Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Сакам да кажам...

Леонардо зема оскар за Титаник мислам или беше само номиниран? Кејт зема, ама Лео не? :^)

2. Kasha

Kasha Популарен член

Сакам да кажам...

досадни се со истите прашања за Facebook секој ден у СДП |(

3. Magnolija

Magnolija Популарен член

Сакам да кажам...

пфффф, „луди“ се оние жени кои „нормалните“ неможат да ги сфатат!

Кој искомплексиран човек го пишувал оваа? Да не добил изгореница од трет степен од некоја попаметна од него?

пазите, сите шармантни жени се болни жени! :headbang:

пу, пу подалеку од таквите како него... Нека пишува сега вакви глупости, ама да ми дојде има на малото прсте да го вртам!

Strumfeta93 and Miss-Independent like this.
  4. beached

beached Истакнат член

Сакам да кажам...

Вечерва не ми оди да глумам поетична.
    Од премногу инспирација, неможам да се средам.
    Една слика, 1000 зборови.
    А чудесија, колку љубам.
    Него го љубам ~.
    Толку многу.
    Ми годеше прошетката, дефинитивно..
    а сакав да кажам..многу повеќе.

5. EleMental

EleMental Популарен член

Сакам да кажам...

не знам дали ќе го прочиташ ова, но сепак ќе го пишам...
    Што вакви стресови предизвикуваш, Јипмане куќо стара, ам? Ам?
    Па кој ќе не смее тука нас, дека и голема екипа бевме машките па и минус еден.

Оукеј, сепак нели тоа твое си е, почитуваме твојата одлука и данкишен што ме вклучи и мене во по впечатливите форум фаци, се надевам сум придонел со нешто ова женскиов род да ти се разбистри бааааарем малку.

Ако се пишманиш, не му ја мисли, враќај се веднаш :), а до тогаш може и машката екипа ќе биде поголема...
    Или ич нема да биде...што знам у осталом, да не звучи како разделба на железничка, но еве, се најубаво и искористи го знаењето стекнато тука :D

6. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Сакам да кажам...

СДК сите прават ајвар, јас си правев вино!
    Ајварот сега е интересен, а винцето цел зима...виното е класика!

Јас: да живее виното!
    Хорот: нека живее виното!
    Г-дин Г-дин Стефан: амин!

Ај наздравје!
    :rofl: :rofl: :rofl:

eli25, Divinebutterfly and Hipica like this.
  7. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Сакам да кажам...

^^Наздравје винце...и мм дома ставаше вино, ама јас вешто ја избегнав припремата :lol: .....сакам да пијам, ама нејќум да гмечам, да муљам, да мешам, да преточувамммм..... |(

Туку, доста ми е мене, добра ноќ девојки |-) |-)

Lepaaa likes this.
  8. sesilija

sesilija Популарен член

Сакам да кажам...

Да се надозврзам, Јипман, така ни се вовлече под кожа и сега не` оставаш :o :o ?
    Знаеш дека тоа е најтешко за жената, да ја напуштиш кога најмногу те сака :P , а ти ги правиш тоа, на женски форум :fubar:
    Дај да го видиме договорот на 1 година што си го потпишал за престојот овде, инаку не признаваме заминување :!:

Шала на страна, дечко, супер си, сега тек видов дека имаш 19 години, браво- некои постари машки можат вода да ти носат за размислувањата, а за хуморот да не зборувам.
    Ако се предомислиш, ние те чекам со раширени раце- знаеш де, жени, лесно попуштаат- посебно ако носиш диносаурус со себе ;)

9. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Сакам да кажам...

Тууу бре, време-невреме. Што треба да направам, да земам еден куфер со мене и да мењам облека. |( Наутро, така-така, после пладне +40 степени пука глава, навечер -40 пукаат коски.
    Да облечеш џемпер, ќе ти се смеат, рано е. Да се раслечеш, па ќе ти се смеат касно е, да се жалам нема каде...Бре луда клима настапи, игра мајтап со нас.. И после ќе се чудиш зошто луѓево почнале солна киселина да пијат, зошто се понашаат без везе. Е па не мрдна времево, тоа ќе да е, ќе шетаме како квачки распавтани со пердувите и ќе отвараме клунови на горештина, а кога застуди ќе се тресеме како пингвини на +50.. :smirk:
    Аку, за арно нека е, што би рекле Турците.

De-lovely and manja666 like this.
  10. XMaN

XMaN Популарен член

Сакам да кажам...

Не успеав да го предомислам Јипман2 да не се брише и мораше во последната порака да дознаам дека сме ги гледале двата филма кои ни оставиле посебен впечаток.

Обично машки си љубоморат еден према друг и кога ќе најдеш некој понаков кој не само што не љубомори туку и ти дава комплимент стварно ти станува криво дека веќе ќе го нема.

Јипман друже ја почитувам твојата одлука да останеш анонимен но ако било кога се премислиш поканата за пиво важи.

Во краен случај кога тогаш и јас ќе ти се придружам, како и се друго во животот се има свој почеток и свој крај.

Поздрав друже, да си го фатиш девојчето и да не го пушташ да ти кидне :).

Nightwalker, Phyramide and crazylady like this.
  11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

Заврши денов, а со тоа ни трага ни глас од онаа Гоу што сте навикнати да ја читате :tmi:
    На сите им направив атер и на крај себе матер :wasntme:
    Па после толку време, мораше некаде да избие....само џабе намачкав од кремата за чистење лице вечерва ...
    Сликата со насмевката ќе остане во нивните глави, тие не гледаа што кажуваат моите очи - туку мојата уста :talk:

Зарем не е тоа иронично....сите учиме да се разбираме преку зборови, а погледот кажува многу повеќе :)

zhap4e likes this.
  12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

сдк веќе ни певаљките не се тоа што беа :lol: :lol:
    цицкини
    пупки летаат на сите страни, оф мори мајко :rofl: :rofl:
    бројче тука си??? :wasntme: :wasntme:

едит- солзи луѓе солзи ми течат со сител тв :] :rofl: леле леле.... нема зборови со кои што можам да ви доловам кој настап се дешаваше, дури и бабите зарапуваа :rofl: :rofl: леле вриштев значи :lol:

13. angel92

angel92 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК најТРАГИЧНО е кога сеЉак ќе се покондури. Немале ништо подолго време, и дошле до степен на пари и глумат престиж. И што дека се збогатиле кога нивото на интелегенција е еднаквo на 0! Простотилак!

julie77, eli25, beached and 1 other person like this.
  14. CIA

CIA Популарен член

Сакам да кажам...

Добро утро на сите феминки :hai: ...јас тргнав нашколо,а вие имајте убав и пријатен ден :*

15. starbucks

starbucks Популарен член

Сакам да кажам...

Како се осмелува некоја што не ме знае, да ме навредува?

од онаа тема во форумските игри

Епа СДи‘К на дотичнава дека воопшто не ме познава, а ова да и’ биде прв и последен пат да ме навредува. А, сега ја ставив во листата на непријатели. ;)

Monna.Monna and Beauchamp like this.
  16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Hipica likes this.
  17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Јипман друже, ма не биди ваков бре! Остани еј! Мене ако ме прашуваш, ми е гајле дека не е чисто женски форумов, вие мажите му давате посебен шмек бре! Впрочем, кој сака да јаде еднолично тофу во животот? Го јадеш само кога сакаш да промениш начин на исхрана и после некое време конташ дека е здодевно ко запек затоа што веќе нема што да ти понуди а и премногу долго трае.

Сите сакаме фино зачинети јадења од време на време, нешто што ќе те дрмне, ќе те крене на нозе, или ќе ти го скокотка јазикот.

Како и да е, да не биде цело СДК само за Јипман, иако навистина би ми било криво уште еден квалитетен форумџија да престане да пишува - а како тргнало, човек веќе да нема ни инспирација да го отвара форумов затоа што постепено ги снемува таквите ко алва на чинија :(

Сакав да кажам дека уствари, многу сакам кога ми е полн станот со убави луѓе. И кога се мези. И пие ракија. Па вино. А воглавно кога од чиниите го снемува сето она што сум го месела, подготвувала, готвела. Смеа. Муабети. И мојот фотоапарат со црнобелиот филм. Како папараци им влетувам и го стопирам моментот.

Прајслес. Некои можеби си имаат мастеркард. Јас си ги имам пријателите околу мене и за ништо на светот не ги давам. А искрени насмевки и добро расположение со пари не се купуваат, нели? Нели?

После екстремно лудиот викенд сконтав дека ми е потребна работната недела, за да одморам. Ајт, ојдов да хибернирам.
    :)

18. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Сум се разбудила порано, самоиницијативно. :!:
    Ова малечково чудо од суштество бара посебно внимание и пажња, а јас искрено немам очи и на тилот за да гледам каде шетка со тоа жилавите ножиња и што грицка со забчињата. Цела вечер спиев со едното око подотворено во случај да посака да јаде, гревче, мајката го отфрлила, не сакала да го дои. Мислам дека кога мјаука, ми затреперува нешто од внатре.
    Не можам да почнам со обврските заради него, па ги пропуштив и утринските предавања. :tmi: Ама гајле ми е. Ептен ме радува цуфчево.
    Решив дека од денес почнувам интензивно со учење, спремање колоквиуми и посетување предавања. Само уште да не му беа толку слатки сините очиња на муцево, може и ќе си стоев на зборот.
    Ви праќам позитивно расположение за старт на неделата!

П.С. Овој пост ми е прв досега напишан пред 12 часот, на пладне. :D

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Сакам да кажам...

Ако по утрото денот се познава, денес ќе бидам најзаљубена во самата себеси, ќе бидам и малце поспана додуша, поспана, ама среќна.
    И цееееел ден има да ме прати убаво расположение од мелодиите што ќе си ги х‘мкам по пат.

Убаво Нирванистичко утро кое мириса на тинејџерски дух, додека ја проживувам последната половина година од моето тинејџерство.
    Десно од мене голема шолја македонско црно кафе :coffee: :smirk: кое самата најдобро си го припремам.
    Лево од мене неолитскиот телефон кој не би сакала да ѕвони и да ми го уништи расположениево.
    Ви штракам со лудо налакирани нокти, полуводена коса и само со розева крпа завиткана околу мене, џанам Барби-грл и ви посакувам пријатен ден.
    Јас сум сигурна дека ќе го имам.

:*

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Сакам да кажам...

добро утро и од мене
    незнам зошто ама некако се чуствувам незнам малку растреперено, изгледа дека чакрите ми се вознемирени :doh:
    а денeшnata медитација-смирува, опушта, релаксира, а пред тоа КОНЕЧНО на :dance: тоа малку ке ме располози :)
    ако не се пилатес-од кој ме болат коските :lol:ама не се отказувам,медитација, танц, конверзејшн и презентациите во катчето незнам како и од каде ми собрала сила да го надминам периодов :wasntme:
    имајте убав ден драги феминки и феминковци :* :hug:

Thread Status:
Not open for further replies.