Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Сдк дека конечно се чувствувам среќна, :D
    ладно ми ее, иако има сонце надвор, :|
    Ај ојдов да се едуцирам, долга и мачна недела ме чека :x
    После сум на аеробикккк :dance: :dance: :dance: :rofl:
    Have a great Dayyyy! :*

На thelittle17, ljubam и N.A.T.A.S.A им се допаѓа ова.
  2. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

Jaoo даа.. многу ми се допаѓа ова :)

Мислам дека поседувам алтруизам..And im proud of it :$
    барем така пишуваше за водолиите :)

И сега,училиште-учење-спиење-училиште-учење-спиење |(

Испрашувања , тестови .. im sick of it |(

Али ајде , ќе преживеам :)

И...сакам да кажам дека he is my cuppycake :$ И да, човекот што ја одржува насмевката на моето лице all day , all night .. ахх .. :$ :lol:

На anneyy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

И еве ме мене пак :) .
    Се надевам повеќе се израдуваа отколку што се превртеа очи.. :D . Се шалам.
    Конечно после неполн месец да ја кренам ролетната од мојата соба. Жими се исто како на Антартикот да сум, ама сега ќе си го навалам огинчето и ќе се згреам.
    Да знаете многу добро ми дојде што се оддалечив од компјутерот и не сум горда да кажам дека најголемиот дел од моето време го трошам тука. Ама не, има многу поубави и реални работи настрана од кутијата пред мене. Почнав да извршувам голем дел работи за кои до сега не сакав ни да слушнам, па дури задоволство ми е сега, хехех.
    Успеав да прочитам неколку книги кои немаше да можам ако батките од он.нет не се одлучија да ме превоспитаат и да почнат да прават проблеми со интернетов.
    И уште многу други работи сакав да кажам ама не знам што особина ќе ми беше голем дел од работите да си ги зачувувам во себе и понекогаш да им се насладувам, понекогаш да пукнам од нив.
    Ќе продолжам да ве дружам, секако во пократки временски периоди :P .
    :hug:

На eli25, Monna.Monna, ludoto19 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк односно се прашувам зошто толку ги сакам понеделниците, а сепак денот ми завршува со страшни главоболки.

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Бев во second hand продавница. Едно бабе оставаше цвеќе во саксија, јас си го купив за само 30 денари, сардели иако не мирисаат нај, со нежно розевкаасти цевтчиња. Ми треба нешто во собава да ми прави фотосинтеза. :)

Си купив книга за учење шведски за деца. Морам да ги научам основните зборови. Смешна е дека е илустрирана. Си се смејам сама како некое прво оддленче сум хуху.. :lol:

Правам презентација за комуникација помеќу китови убијци. Ах каков восхит се, цел ден ги слушам нивните звуци.

Малото ми прати порака- моја си.. Убаво се почуствував.. ах.. нека биде убав денов до крај.. :inlove:

На la-chicka, Strumfeta93, martinuska и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Љубам јас така цела пролет крадев јорговани за да ми мириса на нив собата. Си ја обожавам собата во тие мирисни ноти и онака ми е лилјакова, перфекција :)

Туку ми се јави една од најдобрите другарки и ме викна да излезам пред работа.
    Одам и само ми скока и ми вика види го прстенов, реков ДА :wasntme:
    Ах колку ја обожавам што е таква заљубена палава изгубена, нека се сакаат луѓето а јас наскоро сакам да играм на свадба.
    А мајка ми па вика е не, ете другарките ти се испомажија а ти чекај ги сите и смеј се :D Блесавка :lol:

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сакам да кажам...

СДК многу ми се пие Кока Кола ама кој да станва да купи ооо мрза сум станала :x :x :x

9. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    2.270
    Сакам да кажам...

Првата помисла кога се разбудив ми беше: Го мразам понеделник!
    Од сабајле, студот ми влезе в коски. Поминувам покрај градскиот часовник, коа гледам 7 и 15. Оу шит!- зарем пак се закаснав бре?! Ако секој ден каснам за в школо, зошто се будам од 6? Можам да си поспијам барем до 6 и 30, зарем не? :wasntme:
    Али и тоа пројде. Помина и целата настава. Дома стигнав пред дванаесет часот. Се фрлив на учење. Утре правам два теста
    држете среќа да не ја оплескам како математикава!
    Завршив и со учење. Се посветив половина час, самата не себе. Маникир, малку музиче, топло чајче в рака во придружба со добра книга. :coffee:
    5 часот е, а јас го сменив мислењето.. Ма кое мразење, го обожавам понеделник!!

10. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Дури и најголемиот намќор на светот ќе се насмее на добра шега. А тој истиот и знае да каже добра шега, но веројатно животот му дал „прекар“ кој асоцира дека нему не му е до шега...
    Често се смеев и плачев додека дојдов до овде, често врескав во себе, а ретко на глас... Ретко бидејки немаше кој да ме чуе. А ете, душата моја никогаш не ми се налути што и се дерам деценија и половина.
    Човек да беше ќе се налутеше и ќе заминеше. Но, душичката моја веројатно знаела дека еден ден се ќе биде во ред. И трпела.
    За среќа никогаш не е доцна. Ете ми ја фамилијата, мислам на пошироката.
    Не рекле за џабе „забаено, незабораено“! А моите се жив пример...
    Ехе, и минало времето, нема среќа од неа, џабе годините студирање, ќе остане стара мома...
    Па ете ја, работи по струка со момче и сериозна врска...
    Не, никогаш не е доцна, никогаш не се знае кога ќе ти се насмевне среќата. Животот е проклето тркало кое се врти. Можеби нејзе несреќата и се случи на помлади години, но тоа не значи дека до крај ќе остане сама и несреќна.
    Но, имам и од другиот вид. Од оној кој од раѓање е лош и несреќен и таков и ќе остане. Освен ако не најде некој богат тапчо да и ги реши сите можни проблеми и да и ги излечи комплексите со она што нејзе и е приоритет-парите!
    Имам и оној средниот вид. Добра, среќна секогаш, најдобрата личност на цел свет, на која многумина ја зезнаа. Но, ете ја сега, среќна е пак со него...
    И со олку животни примери ќе биде грешка ако јас погрешам во животов... Имам од кого да учам, но колку ли ќе научам?!

На Mameha и Grunge им се допаѓа ова.
  11. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Сакам да кажам...

СДК време е веќе да се отвори СДП, колку имав за прашување минативе неколку дена, најлесниот начин да дознаам ми се ускрати, а таман го открив :doh:

12. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Сакам да кажам...

СДК оваа семинарска преку глава ми дојде. Закони, членови и еден куп други глупости. Да сакав закони да учам ќе се запишев на правен, а не на бизнис. Претераа више професториве. Доктори на науки станале а не знаат едно предавање интерено да направат, па мораат нас да не малтретираат :@

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. RiRii

RiRii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    45
    Сакам да кажам...

Добив упла од темата Необјасниви случки! :x
    Затоа сабајлето станав у 4 и си ја запалив сијалицата оти мислев дека ќе ми испадне нешто

Нема шанси уште еднаш да а отворам
    :sweat:

14. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Сакам да кажам...

I sta ja sad da radim sa ovolikim udvaracima ? :D

На I.v.a.n.k.a и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
  15. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Сакам да кажам...

СДК мразам зима, ама најмногу што ми се допаѓа во зимата е снегот
    ама не оној што е мек и се топи само што ќе го чепнеш,туку оној цврстиот со кој може да се направи убав снешко
    и да ви кажам ако имам 17ипол години ќе си правам снежко и ќе мавам некој со снежни топки :lol:
    Тоа е се. Ама сепак многу мразам зима! :!:

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  16. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Сакам да кажам...

Ме нервираат комшииве.
    Јас тука се мачам да средам 2-3 пиксела, рака ми се тресе, а таа ми мука преку ѕид.
    Добро сфаќаме. Алфа мужјак е твојот, ти го опнува до крај, најдобар е и остало...ама вришти си во другата соба ебате, неќам како што те чука мужјаков, со таа тиквата да ми пробиеш во ѕид. А ако се случи тоа, има да те пољубам со она за откукување WC шољи! Таква цела бушава, развикана и оп...љубавни сусрет со откукувачот. Па после дери се колку сакаш, барем ке биде со причина.
    Тууу да се немало грам срам бре.
    Па и оваа мама се најде тука до мене... :D

На la-chicka, maca99 и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
  17. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

Вчера фејсбук ми беше преполнет за Тоше, денес за Еминем... :x
    До вчера не знаеја кој е Еминем денес ќе се лигават на фб! :fubar:
    Е јас за инает, ни на петти, ни вчера, ни денес, не пишам бе! Го слушам Еминем, го слушам(в) Тоше, ама не пишам.

Разбирам, го сакате и се‘, ама само денес?!

П.С. Пуштете ја "Not afraid" во чест на Еминем. :wasntme:
    За да има најголема гледаност! ]:)

На Kristinna92 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Не знам зошто некои луѓе се постојано смуртени, огорчени, во се наоѓаат маана, просечното го нарекуваат убаво, а на она вистинското убаво ги фаќа љубомора и наоѓаат работи каде што ги нема, само да не потврдат нека е убаво. Прават работи за кои знаат дека не се во право и се смешкаат како да освоиле некој воен поход. Со тоа не прават ништо добро ниту за себе ниту за околината, освен што се измачуваат себеси, и ќе се измачуваат и понатаму. Убаво изгледаат само во очите на таквите како нив, и во никој друг случај.

И така, ајде сега малку поопуштено ве честам една песничка убавка, а воедно нејзиниот наслов и пренесувам порака на една личност што ме изнервира :devil: (не е од форумот и не е поврзана со горенапишаниот пост) :D
    http://www.youtube.com/watch?v=5wH1Zat5 ... re=related

На maca99, LivingGlam, sesilija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

одамна ништо не сум кажала, а тоа не личи на мене обично многу брбљам :P немам нешто посебно да кажам, освен дека ги сакам овие деновии кога не ми е досадно и цел ден ми е исполнет :inlove: :D

20. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.002
    Допаѓања:
    4.881
    Сакам да кажам...

Бујрумте на штотуку направена торта со слатко од јагоди, банани и шлаг пена :*

На Monna.Monna и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.