Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

СДК дека нема да одам ни на Greatest hits ниту пак на Виноскоп, ниту негде ван мојот дом.

Ќе одам во продавница, да си земам Патос, Нес 3 во 1, сокич, ресана и ќе си пуштам она што јас сакам да го слушам по дома, ќе се облечам во бело (џоа Соња Тарчуловска), и ќе правам дупца-дупца, ќе отворам прозор за да на некој начин бидам во контакт со надворешниот свет.
    И така ќе помине и овој мочан викенд. :clap:

Со многу љубов и нервоза во мене, поздрав. :*

2. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

.. И никогаш не прашуваат за дирекции :)

3. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Сакам да кажам...

Есен. Вистинска есен. Го сакам дождот, го сакам нековото шушкање, ги сакам жолто-портокаловите листови, ги сакам листовите по тротоарите, го сакам влажното и студено време. Ја сакам есента.

На Rozich, starbucks и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  4. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Сакам да кажам...

СДК дека ако на некој му треба случајно состав за есен или било кое друго годишно време, слободно нека укуца http://www.femina.mk па нека отври Сакам да кажам и ќе најде материјал за цел реферат, ма за докторат бре :D ;)
    Шала на страна, убави ви се постовите за есента феминки, до мене ќе да е проблемот. Ја нити сум осетила паѓање на лисја( до душа кај мене не ни има паѓање на лисја, ни лисја по тротоари :o , забушаваат дрвјата нешто), нити сум осетила мирис на есен, ништо бре :D Уствари дождот го осетив, оти ме наврна, али другото јок ;)

5. Morning.Sunshine

Morning.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

Се стоплив.Вовлечена во црвениов џемпер што ме потсеќа на љубов,со екстремно долги ракави кои ми ги прекриваат дланките.Свеќички запалени во мојата соба.
    Се почестив и со чоколада.А вечер ќе мирисам на цреши и слатки оревчиња.
    И во глава ќе ми се мотаат 300 филмови.Прашања на кои нема да одговорам,емоции кои ќе ги потиснам.
    Ти кажав дека ќе бидам добро?
    Епа да ќе бидам..

6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

На овој студен, дождлив ден кога сите се по дома, јас како и обично обратно од другите - цел ден не се прибрав дома, покуќарка бев денес :D

Си дојдов дома, но не за долго. Ќе се спремам за на кафе со другарка ми, ми рече дека и требам :worried: Ах, на љубовните маки не им се гледа крајот...

7. StarBwoyy

StarBwoyy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

СДК: колку сум бил глуп како мал :) колку само не сум ги сватил цртаните на Дизни

ЗАШТО МИСЛЕВ ДЕКА АЛАДИН Е БОСАНЕЦ???????? :rofl: :rofl: :rofl:

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  8. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

Надвор дува студен ветер, ситно врне, сивило, црнило, облаци над ридовите и враќање на еден познат филинг. Секоја година во ист период.

А што ми е на мене, дефектен ли сум, што сакам само да излезам на шорц и маица, да ги раширам рацете и да го почувствувам времево. Да почувствувам студ, да измрзнам, сакам да се тресам целиот и до коска натопен да си влезам внатре после..
    Чудак, фрик бе...
    Ама тоа ми е начин да ја доживеам природата можеби...зошто на крај краева да се кријам од есента, зарем таа нема свој шарм, убавина, зарем таа не ни чува по некоја приказна од нашите животи...

Јас имам многу убави спомени во есен, и не треба да не нервира и да ја мразиме само затоа што лешевите во сообраќајот не кочат и ги бањаат луѓето, или ветерот ќе ја расипе фризурата..

Едноставно, препуштете и се...Таа има што да понуди..

http://www.youtube.com/watch?v=WTkRvcN- ... re=related

На Ivah, green.eyes, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Сакам да кажам...

СДК ... Жени, кај што има жени има и проблеми ... :D Ништо не им е погодено. :wasntme:

На crazylady и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  10. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк дека сум фул. Се прејадов.
    Не дека се фалам, ама направив преубави палачинки.
    Ако за нешто ме бива, тоа е правење на палачинки.
    Со сестра ми ги изедовме сите, само по една им оставивме на мајка ми и татко ми, колку да не речат дека не сме сакале да им дадеме.
    Ми ги пофалија дека се многу убави.А тоа мене ми чини големо задоволство.

На Ivah му/ѝ се допаѓа ова.
  11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Јас сакам да кажам дека се ми е тапа, ама онака тапа, како тапата од виното што го пиев прееска. Пунто. :D

12. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Надвор цел ден врни а јас дома цел ден си седам по пижамчина кои сега мирисаа на компирчината од ручекот :D убаво свежо време денес,јас топло облечена цел ден си го преседав дружејки се со збирката по Математика која не остави ни еден момент да ми помини за џабе :D и така дур си се дружевме јас и збирката цел ден во позадина си ја служав ствари лагане од Тоше и си пиев топло чоколадо,а сега повторно легната во кревет си се опуштам со лаптопот в скут си читкам фемина и фб повторно си ја слушам ствари лагане и си пијам топло чајче со мед и лимон :)

Ах есен,есен секој момент го правиш посебен па дури и дружењето со бројките :D

На zhap4e и TeddyS им се допаѓа ова.
  13. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Сакам да кажам...

СДК дека мразам штикли :devil: Мразам мразам мразам :@ А нема што друго да облечам на излегување, во ниско нема смисла не сум 5то одд , што да обујам ШТООО :@ :@ Роденден ми е , ќе одиме во кафана :sweat:

14. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Сакам да кажам...

СДК пак ми се јаде во ниедно време,и тоа не било што,нешто покалорично ми се јаде :swear:

15. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Прво ми изгореа пуканките, 30 сек повеќе беа во микробранова и валааа црнила, и ги покажав на мојана блесава Е ми се пукна од смеење.

Малоно мутле, ќе одело за Скопје без мене, хуху ќе пукне од досада знам.. будалче..

Цртам скици утре сликам девојка, ќе има и голотија, ама не вулгарна.. се надевам дека ќе има сонце.

Срцево ми е полно, убаво ми е, ме гали... Сакам да трае ова чуство..

И последно, сретнав на аеродром во Малмо некој си Романец и се преставив како Ирена Мила, типов ме нашол на фб, на твитер, па ми напишал такво љубовџиско писмо, чиниш утре ме зима за жена. Па си го опишал бизнисот, па дека е фотграф и тој, па дека има проект од 220000 евра, леле леле болести мајко моја, понекад ме страшат маживе. Не му враќам нек пати..

На Neytiri, la-chicka и zhap4e им се допаѓа ова.
  16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Јас дојдов да го пофалам виноскоп :wasntme:
    Пиејќи - Тагував за југот (или за нешто друго)
    Пеејќи - ај да беше стрела песнава (ама не е)

Добро бе, кај се криеа до сега тие згодни момци :?: синоќе на секоја страна здогледував по некој симпатичен, и не не беше до виното навистина беа симпатични :$ Морав да го испочитувам виното како што е ред, си гушнав една флаша т'га за југ и стрпливо го чекав Гоцета да ми запее :rofl: Убави беа луѓето, убаво беше виното, убава беше музиката, убава беше атмосверата - МИ ЛАЈК ИТ :up:

Признавам, накај дома малце матно беше :tmi: а после уз еден разговор како си ја отворив душичката.....уф уф мераци :$ :talk:

Го љубам виното! :l:

На Neytiri, zhap4e и Bright им се допаѓа ова.
  17. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Да искачам, да не искачам. Ладно ми е, не ми е ладно. Гладна сум, не сум. Врне, не врне.
    Да ќе искочам, смрзнувам, мртва гладна сум и врне. Епа убава вечер ќе биде ова! :inlove:

18. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Сакам да кажам...

E ова одамна не било. Дождот кој ме прскаше толку не се чуствуваше колку разбеснетиот ветер кој ми ги заледи образите и ми го зацрвени носето :D А јас беспомошно се борам со чадорот :tmi: Така е надвор, ама ме освежи и расположи а и викенд е. Секогаш е интересно кога нешто се менува преку ноќ.
    Ајдееееее без мрзи, изговори и завлекување секој кој се чуствува млад нека излезе в град (Подобра рима не ми текна :$ :tmi: :D )
    Смејте се со оние кои ги сакате или гушнете ја/го саканиот/та. А нивниот поглед во тој момент е она што не се заборава ;)

19. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.658
    Допаѓања:
    4.585
    Сакам да кажам...

Evo ti sad, neka te boli
    evo ti sad, dodji i moli
    ne tice me se, ne tice me se
    necu da za mene umres
    necu da me razumijes

20. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Сакам да кажам...

Во погрешно време!

Станав со хроничен напад на утринско слепило. Ќора бев де! Ми се матеше се'. Гледам во телефон да видам колку е саатот, точкици ми се гледаат. Ко на Том и Џери, кога Том диригираше во филхармонија и нотите му се претворја во мравки. Стреинџ, ај ноу. :yawn:

Си подремав на англиски едни добри 2 саатчиња. 120 мин. па што се тоа. Коза..оваај, боза ^_^

Ајмо Линче, на лупење пиперчиња место да си легнеш и да се топлиш на дождов. И така си се помачив, но вредеше, се изнамакав од тенџерето, стомачево оро ми играше. :D

Да ви кажам дека многу го сакам тој човек. Кога го "запознав" не очекував дека така ќе влијае на мене. Лошо влијае. Глумец бе. Глуми во моите мисли цело време. Зар не сфаќаш дека те исфрлив од кадар пред долго време, што се убутуваш бе, LG(Иначе ова е нов израз за Лижач на Гс, така да си знаете :D )

Животот е ништо, Гудбај и Аливидерчи.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.