Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Сакам да кажам...

СДК нешто но за да не испаднам вулгарен ќе ја парафразирам малку оригиналната “изрека“.

Имале или немале секс, времето си минува! :rofl:

2. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    Сакам да кажам...

здраво и добро ни дојде :rock: :rock: :rock:

сакам да кажам дека одбивам да верувам дека 2012 ќе дојде крај на светот :$ ;( ;( :tmi:

3. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
  4. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...Денес би сакала да го цитирам Бора Чорба-zaljubim se pet-sest puta u roku od tri minuta :inlove:
    Не можел повеќе да ме погоди со стихов ;)

5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.159
    Сакам да кажам...

Сдк каде да прашам сега јас нешто :D темата уште е затворена :(
    морам овде па нека бришат после. Девојки 24 октомври понеделник ќе е неработен ден така?

23 Октомври (недела), Ден на Македонската Револуционерна Борба
    *Доколку државните празници и празниците на РМ паѓаат во недела, наредниот ден се смета за неработен.

6. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    Сакам да кажам...

скд. дека мојот живот изгледа ќе добие сосем ново темпо ! најдов уште една плус работа од 3-4 часа а оваа другава ми е 6.Значи да видам ...станување одење на работа , мала пауза продолжување до вечер.Ќе вреди ли сето тоа ? ? ?

7. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

ајм бек аген. 8)
    убава екскурзија, супер провод иако очекував многу повеќе ама ете тоа е што е.
    денес нема да пишувам многу само ќе ве читнам бидејќи сум многу уморна.
    :* :hug:

На Elennaa, BeYourself и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    На marama, De-lovely и Fearless им се допаѓа ова.
  9. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Секогаш сум инсистирала на вистината. Без исклучок. Само што сега паднав во сопствената стапица на пази што посакуваш...Одредена вистина ми се претвори во кошмар. Еден мудар човек еднаш ми рече товарот на вистината паѓа на оној кој ја бара, ако не знаеш дали можеш да се носиш со тој товар не си ја барај бељата...Сега се сетив :fubar:!

На senza.parole, eli25 и BeYourself им се допаѓа ова.
  10. Argasi

Argasi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    278
    Сакам да кажам...

Заладува надвор, се осеќа зимата. Кај и да е ќе биде на нашиот праг и ќе тропне на нашите врати. Спремни сте, или сеуште се спремате? Јакни, капути, шалчиња, ракавички, капчињата на број? Време е да почнете полека полека да си имате се на број! :)

Можеби зимата е ладна и мрачна за повеќето, ама и таа си има своја убавина, погледнете убаво...

Зарем не е прекрасно?

На zizela111, SexyLady и angel92 им се допаѓа ова.
  11. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Да, јас сум размазена иако не признавам, јас сум возрасна личност, но всушност едно големо дете. Се обидувам да ги завршам одговорно своите задачи, но некогаш сум премрзлива за тоа. Не сакам луѓе кои се улизуваат, никогаш не сум била една од нив. На сите отворено им кажувам што мислам без разлика колку тоа ќе ме чини. На некои моето однесување им е безобразно и разуздано, но се обидувам да не обраќам внимание на таквите, затоа што јас сум секогаш јас, им се допаѓало тоа на другите или не!

На I.v.a.n.k.a, Magnolija, Gea и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Сакам да кажам...

Ми ја затвориле темата СДП, па морам овде (не дека е нешто итно).. Онака без врска ми текна..како се викаше една играшо ја игравме ко мали, отприлика вака беше: едно дете е вештерка и другите во круг пеат: 1 часот помина вештерката ја нема, 2 часот помина вештерката ја нема....и во однапред договорено време со едно од децата вештерката се појавува и ги брка другите, па тој што ќе го фати е на нејзино место? :$

13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    Сакам да кажам...

Со ладна глава и чист воздух околу мене, тргнав да си напишам нешто на темава, кога го видов ова.
    Ми олеснува кога некој друг го доловува тоа што всушност и јас го чувствувам,затоа што јас на моменти сум без зборови.

Во кого е грешката кога нешто тргнува наопаку, ама г* преку глава? Дали јас сама во некој период од животов сум го посакала ова, со поинаку формулирана желба т.е. реченица 100%, ама.. веројатно нешто звучело двосмислено, па сега ете од глава ми се удира.
    Барав блискост, абе не барав, копнеев, живеев за тоа да си ја најдам сродната душа. И кога конечно помислев дека сум ја нашла, сроднава душа до толку ми е сродна што ми го краде мојот воздух. Тој од којшто Јас живеам.
    Кога не сакат да те ислушаат до крај, кога очекуваат да се правдаш, а ти збунето прво пробуваш да си разјасниш на себе За што по ѓаволите да се правдам? Ама и покрај тоа да пробуваш да спасиш ситуација и пак на крај да испаднеш крив, за ништо. Ни на филм го нема ова.

Ќе помине. Период како и секој.

На Theodora му/ѝ се допаѓа ова.
  14. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.070
    Допаѓања:
    12.083
    Сакам да кажам...

Цело време си проверувам да не е отворена темата Вашите нокти ^_^

На LoVeR му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Тоа беше мислам дека играта со јајцата, кога секое дете си има своја боја, и треба вештерката да прашува. Имате ли розе боја?
    Ама незнам како се вика.. Ние ја викавме јајцата и вештерката. :)

На bal0n43 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

И на оние кои најмногу им веруваш, одеднаш чувствуваш дека сета доверба паднала во вода....

Жал ми е за неа.

Нема појма како сега се чувствувам. Очите ми се полни со солзи, а цела се тресам. Јас си знам зошто.

Не мораше да заврши така... Навистина не!

;(

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Чувајте си го здравјето,многу,многу е кревко.

Не јадете сува храна, не седете многу...денес какви приказни ислушав,страшно нешто,фобија од лекари добив.

А,и знаете какво е нашево здравство, здрав ќе ве умрат,а не па да имате проблеми со здравјето. Ем парите ќе ги фрлите,ем здравјето...
    Јадете и течна храна,супи,чорби,манџи, старите знаеле што е добро...Верувајте, не сакате после да ви пикаат црева во уста до желудник!
    И да имате проблеми со здравјето,не чекајте,решете веднаш,зошто едно со едно се спојуваат и прават многу поголем проблем...

Од едно до друго место,една мочана дијагноза не знаат да постават како што треба, а не дај Боже да ви помогнат...тоа само на среќни и богати луѓе.

Цела сум во паника, не сакам да остарам,не сакам да имам никакви проблеми,посебно со здравје...

Чувајте се,хранете се здраво,и вежбајте, барем 2 саати во недела!

На girl.23, crazylady, Monna.Monna и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Crucio

Crucio Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    30
    Сакам да кажам...

Сакам ДА закажам за пасош преку интернет. али на мВр страницата кога идам во делот на "Вид На услуга" Нема за пасош ????помош? има лични карти патни исправи и возачки дозволи ??

19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сакам да кажам...

Опааа интересна вечер си дознав дека љубовта ми се вратила во БТ и сега официјално почнува 3та Светска леле само ако не те видам на Широк Сокак аууууууууууууу :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

20. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека никогаш не сум зажалила што сум отишла на тренинг. Уморна или не, тој еден час не мислам на ништо друго освен на топката и заборавам на сите проблеми.

Друго што сакам да кажам, МРАЗАМ ВТОРА СМЕНА. Може станувам во 6 и пол кога сум прва, ама не можам и не сакам да поднесам кога сум до 7 на училиште. :swear:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.