Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Почна и ова недела, јас завршив за денес..слободни 2 дена скоро..
    Ладно е очајно ми треба ТОЈ да ме гушни да ме стопли :$
    Овој викенд ми беше прекрасен ..невер форгет вчераа :$ :$ :inlove:
    Го доживеав најголемиот шокк EVERRRR..Сепак го сакам најмногу :$ :)
    Ладно е феминки, облечете се потопло..
    Имајте убав ден :D :*

На Ivah и SexyLady им се допаѓа ова.
  2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Не ми изгледа ова на моите класични понеделници.
    Не се чуствувам одморено од викендов, а не ни правев нешто заморно што е уште полошо.
    Не сум наспана, дал спиев 2 часа.
    Не ми се работи и сакам домче да одам да спијам.
    Не сакам ништо, сакам кревет.
    Ах сакам, сакам да имам попладневна дремка и да го гледам вечер Ultimate Survivor со Бер и после да гледам Suits.
    И да сакам што утре е неработен ден, тоа ми дава надеж и оптимизам за денешниов ден.
    Создадени се деновиве за филмови во креветче со грицки и 10 кебенца, ама не е совршено се затоа мора да одам по ветриштава, да чекам автобус, да мрзнам, да јадам тврдо геврече и да гледам лица разочарани што не ги споиле празнициве.
    Плус сабајле кога станав и реков на мајка ми дали може да продолжам да спијам а таа да ме оправда? М? :wasntme:
    Понеделник беај, ИШ!

На MandyLane и MalataNena им се допаѓа ова.
  3. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    Сакам да кажам...

сдк
    времево е прекрасно, ми фали уште Човекот до мене, ма го нема за жал :|
    веќе поЧнав да размислувам за фустанЧето за нова година, и за подоготовките :D мада знам дека е рано, но јас да си се скоцкам на време, потоа на 31 да не одам по продавници да нервирам :angel: :lol:
    знаЧи едвааај Чекам да дојде декември и таа еуфорија околу новата година :$
    ме прави среќна самата помисла :wasntme: :inlove:

На Monna.Monna и Adi888 им се допаѓа ова.
  4. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

СдК па вака :D
    веќе ми се бројат 19 год.
    вчера беше прекрасно винце лепо друштво :lol:
    е што е тоа што јас научив за овие години?
    дека во никој денес неможеш да имаш потполна доверба,дека вистинската љубов ни малку не доликувала на онаа која јас така ја нарекував,научив да ме прават среќна и малите нешта,научив дека морам да се борам во животот за да постигам нешто и секој мој пад да го прифатам со насмевка а не да се заробам во конците на неуспехот и да тапкам во место :lol: :)

п.с И да,научив дека .. мислам не научив него сватив Крајно време е да ги откажам цигарите :D

5. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    Сакам да кажам...

Остај што е ладно,па и студи.... :!: :lol: :rofl:

6. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Абре луѓе што е овааа замрзнувачкаа,јас измрзнав готова сум значи замислете во летото спиев со 2 ќебина а сегааа....си ги извадов омилените 8 ухууу нема пообра,сите ми се смеат ама па зато вас ви студи а јас си уживам во убавата вечер ;)

7. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Сдк

Многу сум расистички настроена денес . Професорката по македонски предаваше и нешто сакаше да каже ... со боја? и јас се избацувам ЦРНЦИ !! :tmi: а таа мислела уметници , дека уметниците користат боја .

Се чувствувам мнлогу потресено . Како влијае климава две минути се смеам две плачам :D Ама важно се смеам .
    И сега патам од некое беснило , начисто мрднав од мојот памет. Добро ја си го носам паметот секаде со мене . Мама ми вика СО ПАМЕТ , и ја паметот под мишка , во град.
    Инаку нешто многу почнав да си го хранам речникот бидејќи користејќи сленг сум оставила вцечаток на незрела личност .
    Ок , значи сега вака , синтетизирајќи ја пантонимата на парадоксалната антропологија и базирајќи се на една фундаментална практика ќе кажам дека моето мобилно прашање е афирматично и апсурдно говори за мојата апофизика и аподијалектика , но ветувам дека од сега ќе зборувам јасно и концизно и на тој начин ќе оствариме една добра комуникација нели ?

Ајде поз.
    :rofl:

8. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

Добро утро на сите :)

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК....Понедлник а?
    Има ли уште некој што ги сака понеделницити..како јас? :wasntme:
    Една од основните причини е што кога почнува понеделник,завршува недела,нели логично. :D А ја ја хејтам неделата од дното на душава.
    ПлАс,секој почеток е убав,означува промени ,од вас зависи каков ќе биде the end-от.

Овааај...коа ќе размислам коа бев средно и не ми беше омилен нешто баш-баш..Можно е ова сакањево да е резултат на тоа што немам предавање у понеделник,a?Moжноо, можно! :D
    И сабајле добив заушка од брат ми,криво му било што сум можела да бидам окезена така од сабајле...ја мајката.Кога лапна и он една кришка ајварче и лепче и он се окези.
    Ама ај јас не му мавнав заушка.Не дека неќев ,страв ми беше од повратната. :devil:

И идам јас драги девојчици да си ја средам косата пред да исплашам некој комшија,пошто сум као лавица.Али буквално.
    А запознаени сте дека имам врло згодни комшии. :mm:
    И уствари сакав да кажам....

На Neytiri, green.eyes, TeddyGrey и 4 други им се допаѓа ова.
  10. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Ептен сум расположена денес. :rock: Ама онака, на се‘ се смеам, се‘ ми е смешно. Се изнасмеавме со другарка ми. :rofl: Дефинитивно, времето не влијае на моето расположение. Хух, добро е. :whew:
    Ама што е ладно, и што мрзнам, друга приказна. :lol: Сабајле кога станав за школо, кога go открив ќебенцето, мислам го видов Господ по пижами. Па волку да е ладно, не е нормално. :shake: Боже Петра. :rofl:
    Што е 11 Октомври? -Ден кога не се оди на школо. ^_^ :lol: (не е кажано од мене :!: )

Е, да...

Проклета нека е добрината во мене... :D

На Ivah му/ѝ се допаѓа ова.
  11. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.837
    Сакам да кажам...

Сакам да си одам, ама неорганизацијата го прави своето. |(
    Ја чекам теткицава да ми дојде, ме мачи еве веќе неколку денови, проследено со главоболка.
    Ми студи, седам под ќебенце кое мириса на ленорче, и преубаво ми е да ви кажам, под него, од мирисот.
    Низ прозор го гледам сивиот воздух и замрзнувам со самата глетка. Ама убаво ми е.
    Крцкам колаче и ве читкам вас, слушам предобро музиче и се лигавам низ креветот.
    А тој спие, а сакам да ме разнежни со погледот барем, со гласот... те љубам, му шепкам.
    Почнувам да се растечувам низ нос, да добивам секси фатен глас. :D
    Јакните зимски и џемпери ги извадивме со мајка ми, и чекаат да ги облечам. Ама сакам ново, плус, уште едно зимско палто во мојата колекција. Овој пат сакам бело, точка. Оваа зима сакам да сум Снеже.
    Топчесто и пуфкасто Снеже. :lol:
    Ме чекаат обврски, денеска сама си го споив празникот, ама не се можам, не, не.
    Денеска ми е стоп ден, црвен ден.
    Ми се јави колешката, сум и недостасувала. Нека, утре ќе ја изгушкам, денеска шетам по пижами, мендести гофиња и маска за спиење на глава. Уживам на некој начин.
    Уште да ми свари некој кафе или чај, цела ќе е наредена.
    И не, не ме плаши времево, воопшто, го уживам на секој можен начин. Само немој да го изживеам зимото прерано, па во декември да барам пролет.
    Ми требаат пари.
    Треба и една работа да завршам. Требаше... МСВ.
    Опростете денеска сите за се, мрзелива сум, се сакам себе, сакам да се гушкам самата себе, не ме замарајте.... ЛЕле луѓе цел дом ми мириса на ленор, ме галат неговите ноти, ммммм.
    И овој Марун фајв, го овенав од синоќа дечкото. Да ми пееше во живо, гласот ќе му се фатеше.
    Па и двајцата со секси гласови ќе си шепкавме. :D

Сакам праска, лубеница, слива.

На la-chicka, Miss-Independent и LilBaby им се допаѓа ова.
  12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да кажам...

Зошто се мора да биде толку комплицирано?
    Зошто морам да чекам?
    Ми треба одмор, барем на неколку дена. Ми треба да избегам некаде. Сама без никого. Да се вратам како нова, ослободена од сите грижи и проблеми.
    Сакам да сум сама, а од осаменоста се плашам најмногу...

13. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Прво да ве прашам, живи здрави сте?
    Ви недостигав?

Помина еден hella bad weekend.
    Оставете што немав интернет, ами открив дека сум си најголемиот баксуз на светов.

Светот ми се руши под нозете, а јас ... Јас не сум способна ништо да направам. :|

Мислам дека екскурзијата моментално ме држи во живот.

Потребни ми бевте. Мислам, сакам да ве читам. Ама, оти немав можност да ве читам, си читав книга. И се изнаплакав за 4578 години. Море и за повеќе.
    И така јас си безделничев низ дома, мислејќи се што уствари е следно.
    Патем, си дојдов до заклучок дека е мнооогу глупаво без интернет. Искрено. Не знам што правев пред неколку години кога немав интернет, а за компјутер да не зборувам. :?:

Мрзоволна сум. Ладно ми е. Пишам, а прстите ме болат.
    Глупо е чувството кога патиките ти пропуштаат и осеќаш како чорапот ти се мокри. Се враќаш дома и уствари дознаваш дека сите други чевли ти се неотпорни на дожд, па си цмиздриш дома.

Но, сепак добро сум. Се држам. Надеж. Љубов. Мислам дека тоа ме одржува во живот.

Инаку, сакав да ви кажам дека ми недостасувавте...Многу!

На Smilly, Adi888 и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сакам да кажам...

;)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Сакам да кажам...

Конечо отидовме на вино фест и тоа не планирано ,а сакав ама не ме шета бе дечко ми од ладново само дома да се седело ]:)
    Инаку виното беше нешто преубаво топло како што беше па ах ах ми легна на цревцата уште костени ни фалеше во тоа студот ,незнам што ќе кажат другите дали ќе даваат негативни коментари јас не плукам по ваквите настани наши си се, и добри си се, и нека ги има повеќе ,
    и друго ми се допадна дека беше долу крај река под мост така кажано малце да се избега од рутина се само нешто горе на плоштад се одржува.
    Друго добивме со децко ми 4ка на лото хоохохох голема добивка се испрцкав во тобакото му викам на типот на каса има нешто вакво или ќе се страмам уште сега (не дека незнаев дека има 4ка ,знаев како влегов инаку)ама да се најдам во муабет дека добивката беше голема :lol: :rofl: :lol: :rofl: 120 денари хихиих со се јокерот .

16. mops

mops Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

сдк како би излегла да си се прошетам до кај братучетка ми да ми помине време ама ова ладново ме убива а и ја никако не сум што и да правам не ми чини седи дома досадно,иди на факс-леле кој ке иде, тоа е секој со својте проблеми |(

17. Invisible

Invisible Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    33
    Сакам да кажам...

... И после есента не била убава, убава е, отвара на некој посебен начин. Ми буди меланхонија, носталгија. Би можела со часови да седам покрај прозор, да гледам надвор и да шетам со мислите, едноставно да уживам.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    2.271
    Сакам да кажам...

Е баш го сакам овој понеделник. Јас и тие женцки, во кафулето со најубава атмосфера во целиов град. Надвор истура, а внатре е толку посебно. Затемнети светла, џез музика во позадина, а ние со топлото капучино в раце. Ми требаше овој час и половина со нив. Ехх, камо секој ден да беше како овој. :wasntme:
    Повеќе ни дождот не ми смета,ни студот, па ни оваа моја одвратна настинка.
    Поздрав мои феминчиња! :makeup: :*

На la-chicka, Monna.Monna, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сакам да кажам...

И јас бев вчера преку ден, како што беше ладно времето а винцето топло греено со циметче хмм хмм ептен беше слатко.
    Едни млади дечки свиреа етно музика, во стилот на Синтезис и стварно беше добро.

Во Скопје вино фест, во Струмица Ајверијада, во Штип Пастрамалијада, во Кочани денови на Оризот.. само така треба да се продолжи, да се негуваат традициите, да си го сакаме своето, и се повеќе да има вакви интересни случувања во државата, и се повеќе посетеност. :)

20. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

пак јас :D
    добро бе,вие мене ме сваќате ли како јас се чувствувам ?
    буквално ко були-були,абе овој џемеперот што ми го даде мајка ми потежок е од мене,ама мора да се носи,бегај таму ќе сум се разболела парите за лекарства ќе отишле :D
    не чекајте малку,денес сум некако недефинирана,абе каква мрза има во мене лелелеле не сакам да почнувам да ви кажувам,еве на пример мене сега едно кафе уз млеко знате како ми сака душичкава,ама пусто неможам да отидам од кујна,зошто да се одделам од компјутерот? небаре,некој ми плаќа,може некој еден ден ќе ми донесе пари за ова што седам,иди бре девојче задоволи си ја душичката (ова не го кажувам јас,ова некој глас од внатре ми го вика),ми студии бре :(
    проклето парно ајде веќе,порано нека го пуштат ...
    сепак јас решив дека уствари денес бладам некои глупости
    ако ви треба соговорник за недефинирани работи веќе го имате
    мојата најголема и воедно недостижна љубов моментално -----> :coffee:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.