Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

YouTubeHack:

1. Pick random Video
    2. Pause @ 0:00
    3. Press & Hold left arrow
    4. Press down arrow
    5. Enjoy!!!

It works! :*

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК од глаата си патиме...

3. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Toпла камилица,уште потопол џемпер,а прозорот отворен...го обожавам допирот на ветерот.
    И цигарата во уста.
    Непушач сум единствено поради мирисот,не би можела да се помирам со фактот дека смрдам на цигари.
    Ама ми треба вкусот,чисто за да можам да ги средам мислите. :smoke:
    И совршено ми се уклапа пушачката поза со тазе налакираните нокти.А и немам ништо против,се додека се осеќам дека интензивно мирисам на Jasmin Noir.
    Уживам ин дис прешес моментс и ве читам ,со сентишти у позадина.
    И ќе ве читам,дур не решам да се вовлечам во совршено мекото и совршено топлото ќебе.

Утре е нов ден,мојот ќе ми почне нешто пред 8.Ви посакувам вашиот да почне барем малце покасно.
    Have a sweet dreams....or a beautiful nightmares ;) .
    Јас ги бирам вторите,се надевам со мојот too hot професор.
    :nod:

На Phyramide, teddybear, angel92 и 6 други им се допаѓа ова.
  4. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

СДК од Т- Мобајл ми дадоа 50 денари бонус кредит. Еееј се прекршијаа. Није могуче :lol:

5. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Сакам да кажам...

СДК
    Чудно е како некои луѓе на други им посветуваат статуси, а не се пронаоѓаат себеси во нив :^)

6. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Сакам да кажам...

СДК дека секој ден се повеќе ми е смачено од општеството во кое живееме, зошто луѓето имаат склоност кон генерализација?Зарем во светот постои само црно и бело? Каде се тука илјадниците други нијанси? Зарем е толку тешко да ја употребите својата лична интелигенција при проценувањето на луѓето ? Свесно или несвесно со такви стереотипи и предрасуди луѓето навистина знаат да повредат..а тоа знае и да заболи. Жално е што македонскиот менталитет уште долги години нема да се смени.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.142
    Допаѓања:
    67.324
    Сакам да кажам...

Ееее кај ми отиде младоста. Не можам два дена по ред да излезам. Денес не можам да се оправам, лежам цело време, ова алкохолов никако да испари. Ама па и не памтам кога последен пат толку сум испила. Озбилно. Ајде во сабота ќе продолжам, кога не ја бива работата јбг.

8. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

СДК, дека за женава би убила

Значи таква харизматичност, таква убавина и таква актерска способност на едно место.. :x Неверојатно.

Една од ретко толку надарените актерки, кои за жал се засенети од старите слави на фаците како Парис Хилтон, Линдзи Лохан и сите остали пропалици.
    Факт е дека живееме во свет, во кој што талентот е се помалце ценет.

http://www.youtube.com/watch?v=zs9fHH6US9c

Прикачени фајлови:

• pageeet.jpg
      pageeet.jpg
      Големина на фајлот:
      14,1 KB
      Прегледи:
      170
  10. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Сдк уште не сум си ги распакувала стварите од прошлиот викенд а веќе треба да патувам пак :|
    Неможам више психички се уморив многу ми е стварно! ;(
    Ќе си се истуширам и ке си се намачкам со млекото за сунчање така најубаво се заспива :) Денов ми беше тотална лудница а и утре ке биде!! Не сум ги видела моите и брат ми цела недела... скренав, да :^)

11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

:rofl: :rofl: :rofl:

Какво ретардирано смеење падна пред некоја минута,се чуствувам како ништо да не ми се случило.o.0 и подобро е вака.
    Не сум на тревки да напоменам

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.015
    Допаѓања:
    4.909
    Сакам да кажам...

СДК не се препознавам. Не ми се излегува од дома. Излегувам од што морам а не од што сакам. А порано неможев дома да се приберам, и искрено ми недостига :/

ЕДИТ: најнов тренд на ФБ - да се сликаш на сеф !!!!!! Да феминки убаво прочитавте ... :fubar: :fubar: :fubar:
    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

И кога мислиш дека си сам и сите те напуштиле - грешиш, тој е тука секогаш, во некое ќоше или на кревет небитно, светка и те повикува и предизвикува во исто време да седнеш или да го земиш во скут и да се префрлиш во една друга димензија таканаречена виртуелен свет.
    И кога мислиш декла сите соништа ти се срушиле, за момент додека гледаш во екранот што светка забораваш на се' и единствено за што се грижиш е да видиш дали некој ти пишал, дали си го пратил мејлот или дали си вратил на последниот разговор. :e:
    Жално, повеќе време да му се посветувло на компјутерот место на луѓето,
    па и копмпјутериве ќе станат луѓе па еден ден се плашам да не ги и заменат скроз,
    немојте после да се чудите ако им измислат и раце да не гушнат ко ќе ни е ладно(нели да не се мачиме да стануваме да пуштиме парното) и нозе да одат секаде со нас па таман тогаш да бидеме во чекор со светот секаде и секогаш.
    Стануваш прво него го пушташ, пред да си легнеш го гасиш, кога ти кочи некоја страница се нервираш и ти доаѓа да го фрлиш преку прозор ама после ти текнува колкава штета ќе биде тоа, па после ќе не можеш на раат да си ја одгледуваш фармата и ќе немат кој да ти светка.
    Седнат пред него, јадеш, пиеш(кафенце задолжително), слушање на тон за приклучување на виндоус ти е добро утро! :yawn:
    Пишувањето на тастатура ти е усовршено па пишуваш побрзо од куршум кога лета, а барањето на букви која каде се наоѓа оддамна е заборавено, програмата пеинт која сите ја користевме првично (ја прво на неа знаев да работам, друго не знаев да правам и игрите што ги играв) сега веќе се замени со фотошоп, па маме32 се замени со онлајн игри на интернет, а најлошо од се е што почнавме и гледањата во живо да ги заменуваме со скајп и гледање преку камера на други мрежи.
    Брз развој на технологијата и нејзино брзо прифаќање и приспособување кон неа, кон што води сето тоа-ќе видиме ! Искрено по малку ме плаши самата помисла дека ќе дојде еден ден кога ќе не мора да остваруваме никаков контакт во живо кога тоа ќе можеме да го правиме преку допир на екранот, брр се ежам од самата помисла.
    Ај доста, зна дека многумина ќе се пронајдете во ова и затоа го напишав зошто е жива вистина, и признајте по малку ве плаши и вас овој брз развој на технологијава или да? :D
    И не дозволувајте да имате скршени и неисполнети соништа, колку и да ве боли, колку и да е мачно сетоа тоа низ што поминувате, сететесе дека после тагата иде среќата, и среќата воопшто немаше да биде тоа што е сега ако претходно не ја запознаевеме тагата.
    Немаше да се радуваме на здравјто, ако не постоеа болестите, немаше да се радуваме на одморот, ако не постоеше заморот, немаше да се радуваме на дождот ако претходно не не огреало сонце!
    Одиме да ја дофатиме целта, одиме да ги оствариме нашите соништа и желби, одиме да се радуваме на животот, зошто каков и да е мора да се живее нели, па зошто да го трошиме времето каејќи се за работите што изминале, насмевнете им се на проблемите и со леснотија ќе исчезнат.
    Со насмевка ќе ја исполниме целта . Биг смајл фор ол [​IMG]
    Заминав да става сега точкички на нокти.

На caroline.costa, Go-Girl, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Секогаш кога сум тажна и без волја, си го пуштам клипчето и почнам да се валам од смеа. Срцка тој... :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=9EhkrRHLHEY

На Buttterfly, MSkorpionka и MacaLove им се допаѓа ова.
  15. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    Сакам да кажам...

И среде страници и страници, стотици луѓе, милиони мисли испреплетени го открив.
    Ум бе!
    Иди па му стави чаршав да не го видиш.
    И..... еден камен се стркала, еден очајно осамен глас извика, пар чизми убијци одмаршираа до крајот на ходникот и цел чопор животињи рикнаа... е толку беше за сите околу да се небитни... дури и таму бе еј!
    Врти-сучи, тоа ти е... Скопје.

The music is dead!
    Свири нешто, а ни нота, ни ритам слушаш... ни збор изустува.
    Мртва тишина... шш!
    Си молчи човекот бе!
    Ју сак! ]:)
    Една кока кола радо би им фрлила у фаца... да им лепи цела вечер е така!

http://www.youtube.com/watch?v=G23WO9S5 ... re=related

На LilBaby, Ivah, Go-Girl и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

Значи човечка особина која најмногу ја мразам е преголем нарцисизам и неприфаќање на туѓо мислење. Ок е да си самоуверен и да го браниш своето мислење, но не значи дека секогаш само ТИ си во право, се знаеш ! Не поднесувам вакви луѓе :swear:

17. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

На некој Виле им е само убав, други би да го
    сексаат
    ама јас.. само би му рекла фала.
    Фала што преку песните беше со мене овие години, фала што израснав и сеуште растам со нив.
    Фала што ме поттикна на многу работи.
    Фала што во секој момент можеш да ме расположиш.
    Фала што си толку искрен и чист.
    Нема да се роди таков човек повторно.
    Интелигенција, култура, искреност, талент, убавина, нежност.. или, Виле Вало.
    Дури и кога од овој свет ќе заминеш, нема да бидеш заборавен, ти ветувам.

Чудно е колку луѓето можат да влијаат.
    Дали преку збор, реченица, песна..

Се додека помеѓу редовите.. ИСКРЕНОСТ е испишано со големи букви.

На Neytiri и manja666 им се допаѓа ова.
  18. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Сакам да кажам...

Сдк-жал ми е за девојчето што цел ден на Тв го претставуваат во ударни термини како најголем криминалец,која всушност фалсификувала уплатница на 3000 денари,а уплаќала 2000.Боже мој,каков криминал направило девојче кое нема услови да се образува,а сака,и наместо нечесно да заработува пари,или не дај Боже да се проституира,таа сторила ''криминал'' и го оштетила студентскиот дом со по 1000 денари во три месеци.Аман,некој со два грама мозок си купува диплома и се бања во пари,а некој прави ''криминал'' и се обидува да не го исфрлат од студентскиот дом за да може да заврши факултет.Жално.

На Monna.Monna, Divinebutterfly, JuLleE и 4 други им се допаѓа ова.
  19. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Сакам да кажам...

СДК дека на моменти ми скурчува оваа виртуелна реалност, и интернет, и Фејсбук, и Фемина.мк и ред други форуми хаха. What's the point of all this? :) Информациите експоненцијално раснат секој ден, веќе почнавме да живееме на интернет, каде е она дружење и седење надвор по цел ден? Освен кога сум на факултет по цел ден или кога излегувам навечер, не паметам одамна некогаш без причина цел ден да сум бил надвор. Знам дека не е до мене, сите се покоривме на оваа технологија... не е далеку денот кога ќе ни се вградуваат микрочипови и ќе постанеме киборзи. Седење на Фејсбук е огромно денгубење за мене ама никако не можам целосно да го избришам профилот, само го деактивирам на неколку дена и пак се враќам... It's addictive as hell. Некој друг со слично мислење или проблем? :) Иначе не тагувам за минатите времиња и кога имавме саглам детство, тоа е минато не може да се врати, ова е нова генерација мора да се оди напред, ама некој подобар ред мора да се воведе...

На Chocoholic му/ѝ се допаѓа ова.
  20. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.