Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми се исплати ноќешното дежурање и денес многу среќа ме послужи,доцентката расположена па сега сум ПРЕСРЕЌНА што си го зедов испитот!!! :party: Чекор поблиску до дипломата,јеј!Јавна благодарност и искажувам и на доцентката пошто сепак се смили над нас :) Никогаш не се знае! Не се откажувајте никогаш! Кога најмалку очекуваш,тогаш се случуваат убавите работи! Јас овај пат бев помалце спремна од другите пати,ама останало нешто во главчево :D и тоа што прочитав вчера помогна! А не е мал учебникот,така да ептен ми олесна :) Ама сепак,мора да се знаат овие работи.Секако ќе се надоградувам со времето и работата,ама треба и основа...Како и да е,еуфорична сум денес и сакам тоа да го споделам со вас и на сите ви посакувам успеси незнависно,во сите сфери од животот! А на тие што учат,не се откажувајте,и, важно е да тргнете на испит,никогаш не се знае каква среќа ќе ве послужи :) Ако си седите дома,само губите,пробајте си ја шансата.Некогаш и тоа што го знаеш,ако го знаеш убаво е доволно за да се види дека учиш и си читал и си научил ако не се барем дел :)
    Иначе денов преубав за шетање,одете шетнете дури има време,од утре ќе заладува,а времево не е за испуштање.Јас пак ќе излезам,има уште работа,па ќе се чита за наредниот испит...тоа ти е,ама ова сепак беше стимул,за уште повеќе да си го загреам столчето(ама не пред компјутер :lol: )

И за девојчето со уплатниците,алал нека и е сепак,во оваа наша држава е снајди се па живеј...некои допишуваат цели нули цели кули,а неа дури в затвор сакаат да ја пикнат,за мала сума,па не им е срам,толку злосторници,убијци и шо не шета на слобода,па неа и прават проблем(ама тоа е,нема на моќните да им прават пробеми)Можело и со опомена или слично да помини,еве се нашол некој свесен да помогне.

Ве поздравувам сите и сите имајте ми убав ден!!! :*

На teddybear, eli25, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

На кој му се јаде торта нека оди на плоштад даваат. 8)

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Сакам да кажам...

Кој вели дека не е убаво да си женско?
    Како инаку би се ваделе ние женските, да не вежбаме на часовите по Спорт :?:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. orinoco

orinoco Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    88
    Сакам да кажам...

ми дојде време за одење дома :), чао

5. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.047
    Допаѓања:
    123.936
    Сакам да кажам...

Се израдував ама искрено.
    Не ја знам целата приказна,ама девојчето го прикажаа како најголем криминалец :puke:
    Значи нашиве вести и новинари :@ само да се кажело нешто!
    А зошто не рекоа бе ајде да и помогнеме? Не е само таа.Не ја оправдувам,но може желбата и била преголема да студира....Ова беше само еден приказ на тажната судбина на поголем процент од нашето население.Доста поголем.

Погрешен чекор да,но мене ми падна жал вчера кога слушав на вести :swear:
    А силно посакувам не само нејзе ,на сите кои имаат потреба да им се помогне.
    Така да големо браво за тоа соопштение....пак има надеж дека ИМАЛО ЛУЃЕ!

На sesilija и teddybear им се допаѓа ова.
  6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Време е да сфатам дека мојот живот не е романтична комедија, туку научно фантастичен филм :rofl:
    Вчера во рок од 2-3 саати толку многу работи наеднаш, слушнав, кажав, видов, дознав и направив што бев во некое привидно бунило....ама после полека лупејќи пиперчиња си средив СЕ во главата и сега сум раат :lol:
    Ах да и може уште од сега да кажам, ако има некој на форумов со адвокатски способности.....нека смета дека ќе му бидам клиент - обвинет за педофилија :wasntme:
    Можно ли беше да го поседувам и таленитот секогаш 1-2-3 години помали од мене да ми се допаѓаат :lol: епа ДА можно е, а што е најтрагично ова веќе е статистички примерок со повторување кај мене (ах колку мразам статистика Славе без В знае) :rofl:
    Луѓе мои па дома на врата ми се појави, бомбонче беше....па муабет па шала па смеа и на крај да дознаам дека е генерација на дадичка моја :doh: ај бар зетко за сестра ќе го правам, ако не за мене :lol:

7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    Сакам да кажам...

Баш си размислував прееска, толку луѓе има околу мене, толку различни личности и се запрашав колку од нив навистина ме познаваат која сум всушност, колку од нив знаат повеќе за мене од моето име, колку од нив ги знаат моите интереси и работи што ги сакам или не? Кој ме познава, а не само да ме знае?
    А не дека јас ги познавам нив..

И ми се чини дека конечно научив да ги контролирам срцево и мозоков да работат одделно..
    Одамна по малце ми успеваше, а периодов ко да се усовршив.
    Ептен ми одговара.
    Не знам дали кажав, ама или од умор или ми пукнало нешто во мене, ама веќе ретко нешто ми предизвикува емоции. Воопшто, било какви..
    Ретко, ретко...
    И не, не се жалам, преубаво е.

На Izaabella му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Љубовта е болест,никад нема да се заљубам..

Најточната реченица кажана од Слаткар EVER.
    Денеска го видов,после толку време и пак целата затреперив,пеперутките пак оживееа во моево стомаче..Пак ме погледна,како порано и се понадевав дека можеби сеуште има некакво барем мало чувсво спрема мене..И после се освестив,си удрив две-три шамарчиња и се потсетив дека сега е со неа,дека тоа што беше е минато свршено и дека веќе нема да се повтори.
    Ех,таа љубов,тешка е...Тешка е кога љубиш а,не ти е возвратено,тешко е кога се присеќаваш како било и ти навира цело море од солзи и сакаш пак а,знаеш дека нема да биде.Тешка е кога ќе ја изгубиш,кога гледаш како полека,полека се оддалечува од тебе,како полека оди од тебе и оди во нечива друга прегратка.
    Тешко е да се сака.

На Izaabella и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

:whew: ^_^
    дојде и денот за реализација на ваучерот
    КОНЕЧНО
    од козметика резерва до крајот на годинава :lol: :rofl:
    и вчера ги добив геловите за туширање од 500 мл на Авон и тоа за заврстување-супер :)
    имајте убав викенд феминки, се читкаме
    ке ми недостигате :worried: :* :hug: до сите :)

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

И пак не мислам на себе и пак го ставам него на прво место и пак неговите потреби пред моите и пак спремна да се жртвувам и пак ми фали храброст да се соочам со реалноста.
    Време е да сменам многу работи, ќе изгубам многу но... вреди да се ризикува.
    Што биде нека биде, најголем противник сум за газењето на луѓето и рушење на се пред себе со цел за постигнување сопствена благосостојба но време да е мислам само на себе и своите желби и потреби.
    Кој те е*е!
    Можеби е вистинскиот за мене, можеби е љубовта на мојот живот и можеби со никој друг нема да бидам среќна ко што бев со него ама нема да знам ако не пробам.
    Коцките се фрлени.

На Offspring, Miss-Independent, MSkorpionka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Сакам да кажам...

СДК...(читај:јас уствари ништо не сакам да кажам ама...) ;)

Петок е.... убав сончев инспиративен ден...Клапната сум, а око не ми се затвара...Ни ми се спие, ни ми се излегува, ни ми се учи. Нит ми се јаде, нит ми се пие.

Ми недостигаат некои личности во овој живот тако зван- МИЗЕРИЈА :doh: Добро де, не се умрени...Ама сепак ми недостигаат, затоа што се далеку. Сакам да ги видам...И да ги гледам...да ги гледам....гледам...додека не престанат да ми недостигаат. :lol:

12. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Помина првичната еуфорија, и сега полека но сигурно се заљубувам. Ах тој човек, колку само ме исполнува...има некоја позитивна енергија, некоја мила ѕвезда во него, кога ќе ме погледне со тоа очите се губам. Реков дека сакам да сум слободна, да не се замарам со никој...а јас месец дена откако прекинав долга врска, веќе сум head over heels по него. Што ќе се прави- не знам. Кога ми размислувала рационално, би требала да прекратам со се уште сега, додека е тазе, додека не станало ептен официјално, ама не можам бре да се натерам, немам друга причина против, едноставно не сакам, убаво ми е.Аиии леле ќе збудалам! :inlove:

13. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека ми дојде конечно заслужениот одмор, макар траел и пола ден. Денес останатиот дел од денот е за мене и ќе уживам и нема да фатам книга. Утре ќе се замарам. :)

Бев на плоштад и не земав од тортата. :fubar: Ми правеа лиги после кога ми кажуваа каква била чоколадна. :worried:

И да не заборавам, среќен роденден Вајлд, затоа што не ја отварам баш темата за честитање роденден. Се најубаво. :)

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  14. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК

Добро дело напраив денес, ептен добро...

Мојата 73-75 годишна комшивка беше нападната од две улични кучиња и јас ги избркав, а кутрата мава со бастунот, без координација целата..

И јас како јас, шлаг на се, во сред маало и викам комшивке, ќе ве изедоа во цутот на младоста :tmi:

Колку ме слушна, колку ме разбра, само ми го покажува бастунот, така воинствено, не се предава ...

Мил живот и на 75 пак е мил...

На Monna.Monna, Buttterfly, crazylady и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Сакам да кажам...

16. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека некогаш е нај лесно да кажеш нешто кога мислиш дека и баш нема што да се каже... Само почни со едно ништо, но не застанувај кажи си што ти лежи на душичката оти лажливо е тоа ништо зад кое може да се крие сешто :$ Ајде да видиме...

http://www.youtube.com/watch?v=ir16CbWW ... re=related

17. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

СДК дека од кога се исклучив синока од пц јас бев главниот херој во спасување на моето семејство :$ за прв пат се помолив се да биде добро дома а за останатите кои ги сакав повеке не ме засега.Јас сум срекна што ги имам моите родители и моето братче здрави покрај мене.А на дистрибуцијата се најлошо им посакувам.Толку необразувани личности еј. :fubar:

18. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

Вчера срање ми беше денот.
    Ма цела недела е срање. Ама, тинк позитив Синтија!
    Олвејс лук он д брааајт сајд оф лајф :music:

Ма шалим се, не сум јас тип на човек што веднаш се препушта на тагата и депресијата доколку нешто тргне по ѓаволите и гордо изјавувам дека иако ова ми беше една од понапорните недели, сепак си бев прилично расположена. Издржав мушки, се изборев! :devil:

Имајте ми убав викенд феминчиња мои мили. :d: :dance:
    (па од понеделник, здравје боже, повторно и се навраќаме на глупавата рутина :tmi: )

19. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    Сакам да кажам...

НА ЕКСКУРЗИЈА ВО ПОНЕДЕЛНИК :party: :dance: :sun: Ух, чувствувам прекрасно ќе биде, срциња ми се повеќето од клас, ептен се мили :) Па и со 5ката ако бидеме во автобус уууууф славење ќе биде тоа!Ајде понеделникче, чекам те :*

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК прво честитки за темава, нек се множат страниве :D листовите хартија не се трошат битно :D

СдК не дека не знаев, но уште повеќе ми се потврди тоа што го знаев долго време, после тоа што се случи, нешто од што смртно се преплашив, па фино си се расплакав од душа :worried: а се надевам нема да се повтори :( :worried: јас си знам :( зборот ми беше, не е важно како се облекува човек и сите работи кои се веќе општо познати, важно е што човек ќе направи за другите, а и за себе си, важно е другите да ги направи среќни, да ги почитува, без разлика колку време ги познава, дали му се роднина или не.Правејки зло на другите, со самото тоа истовремено си наштетуваме на себе си.Кое фајде ако човек направи зло некому? Што, орден ли ќе добие или оскар? :^) Ништо, апсолутно ништо, само повратна злоба од другите кон него, злоба на сите страни.Човек не се родил со мобилен телефон или злато на него.Се е минливо во животот, па дури и човекот, остануваат само делата, спомените како и да е.Другото нема вредност.Секој го знае ова, но не само да го знае, туку да е свесен за ова, без разлика на се.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.