Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Сакам да кажам...

Додека сите учат на сопствените грешки, јас ги повторувам. |(
    :headbang:

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.568
    Сакам да кажам...

Што кога го знаеш проблемот, знаеш дека зависи од тебе, но немаш доволно сила да го решиш тоа и рацете ти се врзани.. Mожам да се одврзам и да спасам се, ама поради некоја причина не го правам тоа, нешто ме кочи. А мoжеби и немам толкаво влијание колку што мислам. Ех, каде ми е сега моето мото се се случува со причина..
    До кога ќе има трпение со мене, до кога, не знам.
    Кога се ќе заврши, нема да речам дека не сум го очекувала тоа, а и нема да го осудам.
    Сите емоции, освен една ги оставив некаде по изминатиов пат, што го чекоревме до сега,а до кога како што кажав, не знам.
    A се беше толку .. несовршено.
    Tешко е, не велам не.

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Вчера се избањав, и облеков пижами со кратки. И еве ме уште се мрзнам пред компјутер. Ама ако, убаво ми е. Лажи ме лажи, вјероват чу све.. Вришти од убавина.
    Уште од прееска се токмам да учам, и никако да се натокмам. Ама сега стварно отидов, имам 2 предмети за учење. А вчера и звчера си свиркав, епа арно ми е. :devil:

4. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    Сакам да кажам...

Some persons need a high-five...

...in the face...

...with a chair.

На Monna.Monna, Elennaa, De-lovely и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК значи држава како нашата никаде нема. Срамота !! Србите направија емисија од три саати за нашиот анѓел, а каде се нашите ??
    СДК 2 Мислам дека го видов мацолот :geek: ^_^

На Monna.Monna и eli25 им се допаѓа ова.
  6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк ладно-неладно времево (освен на топло,ќебе,пижами,чајче..) ме асоцира и на љубов.

Пред пола саат излегов да пратам нешто по такси и во влез на скалите гледам двајца онака гушнати си гукаат,се милуваат,бакнуваат се гледаше им студи но си седат така гушнати уживаат во она што се заедно.
    А јас така засрамена што ги прекинав низ минување, само скокнав низ скалите за малку ќе се испружев на земја колку сум долга и широка,така е кога трчам во стари влечки. :lol:

Имајте убава ноќ....бакнувајте се,милувајте се со вашите момчиња.....бидејќи ги имате, а некој во моментот (како мене) посакува да има некој близок,некој кој што е далеку за да може да го прегрне а тоа е невозможно.

:hai:

Песнава ме масира психички,мисличките ми ги средува.

http://www.youtube.com/watch?v=coCwyRhb_2A

На eli25 и martinuska им се допаѓа ова.
  7. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Сакам да кажам...

СДК ми текна на Големата вода од Живко Чинго :)
    Книгата премногу ми се допадна кога ја читав во средно, и веднаш потоа го изгледав и филмнот, кој е воедно прекрасен.
    Слушнете...

http://www.youtube.com/watch?v=a4U5dI2T0Io

На VeRyCa, Doozy и martinuska им се допаѓа ова.
  8. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Kако можат луѓево така нападно да зјапаат, не ми е јасно. Не се нормални :x .
    Се возев со двоспратен, седев скроз напред и станувам да се симнам и некои кокони ме гледаа онака премногу нападно. Незгодно ми падна мене, а треба нив да им падне :fubar: . Ако веќе некого сакаш да погледнеш фрли поглед онака дискретно, а не да се зазјапаш онака очигледно.
    Божеее!!!

Сакам да кажам и дека бааги застуде кај мене во населбава. Со Центар обично сме 2 степена разлика, ама денеска мислам дека повеќе од два е. Кога се симнав од автобус ми идеше клинци да тресам :D
    Ах зимо, зимо...

И така, се кажав нешто безвезе, па сега планирам да ве почитам малце вас.
    Имајте убава вечер феминчиња :hug:

9. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Навистина мислиш дека се што сакам да ти кажам денес е едно „фала, дојди кога ќе можеш“ и толку??
    Не, не е!
    Сакам да ти кажам дека стварно ми фалиш, дека сакам почесто да се гледаме, дека си супер другарка, дека јас секогаш ќе најдам време за тебе, дека и во 3 и 25 наутро да се јавиш не ми пречиш, напротив, тој ден би ми бил супер бидејки почнал со разговор со тебе, дека секогаш имам што да разговарам со тебе, дека сум среќна што те запознав и дека знам дека ако не се, ама барем дел од ова и ти сакаш да ми го кажеш мене, ама ете од некоја глупава причина и двете молчиме и бараме глупави причини за да се слушнеме или видиме!

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Сакам да кажам...

О мајко моја, што не ме роди припроста и со единствена амбиција да се мажам?

На Peppermint, LivingGlam, ines.h и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Сакам да кажам...

Гледам еден филм, и иако филмов нема некоја голема филозофија, ами е обично, релакс филмче, мислам дека слушнав еден од најдобрите цитати досега.

,, I don't associate with people who blame the world for their problems. You are your problem. You are also your solution. ,,

Damn right people, damn right! :clap:

Истото што го зборував и вчера, и завчера, а богами ќе го зборувам и утре.
    Кукавички е да се криват другите за тоа што ти си си го надробил.
    Тоа и ќе си го сркаш.

На bittersweet, MacaLove, Chocoholic и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

СДК

Fri(END)
    Boyfri(END)
    Girlfri(END)
    Bestfri(END)
    Everything has an END except...
    Fam(ILY)!

It has 3 letters that says I Love You.

На WhiteAngel, Black.Beauty, Monna.Monna и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

Пред да се пожалите за некоја банална работа која ви недостига, бидете среќни и благодарни за она што го имате!
    Јас лично се замислив за многу работи кои ги имам а не ги ценам и колку на моменти сум несигурна во себе, ме кочат некои глупави работи.

Која желба за живот, која самодоберва ја има човеков! И не е само неговиот случај. Во светов има уште многу вакви храбри борци кои и покрај се продолжиле со животот. Им се восхитувам :clap:
    Кога се сака, ништо не е невозможно!
    http://www.youtube.com/watch?v=MwlaqaSY ... ture=share

На NoellePage и ljubam им се допаѓа ова.
  14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Чокохолик, тоа се човечки вредности кога ќе сфатиш Господ колку ти одземал толку и ти дал. Полн е со верба. Љубов е човекот, го гледав пред пола година и му се воодушевував, не секој знае да се зеза за своите мани, а тој ја има драбата да предава низ светот за животот, да дари верба на многу луѓе.

Туку со љубово си љубафкаме преку скјап, малце му мрчев, затоа што знае да шири негативна енергија па и по нет, ама се извини простено му е.. се уште ми се тресе хуху..

Со мојана кавадарчанка си пепруткавме за детсвото и адреналините наши, ја сакам среќна е до бескарај, а среќна сум и јас со нејзе..

Мила запишува дати на лист мама кога ќе дојде, тој татко и не сфаќа дека со тоа што не ми ја дава за роденденот нејзе ја повредува, ама трпение спасение, расте таа не е глупа, знае кој најубаво ја гали, и кој ја сака безпрекорно.

Ја си ги фрлам емоциите од едно ќоше во друго, и се челичам. Не сакам да бидам плачка, а сум на моменти..

Моине лудачиња ми спремаат изненадување за изложбата. П ми пиша колку ме сака и му е драго дека сум му толку блиска пријателка, Е ме вика МИЛФ.. ах ах што ли ќе правам јас без нив?

15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Среќните луѓе се убави луѓе :)

На MacaLove и ljubam им се допаѓа ова.
  16. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Се чудам, и чудам, и чудам...и не можам да се изначудам какви луѓе постојат! :x

На Monna.Monna, eli25, ljubam и 2 други им се допаѓа ова.
  17. maja0

maja0 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    33
    Сакам да кажам...

СДК дека сум изреволтирана од личности кои факултетот го гледаат како продажно место на оценки. Еве поготово од бруцоши кои маки мачат по форуми и бараат начин како тоа да си ја платат 6ката. Значи уште не дошле првите колоквиуми, они наместо да седнат да видат што знаат, а што не, они милите бараат пари од татичко или мамичка за да можат да поминат испит. Тоа е нашата интелектуална младина, иднина на Македонија.
    На таквите кои сакаат да си го извлечат г*енцето без труд и пот сакам да им кажам дека во светот постојат многу луѓе кои се хендикепирани и се би дале да можат да научат нешто, да станат полезни. А вие само така чувајте си го мозочето, немојте да го преоптоварувате зошто кога се има пари може да се има памет.
    А ние останативе ќе останеме да си пливаме во водите на факултетскава неправда која лека полека не припрема за понатамошното измачување барајќи работа. Вистинската вредност на образованието не може да се сфати кога во ова време човек не се вреднува според она што го има во главата, туку во паричникот.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Работите кои се најтешки да ги направиш или кажеш , се повредни и од најскапите нешта кои може да се купат со пари!!!!!!

19. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

СДК, дека конечно после толку време, успеав да соберам инспирација нешто од поезија да напишам.
    Немаше инспирација.. го немаше него, ех.

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сдк ама е ладно луѓееее не пингвини море поларни мечки паѓаат :x :x :x
    Hе сакам ни да мислам колку ладно ќе биде у децембар :rofl: :rofl: па снегои па ово па оно.... Hе не не, не ме фаќа носталгија за летото, пре би ладно, него ли испотена мишка во автобус, и тоа на подугачка релација, меѓу градски :rofl:

мора мора зајците да си ги одерам, што ќе носам зимово

На anuskaNESTLE и Doozy им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.