Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Oва за мене е постов или општо збориш. Дека викаш ти :)
    Ако сакаш оди на стадион слободно, јас до сега сум одела 100 и еднаш. Не планирам да плаќам пари, да одам да мрзнам за некој да се зафркава и да го мрзи да трча. Ако мислиш дека си компетентна доволно да даваш совети за фудбал и одење на стадион слободно оди ти и бодри ги.
    Јас ете подобро ќе одам младинците да ги гледам против Србија или евентуално ќе си одам на локалново игралиште кај мене во населба и ќе си ги гледам дечињата како играат фудбал. Ете минатиот викенд бев и си ги гледав, ги бодрев им аплаудирав и срциња беа ептен среќни што имаат подршка. И играа со цело срце. Му викам на едно детуле Браво, а тоа целото се вцрвени од срам и едно срамежливо фала си кажува.
    Е тоа дете ќе стане добар фудбалер, но само ако се смени мафијашкиот дел од ФФМ. Мене не ме интересира зашто играат лошо дал е до ФФМ, дал ги мрзи, дал и они се изнервирани, дал зашто капитенот провоцира и ја дава капитенската лента на судијата. Тие момци играат добро надвор а за национален состав ги мрзи да трчаат.
    Се бодри секогаш националниот состав и во кошарка и одбојка и ракомет и ватерполо и пливање и се. НО и се критикува кога има подлога за тоа. Не збориме за еден пораз и плукање, и најдобрите губат. Збориме за константно глупирање во националниот дрес.
    Фала на внимание.
    Подршка за тебе ако одиш да гледаш фудбал баш ќе ми е мило, но и подршка за сите што не сакаат да го гледаат составот кој не игра со срце и душа и кој е состав по комшиска база. Ете тоа е разликата меѓу фудбалот и кошарката. Едните играа со цело срце, а другиве како да го немаат, а не ми е гајле како фудбалски национален навивач причината за тоа самите нека си ја најдат и променат, зашто веќе крајно време е!

На Offspring, XMaN, Nightwalker и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Баш пред некоја вечер дискутиравме за ова со татко ми.
    Jaс баш и не би рекла така.. Они знаат да играат, ама јас не ги кривам..
    Нормално дека ќе се чуваат за во странство, таму повеќе пари си зимаат. Повеќе имаат шанси таму. Овдека играат, само онака. Баш и Јанко збореше.
    Како Пандев, таму знае да игра, а тука незнае..

Како и да е. Среќна сум што 11 октомври се паѓа во вторник. :rock: Ослободени сме барем еден ден од тие два дена во неделата.. :)

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Епа ако не им се игра и ако се чуват за во странство нека ослободат место за оние кои навистина сакаат да играат а ги има многу.Џабе играат кога се ругаат.

EDIT :Кој е за ругање?
    sport/makedonska-fudbalska-reprezentacija-t8790/

:D Повелете

На rossonerka, Hiii и Elennaa им се допаѓа ова.
  4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк ТЕТКА СУМ ! ТЕТКААА !!!!
    станав тетка првата ми братучетка доби синче :party: :party:
    Да е живо и здраво :hug: :sun: :sun:

Преубав ден !!!!

На crazylady, zhap4e, julie77 и 13 други им се допаѓа ова.
  5. Angie.97

Angie.97 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    14
    Сакам да кажам...

Како да поставам прашање ? :/

6. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    787
    Сакам да кажам...

^ Еве.
    http://forum.femina.mk/kafe-muabeti/sakam-da-prasam-t1298/

7. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Сакам да кажам...

Кошаркарите душа дадоа на терен а овие дрвцава ко мимозички играат :D. Ем не ги бива, ем немаат срце и ем не знаат :D. Треба на машки форуми да видиш што сѐ пишува, феминкиве се и прекултурни :D. Инаку иам другари кои играат подобро и со повеќе срце ама нив никој нема да ги викне :D.

Ако делеа гратиси ќе идев на стадион ама да им плаќам 200 ден треба да сум луд и не само јас сите мои другари исто мислиме :D.

Последниот болд е точен ете за тоа сите се согласуваме :).

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК не си учам на време, па сега се жалам многу сум имала. Така ми треба, ама пак не ми доаѓа памет. Да се надевам дека нема да оплескам утре. :sweat:

9. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Сакам да кажам...

Поквалитетните форумски имиња, еден по еден почнаа да се откажуваат од пишување. Некои од нив, можеби и се присутни низ темиве, меѓутоа не развиваат дискусија и искрено многу ми фалат. Ми фали сарказмот преполн интелигенција што плени од Георгина, ми фали убавата децидна мисла на Жабчето, ми фали поетичноста на изразот на Љубам, мислењата полни со енергија на Сесилија, нежноста на Ливинг, хуморот на Мерлинка.
    Чат-пат наидувам на постови од Пирамидката, Трендафилка, Теодора ,Шелеа, Лолитка и уште некои кои успеваат да ми украдат по некоја насмевка на лицето и да ми дадат желба да пишувам.
    Па и Офспринг, за која сметав во почетокот кога се зачленив дека е вечит контраш, ретко го срочува своето мислење едвај во неколку реда, а порано постовите и беа доооста долгички.
    Останавме и без еден маж, Мистери, никогаш му немам кажано, но со задоволство го читав. Најти, Икс мен, Елементал и Јипман - :bow:
    Јас толку имав да кажам. :smoke:
    И воедно сакав од срце да ги поздравам сите горенаведени личности. Знам дека има соодветна тема за специјални поздрави, но во неа последниве неколку дена не можам да дојдам на ред! :makeup:

На crazylady, Mistery, GeorGinnA и 17 други им се допаѓа ова.
  10. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

Чувството кога после долго време ја облекуваш омилената дебела тренерка или џемпер за по дома :inlove: ме густа 8)

11. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Ми се оди на свадба!!!
    Мајка ми од сабајле си пуштила Зона радио и како се погодија се некои свадбарски песни, ми се отвори желба за играње :dance: .
    Штета што во брзо време нема некоја свадба.
    Наредна недела сум на честито за веридба кај другар, па таму малце ќе поѕенѕам :lol: , ама сепак свадба си е свадба.
    Ајде бе нека се мажи или жени некој. Ми се игра!!! :wasntme:
    http://www.youtube.com/watch?v=jAHKy_rExWM
    :dance: :dance: :dance: :D

На Hiii, Monna.Monna и cigarce им се допаѓа ова.
  12. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

убав ден :) онака безгрижен со драги личност :)
    после ќе се видам со некој важни особи за мене малку ке се релаксирам и од утре обврските можат да започнат :)

13. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

нема ништо поубаво откако после работа ке си седнеш на кафенце со колешка твое годиште,потоа ке си одиш на шопинг со либето и на крај си доагаш дома задоволна,среќна исполнена па еден туш па пак мераклиско кафе во омилените тренерки и гледаш како една млечна чоколада чека на ред :) а килограмите па кој ги тииит си идат си одат тоа им е и работа де :D така мили мои уживајте времето е само за гушкање милување под кебенце

14. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Мене па баш од ваквите мислења ми се иде да кренам рака од форумот и воопшто да не пишувам. И јас ги ценам постовите на Жапче, Сесилија, Теодора, на Мерлинка, на Љубам (која е доста активна) и ја сакам нежноста на Ливинг, ама сите нивни мислења сеуште се тука, нема кај да бегат.
    Секој нов член ќе изгуби волја за пишување кога ќе ги прочита овие оплакувањата по минатото. Не се дава ниту пак шанса. Колку од вас ги читате новите членови? Само успешно ги скролате, нели?

Две години сум на овој форум и секогаш активно го следам. Еве мене ми недостигаат мислењата на Соледад, па што.
    И да не спомнувам колку други вредни форумџики има и од поновите и од постарите ;)

Депресија ме фаќа на форумот од овие тажачки.

На crazylady, eli25, zhap4e и 26 други им се допаѓа ова.
  15. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Дали имате принципи врз кои се потпирате во животот? Како да се мотивирате себе си во остварување на своите цели и прегрнување на секој нов ден?

- Ветете си себе си дека ќе бидете толку силни што ништо нема да може да го вознемири мирот на вашиот ум.

- Гледајте секогаш на светлата страна на се околу вас и работете на тоа – оптимизмот да стане ваша реалност.

- Размислувајте само на најдобрите варијанти, секогаш давајте го најдоброто од себе и очекувајте само најдобро.

- Заборавете на грешките од минатото и продолжете да работите за да остварите големи нешта во иднината.

- Посветете онолку време на сопствениот развој, така што да не ви остане воопшто време за да ги критикувате другите.

- Живејте во верба дека целиот свет е на ваша страна додека искрено давате се од себе!
    :bow:

На Ivah, I.v.a.n.k.a и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Испружена на тераса, со зелено јаболко во рака си ги топлам коскиве на :sun:
    Вчера да се појавеше повеќе работа ќе ми завршеше ]:)
    Како и да е, убава била Струм'ца :wasntme:

Јас неможам да ви ветам, ама ќе пробам да не ве напуштам :angel:
    Па не сум ненормална да си одам, кога фемина ме направи побогата :wasntme:
    Без тревожење ве молам, Билката не ми напиша чек, ама креирајќи го форумов ми овозможи да се збогатам со пријаатели 8)

На EleMental, crazylady, Hiii и 5 други им се допаѓа ова.
  17. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Најдов начин да ги поразам машките на еден мнooогу болен начин. :evil: Не, не е тоа раскинување, варање, ниту пак шамар. Нешто многу поболно! :!:
    Ги победив во Кантер. :devil: ...или народски кажано - ги скинав! :rock:
    Сепак и покрај се имало некое делче од бруталност во мене. Yeah! :muscle:
    Say hello to the new Counter-Strike Champion! :bow:

S*ck my dick you assholes! :smoke: [ова се однесува на одредени момци! No hard feelings! :*

На TennisBabe, Hiii и smiley-94 им се допаѓа ова.
  18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

И свеченото отварање на мојата касичка прасе по втор пат оваа година бидна и резултатите се повеќе од задоволувачки :P

И и и и и

Запознајте ја мојата нова љубов со која стапуваме во брачни односи веднаш утре

Тоа беше љубов на прв поглед ... :inlove:

На Smilly и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  19. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Сакам да кажам...

Прво, ги читам новите форумџии и можеби ќе им треба повеќе време за да се истакнат и да се докажат, за да еден ден ме фаќа носталгија по нив. Зборував за веќе истакнати форумџии кои полека ги снемува од форумот, а кои дискутираат на покомплексни теми, а не цели 5 дена да го пишуваат менито што јаделе денес, какво гомце искакале вчера и дали се испилиле 6 или 10 пилиња на комшијата од карши.
    Сега значи, излегува, само нека се множи бројот на форумџии, нека лупа којшто сака, ама ние мора да си молчиме и да бираме што ќе пишеме, затоа што може некој ќе чита меѓу редови, па може да му ги повредиме чувствата.
    А не знам што па ти се најде увредена, никој нигде не те прозва. И те молам не кревај раце поради мене од форумот,имаш поедноставна опција - нареден пат скролај ме!

На Mistery, EleMental и Cynthia им се допаѓа ова.
  20. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

^ Не сум увредена јас воопшто. Редовно те читам и немам ништо против тебе па да те скролам.
    Само не чине вака :)

А ако мислењето ти е од субјективна точка, тогаш нема потреба да се генерализира :)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.