа што извонредно ми го опишуваше звукот на реката и целата убавина,не ме убеди никогаш :fubar: Дури и куќа на роднини има таму,ама јас клише,немој да сменам нешто.!Е веќе нема така.Време е малку авантуризам да се внесе,ми фали,сега увидов.Во Гари-убавина и мераци.Љубов и чист воздух...исполнетост и среќа...
    Ете така си имав убав-продолжен викенд,продолжен по моја иницијатива 8) И мило ми е.Овој викенд ми донесе многу промени,одлуки,за кои навистина се потрудив.За мое добро,сфатив и мило ми е.
    Колку би било убаво,кога се би било совршено.
    Сега -враќање на секојдневието.Ама најпрво да ве исчитам вас :)

Thread Status:
Not open for further replies.