Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

Damn you настинка! Get out of my body! |( Значи нешто што најмногу мразам е кога надвор е сончево и убаво времето, а мене ми тече нос и ми тежи главата бидејки сум настината. И најискрено да ви кажам, не знам од што сум настинала. Веке 3 дена носам боди, навечер со кожна јакна излегувам, по дома со тренерки на долги ракави сум и обавезно тегет чорапи 8) Тече нос, боли грло, тежи (а богами и жежи) глава... Чаре? :?:
    СКД2 Завчера да ви кажам што ми се случи. Си одам дома од излегување и бидјки живеам на 5 спрат, се качувам по скали, и на 4 спрат гледам дека некоја сенка се симнува по скалите. И јас гледам големо страшно куче, застанало баш на сред скали и ми беше страв да поминам (поточно не видов дали е куче, видов само сенка). И мене ми оди трт-трт, страв од се живо што мрда. Се симнувам пак надолу по скали и му се јавувам на дечко ми да се врати бидејки големо куче има на 4 спрат, неможам да си влезам дома. И дечко ми, бидејки е фин како што е леп, гас и се врака назад. Се качува горе, се симнува по 5 минути, и беше ваква фаца |( :| . Ју бич, не е куче, туку мало маченце (добро не рече баш така :$ ). А јас бев ваква- маче? :wasntme: are you sure? :wasntme: Рикверц и си отиде. И јас, оставена на милост и немилост, јас и тоа страшно маче, кај мене во влез. Се качувам нагоре и се молам на бога да не ми скокне од некаде. Си правев ваков филм
    И ваков
    А на крај излезе вака. :wasntme:
    Сум спомнала дека имам страв од мачки? Да, да, многу сакат да ме бркаат, жими мама :worried:

На SexyLady, sugar, Monna.Monna и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

СДК дека е убаво кога во денот ќе слушнеш едно искрено благодарам.
    Знаеш дека некому навистина му значел и помогнал твојот труд, совет и тако даље.. :)

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    Сакам да кажам...

СДК дека ме мрзи да одам на тренинг.. |(

4. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам да кажам...

Во еден момент, во текот на одењето почнале да се расправаат и едниот пријател му удрил тупаница на другиот. Удрениов се почувствувал навреден, но без да каже збор, напишал во песокот: `Денеска добив тупаница од мојот најдобар другар” Продолжиле така да одат се додека не наишле на една оаза каде што решиле да се искапат. Оној кој што ја добил тупаница за малку ќе се удавел бањајки се, но животот му го спасил другиот. Кога дошол при себе оној кој што за малку ќе се удавел, изгравирал на еден камен: “денеска мојот најдобар другар ми го спаси животот”. Пријателот кој му удрил тупаница го запрашал: “Кога те удрив - ти запиша во песокот, а сега гравираш на камен -”Зошто?”
    Пријателот му одговорил: “Кога некој ни прави лошо, треба тоа да го запишеме во песокот, за ветровите на проштевањето да го избришат”. Но, кога некој ни прави добро, треба тоа да го изгравираме на камен за да неможе ништо повеќе да го избрише!” научи се да ги запишуваш “раните” во песокот, а “среќата” гравирај ја на камен. Велат дека е потребно една минута да запознаеш посебна личност. Еден час за да научиш да ја цениш. Еден ден за да ја засакаш. Но, еден ЦЕЛ живот да ја заборавиш.

На Divinebutterfly и I.v.a.n.k.a им се допаѓа ова.
  5. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

СДК си ќутам,не зборувам,таа незнае... :) ..и крајот ќе го краси делото :wasntme: уазент ми...
    Друго нешто..се шетам со најнов фриз,кој сам си се направи...и кога ќе сакам нема таков да си направам damn :@ ....

6. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Сакам да кажам...

It's time to make yourself proud and everyone else a little nervous.

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

СДК ме боли глата, ме боли забот, ме болат јајниците воспалени ми се..мака ми е од се, ќе легнам и слатко ќе се изнаспијам :doh: |-)

СДК 2 имам нов аватар :D

8. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    Сакам да кажам...

MORDIMI, ODIO LA VITA. :smoke:
    Ma nessuno è perfetto, nessuno non commette mai errori e quando sento persone che si elevano alla massima potenza credendosi infallibili, lì davvero mi chiedo chi si credono di essere, cosa pensano di dimostrare? Che sono proprio loro i primi a sbagliare. |(

Сега да те попитам със или без бельо си?
    Не ми задавай отговори, задавай ми въпроси!
    Под тясната ти блузка силикон ли има мила?
    Така съм се родила мили, така съм се родила!
    А как е телефона ти, ако не е нахално?
    Добре е телефона ми, работи идеално!
    А някога била ли си с дама в леглото?
    В леглото дами няма, те са само в обществото!

Задавай ми неудобни въпроси, ,езика ми на провокации носи.
    Но почна ли да отговарям подробно, повярвай ми ще ти стане неудобно! :$ :angel: ]:) :rofl: :rofl:

9. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Сакам да кажам...

Сдк ме боли главата :doh: . Дај Боже да не ме фати од тато.
    Хороскопот за денес како да ми го опишува денот. Ретко некогаш дневниот волку да ми погоди.
    И најбитно :!: , сд и’ к на комшикава да не се дери толку!! :@

10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

И мене како денес да ми погоди хороскопот. :wasntme:
    Од доктор Клаус си земав лиснато за 35 ден. А не купувам секој ден, зависи од расположение, дали ми се чека ред. :wasntme: :P

11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

СДК дека ме нервира глобализирањето и генерализирањето де овде, де надвор, абе сегде.

Ако ти се свиѓа фонтаната на плоштад, мајке ми ВМРО-вец си.
    Ако одиш на протестите за бруталноста на полицијата, ондак нема ништо друго освен СДСМ-овец сум.
    Ако си седнал со „бубалица“ не си пожелен во fancy друштво.
    Aко учиш, ондак ти си тежок фрик кој не станува од книга, и не се социјализира.
    Ако си по секоја цена за во НАТО издаица си, мрш у три лепе.
    Ако пак се чукаш во гради и пееш „Едно име имаме“, си потпишал за Смрт и слобода и секако, ти си ВМРО-вец, а воедно и патриот, оп кај портокаловите.
    Ако ти сметаат потезите на Грујо, мрш на Бихаќка.
    Ако подслушнуваш со едното уво, со четвртина уво, со сите нишани турбо-фолк, ондак ти си најтешкиот ропак на светот, воедно немаш никаков речник, и зборовите во истоимениот се сведуваат на „извукла си циглу из темеља љубави наше, само деца осташе„ или во тешките моменти „кажу нисмо пар, зато што си потстанар“.
    Ако денес пушиш, пиеш, пробуеш трава, ти си пропаст од младината. Но ако учиш, и си одличен ученик, ќе ти се опрости некако.
    Ако нешто во животот од поодамна не ти иде, сигурно Бранче ти е крив.
    А ако не ти иде последниве 5 години, намерачи му се на Грујо.

Разберете дека во се има исклучоци.
    Ме нервира кога човек донесува заклучоци на своја рака, и става луѓе во некоја група, притоа не знаејќи апсолутно ништо за таа личност. Најчесто вреѓа, ако не е истомисленик.
    Тоа ужасно ми смета овде, посебно во темата Политика. Затоа и јас, како форумџиката Најубава која изузетно ја почитувам, од овие побуди ме фаќа страв да го пишам мојот став а притоа да не бидам навредувана, критикувана, и секако во истата секунда излепена со етикети.
    Па Боже, колку лесно судите на луѓето ?! :?:

На Monna.Monna, Buttterfly, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
  12. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Сакам да кажам...

После дождот иде сонце.....секогаш...баш секогаш и сакам да уживам во овој период на сонце,а дождот ако сака нека не ни доаѓа :)

13. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

И конечно се стемни. Утре наутро одам со дечко ми. Ауу многу си го сакам :*

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Ептен сум расположена.
    Си ставив слушалки на уши, и си пеам. Като русо магаре. :wasntme:
    Имам вишок на енергија, ама така поише. Ми се пее. :wasntme:

15. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Сакам да кажам...

Ве поздравив со неа и тоа што сакам да го кажам баш го има во неа, така да.... тое е тоа дами.

http://www.youtube.com/watch?v=OC0_WmotPR0

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

СДК .. Многу сум возбудена за утрешното кафе со личноста која во толку малку време ја засакав и ми се чини како да ја познавам отсекогаш :)

СДК 2

За љубовта нема дефиниција,всушност.. сите мои љубови биле различни :D
    Еден сум го сакала ради убавината,друг ради карактерот,трет ради тоа што ми обрнувал повеќе внимание итн.

Но овајпат , не е така :x
    Мислев дека нема да видам ништо повеќе во него, освен фер понашање и добар другар.

Во моето срце, разделено на милион парчиња - за да има посебно место за секој човек,
    искрата љубов што се појави према него , веќе запали голем оган денот кога тој од далеку се затрча за да се поздрави со мене, пред сите другари кои нервозно чекаа.. Ахх.. :$

Да , јас останав зачудена..никој тоа не го направил до сега за мене :)

Зјапањето во мене и постојаната насмевка на неговото лице кога се дружиме , придонесоа за ПОЖАР во моето срценце :lol:

Постојаното бодрење и совети ..

Ма, нема што да раскажувам ..Сакам само да му кажам.. ТЕ САКАМ , меченце .. :$ :hug:

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека дури и да сте црната овца, дури и да сте на колена, дури и да се наоѓате во просторот меѓу двата трапези.... и вашето срце е СРЦЕ кое чука и вашиот пулс може да ви изгради катедрали во срцето.

Секоја сирена е симфонија и секоја солза е водопад.

На crazylady, N.A.T.A.S.A, EleMental и 2 други им се допаѓа ова.
  18. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Да си притиснала Ctrl+Z мислам дека ќе се вратело. :wasntme: :)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Дечкиииииииииии... Убави сте ми денес... :)
    Си дремам јас... Кафето кај и да е ќе си го припремам... Релаксација до максимум... :)
    Прекрасен период од годината... Просто обожавам есен...
    Колку и да не ми е се по ќеиф... Времево ме грее... :sun:

Ajде сите на винце, да ја прославиме есента како што доликува од мнооогу мноооогу одамна... :d: :music: :dance:

20. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Сд и к на Лин дека аватаров си е мој, уште одамна! :P

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.