Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

I hate Mondays :swear:

На Fearless и simon4etooo им се допаѓа ова.
  2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Избрана наредна тетоважа, избран е тој, избрано е се, само Љубов нека е!

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna, zhap4e, TeddyGrey и 5 други им се допаѓа ова.
  3. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Сакам да кажам...

Времево ме потсејќа само на едно -дека доаѓа зима која страшно ја мразам,

не ми е битно дали постов ви е дежа ву дали мислите дека мрчам за нешто не битно ,

мене ми е потребно сонце жива енергија,плажи, жестина едно парталче од облека на себе и насмеан народ

и зарем животов не можеше да биди Господе поедноставен понеболен ?

4. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Сакам да кажам...

Дека тато е ѕвер!!!!
    Еден ден, има да бидиш горд на мене!
    :)

На Gordana10 и Peperutka90 им се допаѓа ова.
  5. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Книги расфрлани низ цела соба, чашки со чаеви еден куп... а да станев да ги однесам во кујна м? Собава ми личи како торнадо да е поминато низ неа, ако не и бетер, реши денес пеперутка да си ја среди, па макар жртвувала 2 2ипол саати учење :lol: :lol: :lol:
    сдк 2 дека и покрај парно дома јас сум смрзната, па луѓе мои колку ли ќе ни е ладна зимава? надвор има сонце ама со заби :)

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

медитацијата толку ми помага, ама никако 2 пати неделно да ги посетувам часовите :doh:
    танцот го преместив заради медитација(после се решив веке да не одам), ама сега следува нова пречка а тоа е обуката за Офис Менадзмент -понеделник мозам да медитирам со групата, четврток :shake: а обукава ке ми помогне за работно место, ама па сакам и да медитирам-смирува, опушта, ко друга личност си после медитација :) не е фер :!: :worried:
    обука за ова, обука за она, се со цел да научиш нешто повеке, и секако да добиеш сертификати се разбира за полесно вработување(а додека се случи тоа, не се вази ако се растргнеш , или се уништиш психички) :| смајли што се крсти

7. Argasi

Argasi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    278
    Сакам да кажам...

Само на сите да им посакам убав и успешен ден :)

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Читањето на пост на Срцекршачка после будење му доаѓа како утринска гимнастика на мојот мозок.
    Многу вложен труд.
    :!:

Него читав у Космополитенов,жените додека биле во овулација изгледале најсексипилно.Во тие денови се просто како магнет за машките погледи,делувале као опиум на нив.
    И ај се тоа,него фактов ви се молам.Келнерките,трбушните плесачици и сл.добивале за 80% поголем бакшиш во тие денови. :o
    Ја мајката...ја не сум овулација денес ,али сепак се осеќам тотално сексипилно и заводливо.
    Ма за ладново време му доаѓам како печка ор самтинг.Фак ју Космо.

На bittersweet, TeddyGrey и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  9. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Cдк дека утре мажево ме носи да полагам за L a одамна имав вежбано,па не верувам дека ке положам,туку ајде посакајте ми срека :rofl:

Cдк колку сакам да ми се случи нешто убаво,да ми го измени малку досадниов ми живот..... :talk: :yawn:

На Monna.Monna, Doozy, zhap4e и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Argasi

Argasi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    278
    Сакам да кажам...

со среќа утре :)

и знаеш што викаат? пази што посакуваш ;)

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  11. GreenEyed

GreenEyed Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    13
    Сакам да кажам...

Кога Бог завора една врата, друга ширум отвора :) .

На la-chicka, Trendafilka, ViktorijaMari и 5 други им се допаѓа ова.
  12. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

да,да баш секогаш кога си добар,некој ќе ти покаже зошто не треба да бидеш.. :clap:

На ViktorijaMari, Divinebutterfly и lovely91 им се допаѓа ова.
  13. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Сакам да кажам...

Ако си добар поради себеси, бидејќи сакаш да бидеш и си, без ништо да очекуваш за возврат, да помагаш поради смислата на алтруизмот, тогаш нема да се разочараш никогаш.

На anneyy, zhap4e и thelittle17 им се допаѓа ова.
  14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Го допрев дното,земјата се отвори,јас паднав во дупката и секој момент очекувам да се затвори а јас да исчезнам.Толку разочарувања во еден месец.од него,од моите родители,од брат ми,од другарки.Изгубив волја за живот,изгубив доверба во сите.Не ова не е моментално,ова е 6 години веке.Нема светло,нема сонце,туку само лажна насмевка и солзи во срцето.Душата ме боли.Згора на тоа морав да го сонувам тој што го сакав пред неколку години а не бевме заедно зошто замина во друг град?Ах Мики,и ти ми недостигаш.Извини за денот кога мокриот сунгер ти го плеснав во фаца и ти се растече по таа мила фаца а ти се обидуваше да ми докажеш дека личноста со која бев тогаш не е за мене.Извини што со ташната те удрив по стомак а само што се опорави од операцијата :doh: Извини што те нарекував преценет аматер на фудбал а ти твоите голови ги постигнуваше за мене,затоа еднаш избегав од повторување за да те гледам.
    Но сите овие денови изминаа.Тие денови поминаа а од тогаш мислам дека ме напушти среката.Родителите,пријателите и личностите кои ги сакав поинаку ме напуштија.Не вредам јас како личност,сега знам.Јас сум само прашина во овој свет.Јас сум само предмет кому никому не му значи па дури ниту на улично куче.

Доста беше.Ке се извикам некаде а потоа,што биде нека биде.

15. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Сакам да кажам...

СКД, понеделнички глупаво ми почна неделава.

Сеедно ми е дали ке спијам,дали ке научам,дали ке јадам,дали ке ми се јави тој,дали ке излеземе,дали ке се слушнам со другарките,дали ке добијам единица,дали ке ме испрашаат,дали ке се скарам со мајка ми....

Баш се ми е сеедно и ме тепа некоја глупава енергија,лоши мисли ми се вртат во главата.

Тој за точно 14 дена си оди во америка,не сме се ни виделе саглам да разговараме...

Али ке помине и овој ден.Едвај чекам да се стемни и да си легнам., или сеедно ми е како ке ми помине денот и кога ке си легнам ...
    :x

Прикачени фајлови:

На butterfly.93 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  16. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

Цреша се од корен корнеше, пица се во рерна печеше. Бујрум кој е гладен јас имам во план да станам прасенце :wasntme: Дали ви се случило некогаш да си направите некоја фризура за обично излегување во град, и да ви излезе а ла Викторија‘с Сикрет, бујна со крупни убави локни, и после кога ке сакате да ја направите пак иста, да не биде ни приближно така убава? Вашите очекувања да бидат вака
    а реалноста да биде ваква
    или не дај боже вака
    Епа мили и драги јас сум во таква ситуација моментално. Во саботата си ја направив фризурата преубава, абе само за насловна на Вог бев. А денес кога сакав пак таква да ја направам, НЕМОЖЕВ! |( толку е безживотна, личи на мрсул. bwww :puke: Господе и свети Илија, дајте ми сила да се стрижам лустер, или сијалица, се би било подобро од сегашнава состојба :emo:

На Monna.Monna, zhap4e, martinuska и 2 други им се допаѓа ова.
  17. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Сакам да кажам...

Во Среда си одам а во Сабота правам веридба, Многу сум збунета а секако и среќна. :rofl: :inlove:

На Asterion, Monna.Monna, ViktorijaMari и 13 други им се допаѓа ова.
  18. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

СДК дека многу ми фали темата Сакам Да Прашам ;)

19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Не е се во тоа што сте го преживеале, туку што сте научиле од тоа.

*
    http://www.youtube.com/watch?v=XJ2bjStuwyY

Убав ми е денов. Шмрцкам со носето, кашлам, се чувствувам преморено и премногу ми се спие, ама убав ми е денов. Сакам вечер да се случи нешто убаво, нешто што ќе ме израдува.

патем, на Маршал му е роденден. Се израдував кога почнаа да ми праќаат песни и да ми викаат дека кога дознале дека на Ем му е роденден им текнало на мене. Денес - во негова чест ќе ја преслушам целата дискографија. Ја имам преслушувано мал милион пати, но обично кога ќе се решам на тоа застанувам на еден албум, и го оставам да се повторува па ми треба премногу време.

До сега се сомневав во тоа кој ми е омилен пеач/артист но денес се уверив... верувам дека сите го знаете одговорот.

*Just promise me, you'll think of me everytime you look up in the sky and see a star..

На la-chicka, Asterion, TeddyS и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Сакам да кажам...

Си помислив јас да сварам кафе на свекрвата, свекорот и верникот, а како да им речем повели мамо, повели тато :tmi: Па секогаш им велев Тетка Дориндо (секако не се вика така) сакаш кафе, а сега мамо. Епа велам што сака нека биде ќе речам. Си го сварив јас кафето го оставив во кујна а свекорот и свекрвата седеа во дневна а јас појдов да го викнам верникот и му велам дека сега ќе им носам кафе и ќе речлам повели мамо, тато. И :devil: ама тие веќе си го земале кафето од кујна и си го пијат. Епа сега ништо од планот.

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.