Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Ништо од Амстердам, ама некако се помирив. Друг треба да се секира и да има грижа на совест, кога на незаслужено и преку врски зазима нечие заслужено место. Не се замарам, што е мое ќе си дојде.

Денес после повеќе од пола година се видов со мојот најдобар другар. Поранешен најдобар другар поточно, и тоа по моја вина. А секогаш ми викаше, не оставај другар за дечко, ќе ме бараш еден ден, нема да дојдам. Се беше вистина, освен дека нема да дојде. Дојде и аххх, какво е чувството кога знаеш дека некој и после се што си му направил, те гушка пресилно, дур не ти ги скрши сите коски, те бацува по цело лице и ти ги бацува дланките. Одамна не бев толку среќна, одамна не сум се чувствувала толку сакана како овие два саати денес со него. Срце ми е, заради него имам почит према муслимани и луѓе од други националности. Не се сите исти, воопшто. Тој вреди толку многу што зборот турчин за мене е исто што е македонец, како нероден брат ми е. Го сакам.

Eдит-пред некој ден на некое глупо МТВ реално шоу слушнав една нова фраза, sexually frustrated. Тоа да ти значело, сексуална напнатост, чии симптоми се перверзни мисли во глава 24/7, и нивно јавно кажување и пред кој треба и пред кој не треба, желба за секс со некои рандом фаци и измислување на мал милион работи што би ги правеле со одредена личност...или повеќе. И да, дефинитвно се осеќам многу sexually frustrated. Мора да се реши работава во скоро време, пред да збудалам. :lol:

На ludoto19 и eli25 им се допаѓа ова.
  2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Велат дека што не те убива те прави посилен.Да,вистина е,јас денес се кренав на нозе иако не сум како порано барем по малку се смеам.Се гордеам што останав силна и после овој ладен туш..Ке знам за нареден пат кому да верувам кому не.Ова ми беше убава лекција во животот која ке ме натера да се чукнам во моето главче кое се уште е зелено како да се однесувам понатаму.Не можам да ветам дека пак нема да паднам во депресија но ке се трудам само заради личностите кои ме сакаат и заради непријателите на кои не сакам да и давам повод за срека дека сум тажна.A зборот простување...повеке не постои во мојот речник.Заслужи го, па ке размислам што понатаму.

Имајте убав ден сите

http://www.youtube.com/watch?v=yYwLLyy-hZQ&ob=av3e

На Lepaaa, Hiii, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  3. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Сакам да кажам...

Лелее попис е сега ќе има замарање еден саат |( |( |(
    мораше ли да дојдат денеска па и јас сама дома со баба и дедо кои воедно ништо не разбираат :angel:

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК дека сакаВ да пишам нешто, ама се предомислив. :|

На Strumfeta93 и ludoto19 им се допаѓа ова.
  5. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека многууу сум среќна :P :P Моите ме пуштиа на 1 месец да одам за Италија кај дечко ми. :clap: :clap: :clap:

На BurstBerry, Adi888, Lepaaa и 4 други им се допаѓа ова.
  6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Добив прст, и знам дека сега не треба да ја барам цела рака. Работата е да не ми се јави желба за цела рака. Нема да дозволам :!: Ах, ова многу подобро звучеше во мојата глава :?:

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Сакам да кажам...

Не губете ниту минута навраќајќи се на минатото, зашто ја губите сегашноста...И

На Adi888, cigarce, Ivah и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

Ме убива оваа настинката! :doh:
    Малаксана цело време како 5442354354 хектари земја да обработувам!
    Со носот смрчам ли смрчам, како немаше еден сфинктер и тука па да можев да го стигнам и ај мрдни да те видам! :lol:
    Главата ме боли, не сум расположена, не сум духовита како што знам да бидам! Се’ ми е досадно, а уставри досадна сум јас!-и се’ тоа поради една скапана настинка! :|

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.
  9. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Сакам да кажам...

So true.....

Прикачени фајлови:

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    Сакам да кажам...

сдк
    бев да возаааам, како пеЧи ова сонце :emo: , ниеден Жолт лист не видов, а есента поЧна :^)
    се прашувам кога ке завршат овие 37 степени брееј брееј октомври месец ние на плаЖа во купаки, во кола клима на максимум брееј Чудо невидено :^) :doh:

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Леле, ко сама да се гледам, во видеово. Кај првите случки, со мобилниот и вилушката.
    Не сум паничар на квадрат, туку на кубен метар. :x
    Незнам колку пати, ги изгубив слободната, новчаникот и мобилниот во школо, и колку пати ги најдов. :tmi:
    Алал да му е на човеков. х)
    http://www.youtube.com/watch?v=TplOuIpV ... re=related

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  12. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Сакам да кажам...

СДК многу напорна среда помина. Обврските за покасно ќе си ги оставам. Сега ќе си посветам неколку часа само за мене. Ќе си ставам маска за лице, ќе си правам маникир и се друго што ќе ми текне, едноставно ќе си уживам без никој да ми пречи :) :) :)
    Ах, се Се чувствувам прекрасно, заљубено, среќно.... :inlove: :inlove: :inlove:

13. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

ми дојдоа овие од пописов, и сега и на кафе ќе ми останат хаха. морав да си кажам. :D

14. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк да ви ја претставам 4 месечната убавица која денес ја запознав..

Многу е мало, но се однесуваше ептен возрасно. Кога ме виде прв пат беше мирна. Ми ја намириса раката. Ја погалив, и стекна доверба во мене. Одма ми се впушти во прегратките и цел ден ја милував. Си играше со мене. Се сликавме. Се однесуваше ептен културно како животно. И кога и ги видов очињата така тажни, ми текна врз насилството врз ваквите добри животни.
    Сакам да се искорени од темел тоа! Епа жални се. Зошто вака да им прават :doh: ?

Прикачени фајлови:

• linda.JPG
      linda.JPG
      Големина на фајлот:
      292,7 KB
      Прегледи:
      186
    • linda 2.JPG
      linda 2.JPG
      Големина на фајлот:
      298,2 KB
      Прегледи:
      186
    На Neytiri, snake, Strumfeta93 и 11 други им се допаѓа ова.
  15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

^ сд ти к зашто има секакви психопати на планетава!
    и би ги кастрирала на чело со Kоце Tрајановски и тие месата што ги фрла низ Aеродром, ќе му ги зготвам и цела фамилија има да му ја нахранам со нив!
    Cтока вмровска

На Strumfeta93, BoaVista и caroline.costa им се допаѓа ова.
  16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.476
    Допаѓања:
    91.907
    Сакам да кажам...

Утро со насмевка и кафето на мама, најубаво!
    Предавање одлично. Прошетка со драга личност и безброј начнати теми.
    Заклучив несакам дечко попаметен од мене. Рак бре! Не , не сакам да доминирам ама сакам заедно со него да учам, да се доградувама итн. Добро си признавам има еден момак многу паметен, начитан кој и те како ме привлекува.

Ви текнува за бројот? Е утрово сфатив дека всушност немам ниту еден број. Ај никој што го нема бројот, нит јас имам на некој. Плус не си го знам мојот. Браво бе Марамо!

На esperanca, Shana, Adi888 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

Убав ден убав :)
    сакам кога се гордеат со мене,сакам да трае денот,или нека заврши ама секој нареден нека биде ваков :P
    па не бара цигарче многу ...
    чудно е колку малку ни е потребно да бидеме среќни,а уште почудно колку тоа малку секогаш ни недостасува :)

18. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

СДк си ставив маска од зелена глинаа ии морав да споделам со вас Феминкии...се надевам ке ми се освежи лицето...утре конечно одам на факултет је је :D

СДк 2 Заштоо оваа љубов наша мораше да биде забранета...ја би радо со тебе низз град :inlove:

На Squirrel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Сакам да кажам...

сакам страшно многу да кажам дека постојат голем број на стокери низ градот(и тоа боглавно женски)....очајност патетика..... :!:

20. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Сакам да кажам...

СДК дека емисијата City Chick за Reykjavik на Travel & Living blew my mind!!!!!!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.