Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

Да имаше и тука, на Фемина, опција да си го лајкуваш сопственото мислење, добар процент од нашиве феминки ќе се самолајкуваа или како и да се пишува, nevermind |-)

На julie77, SexyLady и blond им се допаѓа ова.
  2. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК само едно..

02.10.2011 Датумот со најголемо значење за мене. :l: :l:

Му благодарам од се срце, што ме ислуша, беше нежен, се обидовме и успеавме. Иако како и секој прв пат ми беше до некаде ужасно. Но, тој беше толку мил и морам да кажам дека беше поисплашен од мене кога слушна дека претходно не сум имала односи :$ :rofl: Тивко ме праша дали сакам да пробаме, реков да.. Првиот пат мислам дека Титаник удри во санта мраз.. Црно ми се појави пред очиве, до срце ме заболе :( Реков не !!... Си викам оваа мојава ѕид изградила, не попушта.. Теее што ќе беше ова :?: Но, потоа се опуштивме, беше нежен, пазеше и успеавме. Го направивме тоа.. После тоа бев малце повеќе како потресена :rofl: Рацете и нозете не знам дали беа тоа моите екстремитети или варени шпагети, се тресеа без осет :rofl:

Морам да му се заблагодарам на Елементал за дадениот совет, многу добро ме разбра, секако дека беше подобро тоа отколку да не му кажев.. Те гушкам :hug:

Среќна сум што го имам него, а уште повеќе затоа што тоа го направив со него.. Тој е мојот живот, покрај сите неуспеси тој е со мене. Гледа потенцијал во сите мои маани, ми верува, ме чува, ме пази.. Тој е причината што му се насмевнувам на животот, кога знае да ми уништи многу работи. Знае да ме разбере и без многу да кажам, се смее и плаче на исти работи, понекогаш и без причина.. Сето тоа го исполнува мојот совршено несовршен свет, верувај само во тоа дека ти си совршенство, затоа и си посебен за мене..

ТЕ САКАМ :l: ...

На crazyinlove19, Izaabella, teddybear и 13 други им се допаѓа ова.
  3. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

СДК дека сум среќна како никогаш! :party:
    Положив само еден колоквиум, а јас чувствувам среќа како цел факултет да го завршив!
    Минимум поени, ама задоволна сум. :$
    Еден камен од срцето ми падна! :rofl:
    Ајде па нека ми се множат вакви успеси оваа 3та година од мојот факултет!
    Скромно... ;)

На crazyinlove19, Monna.Monna, TheCandy880 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Koлку повеќе правиме прецизни планови- толку потешка судбина не следи !!! ;)

На EleMental, Hiii и Lepaaa им се допаѓа ова.
  5. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

23 години... Жалам што не се сеќавам на неа. Живеам од спомени кои не се мои, но само така можам повеќе да дознаам за тебе.
    Пишам, стискам бекспејс, пак пишам и пак бришам.
    Не можам да ја искажам маката што ја имам во себе што не можам да го посетам твојот вечен дом...
    Каде и да си бабо, те сакам.

На Lepaaa, XMaN, Shana и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

Епа ајде, излезе Хаус, што значи бај бај соушл лајф.
    Од дома нема да искочам.

Какви дечковци какви глупости, ништо друго не ми треба.

Би почекала да ја симнам цела сезона па наеднаш да се остаам, ама не, ќе си пукнам бре човече.
    Ехх да знаете како ми се плаче од среќа.
    Да да, баш така. Ми се плаче.
    Колку долго го чекам денов..
    Така како што вие чекате дечковците да ви се вратат да ги видите, така и јас сега :$

Реков јас, убав ќе да биде Октомври :inlove:

И EleMental, фала за линкот buddy ;)

Знам дека многу го тупам со Хаус, ама уште вие ми останавте, овие другаркиве веќе не ме ни слушаат кога зборам за тоа :lol:

Убав е денов, како за понеделник, добар е.
    Искористете го ;)

На green.eyes и EleMental им се допаѓа ова.
  7. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Сакам да кажам...

Најсреќна сум на свет!!! Неможам да се изначудам кога поминаа 4 години...Како вчера прв пат да ги дадов документите и се запишав на факултет,а денес КРАЈ готово,нема веќе испити само останува уште диплома да си земам :) Сега ќе имам нови цели за исполнување...

На Lepaaa, MandyLane, Monna.Monna и 7 други им се допаѓа ова.
  8. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Сакам да кажам...

When we are doing what we love, we don't care about time. For at least at that moment, time doesn't exist and we are truly free. ~Marcia Wieder

9. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Денес е ден на среќата, or what?
    Каде и да се свртам, се’ некој се смее, скока од радост... Исполнетост! :inlove:
    Мхм, that's the way I like it... :angel:

На Lepaaa и Grunge им се допаѓа ова.
  10. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.673
    Сакам да кажам...

СДК

МАСОВНИ ТРУЕЊА ВО АЕРОДРОМ! На потег од Три Бисери до Бисер! Има насекаде поставено месо со отров! Кучиња умираат по влезови! Ве молиме излезете на терен и ако најдете некое затруено куче веднаш интервенирајте со медицински јаглен и однесете го до ветеринар! Ако најдете месо со отров, фрлете го строго во канализација. Никако во контејнер. И пријавете во најблиската полициска станица!
    Сите кои имате домашни миленици, внимавајте кога ги шетате посебно на овие локации.

Добро бре, до кога вака ќе ги мачат животните? ;(

На Strumfeta93, EleMental и XMaN им се допаѓа ова.
  11. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.039
    Допаѓања:
    2.274
    Сакам да кажам...

Те сакам за дома, така да си знаеш! :l:

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Сакам да кажам...

Што било убаво да си жена, кило пудра, пет-шеснаесет пластични операции и оп, од грдо пајче во прекрасен лебед.
    А додека не собереме финансии за да се претвориме во совршенство, ве молам, дај да си набиеме уште некој комплекс, па да кинеме живци што не сме се родени убавици.
    Ах бе жени, кај ни е паметот?!

13. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека денес го видов најуфилманиот бивши шо сум го имала. Леле која стока значи, се поздрави со цурицата, ја испрати на факултет :lol: ја бев некои документи да копирам и на враќање го гледам уште стои таму и видов чекаше ДРУГА цура која само што излегуваше од такси и ја цмокна ки лигавење у стил „кај си бе маче“ шо ти ја знам :lol: Божеее која патетика, ништо чудно што секад типов завршува сам како шутрак и голема среќа сум имала шо на времето го сфатив ко заебанција и прекинав контакт за неполни 3 недели (женска интуиција брее :geek: ) Офф, лелеее, патетики се испукав од смеење до дома. :rofl:

14. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Јао брате како сам изнервиран!
    Жими се еј! Каква шанса е пред мене, или подобро речено, скоро и да ме одминала, само заради нечивото четиригодишно лижење гз! Ау, збеснав! Сега сум спремна на се. Ќе вртам по сите телефони, на сечија врата ќе тропнам, се додека не ми кажат дека е крај и нема назад! Ќе направам се, мајке ми, ова можам да го видам сега и не знам кога пак.
    Мора...мора да се случи чудо и јас да го добијам местото на тој авион. Мора. Па макар и да треба да згазам преку некој.

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Апчиха, апчиха, апчиха и така Лил се разболееее. :doh:

Нема да излезеш еден викенд и одма ќе ти се врати тоа. Ок, ветувам дека следен викенд надвор ќе бидам. Кај болна, кај ми касни, де некоја болка ќе те залаже ко демек „Причекај, кај и да е ќе дојдам„, се мрсулавам овде, носот тече ко чешма, абе хаварии. |(

Ај да си кажам ми дојде и мене дома пописна комисија. Со сите нишани бре! Ко демек требало сите дома прочитав, не бре брате јас сама са собом ги решавам ситуациите, нема зима за мене бе. 8)
    И така почна се со ред, додека подобро не ја заприметив неукоста на една од попишувачите. Ај што е од др. националност, не правам разлика. Ама на секое второ прашање бараше објаснување од својата координаторка ко прв пат на терен да излага. Второ, УБАВО ГИ НАГЛАСУВАВ И ГИ ПОВТОРУВАВ ТЕРМИНИТЕ за да не згреши, таа ко прв пат да чула АЕРОДРОМ па напиша АЕРУДРУМ !! :clap:
    Па ако ништо друго, ако на конкурс се пријавиле неписмењаци, можеле да одберат посалам луѓе.

Ма и онака се сум пореметена, ми фалеше уште некоја личност да ме доосакати. Нема да ми го промени драстично расположението, само реагирам на неправди. Ете толку. Поздрав! :hai:

16. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.431
    Допаѓања:
    143.469
    Сакам да кажам...

Има еден начин за совршен почеток на неделата, а тоа е утринско кафе со саканиот.
    Спокојно и релаксирано, и после тоа сите „проблеми“ на работа или било каде веќе стануваат беззначајни.
    Ме зачуди кога ми кажа дека во понеделник наутро се чувствува најубаво. Навикната сум да слушам „мразам понеделник“ изјави, и да ме впиваат, и да ги присвојувам.

А колку убаво звучи сакам понеделници! Зошто да не?

Сакам понеделници, ги сакам утринските кафиња со саканиот и го сакам патот што мириса на кафе.

На Theodora, Phyramide, Strumfeta93 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Сакам да кажам...

да му се плукнам :@ на тој адмнистраторот појке ако напишам коментар јаас ја демен шо саскат тие објавуваат глупости..

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска се` докажа она што го говорев пред некој месец. Имаме себична борба за опстанок. За малку ни крива ни дужна ќе изедев единица, a тие што требаше да го јадат ќутеа. |(

19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Сакам да кажам...

Сакав официјално да се поздравам со форумов на еден месец, па здравје Боже ноември ќе се активирам пак..
    До тогаш, јас сум овде:
    Останете ми поздравени..

:hug:

На starbucks, Lepaaa и mona.s им се допаѓа ова.
  20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, мислам општо кажано, веќе и животот не е тоа што беше :D Чувства? Не, веќе не се во мода :!: :wasntme: егото е во мода |( ете така, накратко да кажам, иако би можела да зборам за ова една недела, а и повеќе, којзнае.

На julie77, crazylady и Libera им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.