Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. HappyOne

HappyOne Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    Сакам да кажам...

Епа СДК дека ако една работа уште од сабајле тргне наопаку, сите наредни ќе се спотераат по неа и ќе ти го расипат денот!!! :@ Ме следеше денеска Марфи на секој чекор, да,да :nod: . Ама мисли позитивно, мисли позитивно...

2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Дека се прејадувам, учам се нервирам, јадам, па пак учам, јадам и така натака. Не ми оди а имам само уште неколку часа. Морам да го завршам мастеров на време, не сакам да си го продолжувам времево на престој. Бу бу бууууууу!

3. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК

Ме чешка некој мал сомнеж дека ме препознале на форумот, ама итроштини се кријат, и читкаат...

4. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

СДК дека само што се врати братучед ми од Америка и сеуште раскажува импресии и сфатив една работа.

Америка е убава, Њу Јорк е прекрасен..
    Ама не фала.

Не сакам да бидам како нив.
    Да брзам, да немам време да застанам да разгледам наоколу.

Не сакам марки, не ми требаат.
    Сите во марки, сите скоцкани и дотерани. Не велам дека не е убаво, ама што ќе ми се ?
    Што ќе ми се, кога ќе бидам иста како и секој друг таму ?
    Кога ќе нема ништо по кое што ќе се разликувам.

Не сакам журки 3 дена што траат, доволни ми се 5 добри пријатели и журката што сами си ја правиме.

Што ќе ми е сето тоа, кога ќе не знам да ценам, кога ќе имам се и ќе нема ништо по кое што ќе можам да мечтаам, нешто по кое што ќе сонувам.

Може сум грешка, може не е така, ама таква слика имам јас.

Не сакам да бидам само една бледа веќе видена појава во таа нивна толпа.

На GarpovaV, julie77 и starbucks им се допаѓа ова.
  5. StarBwoyy

StarBwoyy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

СДК ова Фејсбук-ов станува најдобро средство за шпионажа досега измислено во човештвото.Ама ова функционира на многу интересен начин,кај ова САМ си го пишуваш досието кое бело на плаво,со буква F се чува во тие сервери у силиконска долина.И после ке се чудиме зашто вака:

Здраво,Те знам од Фејсбук.Мило ми е и јас тебе!

Каков извод дечко или лична карта.А фејсбук профил имате? тоа дајте ни го.

Не ми носи мотивациско писмо,те иам на фејсбук-пола година депресивни статуси и жалопојки ти читам.

CV.не бе дај ми фејсбук да ти прочитам INFO

Како осекам дека ке пукне позади ова некој скандал за кратко :)

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Сакам да кажам...

Се трткам и врткам цел ден по дома, нагонот за повраќање во полн ефект, и ми светнува. Одам во дневна, и го исклучувам телевизорот од кој вришти најлошата синхронизација на која и бугарите ни се смеат. И денот автоматски ми се подобрува.

Уникатноста стана новата униформираност, а јас со секојдневна најобична фризура се прашувам каде грешам и зошто не чувствувам потреба да си ставам мали хеликоптерчиња на брадавиците и исчупан паун во трепките и да се пуштам на парадирање. А сепак истите филмови се вртат, досадно секојдневие, глумци и глумици на сите страни се натпреваруваат кој кого ќе засени со посебноста.

И носат икебани на глава, тегли на очи, бабински чорапи затоа што тоа „ја претставува нивната личност“. И серат за глупите тривијалности, шират демагогии а на крајот од денот пак седнуваат пред телевизорот и со нетрпение ја чекаат новата епизода од турската серија. А јас пак ќе мрчам за лошата синхронизација.

На Mayyya, bittersweet, MandyLane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

За секој сум тука , кога мене ми е тешко нема никој :^) Мислам дека и ја гледам кои ми се вистинските другари

8. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Сакам да кажам...

На bittersweet, Hipica, crazylady и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

So trueee :$ :inlove:

11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Многу комплексна работа е психологијата. Се измачуваш да утврдиш нешто, полека ја склопуваш сложувалката, а на крај може да испадне дека погрешно си ја склопил. Не е толку страшно тоа колку што е страшно што нема кој да ти каже дали е точна или не. Делче нема да фали, доволно е голем и сложен човечкиот мозок за сам да си додаде нешто на тоа празно местенце. Понекогаш толку многу те мачи дали точно си ја сложил, што посакуваш никогаш да не си ја започнел, туку да си ја оставел така...

И да, СДК дека лошо е кога не ти се согласуваат срцето и разумот. Ова второво е посилно кај мене и ќе биде. Е така.

На sesilija, la-chicka, Libera и 2 други им се допаѓа ова.
  12. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Проклетство! Каде отиде прекрасното расположение од прееска? Феноменално беше!
    Сега седам сама, овде, без желба за учење и за пишување домашна. Не сум тоа што бев, дефинитивно! Се полоша сум...и полоша! Па, таква ме прави околината! Не сум само јас крива....
    Лошото е што денес сум ваква, ама утре за се ќе се каам! Е па тоа е: ја сам хочу-нечу, а ти се не нервирај!!
    Или пак вели: а ти себе нервирај?? Никогаш не сфатив! Не е ни битно...
    И да: you're always there, you're everywhere, but right now I wish you were here!! :( :(
    Good night, my girls!
    Држете ми среќа и утре изутрина пуштете ја!! Кон мене...ќе ми треба!!

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека сум ексра многу потресена дали се` ќе испадне како што треба.
    Сите си шушкаат, си шепкаат, после полноќ мобилниот многу ќе ѕвони, претчувствувам! ^_^
    Многу сум возбудена. :angel: :wasntme:

14. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Велат,секое лошо за добро е,што и да е ќе помине.......како-зависи од нас :nod:

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

Cдк кај мене или полнети пиперки или печен компир се јаде човече тие 2 јадења се вртат последниов месец |-) |-) 80 % само тоа јадеме :rofl: Jас полнети пиперки :inlove: ама више у желудац ми пораснаа |(
    Hего едно зајче на дечко ми му умре :( :( загреотка, болно било, ни запчиња немало :doh:
    сиротко тоа....

16. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Најубава и најискрена љубов е детската. :wasntme: Да! :!:
    И најубаво е чувтвото кога ќе те гушнат тие малечки, дебелки рачиња што едвај те обвиваат, затоа што знаеш дека се производ на искрена љубов. И на тоа мало и кротко суштество не му е важно дали носиш патики Најк, дали ќе го частиш кафе или дали ќе му дадеш да препише домашна. И ќе те погледне со тие водлести крупни очиња со очекување дека ќе му се насмевнеш и ќе плесне со рачињата кога ќе му речеш душичка или срцле широкоградно дарувајќи ја невината насмевка.
    Ех сите луѓе да се сакаа меѓусебно како што сакаат децата. :inlove:

На bittersweet и lolyta777 им се допаѓа ова.
  17. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.919
    Допаѓања:
    41.083
    Сакам да кажам...

Сдк добра нок на сите
    отидов да сонувам |-) |-) :hug: :hug:

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  18. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк шетајте луѓе. Додека имате можности.
    Но секогаш пазете и бирајте го друштвото со кого одите. Одите со некој во кој имате доверба.
    Не бирајте некои луѓе кои ќе ви бидат наќмори цело време.
    Ќе ви кажуваат што да правите, и ќе дадат рапорт на вашите блиски.
    Затоа од почеток не отпуштајте се до крај.
    Оставете за вас нешто што тие ќе сакаат да го извлечат, но да неможат.
    Но сепак да си поминете супер :) .

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.475
    Допаѓања:
    91.880
    Сакам да кажам...

Понекогаш очајно ми е потребна самотија. Понекогаш едниствено место каде што можам да се исплачам ми е тушот. Само под него солзите не се срамат да се лизнат од очиве. Лош ден, многу лош.
    Здебелена сум многу, сите алишта ми се тесни, над фармерките ми ѕирка спојлерче, а тој ми вели најубава сум со меше. Ах бе љубов!
    Кога ми е досадно и сум тажна како дете сум. На мајка ми сум и запнала- Мамо ма ти мене ме сакаш , нели? Мамо ма , а ако купам уште некој пар чевли пак ќе ме сакаш, нели? И и трепкам со очињата,а таа се смее.
    А него му запнав- Ние ќе се земеме? А ќе одиме на меден месец? А каде ќе ме носиш на меден месец? А колку дена? А тој- Да. Да ќе одиме. На планина во рана пролет или доцна есен. Е, колку дена ќе ни биде убаво толку. И јас како дете се радувам. :rofl:

На crazylady, SexyLady, Rozich и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Ајде по втор пат :@ Значи многу се нервирам коа ќе напишам нешто и ќе стиснам и отиде цел пост во неповрат :@ :@

СДК дека сум мртва уморна.. Цел ден во мојата мала и скромна соба учам.. Ме исцрпува максимално.. Научив 53 страни, доста е за денес... Не видов никој, со никој не се слушнав, а никој не ме ни побара денес.. Затворена сама со себе, книгата беше единствената "личност" што ме дружеше.. Учам, не сакам да ги разочарам моите, кои толку вложуваат во мене, работат за мене, за да се образувам, да бидам подобра од нив ;( Ветувам дека нема да ги разочарам.. Не, не се плашам од учењето, се плашам од времето, ми недостасува време.. Не можам ништо да постигнам, што попрво се прашувам...

СДК 2 не ме побара денес.. Барем да ми пишеше како сум.. Не нема јас да ти пишам, имам доволно грижи и проблеми за ти да глумиш и чекаш јас да те побарам.. Не биди како децана те молам, олесни ми и мене.. Знам дека сега си лут затоа што нема да дојдам викендов, но верувај дека не можам... Покрај се ме фати и онаа глупа настинка.. Носот ми тече како река, кивам на секои 2 секунди, грлото ме гребе, ушите ме чешаат, главата ме боли и имам температура.. Верувај се борам и се обидувам сите да ги задоволам, сите да бидете среќни, но имајте разбирање и за мене.. Во животот многу сум претрпела, сега кога конечно те најдов, немој да ми се лутиш за глупости, немој да си заминеш од мене...

Се одлогирувам од Фемина и одам да си легнам.. Уште во 10 часот, утре со првите кокошки Ани на нозе... Работава зграпчи го денот :wasntme: И подобро.. Време е да се вратиме во нормала.. Утре ме чека уште еден напорен ден за учење и решавање задачи, а вечерта се надевам ќе си ја поминам убаво и заслужено со луѓе кои ми се многу драги...

Ве поздравувам сите што сте настинати и сите што ви е преку глава од учење, што ви треба еден "скромен" одмор некаде далеку од тука...

Имајте добра ноќ :hug:

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.