Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

сдк убаво си поминав на свирка кај дечко ми!
    иако надвор е кочан ладно, и мене ми беше смрзнато и носето и рацете, кога ми ја пееше just the way you are, цел студ исчезна за секудна! Ајде нека дојде побрзо наредна сабота пак!

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Invisible

Invisible Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    33
    Сакам да кажам...

Сдк, благодарна сум што кога бев мала моите не ми ја удоволувале секоја желба, ме научиле да го ценам тоа што го имам и ако не можеле да си дозволат нешто да ми купат не сум го сфаќала толку трагично тоа. До ден денес сум таква и можам да се прилагодам на секаква ситуација. На денешниве деца им се удоволува што сакаат, ако не, одма следува вриштење, плачење, трескање од земја. Имам пријателка тригодишната керка ја прашува што сака да јаде, па малово уште и размислува не ова, сакам она,после уствари она другото и ако и рече дека нема нешто одма почнува да плаче.Затоа родители кажувајте им и НЕ на децата, понекогаш може е тешко ама така ќе научат да ги ценат работите и во иднина ке ви бидат благодарни.

На julie77, angel92 и zhap4e им се допаѓа ова.
  3. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.014
    Допаѓања:
    4.908
    Сакам да кажам...

Кога тогаш сакам да направам слика од себе, т.е. некој да ме наслика...Знаете легната на "кревет" со некаква поза...

Баш вака :)

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Добра ноќ..Си легнувам со насмевка на лицето..Never forget this dayy..Псресреќна сумм :inlove:

5. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MoDeRnA

MoDeRnA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    50
    Сакам да кажам...

СДК дека очекував многу поубаво да си поминам на грејтест ама тоа е...

7. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

^

А јас па одлично си поминав, викање, пеење, скокање до максимум! :party:

Затоа и се знае, утре ме чекаат отечени раце, зарипнат глас и ко метал тешки нозе.
    Но ако, јас максимално се исполнив викендов, се надевам и Вие. :)

Само многу голи стомаци, половини и пола г’зови видов вечерва, ко да сме летно време во пустина, или среде базен...
    Шта чеш, „развикани“ девојки кои очајно сакаат да привлечат внимание, незнаејќи дека и без тоа би биле атрактивни и привлечни за останатите... Не дека како појави пречат, баш напротив, многу од нив беа посластица за очите, но истовремено беа и на граница на невкусното... :)

ПС. И да, да Ви доловам дел од атмосферата на која безпоштедно се скокаше... Уживајте. :)

http://www.youtube.com/watch?v=buAKZDWm57Y

На crazylady, Go-Girl, TheCandy880 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Сакам да кажам...

СДК Иван Раденов е најприземјениот човек што сум го запознала, вечерашната свирка му беше супер и покрај тоа што немаше струја и покрај техничките проблеми. ВИП ги пречека како што треба, како што доликува.

Прекрасно помината вечер со Иван и со неговиот бенд... едноставно немам зборови... :inlove: :inlove: :inlove:

9. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Сакам да кажам...

На Сител почнува I know what you did last summer.
    На оние на кои им е досадно или па ете ако случајно го немаат гледано шо не ми се верува нека пуштат, јас по милионити пат ке го гледам, додека не ми се преспие :lol:

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ова ми беше најдобриот викенд во животов!
    Party all day, all night. :D
    Вечерва бев повеќе во улога на фаќач на сеир и трол. :D Малку бев фатена, таман за расположение, додека имаше и такви кои беа ѓонови, па го изедоа целиот ремет. :rofl:
    Ауу ти беше таа што цела вечер ми викаше дека има прозор под пивото...
    Абе таа бев јас, само што немаше пиво под прозорот, туку внатре имаше човек кој сакаше да те избања со чаша вода. :rofl: Исполнета мисија. :D
    Се` на се` се отцепив од смеење. Му врзував машнички, на глава шнолки со пеперутка...
    Имаше само еден фејл момент во кој се обидував да заковам шајка со клешти, ама безнадежно беше... :(

На baguf4e, Annie.mk1 и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  11. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Оо... среќна сум! Ми се расчистија некои мисли, можам да легнам и спијам мирно. Можеби проработе пелинковацот во мене, но невермајд! :inlove: Добра ви ноќ!

12. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Сакам да кажам...

Станав уште со кокошките |( Ако сега пишувам, станав во 7 и 30 :!:
    Недела. Наместо да си поспијаш како човек, ти дремиш на компјутер тука а илјада пиперки те чекаат надвор да ги мешаш. Не за џабе рекле “Кој како си ја наредил“ :|
    Како и да е. Со лесно нека ми е (што би ми рекла тетка Хајрие да беше сега тука). Го напуштам компјутерчево и трчам надвор да мешам :(

На Mameha му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Дури сега сфакам колку е убав животот бил а јас си го губев времето за една личност која не ме заслужувала.Не ни знам зошто пак го спомнувам.
    Можам само да кажам дека сум пресрекна што во мојот живот постојат личности кои ме ценаат и прават да се чуствувам добро да не потпаднам во депресија.Си знаат тие личности кои се.
    Сепак благодарение на фемина (а и веке порано спомнав) стапнав на нозе.
    Чудотворни сте.:hug:

Имајте сите убав ден.

На Divinebutterfly, crazylady, LilBaby и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    787
    Сакам да кажам...

Неделно утро.
    Едночасовен разговор со мама и тато.
    Полека се навикнувам на нејзиното отсуството.
    Ми се јави баба.
    Колку сме далеку една од друга, толку ја сакам.
    Утре и е роденден на М. И неа ја сакам, бе.
    Одамна не врнело толку.
    Го сакам дождот.
    Ја сакам есента.

Се сакам себеси.

15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да ви кажам дека го најдов клучот. Подобро да не ви кажам каде :lol:

Имајте симпатична недела ... јас денес ќе се обидам да вметнам малку учење низ неа. Ако не успеам здравје :P

На Divinebutterfly и sesilija им се допаѓа ова.
  16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк вотка,вотка,вотка и мислев ќе се опуштам да се изнаиграм нооооооооо wtf тупкав во место цели 4 саати.
    Dj NIKIFOR мислев подобра забава ќе направеше па нели редно беше на отварање на дискотека да има добра забава но наместо од играње нозете ме болеа од тупкање во место.
    Но ајде добро е и тоа барем ме наврна дожд,мирисав на цигари,качував тепмература и носето ми течеше,не знам колку пати се избламирав засрамив ... убава вечер,ќе кажете wtf :^) убава :?:

Па и беше,барем друштвото беше ОК и љубезно а кој би го очекувал тоа во ова наше време од машка страна кои во друштво имаат едно женско :?: :)

И така додека на битовите од Dj Nikifor сите прават ladies night јас бев повеќе накај boys night во комплетно машко друштво.

П.С. го обожавам чувството кога ќе си дојдам дома од излегување и ќе ги соблечам штиклите од нозе ахххх преродување :lol: :lol:

17. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    Сакам да кажам...

многу измешани чувства имам во себе...
    уффф :x :x

18. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Сакам да кажам...

Колку и да знае времето да направи да се чуствуваме најмеланхолично, најзатворено, најстудено. Јас сепак го сакам.
    Го сакам дождот што цела вечер ме потсетуваше дека не сум сама. Ми правеше друштво во долгите ноќи, со тивок муабет ми го донесе сонот.
    Колку и да беше ниска температурата не почуствував ни секунда од ладното време.
    Покриена со дебелото кебенце, си споменував дека спијам со саканиот и дека наместо кебенцето тоа ме топли. :inlove:
    После толку долго време на немирно спиење, ноќеска спиев ко за прв пат во мојот живот. Топло и мирно :)

И да знаете секоја капка дожд е вредна. Сакајте го периодов а најмногу од се сакајте се себе си.
    Зашто нема никој како вас на светов. :!: :*

На Anja98 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Сокриј ме како зрно в дланка,
    вдиши ме како последна љубов,
    милувај ме со дождот,
    изговори го моето име со ветрот.
    Сонувај ме..
    А јас нечујно ќе те повикувам и љубам..

Ова е за моето мутле, вака му посакав добро утро.

Денов сончев, сончева и јас... одам да сликам, да се потхранам.. прво мал разговор со мојата едниствена, да ми каже колку ме сака.. одам да летам и да се чуствувам моќно со тоа што умеам.

Имајте убав ден..

http://www.youtube.com/watch?v=El8_wP-8 ... re=related

На Divinebutterfly, green.eyes, 2468 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Добро утро, прекрасен ден, нели? :)

Имам еден професор по спорт кој кога и да не види ни вели: Добар ден, добри ученици!. И ни кажа демек тоа му било како мантра, да се убеди самиот себе дека сме добри ученици. Кога може и тој така да опстане помеѓу лигави пубертеклии, можеме и ние да си повторуваме дека денот е прекрасен. ;)

На мене денот навистина ми е прекрасен. Барем утрото ми почна многу убаво. Мама, тато, сестра ми и чајчето се тука. Надвор е ладно, јас сум дома на топло. Јас па си го сакам временцето, не гледам ништо монотоно во него. Некако го развива романтичарот во мене.

Вечер ме чека муабет и кафенце со мојата прекрасна другарка, која ќе ми раскажува за нејзините прекрасни денови поминати подалеку од мене. И едвај чекам да ја видам во прекрасното кафуле и да се дружам со сите прекрасни луѓе околу мене. :)

Се е прекрасно!

На Neytiri, Hiii, caroline.costa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.